• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K700 ٠

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از shazdeh kocholo :
شايد تو تنظيماتش محدوديت گذاشتي؟
وااا من چيكار به تنظيماتش دارم؟! اصلا كجا ميشه اين رو تنظيم كرد؟
24.gif

lind

Registered User
لایک‌ها
3
جدیدترین فریمور R2CA001:k700
محض اطلاع!!

aramtarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد گوشی k700i که خودم ازش استفاده میکنم میخواستم نظراتی بدم:
من موقعی که این گوشی رو خریدم قیمتش 270 تومان بود که در مقایسه با گوشیهای دیگه چه سونی اریکسون چه نوکیا واقعا فوق العاده بود . و گوشی با این وضوح تصویر ندیده بودم و چه از نظر سرعت که مثلا در موقع تعویض تم واقعا سرعتش بالاس در مقایسه با گوشیهایی مثل k300,t610,t637 و k500i
ولی از وقتی گوشیهایی مثل k750i,w800,w810i,k600 اومد تو بازار و قیمت k700i افت کرد و رسید به 200 و بعد در حال حاظر به 170-180 دیگه همه خصوصیات این گوشی رو (k700i) فراموش کردن و به قیمت سرسام آور این گوشیهای تازه وارد نگاه کردن، ولی من هیچ وقت به فکر تعویض این گوشی نیفتادم . البته خوب از نظر ظاهر از بعضی از سونی ارکسونها خوشم میاد مثل w900i،v600iside،se_k800i_1 و واقعا هم گوشیهای خوبی هستن ولی بیشتراز نظر ظاهر و قیمت:blink: ولی من که این گوشیهارو دست دوستان دیدم و کار کردم باحاشون فرقی انچنانی در مقایسه با k700i ندیدم و همه امکانات اون گوشیها رو داشت یعنی امکانات جدیدی تو اون گوشی ها ندیدم

خداییش این طور نیست اگه کسی در مورد ارتقاء امکانات این سونی ارکسون های جدید و با قیمت جدید، با گوشی k700i که به قولی قدیمی شده اطلاعی داره خوب ما میشنویم.

فقط از نظر دوربین و امکان ارتقاء مموری اونهارو سر دیدم که البته k700i مموریه داخلیش که 42 مگا بایته کم نیست در مقابل گوشیهای دیگه (گوشیهای جدید که ذکر شد) . که اونا مموریه داخلیشون حد اکثر تا 20 مگابایت هست که با مموری کارت (مموری خارجی) ارتقاء داده میشن

aramtarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pesarkhale :
دوستان من یه مشکلی با کابل رابط k700iدارم .کابل اولا که به پورت سریال میخوره .من فکر میکردم به یو اس بی میخوره!!!! اما وقتی وصلش میکنم اصلا محتویات مبایل رو نشون نمیده؟؟؟؟؟؟؟ سی دی که همراهش بود رو هم نصب کردم کامل .یه سی دی هم روی خود گوشی بود اون رو هم نصب کردم.اما نشد؟؟
مشکل از کابله؟ یا چیزه دیگه؟

آقا شما اصلا اشکال از کابلته که خریدی. چون اشتباه خرید برای اکثر گوشیهای سونی اریکسون از کابل DCU 11 استفاده میشه که به usb متصل میشه نه به پورت سریال. قیمتش هم هست 7هزار تا حداکثر 10هزار . بعضی جا ها همین کابل 7هزار تومانی رو میگن 40 هزار تومان چرا که اصله و همه گوشیهای سونی اریکسون رو ساپورت میکنه در صورتی که اصلا اینطور نیست اگه خواستی بخری و کسی اینو بهت گفت باور نکن چون من خودم گرفتم 7هزار تومان و هم گوشی خودم که k700i هست رو ساپورت میکنه و هم گوشیهای دیگرو.

و یک سی دی داخل باکس این کابل هست که نصب این سی دی کافیه. در ضمن رنگ باکس همون جعبش سبز و سفید هست و روش هم نوشته : USB CABLE DCU 11

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
این کا700 من مدتیه، شاید یکی دو هفته. وقتی می زنمش به شارژ، یه صدای صوت خیلی خیلی ضعیف میده. فقط موقعی که میزنمش به شارژر.

بنظرتون برای چیه؟ خراب شده؟
204.gif

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام بر اصحاب K700

یک مشکل برام پیش امده اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

مدتیه وقتی عکس میگیرم عکسهارو نشون نمیده و بجاش یک قاب شکسته میذاره شکلکهایی هم که

به مسیج اضافه میکنم در بازبینی مسیجهای ارسال شده نشون نمیده

حافظه خالی هم هنوز خیلی داره

شما فکر میکنید چه مشکلی داره ؟ ممنون میشم

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ببخشید مثل اینکه اینجا تعطیله
297.gif
297.gif
297.gif

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اول ریست کن گوشی رو .
نشد مستر ریست کن گوشی رو .
نشد اگه کابل داری فیرم ور رو آپدیت کن .
اگه کابل نداری ببرش طبقه پایین علاالدین بگو فلشش کنن . قبلشم بگو چشه یه دفعه نکنه از MC مموریش باشه .

راستی قبل از این قضیه ضربه ای نخورده ؟ ..
اگه طرف گفت ممکنه موبایلت دیگه روشن نشه طرف بارش نیست . اون وقت به من بگو بگردم اسم مغازه ای که حتما کارت رو راه میندازه رو پیدا کنم .

ایشالا که کار به اونجا نکشه . اما اگه مشکل از فیرم ور باشه 5000 تا 15000 برات آب می خوره بستگی به انصاف طرف داره

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من از دوستان نزدیک اریکسون از سال 74 هستم و همان گونه که در تاپیک مقایسه نوکیا و سونی اریکسون گفتم اخیرا بعد از بررسی و تحقیق یک k700i خریدم و شکر خدا هم 95% همون انتظار هایی رو که ازش داشتم رو برآورده میکنه (منظورم مشخصاتیه که در مقالات مختلف ازشون یاد شده + نرم افزار عامل یا بقول معروف فیرم ویر) بهر حال اگر دوستان اجازه بدند من هم به جمع شما بپیوندم

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من از دوستان نزدیک اریکسون از سال 74 هستم و همان گونه که در تاپیک مقایسه نوکیا و سونی اریکسون گفتم اخیرا بعد از بررسی و تحقیق یک k700i خریدم و شکر خدا هم 95% همون انتظار هایی رو که ازش داشتم رو برآورده میکنه (منظورم مشخصاتیه که در مقالات مختلف ازشون یاد شده + نرم افزار عامل یا بقول معروف فیرم ویر) بهر حال اگر دوستان اجازه بدند من هم به جمع شما بپیوندم

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mahdi_m :
كسي از اخرين قيمت هنزفری دو مدلHBH-600 و HBH-660 و مدلهاي سوني اريكسون خبري داره؟
قبل از جواب دادن به این دوست عزیز به اطلاع دوستان برسونم که روز چهارشنبه 85/3/3/ رفتم علاءالدین، برای خریدن چند تا وسیله برای گوشی، نتایج جالبی بدست آوردم که به اطلاع میرسونم :
کیف یا جلد کمری : همکف 2500 تا 3000 طبقه پنجم 1800 تا 2000
قاب شیشه ای : // 1500 تا 2000 // 1000 تا 1500
شارزر فندکی : // 3500 تا 4500 // 1500 تا 2000
توجه : موارد فوق برای یک مدل و مارک خاص با همان جنس و مدل و بسته بندی در مغازه های مختلف سنجیده شده اند!!!
نهایتا در طبقه پنجم از مغازه آریا (66746758) خرید کردم برای قیمت گرفتن هم میتونید به اونجا زنگ بزنید و اگه دوستان جای بهتر یا هم تراز سراغ دارن ممنون میشم مارو هم در جریان قرار بدن.

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mahdi_m :
كسي از اخرين قيمت هنزفری دو مدلHBH-600 و HBH-660 و مدلهاي سوني اريكسون خبري داره؟
با شماره ای که در پست قبلی نوشتم تماس بگیرید ، امیدوارم نتیجه بگیرید

GoftGoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان . من 2 تا سوال داشتم اگه امكان داره بهش جواب بدين :
اول اينكه گوشي k700 من Wave اجرا نمي كنه . چي كار بايد بكنم تا اين جور فايلها رو اجرا كنه .
دوم اينكه من كابل DCU-11 سوني اريكسون رو دارم آيا با اين كابل ميتونم فريمور گوشي رو آپديت كنم يا نه و اگر هم امكان داره آپديتش رو از كجا بگيرم و چه جوري اين كار رو بكنم . در مورد فريمور كمي بيشتر توضيح بدين .
مرسي . منتظرم .

GoftGoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از GoftGoo :
سلام خدمت همه دوستان . من 2 تا سوال داشتم اگه امكان داره بهش جواب بدين :
اول اينكه گوشي k700 من Wave اجرا نمي كنه . چي كار بايد بكنم تا اين جور فايلها رو اجرا كنه .
دوم اينكه من كابل DCU-11 سوني اريكسون رو دارم آيا با اين كابل ميتونم فريمور گوشي رو آپديت كنم يا نه و اگر هم امكان داره آپديتش رو از كجا بگيرم و چه جوري اين كار رو بكنم . در مورد فريمور كمي بيشتر توضيح بدين .
مرسي . منتظرم .
كلي وقت گذاشتم و هر 37 صفحه قبل رو به صورت كامل خوندم . نه تنها به پاسخ هر دو سوالم رسيدم بلكه اطلاعات ديگه اي هم نصيبم شد . از همه ممنونم .
فقط يه چيزي : بعضي بازيها هستن كه Exit از بازي براشون تعريف نشده يا حداقل تو k700i نشون نميده . راه حلي براي خروج از اين بازيها (بدون خاموش كردن گوشي) وجود داره يا نه ؟ مثلاً يه تركيبي از كليدها مثل همون تركيب كه منو مخفي رو نمايش ميده ...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از GoftGoo :
كلي وقت گذاشتم و هر 37 صفحه قبل رو به صورت كامل خوندم . نه تنها به پاسخ هر دو سوالم رسيدم بلكه اطلاعات ديگه اي هم نصيبم شد . از همه ممنونم .
فقط يه چيزي : بعضي بازيها هستن كه Exit از بازي براشون تعريف نشده يا حداقل تو k700i نشون نميده . راه حلي براي خروج از اين بازيها (بدون خاموش كردن گوشي) وجود داره يا نه ؟ مثلاً يه تركيبي از كليدها مثل همون تركيب كه منو مخفي رو نمايش ميده ...

دکمه ی back (اونی که یه فلش داره به حالت برگشتی!) رو بگیریدو نگه دارید;)

GoftGoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از X_Farhad :
دکمه ی back (اونی که یه فلش داره به حالت برگشتی!) رو بگیریدو نگه دارید;)
دمت گرم رفيق . واقعاً اين برام يه معضل بزرگ بود كه حل شد . اينجاست كه من ارزش اين تالار رو مي فهمم .(اميدوارم كه كلمه معضل رو درست نوشته باشم) بازم مرسي آقا فرهاد .:happy: :D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از GoftGoo :
دمت گرم رفيق . واقعاً اين برام يه معضل بزرگ بود كه حل شد . اينجاست كه من ارزش اين تالار رو مي فهمم .(اميدوارم كه كلمه معضل رو درست نوشته باشم) بازم مرسي آقا فرهاد .:happy: :D

خواهش میشه:happy:

بالا