در مورد گوشی k700i که خودم ازش استفاده میکنم میخواستم نظراتی بدم:
من موقعی که این گوشی رو خریدم قیمتش 270 تومان بود که در مقایسه با گوشیهای دیگه چه سونی اریکسون چه نوکیا واقعا فوق العاده بود . و گوشی با این وضوح تصویر ندیده بودم و چه از نظر سرعت که مثلا در موقع تعویض تم واقعا سرعتش بالاس در مقایسه با گوشیهایی مثل k300,t610,t637 و k500i
ولی از وقتی گوشیهایی مثل k750i,w800,w810i,k600 اومد تو بازار و قیمت k700i افت کرد و رسید به 200 و بعد در حال حاظر به 170-180 دیگه همه خصوصیات این گوشی رو (k700i) فراموش کردن و به قیمت سرسام آور این گوشیهای تازه وارد نگاه کردن، ولی من هیچ وقت به فکر تعویض این گوشی نیفتادم . البته خوب از نظر ظاهر از بعضی از سونی ارکسونها خوشم میاد مثل w900i،v600iside،se_k800i_1 و واقعا هم گوشیهای خوبی هستن ولی بیشتراز نظر ظاهر و قیمت:blink: ولی من که این گوشیهارو دست دوستان دیدم و کار کردم باحاشون فرقی انچنانی در مقایسه با k700i ندیدم و همه امکانات اون گوشیها رو داشت یعنی امکانات جدیدی تو اون گوشی ها ندیدم
خداییش این طور نیست اگه کسی در مورد ارتقاء امکانات این سونی ارکسون های جدید و با قیمت جدید، با گوشی k700i که به قولی قدیمی شده اطلاعی داره خوب ما میشنویم.
فقط از نظر دوربین و امکان ارتقاء مموری اونهارو سر دیدم که البته k700i مموریه داخلیش که 42 مگا بایته کم نیست در مقابل گوشیهای دیگه (گوشیهای جدید که ذکر شد) . که اونا مموریه داخلیشون حد اکثر تا 20 مگابایت هست که با مموری کارت (مموری خارجی) ارتقاء داده میشن