به نقل از sina_651 :لطف كن بنويس
طبيعيه - نگران نباش - موزيكهايي با كيفيت بالا بريز روي گوشيتبه نقل از sunnyboy :وقتي كه دارم چيزي با k700 گوش ميدم احساس ميكنم كه صداش اونقدر زياد نيست . به خصوص وقتي يك midi ميذارم اينطور به نظر ميرسه كه صداش از حد معمول يه مقداري كمتره ؟؟؟ نميدونم طبيعيه يا گوشي من ايراد داره .
يه چيزه ديگه هم كه متوجه شدم اينه كه وقتي يك midi يا يك mp3 را براي زنگ گوشي انتخاب ميكنم ، وقتي گوشي زنگ ميخوره صداش خيلي بيشتره تا وقتي كه همان آهنگ ها را بصورت معمول با گوشي گوش ميكنم :blink: دليلش چيه ؟؟
ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد ..
اتفاقا زيباييش توي همون كي پدشه . با اون دايره بنفش رنگ .به نقل از ReD3ath++ :به نظر من 2 تا ايراد داره : يكي اينكه امكان Expansion براي حافظه نداره و دوم اون نور دهاتي زير KeyPAD اش كه واقعا از زيبائيش كم كرده ...
اگر امكانش هست براي من بفرستيدبه نقل از civilgap :EMPG4 ,3PG رو من خودم استفاده میکنم.
EMPG4 کیفیتش بهتر ولی حجمش بیشتر میشه.
ولی 3PG بسیار مناسبتر هست و کیفیتش خوبه به شرطی که با برنامه مناسبی درست شده باشه :blink: .
اگر مایل بودید براتون مینویسم.روشش کمی طول میکشه ولی نتیجش عالیه.
موفق باشید.
در ضمن :::::: فقط k700
اصلا quicktime من فايل AVI رو باز نميكنه كه بخوام به MPEG4 تبديل كنم ..!! ورژنش 6.5 هستش .به نقل از civilgap :1-فايل مورد نظر كه مثلا يك Dat فايل هست به وسيله VCD Gear به فرمت Mpeg تبديل ميكنيم.
2-فايل Mpeg رو بوسيله برنامه شركت Zealotsoft و برنامه:All Video Converter به فرمت AVI برميگردونيم.
3- فايل AVI رو با برنامه QuickTime نسخه 6 به بالا تبديل به فرمت Mpeg4 و يا 3Gp ميكنيم.
برنامه های ذکر شده در اکثر سی دی های کیلویی بازار موجود میباشند.
كيفيت تصوير درست شده به اين روش عاليه به شرط اينكه كامپوتر توپي داشته باشين.
به نقل از sunnyboy :من ميخوام از طريق گوشي موبايلم K700 و از طريق كامپيوترم كه به اينترنت وصله و بلوتوس هم داره به اينترنت متصل بشم يا به عبارت ديگه بتونم از اين طريق ديتا دريافت و ارسال كنم ..
آيا امكان پذيره و كسي تست كرده ..
البته من اين كارو ديدم كه با 6600 انجام شده . و بايد منطقش يكي باشه و با K700 هم بايد شدني باشه :hmm:
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد ......
به نقل از sunnyboy :فکر نکنم همه جا اینجوری بشه و احتمال زیاد مشکل از طرف شما نیست ، تو ایران اگه هستی آنتن دهی که میدونی چه جوریه !!
مثلا من با k700 تو اطاق خودم اکثر وقتها مشکل دارم ، نتنها گوشی خودم بلکه با همه گوشیها مشکل دارم ...