• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson M600i ٠

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مبارکــــــــــــه مبارکه...
40.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خریدم
loveshower.gif
خریدم
loveshower.gif

عجب تلیویزیونی داره
dancing1.gif
خیلی خوش دسته ، کیبوردشم که محشره یعنی فکر نمیکردم با QWERTY به این راحتی بشه تایپ کرد ... حالا بچه فعلا تو شارژ بعدا باهاش ور میرم ببینم دیگه چیا داره ، video شم خوبه
sarcastic.gif

گارانتی سیتادل و این صحبت ها و پلومو رجیسترم هست 430 تومن از همون جای مذکور سیا جان فقط ردیفشو نگفتیا
birgits_snill.gif
2 جا دیگم داشتن 440 و 420
از SonyStyle و mtm تشکرات فراوان
worship.gif

W800 فروشی
mosking.gif

مبارکه:rolleyes:
حالا شارژ شد یا نه هنوز؟!:D

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
خریدم
loveshower.gif
خریدم
loveshower.gif

عجب تلیویزیونی داره
dancing1.gif
خیلی خوش دسته ، کیبوردشم که محشره یعنی فکر نمیکردم با QWERTY به این راحتی بشه تایپ کرد ... حالا بچه فعلا تو شارژ بعدا باهاش ور میرم ببینم دیگه چیا داره ، video شم خوبه
sarcastic.gif

گارانتی سیتادل و این صحبت ها و پلومو رجیسترم هست 430 تومن از همون جای مذکور سیا جان فقط ردیفشو نگفتیا
birgits_snill.gif
worship.gif

W800 فروشی
mosking.gif

مباركت باشه :) :happy:

وقتي داري باهاش كار ميكني جاي ماروهم خالي كن :rolleyes:

وقت كردي يه گزارشي ازش بنويس ( مثل همونايي كه تو Gsm arena و Mubile burn و ... مينويسن:lol: :D )

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
راستی یه توضیح بده , این که جویستیک نداره چه جوری میشه تو منوها اینور اونور رفت؟ فقط با قلمش میشه یا نه؟

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان شما با جناب xPlod نسبتی ندارید؟!;)

خب من می توانم یک جواب چرتی بدهم. مثلا: صداش عالیه. تصویرش معرکست. آنتن دهیش حرف نداره دیزاینشم خدا، آخر راه دسته. بالاغیرتا چقدر به دردتان می خورد؟ چاره دیگری هم نیست. اگر بخواهم به این همه موضوع بپردازم میشود انشای بیست صفحه ای. دوستان باید یک زحمتی بکشند، اگر واقعا میخواهند چیزی در مورد یکی گوشی خاص (یا هر وسیله دیگری) بدانند ابتدا مواردی که به راحتی روی وب در دسترس است را مطالعه کنند، بعد اگر سوالی ماند که باید حتما از آدم دم دستی که آن وسیله را دارد پرسید بپرسند (مثال میزنم، سوالی که خودم در مورد این گوشی داشتم این بود: آیا متقارن بودن hardware button با کلید return و jogdial مشکلی از بابت فشار دادن های تصادفی ایجاد نمیکند؟ به جای اینکه مثلا بپرسم: گوشی خوش دسته؟! و طرف هم پاسخ دهد: آره، خوش دسته!).

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خریدم
loveshower.gif
خریدم
loveshower.gif

عجب تلیویزیونی داره
dancing1.gif
sarcastic.gif

birgits_snill.gif
worship.gif

W800 فروشی
mosking.gif

یک وقت گول این حرف کاسب ها که گوشی باید بار اول شب تا صبح شارژ شود و اینها را نخورید ها. همینکه باتری پر شود کافی است ( اصلا بعد از پر شدن باتری شارژر سرد میشود. یعنی نه باتری overcharge میشود نه در شارژ ماندن آن هیچ تاثیر دیگری دارد).

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
راستی یه توضیح بده , این که جویستیک نداره چه جوری میشه تو منوها اینور اونور رفت؟ فقط با قلمش میشه یا نه؟

بغلش يه غلطك مانندي هس كه ميچرخه:D

فكر كنم با اون ميشه اين كارهارو كرد

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
خوب شارژ شد ، منتظر سوال هاتون هستم
interview.gif
gigglesmile.gif

• اول از همه بگم ویدوش حرف نداره :rolleyes: یکی از علت های خریدم هم به خاطر ویدیو و LCD ش بود
  • صدای اسپیکرش از W800 به مراتب بیشتره
  • mp3 از گوشی هم با هدفونی که گذاشته ای بد نیست :happy: اما میتونست مثل W800 یه in-ear بزاره که جدا هم بشه که نذاشته
    311.gif
  • مصرف باطریش هم که تا اینجا کار کردم به نسبت w800 بیشتره اما بازم قابل قبوله چون تلیویزیونش بزرگه و کیفیت عکسی که این داره فکر نمیکنم گوشی داشته باشه :D از الکی (باید از نزدیک ببینین )
  • تاچ اسکرینشم نرم و رونه به کوچک ترین اشاره و... اصطلاح نوشتن روی صفحه رو نمیدونم اما اینم چیزه بیستیه تو کاتالوگش یه جدول داره برای توضیح اینا که مثلا هر حرفی به چند جور میشه نوشت و زود تشخیص میده و اون بالا مینوسه که بیشتر به درد پز دادن میخوره :lol: :D
  • منو هاش خیلی سریعه و با w800 مقایسه نمیشه کرد
  • در مورد نداشتن جویستیک هم حقیقتا اولش یه مقدار سخته یه چیزی کم داری اون وسط :D اما بقلش یه ولوم داره که روش فشار بدین حالت کلیک و داره و تو منو ها کمک میکنه یه دکمم زیرشه که به اصطلاح Back شه ، تو اکثر بازی هاشم با شماره ها و ولوم کار دارن تا با Acrow هاش(جهت ها) ، Acrow هاش بیشتر تو متن کاربرد دارن
    294.gif
    اما خوب این گوشی بیزینسی محسوب میشه و خوب یه سری چیزا رو هم نداره :rolleyes: من که میرم عادت کنم به TochScreen ش
  • کیبوردشم که مشخصاته هر دکمه اش 2 حرفه چپ و فشار بدین مثلا Q رو میزنه راست و بزنین W
    286.gif
    و کلی نرمه تلق تلق نداره یعنی بی صداست
  • فقط تنها ایرادش و مایه ابرو ریزیش رم 64 مگیه که همراهشه
    296.gif
    خجالت داره واقعا سال 2006 و رم64؟ :D ، مشتری رو مجبور به خرید رم میکنه :D چند هست ایا؟
فعلا کشفیات تا این لحظه این بود

و در اخر ممنون بابت تبریکات همگی
277.gif
بازم بگین :D :D

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
فارسی رو میساپورته ؟
اگه آره . به نظرت فایلی چیزی هست که Lnag فارسی باشه بشه ورش داری از رو گوشی
یه جا آپش کنی من هم مستفیظ بشم .
بنده منتظر پاسخ میهستم .

در ضمن مبارک باشه فتیر. دی:

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
بغلش يه غلطك مانندي هس كه ميچرخه:D

فكر كنم با اون ميشه اين كارهارو كرد
مثل سري p‌هست ديگه...p910 هم جوي استيك نداره..اصلا هم به مشكلي بر نميخوريد تازه خيلي روون تر هم كار ميكنه..
tooth.gif

مباركه مهرزاد خان!!
loveshower.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
  • صدای اسپیکرش از W800 به مراتب بیشتره
  • mp3 از گوشی هم با هدفونی که گذاشته ای بد نیست :happy: اما میتونست مثل W800 یه in-ear بزاره که جدا هم بشه که نذاشته
    311.gif
  • منو هاش خیلی سریعه و با w800 مقایسه نمیشه کرد

یا W800 شما شدیدا معیوب بوده یا دچار سندرم حاد ماه عسل! شده اید.

۱. صدای اسپیکر با فرم ور های فعلی چندان بلند نیست (یعنی اسپیکر مشکلی ندارد، نرم افزار اجازه بالاتر رفتن ولوم از حدی بیشتر را نمیدهد).

۲. کیفیت صدا با همان هدست معمولی هم از گوشیهای سری W بالاتر است، شخصا هم با همان هدست و هم با HPM-70 امتحان کردم.

۳. یک اسمارت فون بنا به ماهیتش هرگز نمیتواند سرعتی در حد یک گوشی معمولی داشته باشد. چه برسد به چنین اسمارت فون جدیدی که نرم افزارش هنوز beta است. اتفاقا در مورد M600 همه از سرعت پایین منوها و فون بوک در مقابل سایر اسمارت فون ها مینالند، بنابراین این حرف شما دیگر خیلی عجیب بود!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
یا W800 شما شدیدا معیوب بوده یا دچار سندرم حاد ماه عسل! شده اید.

۱. صدای اسپیکر با فرم ور های فعلی چندان بلند نیست (یعنی اسپیکر مشکلی ندارد، نرم افزار اجازه بالاتر رفتن ولوم از حدی بیشتر را نمیدهد).

۲. کیفیت صدا با همان هدست معمولی هم از گوشیهای سری W بالاتر است، شخصا هم با همان هدست و هم با HPM-70 امتحان کردم.

۳. یک اسمارت فون بنا به ماهیتش هرگز نمیتواند سرعتی در حد یک گوشی معمولی داشته باشد. چه برسد به چنین اسمارت فون جدیدی که نرم افزارش هنوز beta است. اتفاقا در مورد M600 همه از سرعت پایین منوها و فون بوک در مقابل سایر اسمارت فون ها مینالند، بنابراین این حرف شما دیگر خیلی عجیب بود!

:blink: :blink: حال شما خوبه؟!!

نه عزیز این w800 مالزیه مشکلی هم نداره نو نوه (9 ماه از گارانتیش مونده) ، من یه mp3 برای تست اسپیکر رو برای اینکه امتحان کنم روی جفتش ریختم (با بلوتوث) و جفتشم صداش تا اخر بود و نظر جمع خانواده این بود که m600 صداش بلندتره

کیفیت in-ear رو شما امتحان نکردین پس یه بار گوش بدین هدست رو میزارین کنار

اینی که من دارم made in france است نمیدونم مال شما کجاست و چه فریم ویری ریختین که میگین سرعتش منو هاش پایینه ، اما هیچ رقمه سرعت منو و فون بوک هاش پایین نیست خواستی یه فیلم من میگیریم یه فیلم هم شما :D ببینیم برای کی سریع تره ، من اتفاقا رویو هارو خوندم به همچین موردی بر نخورده بودم :happy: :D به نظرم m600 شما مقداری دچار سندرم....
hah.gif
jok.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
۱. HPM-70 همان هدست in-ear سری W است.

۲. ریویو ها اصولا سرعت اسمارت فون را با گوشی جاوا مقایسه نمی کنند چون قیاس عبثی است. بلکه سرعت اسمارت فون ها را با همدیگر مقایسه میکنند. بخاطر همین شما جایی ندیده اید مثلا با W800 مقایسه شود. اگر به استناد به دیگران است هم که ما داریم هر روز در my-symbian.com و سایر جاها گله های کاربران را از سرعت پایین P990 و M600 میبینیم. گرچه من شخصا مشکلی ندارم، ولی بهرحال نمیتوانم سرعت یک اسمارت فون را با گوشی معمولی که اساس کل نرم افزارش یک پلتفرم ساده جاوا است مقایسه کنم.

۳. گوشی که دچار آن سندروم کذایی نمیشود، صاحبش می شود.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
فارسی رو میساپورته ؟
بنده منتظر پاسخ میهستم .
در ضمن مبارک باشه فتیر. دی:
نمیدونم تست نکردم هنوز اما مشکلی نباید داشته باشه با فارسی (گرچه کاربردی هم ندارم با فارسی :D)
مرسی مرسی :D

مباركه مهرزاد خان!!
loveshower.gif
چاکر شازده جان هم هستیم
282.gif

موفق باشی دوست من:rolleyes: :happy:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خب من می توانم یک جواب چرتی بدهم. مثلا: صداش عالیه. تصویرش معرکست. آنتن دهیش حرف نداره دیزاینشم خدا، آخر راه دسته. بالاغیرتا چقدر به دردتان می خورد؟ چاره دیگری هم نیست. اگر بخواهم به این همه موضوع بپردازم میشود انشای بیست صفحه ای. دوستان باید یک زحمتی بکشند، اگر واقعا میخواهند چیزی در مورد یکی گوشی خاص (یا هر وسیله دیگری) بدانند ابتدا مواردی که به راحتی روی وب در دسترس است را مطالعه کنند، بعد اگر سوالی ماند که باید حتما از آدم دم دستی که آن وسیله را دارد پرسید بپرسند (مثال میزنم، سوالی که خودم در مورد این گوشی داشتم این بود: آیا متقارن بودن hardware button با کلید return و jogdial مشکلی از بابت فشار دادن های تصادفی ایجاد نمیکند؟ به جای اینکه مثلا بپرسم: گوشی خوش دسته؟! و طرف هم پاسخ دهد: آره، خوش دسته!).

من هم كاملا با شما موافقم، اما شما هم از جواب دادن طفره رفتيد اخوي...!;)

mahdi_z200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمات دوستان
من یک هفته ای است که این گوشی رو گرفتم
این گوشی همه چیش خوبه فقط صداش خیلی پایینه
نمیدونم برای من اینجوریه یا این گوشی کلا صدای پخشش پایینه
با تشکر

مثل اینکه ما سوال نپورسیم بهتره
چون با این همه جوابی که دادیت نمی دونم چکار کنم:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
مهرزاد مبارکه!
happy.gif

میگم شما و mtm اینجا M600 دارين ؟!
beer.gif

در نهايت تکليف مارو روشن کنين صداش از W800 بيشتر هست يا نه
superbiggrin.gif
[ Equlizer تمام قسمتهای هر 2 رو تا ته ببريم ]
بعد میگم M600 به صورت پيش فرض ويدو ريختين توش !؟ Mp4 پخش میکنه !؟ مثلا W900 که امتحان کردم Mp4 اگر يکم بيتريت و این چيزا بالا باشه يا صدا قطع میشه يا تصوير!
jawdown.gif

همين :د

mahdi_z200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهرزاد مبارکه!
happy.gif

میگم شما و mtm اینجا M600 دارين ؟!
beer.gif

در نهايت تکليف مارو روشن کنين صداش از W800 بيشتر هست يا نه
superbiggrin.gif
[ Equlizer تمام قسمتهای هر 2 رو تا ته ببريم ]
بعد میگم M600 به صورت پيش فرض ويدو ريختين توش !؟ Mp4 پخش میکنه !؟ مثلا W900 که امتحان کردم Mp4 اگر يکم بيتريت و این چيزا بالا باشه يا صدا قطع میشه يا تصوير!
jawdown.gif

همين :د

دوست عزیز کیفیت تصویرش حرف نداره
مخصوصا mp4 که به هر کسی نشون دادم کف کرد
ولی صداش تعریفی نداره

بالا