خریدمخریدم
عجب تلیویزیونی دارهخیلی خوش دسته ، کیبوردشم که محشره یعنی فکر نمیکردم با QWERTY به این راحتی بشه تایپ کرد ... حالا بچه فعلا تو شارژ بعدا باهاش ور میرم ببینم دیگه چیا داره ، video شم خوبه
گارانتی سیتادل و این صحبت ها و پلومو رجیسترم هست 430 تومن از همون جای مذکور سیا جان فقط ردیفشو نگفتیا2 جا دیگم داشتن 440 و 420
از SonyStyle و mtm تشکرات فراوان
W800 فروشی
خریدمخریدم
عجب تلیویزیونی دارهخیلی خوش دسته ، کیبوردشم که محشره یعنی فکر نمیکردم با QWERTY به این راحتی بشه تایپ کرد ... حالا بچه فعلا تو شارژ بعدا باهاش ور میرم ببینم دیگه چیا داره ، video شم خوبه
گارانتی سیتادل و این صحبت ها و پلومو رجیسترم هست 430 تومن از همون جای مذکور سیا جان فقط ردیفشو نگفتیا2 جا دیگم داشتن 440 و 420
W800 فروشی
قربان شما با جناب xPlod نسبتی ندارید؟!
خریدمخریدم
W800 فروشی
راستی یه توضیح بده , این که جویستیک نداره چه جوری میشه تو منوها اینور اونور رفت؟ فقط با قلمش میشه یا نه؟
بغلش يه غلطك مانندي هس كه ميچرخه
فكر كنم با اون ميشه اين كارهارو كرد
مثل سري pهست ديگه...p910 هم جوي استيك نداره..اصلا هم به مشكلي بر نميخوريد تازه خيلي روون تر هم كار ميكنه..بغلش يه غلطك مانندي هس كه ميچرخه
فكر كنم با اون ميشه اين كارهارو كرد
- صدای اسپیکرش از W800 به مراتب بیشتره
- mp3 از گوشی هم با هدفونی که گذاشته ای بد نیست :happy: اما میتونست مثل W800 یه in-ear بزاره که جدا هم بشه که نذاشته
- منو هاش خیلی سریعه و با w800 مقایسه نمیشه کرد
یا W800 شما شدیدا معیوب بوده یا دچار سندرم حاد ماه عسل! شده اید.
۱. صدای اسپیکر با فرم ور های فعلی چندان بلند نیست (یعنی اسپیکر مشکلی ندارد، نرم افزار اجازه بالاتر رفتن ولوم از حدی بیشتر را نمیدهد).
۲. کیفیت صدا با همان هدست معمولی هم از گوشیهای سری W بالاتر است، شخصا هم با همان هدست و هم با HPM-70 امتحان کردم.
۳. یک اسمارت فون بنا به ماهیتش هرگز نمیتواند سرعتی در حد یک گوشی معمولی داشته باشد. چه برسد به چنین اسمارت فون جدیدی که نرم افزارش هنوز beta است. اتفاقا در مورد M600 همه از سرعت پایین منوها و فون بوک در مقابل سایر اسمارت فون ها مینالند، بنابراین این حرف شما دیگر خیلی عجیب بود!
نمیدونم تست نکردم هنوز اما مشکلی نباید داشته باشه با فارسی (گرچه کاربردی هم ندارم با فارسی )فارسی رو میساپورته ؟
بنده منتظر پاسخ میهستم .
در ضمن مبارک باشه فتیر. دی:
چاکر شازده جان هم هستیممباركه مهرزاد خان!!
خب من می توانم یک جواب چرتی بدهم. مثلا: صداش عالیه. تصویرش معرکست. آنتن دهیش حرف نداره دیزاینشم خدا، آخر راه دسته. بالاغیرتا چقدر به دردتان می خورد؟ چاره دیگری هم نیست. اگر بخواهم به این همه موضوع بپردازم میشود انشای بیست صفحه ای. دوستان باید یک زحمتی بکشند، اگر واقعا میخواهند چیزی در مورد یکی گوشی خاص (یا هر وسیله دیگری) بدانند ابتدا مواردی که به راحتی روی وب در دسترس است را مطالعه کنند، بعد اگر سوالی ماند که باید حتما از آدم دم دستی که آن وسیله را دارد پرسید بپرسند (مثال میزنم، سوالی که خودم در مورد این گوشی داشتم این بود: آیا متقارن بودن hardware button با کلید return و jogdial مشکلی از بابت فشار دادن های تصادفی ایجاد نمیکند؟ به جای اینکه مثلا بپرسم: گوشی خوش دسته؟! و طرف هم پاسخ دهد: آره، خوش دسته!).
با سلام خدمات دوستان
من یک هفته ای است که این گوشی رو گرفتم
این گوشی همه چیش خوبه فقط صداش خیلی پایینه
نمیدونم برای من اینجوریه یا این گوشی کلا صدای پخشش پایینه
با تشکر
مهرزاد مبارکه!
میگم شما و mtm اینجا M600 دارين ؟!
در نهايت تکليف مارو روشن کنين صداش از W800 بيشتر هست يا نه[ Equlizer تمام قسمتهای هر 2 رو تا ته ببريم ]
بعد میگم M600 به صورت پيش فرض ويدو ريختين توش !؟ Mp4 پخش میکنه !؟ مثلا W900 که امتحان کردم Mp4 اگر يکم بيتريت و این چيزا بالا باشه يا صدا قطع میشه يا تصوير!
همين :د
دوست عزیز کیفیت تصویرش حرف نداره
مخصوصا mp4 که به هر کسی نشون دادم کف کرد
ولی صداش تعریفی نداره