تهران کجا میفروشن
کمی علائدین و اطرافش را بگردید پیدا میکنید. فقط چند جا باید بپرسید تا پایین ترین قیمت گیرتان بیاید (زمانی که من خریدم گارانتی سیتادل از ۴۴۵ بود تا ۴۶۰). ضمنا توصیه میکنم اگر نمیخواهید هر روز گرفتار شوید با همان گارانتی سیتادل بخرید و آنتن دادن گوشی را حتما قبل از خرید تست کنید.
بازار علائدین با گارانتی اصلی (سیتادل) 430 تومن!
کمی علائدین و اطرافش را بگردید پیدا میکنید. فقط چند جا باید بپرسید تا پایین ترین قیمت گیرتان بیاید (زمانی که من خریدم گارانتی سیتادل از ۴۴۵ بود تا ۴۶۰). ضمنا توصیه میکنم اگر نمیخواهید هر روز گرفتار شوید با همان گارانتی سیتادل بخرید و آنتن دادن گوشی را حتما قبل از خرید تست کنید.
يعني شما اين گوشي رو داريد؟
ميشه يه كم برامون از قابليتهاش بگي؟
همون رمضانی؟ علائدین همه جاشو گشتم حتی به بعضی دست 2 فروش هاشم سر زدم فقط همون رمضانی داشت! که نمیفروخت!(به علت رجیستر نبودن) حالا فردا یه سر میرم ببینیم بلاخره کسی اورده یا نه، یکی میگفت از نمایندگی سیتادل گرفته آدرسشو داری؟
حالا قیمتش زیاد مهم نیست این گوشیه که هر کسی نمیاره به قولی مجبورم هر چی گفت بگیرماگه گارانتی سیتادل باشه حتما رجیستر شده است بله؟
به سوال در این حد کلی نمیتوانم پاسخی بدهم. مورد خاصی را اگر میخواهید بدانید دقیقتر بپرسید.
همون رمضانی؟ علائدین همه جاشو گشتم حتی به بعضی دست 2 فروش هاشم سر زدم فقط همون رمضانی داشت! که نمیفروخت!(به علت رجیستر نبودن) حالا فردا یه سر میرم ببینیم بلاخره کسی اورده یا نه، یکی میگفت از نمایندگی سیتادل گرفته آدرسشو داری؟
به سوال در این حد کلی نمیتوانم پاسخی بدهم. مورد خاصی را اگر میخواهید بدانید دقیقتر بپرسید.
بی زحمت ورژن گوشی رو ذکر کنید...
بعد یه سوال دیگه: کیفیت پخش فیلم چطوره رو گوشی ؟:happy:
قربان برنامه برای پخش divx هستش براش؟ حداکثر بیتریتی که قبول می کنه چقدره؟
اگر منظورتان ورژن فرمور است در حال حاضر Organizer R4C01 که البته خودم update کردم. موقع خرید R3A06.
کیفیت پخش فیلم هم همانطور که هر صفحه 320*240 باید باشد.
خب پس شما تونستید از سایت خود سونی اپدیت کنید درسته؟ اخه یکی از بچه ها همین M600 داره میگفت مثل اینکه ارور میداده ...البته اون بابا زیاد هم وارد نیست
یه چیز دیگه ....شما با bluetooth PAN گوشی کار کردین؟ تونستین استفاده کنید؟
خریدمخریدم
عجب تلیویزیونی دارهخیلی خوش دسته ، کیبوردشم که محشره یعنی فکر نمیکردم با QWERTY به این راحتی بشه تایپ کرد ... حالا بچه فعلا تو شارژ بعدا باهاش ور میرم ببینم دیگه چیا داره ، video شم خوبه
گارانتی سیتادل و این صحبت ها و پلومو رجیسترم هست 430 تومن از همون جای مذکور سیا جان فقط ردیفشو نگفتیا2 جا دیگم داشتن 440 و 420
از SonyStyle و mtm تشکرات فراوان
W800 فروشی
خریدمخریدم
عجب تلیویزیونی دارهخیلی خوش دسته ، کیبوردشم که محشره یعنی فکر نمیکردم با QWERTY به این راحتی بشه تایپ کرد ... حالا بچه فعلا تو شارژ بعدا باهاش ور میرم ببینم دیگه چیا داره ، video شم خوبه
گارانتی سیتادل و این صحبت ها و پلومو رجیسترم هست 430 تومن از همون جای مذکور سیا جان فقط ردیفشو نگفتیا2 جا دیگم داشتن 440 و 420
از SonyStyle و mtm تشکرات فراوان
W800 فروشی