• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson M600i ٠

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
تهران کجا میفروشن
sad2.gif

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
بازار علائدین با گارانتی اصلی (سیتادل) 430 تومن!
veiledsmile1.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تهران کجا میفروشن
sad2.gif

کمی علائدین و اطرافش را بگردید پیدا میکنید. فقط چند جا باید بپرسید تا پایین ترین قیمت گیرتان بیاید (زمانی که من خریدم گارانتی سیتادل از ۴۴۵ بود تا ۴۶۰). ضمنا توصیه میکنم اگر نمیخواهید هر روز گرفتار شوید با همان گارانتی سیتادل بخرید و آنتن دادن گوشی را حتما قبل از خرید تست کنید.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
کمی علائدین و اطرافش را بگردید پیدا میکنید. فقط چند جا باید بپرسید تا پایین ترین قیمت گیرتان بیاید (زمانی که من خریدم گارانتی سیتادل از ۴۴۵ بود تا ۴۶۰). ضمنا توصیه میکنم اگر نمیخواهید هر روز گرفتار شوید با همان گارانتی سیتادل بخرید و آنتن دادن گوشی را حتما قبل از خرید تست کنید.

يعني شما اين گوشي رو داريد؟

ميشه يه كم برامون از قابليتهاش بگي؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
بازار علائدین با گارانتی اصلی (سیتادل) 430 تومن!

همون رمضانی؟ علائدین همه جاشو گشتم حتی به بعضی دست 2 فروش هاشم سر زدم فقط همون رمضانی داشت! که نمیفروخت!(به علت رجیستر نبودن) حالا فردا یه سر میرم ببینیم بلاخره کسی اورده یا نه
dancing1.gif
، یکی میگفت از نمایندگی سیتادل گرفته آدرسشو داری؟

حالا قیمتش زیاد مهم نیست این گوشیه که هر کسی نمیاره به قولی مجبورم هر چی گفت بگیرم
worship.gif
اگه گارانتی سیتادل باشه حتما رجیستر شده است بله؟
questionedf.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني شما اين گوشي رو داريد؟

ميشه يه كم برامون از قابليتهاش بگي؟

به سوال در این حد کلی نمیتوانم پاسخی بدهم. مورد خاصی را اگر میخواهید بدانید دقیقتر بپرسید.

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون رمضانی؟ علائدین همه جاشو گشتم حتی به بعضی دست 2 فروش هاشم سر زدم فقط همون رمضانی داشت! که نمیفروخت!(به علت رجیستر نبودن) حالا فردا یه سر میرم ببینیم بلاخره کسی اورده یا نه
dancing1.gif

حالا قیمتش زیاد مهم نیست این گوشیه که هر کسی نمیاره به قولی مجبورم هر چی گفت بگیرم
worship.gif
اگه گارانتی سیتادل باشه حتما رجیستر شده است بله؟
questionedf.gif

یکی از فروشگاه های اطراف علائدین. ضمن اینکه داخل علائدین هم ۲-۳ مغازه داشتند (غیر از آنهایی که رجیستر نشده داشتند). کمی بگردید حتما پیدا میکنید (کل علائدین و حواشی اش مگر چقدر مسافت است؟).

مشکلی بابت نایابی و اینها نخواهید داشت چون M600 های موجود در بازار بیشترشان مال سیتادل هستند. توصیه از این جهت بود که وسوسه نشوید بخاطر ۲۰-۳۰ هزار تومان گوشی غیر سیتادل بخرید. البته همان گوشی های سیتادل هم احتمال کمی وجود دارد که رجیستر نشده اش به تورتان بخورد ولی مسئولیتش با خود سیتادل است چون گوشی ها قانونی وارد شده اند و کوتاهی از مخابرات است. در اینصورت هم میتوانید مرجوع کنید. که از این دردسر اضافی هم با تست کردن گوشی در فروشگاه میتوانید پیشگیری کنید.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به سوال در این حد کلی نمیتوانم پاسخی بدهم. مورد خاصی را اگر میخواهید بدانید دقیقتر بپرسید.

بی زحمت ورژن گوشی رو ذکر کنید...

بعد یه سوال دیگه: کیفیت پخش فیلم چطوره رو گوشی ؟:happy:

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
dancing1.gif

نکته اینجاست که نماینده سیتادل توی پاساژ نیست...
298.gif

اگه بخوام دقیق بگم، اینجوری میشه:
biggrin.gif

روبروی در اصلی (جمهوری) پاساژ واستی، دومین یا سومین مغازه سمت راست پاساژ (بر خیابون! نه تو پاساژ
biggrin.gif
) نماینده سیتادل هستش!
character0144.gif

تو ویترین سمت راستش هم M600 رو گذاشته!
300.gif

دیگه از این دقیق تر نمیتونستم آدرس یه مغازه رو بدم!
crazy.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

قربان برنامه برای پخش divx هستش براش؟ حداکثر بیتریتی که قبول می کنه چقدره؟
73.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بی زحمت ورژن گوشی رو ذکر کنید...

بعد یه سوال دیگه: کیفیت پخش فیلم چطوره رو گوشی ؟:happy:

اگر منظورتان ورژن فرمور است در حال حاضر Organizer R4C01 که البته خودم update کردم. موقع خرید R3A06.

کیفیت پخش فیلم هم همانطور که هر صفحه 320*240 باید باشد.

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان برنامه برای پخش divx هستش براش؟ حداکثر بیتریتی که قبول می کنه چقدره؟
73.gif

در حال حاضر خیر. UIQ 3 پلتفرم جدیدی است و هنوز برنامه های موجود برای آن محدودند. باید تا عرضه SmarMovie یا برنامه های مشابه صبر کنید.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگر منظورتان ورژن فرمور است در حال حاضر Organizer R4C01 که البته خودم update کردم. موقع خرید R3A06.

کیفیت پخش فیلم هم همانطور که هر صفحه 320*240 باید باشد.

خب پس شما تونستید از سایت خود سونی اپدیت کنید درسته؟ اخه یکی از بچه ها همین M600 داره میگفت مثل اینکه ارور میداده ...البته اون بابا زیاد هم وارد نیست :)

یه چیز دیگه ....شما با bluetooth PAN گوشی کار کردین؟ تونستین استفاده کنید؟

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب پس شما تونستید از سایت خود سونی اپدیت کنید درسته؟ اخه یکی از بچه ها همین M600 داره میگفت مثل اینکه ارور میداده ...البته اون بابا زیاد هم وارد نیست :)

البته به این بی دردسری هم نیست. هم سرور های سونی اریکسون مشکل زیاد دارند هم نرم افزار مزخرف SEUS (که با کمی اغماض مرا یاد این نرم افزارها و وبسایت ها و بخصوص autorun های وطنی می انداخت). خود من دو روز پدرم در آمد تا موفق شدم و تازه نزدیک بود گوشی هم این وسط به فنا برود.

یه چیز دیگه ....شما با bluetooth PAN گوشی کار کردین؟ تونستین استفاده کنید؟

خیر با PAN به طور خاص کار نکرده ام. ولی در کل بلوتوث در این گوشی مشکل فراوان دارد. در مورد PAN و A2DP هم باگهای زیادی گزارش شده. از چند ماه پیش به این طرف هم فرمور بلوتوث دست نخورده باقی مانده (فرمور جدیدی برایش موجود نیست). کاربران شاکی هم فراوانند. گویا SE مشغول وصله پینه است و به احتمال زیاد مشکلات با یکی از فرمور های آینده حل میشوند.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13

در مورد قابليتهاي صوتي و تصويري ، خوشدستي ، بزرگي يا مناسب بودن اندازه ، امكانات نرم افزاري و ....:happy:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
خریدم
loveshower.gif
خریدم
loveshower.gif

عجب تلیویزیونی داره
dancing1.gif
خیلی خوش دسته ، کیبوردشم که محشره یعنی فکر نمیکردم با QWERTY به این راحتی بشه تایپ کرد ... حالا بچه فعلا تو شارژ بعدا باهاش ور میرم ببینم دیگه چیا داره ، video شم خوبه
sarcastic.gif

گارانتی سیتادل و این صحبت ها و پلومو رجیسترم هست 430 تومن از همون جای مذکور سیا جان فقط ردیفشو نگفتیا
birgits_snill.gif
2 جا دیگم داشتن 440 و 420
از SonyStyle و mtm تشکرات فراوان
worship.gif

W800 فروشی
mosking.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خریدم
loveshower.gif
خریدم
loveshower.gif

عجب تلیویزیونی داره
dancing1.gif
خیلی خوش دسته ، کیبوردشم که محشره یعنی فکر نمیکردم با QWERTY به این راحتی بشه تایپ کرد ... حالا بچه فعلا تو شارژ بعدا باهاش ور میرم ببینم دیگه چیا داره ، video شم خوبه
sarcastic.gif

گارانتی سیتادل و این صحبت ها و پلومو رجیسترم هست 430 تومن از همون جای مذکور سیا جان فقط ردیفشو نگفتیا
birgits_snill.gif
worship.gif

W800 فروشی
mosking.gif

به به به :D خیلی خیلی مبارک باشه....پس شما هم خریدی بلاخره....خب منتظر هستم بعد از شارژ و ور رفتن های اولیه;) با گوشی یکم بیشتر راجع بهش توضیح بدین:)

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
خریدم
loveshower.gif
خریدم
loveshower.gif

عجب تلیویزیونی داره
dancing1.gif
sarcastic.gif

birgits_snill.gif
worship.gif

W800 فروشی
mosking.gif

تبریک! گوشی خوبی خریدی...
character0144.gif

mahdi_z200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0