• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson M600i ٠

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نکته اینجاست که هيچ مبايلی به طور کامل Mp4 رو پخش نميکنه !
من روی W900 و W800 و 7710 امتحان کردم اکثرا اگر رزولشن بالا باشن يا وسطش کامل قطع میشه
يا صدا از بين میره !!
حالا سوال اینجاست که آيا M600 هم این مشکل رو داره ؟
البته برنامه SmartMovie مشکل رو حل میکنه برای پسوند AVI

SmartMovie فعلا برای UIQ 3 موجود نیست.

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
SmartMovie فعلا برای UIQ 3 موجود نیست.
برای Symbian که موجود هست!
crazy.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شوخی می فرمایید؟

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
UIQ 3 یکی از پلتفرم های Symbian 9 است. آن ورژن Symbian 9 ای که شما دیده اید مربوط به S60 3rd Edition (یکی دیگر از پلتفرم های Symbian 9) که که متعلق به نوکیا است میباشد و قابل استفاده روی گوشی های UIQ 3 مانند M600 نیست.

اگر هم شوخی بود که باید ببخشید.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به زودی میاید. نگران نباشد.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
UIQ 3 یکی از پلتفرم های Symbian 9 است. آن ورژن Symbian 9 ای که شما دیده اید مربوط به S60 3rd Edition (یکی دیگر از پلتفرم های Symbian 9) که که متعلق به نوکیا است میباشد و قابل استفاده روی گوشی های UIQ 3 مانند M600 نیست.

بله فرمايش شما درست است
M600 و P990 :
UIQ 3.0 & Symbian 9.1
البته منظور من و SonyStyle جان شايد این بوده که از ورژن پاييين تر این برنامه استفاده شود !
هرچند در Review آمده که P990 و M600 مشکلاتی برای اجرای برنامه های ورژن قبلی UIQ دارند
البته در فرم برنامه ذکر شده , اعلام شده که برای UIQ 3.0 هم در حال اماده سازی هستند

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببینید کلا تمامی برنامه ها و بازیهای uiq 2.1 که مربوط به p910 میشه رو اینها کار نخواهد کرد.....باید تمامشون دوباره نوشته بشن...

و این مشکلی هست که هم سونی اریکسون هم نوکیا توی سری 60 ورژن 3 باهاش درگیرن.....یعنی کمبود فعلی برنامه برای گوشیهایی چون P990,M600,E70,N80,N93,N73 ,....

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mtm :

اوه! من انقدر با جزئیاتش رو نمیدونستم!
reading.gif

ممنون!
rose.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب اگه با بقیه گوشیها مقایسه بشه آره . ولی این بستگی به طرف داره. یادم میاد زمانی که SX1 رو میخواستم بگیرم همه به خاطر کلیداش همین حرفو بهم زدن . ولی کمتر از یک ماه همون صفحه کلید عجیب غریب خیلی بهم حال میداد! هم خودم فرز شده بودم و عادی شده بود واسم هم هیچ کس دیگه نمیتونست باهاش کار کنه!! :D

اینجا صرف تغییر مکان کلیدها مطرح نیست، حذف شدن برخی از آنها اهمیت بیشتری دارد. همین طور لزوم استفاده از صفحه و گاهی استفاده دو دستی. این است که افرادی که تنها دلیلشان برای خرید یک گوشی ۴۰۰-۵۰۰ هزار تومانی با این حد از امکانات "خز نشدن" و از این قبیل است مراقب باشند یکوقت چنان تو ذوقشان نخورد که آرزوی 6600 به دلشان بماند.

morytab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم که اینجا می پرسم. امیدوارم جاش باشه؟!
این گوشی در مقابل e61 چه مزایا و چه معایبی داره؟ قیمت روز هر دو چنده؟ ممنون میشم اگه جواب بدید. چون گوشیم به ... رفت و دارم از بی موبایلی دیوونه میشم. (خدا صبر عنایت کناد!)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
وای من امروز از نزدیک زیارت کردم این گوشی رو.خیلی خوشکل و جمع و جوره.قیمت 490 هزار تومان.وای ی ی ی ی

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
این گوشی در مقابل e61 چه مزایا و چه معایبی داره؟ قیمت روز هر دو چنده؟ ممنون میشم اگه جواب بدید. چون گوشیم به ... رفت و دارم از بی موبایلی دیوونه میشم. (خدا صبر عنایت کناد!)

سوال منم هست . چون به نظر خودم E61 یه جورایی بهتره

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

تفاوت های مهم تر:

E61 quad-band است (به این معنی که در آمریکای شمالی هم قابل استفاده می باشد) ولیM600 tri-band است. E61 wifi دارد ولی M600 ندارد. رزولوشن صفحه هر دو یکسان (اما برعکس) است ولی صفحه E61 ابعاد بزرگتری دارد. E61 دارای S60 3rd Editon و M600 دارای UIQ 3 است*. صفحه نمایش M600 لمسی است. M600 از نظر کیفیت پخش صدا به مراتب بهتر از E61 است. E61 بسیار پهن و استفاده یک دستی از آن مشکل تر است. M600 وزن کمتری دارد. به نظر میرسد استفاده از کیبورد E61 به علت مجزا بودن کلیدها راحت تر باشد هر چند تایپ دو دستی تقریبا اجباری است در حالیکه با M600 میتوان به راحتی با یک دست تایپ نمود گرچه عادت کردن به کلیدهای نامتعارف آن مشکل تر است (حسن یا عیب بودن این مورد آخر در مورد هر کدام از دو گوشی کاملا بستگی به کاربرد و سلیقه و فیزیک کاربر دارد).

ضمنا گویا E61 کاربران ناراضی بیشتری دارد (بیشتر به دلیل باگهای نرم افزاری فراوان). توصیه من این است که اگر تصمیم به خرید E61 گرفتید کمی بیشتر هزینه کنید و به جای آن E70 بگیرید، هم دوربین دارد هم کیبورد QWERTY بسیار عالی. فقط حواستان باشد آن ورژن مشکی خوشگل موجود نمیباشد و باید به رنگ نقره ای آن رضایت بدهید.

*ذکر تفاوت ها و مزایا و معایب هر کدام از این دو پلتفرم در حوصله این پست (و نویسنده آن) نیست.

morytab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توصیه من این است که اگر تصمیم به خرید E61 گرفتید کمی بیشتر هزینه کنید و به جای آن E70 بگیرید،
اما قیمت e70 ارزونتر از e61 هست (415 در مقابل 385). lcd اون هم فکر می کنم کوچکتر باشه.

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
E70 حدود پانصد هزار تومان است. صفحه آن هم ابعاد کوچکتر و رزولوشن بالاتر دارد.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی ببخشیدا تاپیک راجع به m600 هست!! اگه e70 میخواین برین تاپیک خودش ;)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
یه چیزی رو هم به معایب M600 اضافه کنید و اونم اینه که خیلی زشته
184.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشان گویا E70 را با N70 اشتباه گرفته اند.

بالا