• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson M600i ٠

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
مازیار جان و سونی جون
39.gif
منظورم اینه که مثلاً ویدئو پلیر w950 خیلی پرقدرت بود، این m600 هم همونطوره؟ آخه ظاهرشون که خیلی شبیه همه!
38.gif
73.gif

منظورت W900 ـه ديگه؟

يا W950 اومده و ما خبر نداريم؟:(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نیومده پویا جان توی یه ریویو توی سایت newmobile.nl که با n91 مقایسه اش کرده بود ، گفته بود که تصویرش خیلی بهتر و شفاف تر از ipod video هستش
23.gif
0.gif

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نميدونم كجا ولي تو يكي از سايت هاي ريويو نوشته بود كه صداش در حد و اندازه W950 هس

منظورم از طریق اسپیکر بود.کیفیتش رو با کدوم گوشی که در حال حاضر توی بازار هست میشه مقایسه کرد.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
شما اگر بودید دبلیو 900 میگرفتید یا ام 600 ! البته دوربین مهمه که نداره ! اما آدمو وسوسه میکنه !
پی 990 تو دوبی چنده ؟

خب اگه دوربین و mp3 برات مهمه w900 بگیر ولی اگه دوربین مهم نیست و برنامه مهمه m600 ضمن اینکه کیفیت mp3 اون نباید کم باشه;)

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما اگر بودید دبلیو 900 میگرفتید یا ام 600 ! البته دوربین مهمه که نداره ! اما آدمو وسوسه میکنه !
پی 990 تو دوبی چنده ؟

همین که بین این دو گوشی شک دارید معنی اش این است که W900 بیشتر به دردتان می خورد.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من بالاخره از رو رفتم و عنوان تاپیک رو عوض کردم :D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ضمنا همون جور که خودت گفتی گوشی هست که هر ننه قمری نمریه بگیرتش :D چون دوربین نداره .
کیفیت mp3 اون هم 100% مثل p990 و ... با اینکه واکمن نیستد ولی در حد همون سری w باید باشه.

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
Mp3Player mpeg4player چطوره؟

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیفیت پخش صدا تا جایی که دارندگان میگویند از W800 کمی بالاتر است. پخش تصویر هم با توجه به رزولوشن و ابعاد بزرگ صفحه خوب است. فقط میماند ساپورت فرمت های مختلف mp4 که مانند سایر اسمارت فون ها چندان گسترده نیست و شاید در آینده راه حل نرم افزاری داشته باشد.

فقط دوستانی که بدون دلیل ناگهان به این گوشی علاقه مند شده اند توجه کنند استفاده یک دستی از آن به علت فرم نامتعارف چندان ساده نیست و استفاده نکردن از صفحه Touch Screen تقریبا محال است چون سافت کی های چپ و راست در آن تعبیه نشده. امیدوارم عقل دلالان و قاچاقچیان محترم رسیده باشد و به همراه خود گوشی محافظهای صفحه را هم وارد کرده باشند چون استفاده کردن از انگشتان در خیلی از موارد مانند accept/reject کردن تماسها اجتناب ناپذیر است.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خب اگه با بقیه گوشیها مقایسه بشه آره . ولی این بستگی به طرف داره. یادم میاد زمانی که SX1 رو میخواستم بگیرم همه به خاطر کلیداش همین حرفو بهم زدن . ولی کمتر از یک ماه همون صفحه کلید عجیب غریب خیلی بهم حال میداد! هم خودم فرز شده بودم و عادی شده بود واسم هم هیچ کس دیگه نمیتونست باهاش کار کنه!! :D

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نکته اینجاست که هيچ مبايلی به طور کامل Mp4 رو پخش نميکنه !
من روی W900 و W800 و 7710 امتحان کردم اکثرا اگر رزولشن بالا باشن يا وسطش کامل قطع میشه
يا صدا از بين میره !!
حالا سوال اینجاست که آيا M600 هم این مشکل رو داره ؟
البته برنامه SmartMovie مشکل رو حل میکنه برای پسوند AVI

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
خب اگه با بقیه گوشیها مقایسه بشه آره . ولی این بستگی به طرف داره. یادم میاد زمانی که SX1 رو میخواستم بگیرم همه به خاطر کلیداش همین حرفو بهم زدن . ولی کمتر از یک ماه همون صفحه کلید عجیب غریب خیلی بهم حال میداد! هم خودم فرز شده بودم و عادی شده بود واسم هم هیچ کس دیگه نمیتونست باهاش کار کنه!! :D

ولی به نظر من دوربین نداره 350 بیشتر نمیارزه!
ولی امکاناتش خوبه!

بالا