• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
با سلام
من گوشیم تقریبا هر 2 هفته یکبار هنگ می کنه
تقریبا نه به دلیل خاصی اما 3 بارش وقتی بود که دوربین باز بود و 2 بار وقتی دوربین اکتیو بود و فیلیپ رو باز و بسته کردم اتفاق افتاد که صفحه سفید شد ... یکبار هم یه شاهکاری میخواست عکس بگیره اما اشتباهی رو فیلم بود و اونقدر فیلم گرفت که حافظه داخلی پر شد و هنگ کرد
چند بار هم در حال کار کردن و.... که هنگ کرد

اوایل که هنگ می کرد چون دگمه خاموش هم کار نمی کرد من هم باطری رو در میاوردم اما :f34r:
بعد از اینکه از wifi برای اینترنت استفاده کردم و متوجه شدم در حال بازبودن صفخات اینترنت هم هنگ می کنه چند بار با swiss manager تست کردم دیدم در لحظات هنگ گوشی busy میشه
چند بار آخر که هنگ کرد گوشی رو به حال خودش رها کردم!! 15 دقیه بعد که اومدم دیدم درست شده

نتیجه اخلاقی در 75% مواقع که گوشیتون در حال کار هنگ می کنه صبور باشید :eek:

این گوشی با هنگ افریده شده

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16

اينايي كه من دانلود كردم 8 تا بود ! :blink: فقط هم مدل باطري و آنتن و آيكن هاي تولز عوض شده !

هنوز 4 تا آيكن صفحه دسكتاپ تغيير نكرده !

اگه مال شما قشنگ شده و اون آيكن ها هم تغيير كرده بي زحمت لينكش رو اينجا هم كپي كن تا ملت صفا كنند !‌ :f34r:

نه ایکونهای دسکتاپ تغییر نکردن.ولی ایکنهای main menu تغییر کردن

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام
من گوشیم تقریبا هر 2 هفته یکبار هنگ می کنه
تقریبا نه به دلیل خاصی اما 3 بارش وقتی بود که دوربین باز بود و 2 بار وقتی دوربین اکتیو بود و فیلیپ رو باز و بسته کردم اتفاق افتاد که صفحه سفید شد ... یکبار هم یه شاهکاری میخواست عکس بگیره اما اشتباهی رو فیلم بود و اونقدر فیلم گرفت که حافظه داخلی پر شد و هنگ کرد
چند بار هم در حال کار کردن و.... که هنگ کرد

اوایل که هنگ می کرد چون دگمه خاموش هم کار نمی کرد من هم باطری رو در میاوردم اما :f34r:
بعد از اینکه از wifi برای اینترنت استفاده کردم و متوجه شدم در حال بازبودن صفخات اینترنت هم هنگ می کنه چند بار با swiss manager تست کردم دیدم در لحظات هنگ گوشی busy میشه
چند بار آخر که هنگ کرد گوشی رو به حال خودش رها کردم!! 15 دقیه بعد که اومدم دیدم درست شده

نتیجه اخلاقی در 75% مواقع که گوشیتون در حال کار هنگ می کنه صبور باشید :eek:

بعد از ارايه اولين آپديت تا به امروز شايد حداكثر 2 بار گوشي من هنگ كرده باشه .براي من كه عالي كار ميكنه و من از اين گوشي واقعا راضي هستم.

princess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه نرم افزار می خواستم که p990 رو تبدیل به webcam کنه. ممنون میشم اگه کسی سراغ داره لینکشو بذاره.

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
یوهوووووووو اقا پویا کجایی ؟
یه دستور تهیه برای محافظ صفحه نمایش داشتی تو کلوب که گفته بودی با نوار سفلون،سلفون،صفلون ،ثفلون :lol::eek:میشه درست کرد . من یادم نیست تو کدوم صفحه بود.یادته ؟اگه یادت نیست ممنون میشم دوباره بنویسیش.....

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
یه دستور تهیه برای محافظ صفحه نمایش داشتی تو کلوب که گفته بودی با نوار سفلون،سلفون،صفلون ،ثفلون :lol::eek:میشه درست کرد . من یادم نیست تو کدوم صفحه بود.یادته ؟اگه یادت نیست ممنون میشم دوباره بنویسیش.....

کاری نداره که هم از سلفون می تونی استفاده کنی هم از lcd protector
ولی در هر 2 صورت تاچ 1 خورده ضعیف میشه یعنی 1 خورده بیشنر باید فشار بدی تا عمل کنه

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1198164&postcount=873

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان یه نرم افزار می خواستم که p990 رو تبدیل به webcam کنه. ممنون میشم اگه کسی سراغ داره لینکشو بذاره.

نرم افزار براي اين منظور وجود داره ولي متاسفانه Trial هست و هنوز كرك نشده و سريالي هم براي رجيستر كردنش موجود نيست.اسم اين برنامه mobiola webcam است.اين هم آدرس سايت برنامه http://www.warelex.com

اگر اين برنامه كرك شد حتما معرفي ميكنم.

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
کاری نداره که هم از سلفون می تونی استفاده کنی هم از lcd protector
ولی در هر 2 صورت تاچ 1 خورده ضعیف میشه یعنی 1 خورده بیشنر باید فشار بدی تا عمل کنه

خاستم بگیرم یارو بهم خندید:(گفت مگه به تاچ اسکرین پروتکتر میزنن.گفت قلم کار نمیکنه
مرسی RPG جون ،ببخشید من فکر می کردم پویا نوشته بود.:lol:

Aren

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز رفتیم واسه دوستم p990 گرفتیم و سریال داخل گوشی را با جعبه و پشت باطری چک کردیم یکی بود آیا گوشی اصله؟

راستی در جند صفحه قبل خوندم که اصل فرانسه سریالش با 36 یا 30 شروع می شه و مال چین با 35 شروع می شه ولی ما بیش از 20 جعبه را چک کردیم همش با 35 شروع می شه جریان چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا 35 باشه چین؟

-------------
آقای TheBoss مال شما هم با 35 شوع می شه؟

buyur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلیه گوشی های بازار مونتاژ چین هستند هروقت دیدی دورقم سمت راست با 35 شروع شد حتی اگر دبیلو 810 باشه که ساخت مالزی یا ان73 که فنلاند هست بدون 35 یعنی تولید نهائی در چین

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
35, 36 , 30 , اینا همش حرف مفته...

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا گوشیم بعد از آپدیت صدای آلارمش بسیار کم شده! چیکار باید کرد؟

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
خاستم بگیرم یارو بهم خندید:(گفت مگه به تاچ اسکرین پروتکتر میزنن.گفت قلم کار نمیکنه

مرسی RPG جون ،ببخشید من فکر می کردم پویا نوشته بود.:lol:

:D:D گفتم که تاچ خیلی ضعیف میشه

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از ارايه اولين آپديت تا به امروز شايد حداكثر 2 بار گوشي من هنگ كرده باشه .براي من كه عالي كار ميكنه و من از اين گوشي واقعا راضي هستم.

من هم ازاش راضی ام
اونقدر که حاضر نشدم با اینکه ADSL دارم برم وبه روزش کنم :happy:
ترجیح میدم در این موارد بسیار ناچیز بی خیال باشم :cool:
گوشیه با حالیه فقط حیف که profile و یکسری نکات ریز دیگه نداره!!

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
راستی شما فایلای تصویری رو به چه فرمتی تبدیل میکنین ؟ همون 3GP ؟p990 چه فرمتهایی رو قبول میکنه؟کدوم فدمت بهترین کیفیت رو داره ؟

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
امروز رفتیم واسه دوستم p990 گرفتیم و سریال داخل گوشی را با جعبه و پشت باطری چک کردیم یکی بود آیا گوشی اصله؟

راستی در جند صفحه قبل خوندم که اصل فرانسه سریالش با 36 یا 30 شروع می شه و مال چین با 35 شروع می شه ولی ما بیش از 20 جعبه را چک کردیم همش با 35 شروع می شه جریان چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا 35 باشه چین؟

-------------
آقای TheBoss مال شما هم با 35 شوع می شه؟

IMEI رو تو این سایت چک کن اگه IMEI validity assesment رو very likely بزنه یه امیدای هست .ببین desk stand ساخته کجاس.پشتش حک شده .اونم باید مالزی باشه.
ولی در کل نطر من اینه که حالا که گوشیرو گرفته حالشو ببره و بی خیاله این چیزا شه.:D

buyur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من گوشی P990 i سونی اریکسون همه چیز منه از 3 ماهه پیش که گوشی P990 i سونی اریکسون رو خریدم انگار رفتم توی بهشت البته مال من خیلی مطمئن شدم که اصل فرانسه هست .
در ضمن من این گوشی رو بعنوان یک جنس باارزش و زیبا توی کمد خودم گذاشتم و توی جعبه اش خاموش گذارتم دوست ندارم کسی اصلا دست به گوشی P990 i سونی اریکسون من بزنه میزنم توی گوش اون تا بچسبه به دیوار

الان در کنار گوشی P990 i سونی اریکسون دارم از گوشی 5300 نوکیا برای موزیک حال می کنم .

زنده باد گوشی بسیار زیبا و خوش دست P990 i سونی اریکسون اصل فرانسه

Made in France

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام
اصلی ترین مشخصه فرانسه بودن گوشی :
رنگ نور فیلیپ یا همون دکمه های 0تا9 گوشی باید سفید شیری باشند
دوستان، كساني كه فكر ميكنند P990 اونها اصل فرانسه است، آيا حرف دوستمونو تائيد ميكنند؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
راستی شما فایلای تصویری رو به چه فرمتی تبدیل میکنین ؟ همون 3GP ؟p990 چه فرمتهایی رو قبول میکنه؟کدوم فدمت بهترین کیفیت رو داره ؟

از " M3 " استفاده کن ، فرمت Mp4 تبديل میکنه با بالاترين کيفيت
302.gif

بالا