• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
من ، هم K750 داشتم و هم W900 -W800-W810 پویا می دونه :rolleyes:

صدای همه این گوشیهایی که گفتم تو هندزفری یکیه . کیفیت پخش p990 با هندزفری مثل همه ایناست اما حدودا 10 درصد صداش کمتره و کلاً برای موزیک گوش دادن مناسب نیست .خیلی سخته مخصوصاً اینکه شورتکات نداره
مال من که هنگ نداره..990 قبلی هم همینطور هنگ نداشت . اما سخورده سرعتش پایینه و تو مخه !

اگه کسی در مورد مشکل من اطلاعی داره خوشحال میشم بشنوم :hmm:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ازشون بپرس حالا كه گوشيت اين قدر مشكل داره چرا عوضش نمي كني ؟؟؟

معلوم نيست چرا مال بعضي ها مثل ..... اينقدر مشكل داره !!!

100% یکی از بعضی های مورد اشاره شما بنده هستم ( البته منم واسه خودم اسم دارم
23.gif
)

و اما جواب سوال شما که چرا عوض نمیکنم:

1-قبلا" سر گوشی بازی کلی متضرر شدم الانم پول مفت ندارم هی گوشی عوض کنم ، چیزای مهم تری نیاز دارم که میتونم با این پولا بخرم !!!!

2- خیلی زور داره گوشی ای رو که 400 خریدم ، 200 تومن بفروشم!!

3-P990 رو به چشم یه گوشی 70 تومانی میبینم که واسه زنگ ردن و SMS زدن ساخته شده ، پس دیگه انتظاری بیشتر از این ازش ندارم ، در نتیجه باهاش کنار میام (البته لذت کلیپ دیدن باهاش رو انکار نمیکنم)

4-.......................................

کجایی تو؟ دلم برات تنگیده
156.gif

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ای بابا از این به بعد باید 57 بکشیم !

اره این p990 سیگار بهمن رو هم خز کرد 57 رو عشقه .... بهمن با این تبلیغ خودشو خراب کرد..:D
ايول !!! تو كه ديگه p990 نداري چرا گير دادي !!!
حتما گیر داره که گیر دادم....باید با عرض پوزش از شما دوست عزیز خدمتتون عرض کنم که تا حالا چند تا گوشی داشتی که اینقدر این گوشی راضیتون کرده؟!!!! منم جز اولین هایی بودم که 600 تومان پول بی زبون رو ریختم تو شیکم این خپل بی خاصیت ....دیگه بچه های قدیمی اینجا هم میدونن که توی اپدیت فیرم ور هم پیش تاز بودم هیچ وقت هم مشکل پیدا نکردم اما 100 % با حرف پویا که...
3-P990 رو به چشم یه گوشی 70 تومانی میبینم که واسه زنگ ردن و SMS زدن ساخته شده ، پس دیگه انتظاری بیشتر از این ازش ندارم ، در نتیجه باهاش کنار میام (البته لذت کلیپ دیدن باهاش رو انکار نمیکنم)
موافقم و اضافه میکنم که دوربینش بهترین دوربین 2 مگا پیکسلی هست که دیدم ....ولی تاریخ و ساعت sms هاش پویا لذت بخش تره ها اینو جا انداختی
=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-
کلام اخر این هست که ادم نباید یک طرفه به قاضی بره ..امسال من و پویا و سجاد و بحرین و...و...و... یه روزی خودمون sony ericsson fans بودیم ..اما قرار نیست سرپوش روی گند کاریهای سونی اریکسون بزاریم...یه روزی Se خوب بود اما باید قبول کرد که عملا هیچ حرفی در برابر King Nokia نداره ... مگر یه فکری به حال خودش بکنه ... نکته دیگه اینکه با تمام احترامی که واسه بچه های فروم قائل هستم با عرض پوزش باید بگم
اینجا بعضی ها قرارداد مادام العمر با سونی اریکسون بستن چشمشون بیشتر از 2 قدم جلوشون رو نمیبینه ...یا میبینه خودشون دوست ندارن ببینن .....
توضیح : روی این سخن به شما نیست جناب decilion69 ، فعلا جاشون توی این صفحه خالیه حتما تشریف میارن تا فردا با عرایضشون مارو به فیض میرسونن :D
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
با احترام :cool:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ای علیرضا
ای مدیر
ای شفتالو
ای ادیت گر ...این چه کاری بود کردی ..انقلاب کردیم ازاد باشیم ..این دهه فجری حداقل تخفیف میدادی :D
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=---=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
خلاصه خیلی نوکریم علیرضا همچنان شدیدا ارادت داریم ...:cool:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
علی جان بیخیال! ارزش نداره ...هرکی بخواد میتونه چشاش رو رو بعضی چیزا ببنده و کورکورانه از برندی طرفداری کنه ...

اختیار هرکسی دست خودشه.......

منم این چیزا واسه دوستی نوشتم که راجع به P990 سوال کرده بود بازم اختیار پولش دست خودشه میتونه لذت کار کردن با P990 و کلا" Stupid phone!! های سونی اریکسون رو تجربه کنه

یه زمانی نوکیا از لحاظ دوربین و کیفیت پخش صدا عقب بود ، واسه همین جاوا بودن سونی اریکسون رو نادیده میگرفتیم و سونی اریکسون دستمون میگرفتیم و به همه پیشنهاد میدادیم

الان چی؟!!! چی واسش مونده ؟!

نوکیا هم نه از دوربین نه از کیفیت موسیقی کم میاره ( جلوتر هم افتاده)

سونی اریکسون داره درجا میزنه!!! روز به روز هم تعداد خریداراش کمتر میشن ( درک بعضی چیزها زیادم سخت نیس!!)

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوکیا هم نه از دوربین نه از کیفیت موسیقی کم میاره ( جلوتر هم افتاده)

اتفاقا من به خاطر موسیقی و دوربین می خام این گوشی رو بخرم ... چون شنیده بودم سونی اریکسون تو این دو تا سره ... البته خودم صدای سری ان نوکیارو نشنیدم ... و یک سوال داشتم ایا نمی شود برنامه واکمن گوشی های w رو این گوشی نصب کرد ..چون شنیدم می شود در گوشی های سری K این برنامه رو نصب کرد....؟

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام...
واي خدا شما چرا قاطي ميكنيد ؟ من كوركورانه ازش طرفداري نكردم. دارم ميگم اينقدر هم كه شما ازش بد ميگيد بد نيست.

خودتون هم ميدونيد كه هيچ گوشي اي كامل نيست كه بتونه همه احتياجات يك يوزر را فراهم كنه.
من يك بار كه به مشكل برخورد كردم با p990i با شما مشورت كردم ( مداد رنگي جان) ولي شما هم يك طرفه داري قضاوت ميكني ! آره اين گوشي اصلا 600 هزار تومان نمي ارزه ولي 300 تومن ارزش داره با امكانات و اشكالاتي كه داره.
من هم مدلهاي سيمبين نوكيا را تجربه كرم هم مدل هاي N و هم ppc هاي جديد را كه البته هر كدام نقاط ضعف و قوتي دارند كه جاي بحث و گفتگو است.

به مواردي اشاره كردم كه چرا اين گوشي خوبه و به درد چه كساني ميخوره ( dictionary & keyboard ) كه اصلا به اين مورد توجهي نشد ! همچنسن organizer اي كه واقعا در حد ppc هست .

به نظرم آدم اگر فن يك برند باشه و بعد عوضش كنه بايد واقعيت ها را هم راجع به چيزي كه استفاده ميكنه بگه...
نه اينكه اين گوشي صداي mp3 اش به پاي ... نميرسه و ...
اگر به هنگ كردن باشه آره نوكيا هم هنگ و ريستارت داره فت و فراوون !!!
ولي به جاش 100 تا برنامه بدرد بخور روش نصب ميشه ! مهم تر از همه answering كه اين گوشي نداره !!!

ولي شما فقط و فقط از اين گوشي بد گفتيد ! باز هم من يك طرفه قضاوت كردم ؟
ميدونم از اين گوشي دل خوشي نداريد ولي شما را به خدا اين قدر تو سرش نزنيد !!!

به فاروم هاي خارجي و preview هاي اين گوشي نگاهي بندازيد تا ببينيد كل مردم دنيا راجع به اين گوشي چي ميگن و با توجه به كلاسبندي اين گوشي در رده Bussiness بايد چه انتظاري ازش داشت.

:cool:

farhoode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر پی990 90 درصد که شما میگید نقطه ضعف داشته باشه
اون 10 درصد استحکام و محکم بودن بدنه پی990 حرف اول رو میزنه
تمام بازی های جاوا رو با سرعت اجرا میکنه

در ضمن bussiness card scanner گوشی جز بهترین هاست

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من که به نظرم گوشی قابل اعتنایی هست...مشکل خاصی مال من نداشت...مثل ادم کار میکرد و همه چیش هم مرتب منظم....

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
ایا نمی شود برنامه واکمن گوشی های w رو این گوشی نصب کرد

خیر ، ولی نیازی هم نیست ،
خود گوشی اکولایزر مگاباس رو هم داره .
good2.gif

درضمن کیفیتش صدا توی هندزفری با هندزفری خودش آشغاله ،
jt5o21.gif

ولی من از هندزفری W810 استفاده میکنم ، واقعا راضی هستم
victory.gif

فقط صداش توی هندزفری کلا کمه .
yes.gif

در کل به نظر من ارزش خریدن نداره ، دیگه کم کم داره از رده خار میشه ، اگه بتونی یه دست 2 تمیز پیدا کنی خیلی بهتره .
ala.gif

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ...
یعنی بلندی صداش توش هندزفری برای گوش دادن به موزیک کمه؟؟؟ راهی نداره صداش زیاد بشه؟ تو سایت GSM نوشته:​
قسمت مدیا پلیر و Mp3 player گوشی نیز دارای انواع مختلف کارآیی های موجود در سری های واکمن (W) می باشد و حتی اکولایزر گوشی قابل تنظیم می باشد که البته تأثیر چندانی را نمی گذارد و دارای Stereo Widening نیز می باشید . پخش کننده ی W950 برروی P990 موجود می باشد .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
100%
23.gif
)

.....
کجایی تو؟ دلم برات تنگیده
156.gif

مخلصیم پویا جان
زیر سایه شما :) هرجا بری ردتو میزنم میام همون گوشیو میگیرم :D
فکر کنم غیر از این گوشی (P990) از بقیه گوشیهات راضی بودی .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
اتفاقا من به خاطر موسیقی و دوربین می خام این گوشی رو بخرم ... چون شنیده بودم سونی اریکسون تو این دو تا سره ... البته خودم صدای سری ان نوکیارو نشنیدم ... و یک سوال داشتم ایا نمی شود برنامه واکمن گوشی های w رو این گوشی نصب کرد ..چون شنیدم می شود در گوشی های سری K این برنامه رو نصب کرد....؟

سلام ...
یعنی بلندی صداش توش هندزفری برای گوش دادن به موزیک کمه؟؟؟ راهی نداره صداش زیاد بشه؟ تو سایت GSM نوشته:​

دوست من..اگه پست صفحه قبل منو میخوندی میدیدی که بنده خلاف این چیزی که تو gsm گفته نگفتم .
کیفیت صداش هیچ کم از W نداره اما صداش کمتره .
من اینو با گوشیه قبلی خود که N93 بود تست کردم . باز هم از نظر کیفیت یکی بودن اما بازم صداش کمتر بود . اما کیفیتش مخصوصاً مگا باسش خوبه
اگه میخوای صداش بلندتر بشه ، تنها راهش اینه که مثل یکی از دوستام بری هندزفری اورجینال سونی با گارانتی اصلی بخری حدوداً 25 در میاد . من الان از هندزفری اصلی W700 که بالاترین صدارو تو هندزفری سری W داره استفاده میکنم وکاملاً راضیم . اما در کل این یه گوشیه MP3 Player نیس چون نه سایز مناسبی داره (راحت نیست) و نه شورتکات . دریغ از یه دکمه ولوم !
منم این گوشیو به خاطر استفاده از اینترنت و Office (با توجه به قیمتش- وگرنه PPC میگرفتم!) خریدم .

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست من..اگه پست صفحه قبل منو میخوندی میدیدی که بنده خلاف این چیزی که تو gsm گفته نگفتم .
کیفیت صداش هیچ کم از W نداره اما صداش کمتره .
من اینو با گوشیه قبلی خود که N93 بود تست کردم . باز هم از نظر کیفیت یکی بودن اما بازم صداش کمتر بود . اما کیفیتش مخصوصاً مگا باسش خوبه
اگه میخوای صداش بلندتر بشه ، تنها راهش اینه که مثل یکی از دوستام بری هندزفری اورجینال سونی با گارانتی اصلی بخری حدوداً 25 در میاد . من الان از هندزفری اصلی W700 که بالاترین صدارو تو هندزفری سری W داره استفاده میکنم وکاملاً راضیم . اما در کل این یه گوشیه MP3 Player نیس چون نه سایز مناسبی داره (راحت نیست) و نه شورتکات . دریغ از یه دکمه ولوم !
منم این گوشیو به خاطر استفاده از اینترنت و Office (با توجه به قیمتش- وگرنه PPC میگرفتم!) خریدم .

شما تا حالا از اين هندز فري هاي واير لس كه براي گوش دادن mp3 هست را استفاده كرديد ؟

حدودا قيمتش 50 تومنه ولي نه ميدونم كيفيتش چجوريه نه ااينكه به درد p990i ميخوره يا نه !

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
اما در کل این یه گوشیه MP3 Player نیس چون نه سایز مناسبی داره (راحت نیست) و نه شورتکات . دریغ از یه دکمه ولوم !

کاملا درسته ،

شما اگه هدفت MP3 هست بهتره یا w950 بخری یا یکی دیگه از گوشی های سری دبلیو .
garfield.gif

farhoode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ...

فقط شما یه راه دارید استفاده هندز فری سیم دار قدرمند HPM 85 سونی اریکسون است قیمت 25000 تومن
من خودم فروشنده هستم و این هندز فری روی پی990 عالیه و صداشو مثل دبیلو 810 بالاتر میبره بخاطر وات بیشتری که داره

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
شما تا حالا از اين هندز فري هاي واير لس كه براي گوش دادن mp3 هست را استفاده كرديد ؟

حدودا قيمتش 50 تومنه ولي نه ميدونم كيفيتش چجوريه نه ااينكه به درد p990i ميخوره يا نه !

بله کاملاً :) بلوتوث این گوشی دارای سیستم A2DP که مخفف Advanced Audio Distribution Profile ـه
مدلهای جدیدترشم اومده که حدوداً 90-130 تومنه

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من امروز گوشيم يه مشكلي پيدا كرده در طي روز چند بار خودش خاموش شده.بنظرتون چه مشكلي پيدا كرده؟:(

بالا