1. گوشی من دیگه باتری رو شارژ نمیکنه. ازونجایی که پورتش مشکلی نداره و به کامپیوتر هم راحت وصل میشه احتمالا زیاد ایراد از کیت شارژ گوشی هست. اولا قطعه اصل این گوشی گیرم میاد؟ کجا؟ ثانیا اگه قطه اصلش نیست گوشی رو بدم تعمیر کنن یا از شارژرایی که باتری رو جدای از گوشی شارژ میکنه استفاده کنم؟
2. از گوشی بکاپ گرفتم و گوشی رو مستر ریست کردم. حالا که رستور میکنم بعد از این گوشی ریست میشه عملیات Fail میشه. دلیلش چیه؟
3. به جای PC Suite که همراه گوشی هست نرم افزار دیگه ای هست که مثلا بتونه تک تک اس ام اس ها رو نشون بده یا به صورت فایل مجزا ذخیره کنه؟
4. اگه چنین نرم افزاری برای خود گوشی هم هست که بتونه اس ام اس ها رو تبدیل به فایل متنی کامپیوتر کنه معرفی کنید لطفا.
من حدود 2 ماه نبودم.اگه سوالی هست مطرح کنید تا در حد امکان راهنمایی کنم.هرچند اینجا همه واسه خودشون استادن.
احتمالا موقع بک آپ گرفتن فیلد شده که الان نمیشه ریستورش کرد.
میتونی چک کنی ببینی همینی هست که من میگم یا نه.برو روی فایل بک آپ که تو کامپیوتر داری.اگه status فایلت فیلد بود همینه که من میگم.
یه برنامه هست که می تونه تمام اس ام اس های توی گوشیت رو به صورت یه فایل HTML نمایش بده.
اس ام اس ها رو پشت سر هم نمایش میده و مشخص میکنه کی فرستاده یا به کی فرستادی.زمان و تاریخ رو هم نشون میده.ضمنا حتی اگه اس ام است توی اینباکس وسطای اس ام اسای دیگه رفته باشه اونو به ترتیب ورود اس ام اسات نمایش میده.
اگه خواستی بگو فایلش رو واست اتچ کنم