• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
2) برنامه تبدیل فلاش به چراغ قوه
فلاش دوربین رو enable کنید ---دستتون رو روی دکمه شات بزارید (البته عکس نگیرید در حالت فوکوس نگه دارید که فلاش روشن بشه) حالا دکمه jogdial یکبار بچرخونید تا به حالت فیلمبرداری سوییچ بشه :happy: میتونید دیگه دستتون رو از روی shot بردارید فلاش روشن خواهد ماند... + اینکه میتونید الان توی یه جای تاریک با فلاش فیلمبرداری هم کنید:cool:
موفق باشید...;)

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فلاش دوربین رو enable کنید ---دستتون رو روی دکمه شات بزارید (البته عکس نگیرید در حالت فوکوس نگه دارید که فلاش روشن بشه) حالا دکمه jogdial یکبار بچرخونید تا به حالت فیلمبرداری سوییچ بشه :happy: میتونید دیگه دستتون رو از روی shot بردارید فلاش روشن خواهد ماند... + اینکه میتونید الان توی یه جای تاریک با فلاش فیلمبرداری هم کنید:cool:
موفق باشید...;)

ایولاااااااااااااااا!!!! :D

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
دوست عزیز ورژن کامل فرم ویر رو با تمام جزئیات ذکر کن لطفا

این قضیه خیلی عجیبه ....:eek:
cxc162037 R9F011 ,R9Ec001

CDA 162007/2 R5A13
CDA 162007/2R4B03

PDA software :CXC162036-R5A17
CXC162036- R4B03

این رو هم بگم که گوشی تا حالا یبار هنگ کرده وسرعتش هم به نسبت اولش بد نست

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
cxc162037 R9F011 ,R9Ec001

CDA 162007/2 R5A13
CDA 162007/2R4B03

PDA software :CXC162036-R5A17
CXC162036- R4B03

این رو هم بگم که گوشی تا حالا یبار هنگ کرده وسرعتش هم به نسبت اولش بد نست

اقا گوشی ناقص اپدیت شده....بی برو برگرد شک نکن...یه دفعه گوشی پسر عمه من همین طوری شد...باید دوباره اپدیت کنی...

الان داره میگه رو گوشی دو تا نسخه هست یکی R9F011 و یکی هم R9EC001 که همچین چیزی محاله...مال پسر عمه من هم همین طوری دو ورژنه شده بود که دوباره اپدیت کردم و درست شد....الان شما R9F011 رو گوشی نشون میده ولی میبینی که یه قسمت که بحثش بالا بود رو کم داری ...این چی رو میرسونه؟؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من اخر نتونستم با وای فای کانکت بشم :( دهنم صاف شد ...همه مراحل رو step by step انجام دادم :wacko:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
تا اونجایی که من یادم هست من کانکت شدم تنظیماتم معمولی بود فقط سرچ زدم بهد گزینه ی کانکت رو زدم بعد بدون اینکه ببندمش رفتم اکسپلورر خود گوشی رو باز کردم خیلی راحت رفتم تو اینترنت خیلیییییییییییییییییییییییی
حال داد

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام !

تم Iphone رو كسي نداره ؟!؟ من تو 1 سايت ديدمش ولي دانلود نشد !

اين قسمت كه تو صفحه قبل گفتيد منو ها رو انيميشني ميكنه و گفتيد اين كارو نكنيم بده ؟!

سرعت رو كم ميكنه يا ؟؟؟ اصلا قشنگ ميشه ؟!

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اخر نتونستم با وای فای کانکت بشم :( دهنم صاف شد ...همه مراحل رو step by step انجام دادم :wacko:

آقا جدیدا انجام دادی اینو؟ از دیشب تا حالا 3-4 تا ایراد از آموزشه رفع شده ها، بازم تکرار کن شاید بازم ایرادی هست...
من که هنوز امتحان نکردم...

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من دیروز رفتم یک p990i گرفتم ! بر خلاف اینکه این قدر می فرمودید صداش ضعیف هست ولی واقعا صدای توپی داره !
توکیف لپتاپ گذاشتمش و وسط حیابون شلوغ صدای زنگشو شنیدم !!! البته بگم یکی از دوستام هم داره ولی دیدیم که صداش از مال من خیلی کمتره !!!

330 هم خریدم...در شیراز

4 تا سوال : 1) LED جلو را چجوری تنظیم می کنید که با اینتروال بخصوص on/off بشه ؟ یا اینکه اصلا کار اصل این LED چیه ؟

2) self test این گوشی از کجا راه اندازی می شه ؟ ایا برنامه اش روی memory اصلیش بوده ؟

3) تم ها را چجوری باید uninstall کرد ؟

4) لیبل پایین گوشی شما quickshared هست یا p990i ؟

با تشکر از دوستان
:f34r:

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
سلام !

تم Iphone رو كسي نداره ؟!؟ من تو 1 سايت ديدمش ولي دانلود نشد !

اين قسمت كه تو صفحه قبل گفتيد منو ها رو انيميشني ميكنه و گفتيد اين كارو نكنيم بده ؟!

سرعت رو كم ميكنه يا ؟؟؟ اصلا قشنگ ميشه ؟!

اینم تم iPhone برای P990i

البته 2 مورد بود که فکر کنم این یکی قشنگتر باشه :happy:

فایل های ضمیمه

• iPhone-P990.zip
    232.2 KB · نمایش ها: 103

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
من دیروز رفتم یک p990i گرفتم ! بر خلاف اینکه این قدر می فرمودید صداش ضعیف هست ولی واقعا صدای توپی داره !
توکیف لپتاپ گذاشتمش و وسط حیابون شلوغ صدای زنگشو شنیدم !!! البته بگم یکی از دوستام هم داره ولی دیدیم که صداش از مال من خیلی کمتره !!!

330 هم خریدم...در شیراز

4 تا سوال : 1) LED جلو را چجوری تنظیم می کنید که با اینتروال بخصوص on/off بشه ؟ یا اینکه اصلا کار اصل این LED چیه ؟

2) self test این گوشی از کجا راه اندازی می شه ؟ ایا برنامه اش روی memory اصلیش بوده ؟

3) تم ها را چجوری باید uninstall کرد ؟

4) لیبل پایین گوشی شما quickshared هست یا p990i ؟

با تشکر از دوستان
:f34r:

مبارک باشه دوست عزیز

1. LED در مواقع کمبود باتری به صورت قرمز چشمک میزنه و موقعی که تماس بی پاسخ و یا مسیج ناخوانده ای دارید به صورت سبز چشمک میزنه . و در موقع شارژ شدن به صورت سبز ممتد میشه و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد

2. با دستور زیر " بالا * پایین پایین * پایین * ( جهت ها با چرخش جاگ است)

3. در منوی تم ها با قلم روی تم مورد نظر کلیک کنید و پس از باز شدن صفحه از منوی بالا روی نام تم تپ بزنید و گزینه delete theme را انتخاب کنید

4. لیبل بنده P990i هست . چند صفحه قبل در این مورد بحث شده است

پایدار باشید

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مبارک باشه دوست عزیز

1. LED در مواقع کمبود باتری به صورت قرمز چشمک میزنه و موقعی که تماس بی پاسخ و یا مسیج ناخوانده ای دارید به صورت سبز چشمک میزنه . و در موقع شارژ شدن به صورت سبز ممتد میشه و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد

2. با دستور زیر " بالا * پایین پایین * پایین * ( جهت ها با چرخش جاگ است)

3. در منوی تم ها با قلم روی تم مورد نظر کلیک کنید و پس از باز شدن صفحه از منوی بالا روی نام تم تپ بزنید و گزینه delete theme را انتخاب کنید

4. لیبل بنده P990i هست . چند صفحه قبل در این مورد بحث شده است

پایدار باشید

با تشکر فراوان... جواب سوال 2 را نکرفتم :blink:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من چطور میتونم رو گوشیم زبان جدید نصب کنم؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اینم تم iPhone برای P990i

البته 2 مورد بود که فکر کنم این یکی قشنگتر باشه :happy:

ضمن اينكه دمت خيلي گرم !‌ 1 سوال ديگه هم دارم !

اين صداي و زنگ و اس ام اس و ... تو گوشيه من بعد از خاموش و روشن كردن يا اتصال به كامپيوتر به صورت

Default بر ميگرده ! مال شما هم همينه !؟؟؟؟؟

درضمن ! شما معمولا چندوقت يه بار گوشيتون رو خاموش ميكنيد !؟

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطوري ميشه فايلهاي صوتي و تصويري رو مسقيم سيو كرد؟ تا ديگه تو مسيج نره و اينقدر طول نكشه و دوم اينكه تو قسمت try and buy كدوم ها رو نصب كنيم بدرد مي خوره ؟ از دوستان ممنون ميشم جواب بدن

TIKTAZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از موقعیکه این پی990 رو خریدم دیگه دوست ندارم با گوشی زیر سطح پی990 کار کنم گوشی خوبیه
ولی صداش کمه دلیلش هم واضحه اسپیکرش کوچیکه و واتش کمتره وگرنه هیچجوری نمیشه نرم افزاری صداشو برد بالا

ولی توی ریوویی که از P1 سونی اریکسون دیدم نوشته بود صدای مکالمه و صدای پخش موزیک از هندفون و اسپیکر بقدری بلند هستش که گوش درد میگیرید

حالا نوکیا بیاد هی بگه گوشی ساختم بابا جمش کن نوکیا همه گوشی هات مثل گوشی های شرکت ال جی میمونند نمیدونم این نوکیا چطوری مقام اول رو گرفته

این مقام به معنای واقعی کلمه شایسته شرکت معظم سونی اریکسون هست

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطوري ميشه فايلهاي صوتي و تصويري رو مسقيم سيو كرد؟ تا ديگه تو مسيج نره و اينقدر طول نكشه و دوم اينكه تو قسمت try and buy كدوم ها رو نصب كنيم بدرد مي خوره ؟ از دوستان ممنون ميشم جواب بدن

1-اول view کن بعد سیو کن.
2-همشون expire میشن و به دردت نمیخورن.

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام به همه
من عضو جدیدالورودم
امیدوارم بتونم از راهنمایی اساتید کمال استفاده رو ببرم
قراره حداکثر تا 1 ماه دیگه این گوشی 990 رو بگیرم
امیدوارم بتونم اصلشو گیر بیارم

بالا