• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
امروز کلی نکته نوشتم ( البته اگه به درد کسی بخوره)

اگه میخواهید شارژتان 3 روز باقی بمونه ( البته اگر اهل انگولک کردن موبایل در طول روز به طور زیاد نباشيد)

bluetooth را خاموش نگه دارید.... مهم تر اینکه wlan یا همان wireless lan را حتما خاموش کنید.... brightness صفحه را حدود 50 - 55% بذارید...

تنظیمات مربوط به powersaving را هم که حتما خودتون میدونید.... ولی شارژ خفن جواب میده....

:D

Lark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

من پس از نصب آخرین update صدای گوشیم خیلی کم شده. :(
برای شما هم همین مشکل را دارد؟
با تشکر

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اي بابا !

همش در مورد تاريخ اس ام اس حرف ميزنيد !:hmm: حوصلم سر رفت بابا !:blink:

خوب اس ام اس هاتون رو فايل بندي و جدا جدا كنيد تا قاطي نشه !

بگذرييييم -------------------------------------------------------------------------------------------

من آخرش نفهميدم فرق 990 با 990i چيه !:wacko:

درضمن ! از بين اساتيد تهراني حاضر كسي هست كه بخواد رم گوشيش رو بفروشه !؟ (1 يا 2 گيگ)

1 سواله ديگه ! مدل رم گوشي چيه ؟! SD ؟؟ !‌ رو خود رم كه چيزي ننوشته !:f34r:

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل ساعت اس ام اس محدود به 990 نمیشه گوشی های دیگه مثل z520 6630,... هم همون ایرادو دارن

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام.

من پس از نصب آخرین update صدای گوشیم خیلی کم شده. :(
برای شما هم همین مشکل را دارد؟
با تشکر

مال من كه بهتر هم شده !

مطمئني كه تو تنظيمات صدا تا آخر زيادش كردي !؟

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقای افشاری جان 2 تا سوال دارم !

1) cda version : cda162007/2 r6d23 میشه بگی خوبه ؟ بده ؟ مال کجاس ؟ موقع update برام generic 2 را زد !

2) بعضی از برنامه ها exipre dates دارن که مثلا /5/5/2006 i هست.... خالا اگه من برم بذارم رو تاریخ قبلیش نصب میشه ولی اگه تاریخ را به رئز کنم دیگه کار نمیده ! حتی دوباره sign کردم ولی نتیجه نداد... چه پیشنهادی میدی ؟
:cool:

تشکر....

Lark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله . صداشو تا اخر زیاد کردم . ولی با Bluetooth headset صداش عالیه. نمیدونم چه بلایی سرش اومده؟؟ :blink:
:(

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اي بابا !

همش در مورد تاريخ اس ام اس حرف ميزنيد !:hmm: حوصلم سر رفت بابا !:blink:

خوب اس ام اس هاتون رو فايل بندي و جدا جدا كنيد تا قاطي نشه !

بگذرييييم -------------------------------------------------------------------------------------------

من آخرش نفهميدم فرق 990 با 990i چيه !:wacko:

درضمن ! از بين اساتيد تهراني حاضر كسي هست كه بخواد رم گوشيش رو بفروشه !؟ (1 يا 2 گيگ)

1 سواله ديگه ! مدل رم گوشي چيه ؟! SD ؟؟ !‌ رو خود رم كه چيزي ننوشته !:f34r:

P990 خالی نداریم یا P990 C هست که (C as CHINA) هست واسه کار در نتورک چین ساخته میشه و
P990I هست که (I as International) که دیگه نیازی به گفتن نداره :happy:
مموری هم pro duo هست ....mgicgate ;)

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بله . صداشو تا اخر زیاد کردم . ولی با Bluetooth headset صداش عالیه. نمیدونم چه بلایی سرش اومده؟؟ :blink:
:(

اينجا تقريبا 3 تا از اساتيد هستند (Mr.Afshari & Colored Pencil & alireza_farshid ) كه اطلاعاتشون نسبت به من و بقيه خيلي كامله ! اميدوارم بتونند مشكلتون رو حل كنند !

ولي بنظر من بايد 2 باره آپديت كني‌! (اگه DSL داري حتما اين كار رو بكن !)

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
P990 خالی نداریم یا P990 C هست که (C as CHINA) هست واسه کار در نتورک چین ساخته میشه و
P990I هست که (I as International) که دیگه نیازی به گفتن نداره :happy:
مموری هم pro duo هست ....mgicgate ;)

اين Pro Duo اسم مودل يا كارائييشه !؟ پس mgicgate چيه ؟! اگه ماركشه از سن ديسك بهتره ؟!

لطفا قيمت هم بديد !:blush:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بچه ها يه چند تا برنامه تو قسمت برنامه ها گذاشتم (http://forum.persiantools.com/t66074-page11.html) !

اگه دوست داشتين ببينيد ضرر نداره !

1 آنتي ويروس هم گذاشتم !

اي بابا ! :hmm:

بريد ببينيد ديگه ! :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

اقا من یه 1 گیگ دارم از اون اصل های ژاپن...Magic Gate که Pro duo هم هست...با گارانتی تعویض میفروشم خواستی بگو...:rolleyes: آداپتور هم داره تو جعبه...

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
اقا من یه 1 گیگ دارم از اون اصل های ژاپن...Magic Gate که Pro duo هم هست...با گارانتی تعویض میفروشم خواستی بگو...:rolleyes: آداپتور هم داره تو جعبه...

چند میخوای بفروشی مازیار جان ؟
امیدوارم تاپیک رو منحرف نکنم ....

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آلفردو عزیز !

مشکل قفل در آپدیت جدید در حالتی که فیلیپ بسته باشه از قسمت lock حل میشه ... امتحان کن جواب میده...

راجع به بازی mau mau که گذاشته بودی باید بگم که تاریخ مصرفش گذشته... یعنی بعد از نصب اگه time گوشیو درست کنم دیکه جواب نمیده... چیکار کنم ؟ sign کنم ؟
:blush:

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای افشاری جان 2 تا سوال دارم !

1) cda version : cda162007/2 r6d23 میشه بگی خوبه ؟ بده ؟ مال کجاس ؟ موقع update برام generic 2 را زد !

2) بعضی از برنامه ها exipre dates دارن که مثلا /5/5/2006 i هست.... خالا اگه من برم بذارم رو تاریخ قبلیش نصب میشه ولی اگه تاریخ را به رئز کنم دیگه کار نمیده ! حتی دوباره sign کردم ولی نتیجه نداد... چه پیشنهادی میدی ؟
:cool:

تشکر....

سلام، شما سی.دی.ای World Generic 2 رو داری که بعد از ورژن 1 بهترین سی.دی.ای حساب میشه و همونطور که از اسمش پیداست برای کل دنیا نوشته شده و به اپراتور و یا کشور خاصی متعلق نیست. پس حالشو ببر!
در مورد برنامه ها هم پیشنهاد میکنم پاکشون کنی و توی:

http://beta.johnex.se/files.php?dir=/P990/Software

دنبال کرک شده برنامه هات بگردی...
موفق باشی رفیق :happy:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
آلفردو عزیز !

مشکل قفل در آپدیت جدید در حالتی که فیلیپ بسته باشه از قسمت lock حل میشه ... امتحان کن جواب میده...

راجع به بازی mau mau که گذاشته بودی باید بگم که تاریخ مصرفش گذشته... یعنی بعد از نصب اگه time گوشیو درست کنم دیکه جواب نمیده... چیکار کنم ؟ sign کنم ؟
:blush:

آقا دمت گرم ! خدا خيرت بده ! ديدم اساتيد جوابي براش نداشتن ديگه نا اميد شده بودم ! :blush:

اون بازي رو هم من خودم استفاده نميكنم ! ولي ميگردم اگه كركشو پيدا كردم بهت اطلاع ميدم !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 سوال كه هنوز جوابي نداره !

اين اگه اشتباه نكنم Vepeane translition كه تو آپديت جديد اظافه شده چيه !؟

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اين Pro Duo اسم مودل يا كارائييشه !؟ پس mgicgate چيه ؟! اگه ماركشه از سن ديسك بهتره ؟!

لطفا قيمت هم بديد !:blush:

اي بابا ! :hmm:

بريد ببينيد ديگه ! :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

گوشیت فقط با Memory Stick Pro DUO سازگاره، به فکر آپدیتش هستی باید حواست به این مورد باشه، فقط لازم نیست به فروشنده اینو بگی!، فقط بگی به قول خودشون و خودت یه رم برای پی 990 میخوام کافیه، اگه اونو بگی، یارو میپرسه اینی که گفتی یعنی چی، اون وقت نه تو بلدی توضیح بدی، نه اون ولت میکنه.

MagicGate هم یه اسم تجاریه هم یه استاندارد، هر 2 هم از طرف سونی به این عبارت اطلاق شدن. هر MemoryStick که این علامت روش باشه، به این معنی هست که این استاندارد رو پاس کرده. طبق این استاندارد، اطلاعات روی مموری کارت، به شیوه خاصی که اگر اشتباه نکنم ابداع خود سونی هست، کد گزاری میشن و به این صورت، فقط 2 نفر میتونن فایل ها رو از حالت کد گذاری شده خارج کنن، یکی صاحب فایل ها، یکی هم حضرت فیل!

در مورد پست دوم هم ممنون از اینکه اون فایل ها رو آپلود کردی، ولی تاپیک تبلیغات و پیگیری اونها جای دیگست و جزو مباحث این تاپیک نمیشه. هرکس علاقه مند باشه با همون پست اولت میره میبینه، نیازی به پیگیری های مجدد و اشغال فضای این تاپیک نیست. میدونم الان مثل همیشه میگی "ربطش چیه!" :)

بالا