• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این درسته که میگن روی ورژن آخر flash light هم گذاشتن ؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
این درسته که میگن روی ورژن آخر flash light هم گذاشتن ؟

من که اپدیت کردم گوشی داداشم رو اما همچین چیزی نیست....فلاش لایتی وجود نداشت :wacko:
نکته قابل عرضی هم نداره ...دیگه حال وحوصله پست زدن در مورد این طحفه رو هم ندارم ...
با اینحال منم گفته های جناب همیلتون رو تایید میکنم ...واسه دیدن باگ های جدید در این فریم ور هم به
http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/Phones/P990i
تشریف ببرید و ببینید سوغات های جدید عمو se رو ..بعد از یک ماه و... بازم دست پر خدمتتون رسیدن :D

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من که اپدیت کردم گوشی داداشم رو اما همچین چیزی نیست....فلاش لایتی وجود نداشت :wacko:
نکته قابل عرضی هم نداره ...دیگه حال وحوصله پست زدن در مورد این طحفه رو هم ندارم ...
با اینحال منم گفته های جناب همیلتون رو تایید میکنم ...واسه دیدن باگ های جدید در این فریم ور هم به
http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/Phones/P990i
تشریف ببرید و ببینید سوغات های جدید عمو se رو ..بعد از یک ماه و... بازم دست پر خدمتتون رسیدن :D
حالا خوبه آخرین فیرم ویره ها
78.gif

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
My phone explorer که گوشیهای سری P (اسمارت) رو ساپورت نمیکنه

بهترین راه اینه که Sms ها تو یه فایل word ذخیره بشه

منظورتون اینه که یکی یکی اس ام اسها رو باز کنم متن رو کپی کنم !! :blink:
این طوری کلی طول می کشه
البته از هیچی 1 درصد بهتره :wacko:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خب اولین مشکل که خودم دیدم رو بگم....گاهی توی message که میرم با اینکه هیچ unread message ندارم باز مثلا نوشته 2 unread...یا 4 unread ... هرچی هم اس ام اس هارو دوباره باز میکنم بازم.... (کلا من بعد از اپدیت 10 تا sms هم ندارم ) :blink::blink:
راه حل خاصی هم نداره... باید باهاش بازی کرد تا درست من اخرین بار رفتم فلایت مد و برگشتم درست شد....:blink:
دوستای دیگه که اپدیت کردن این مشکل رو ببینن دارن یا نه ؟!!!

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دو تا سوال دارم :
1 - برای این گوشی , نرم افزار کار با سرویسهای اشتراک فایل در اینترنت ( مثل emule ) , نوشته شده ؟

2- آیا میشه از طریق این گوشی از سایتهایی مثل رپید شیر فایل دانلود کرد ؟

با تشکر

آقا چه توقعات سنگيني از اين گوشي دارين، فكر نكنم چيزي مثل ايمول، ميكرو تورنت و امثالهم كسي براش نوشته باشه.بشه ميل ها رو چك كرد خودش خيليه.
اگه وب رو بتونه بياره كه مياره پس دانلود فايل هم ميتونه انجام بده.
در مورد ايمول هم اگه سرويس وب ايمولتون رو كه رو كامپيوتره فعال كنيد با اين ميتونيد ايمولتون رو بصورت وبي رو گوشي ببينيد و سرچ كنيد و فايل بزاريد داونلود.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
خب اولین مشکل که خودم دیدم رو بگم....گاهی توی message که میرم با اینکه هیچ unread message ندارم باز مثلا نوشته 2 unread...یا 4 unread ... هرچی هم اس ام اس هارو دوباره باز میکنم بازم.... (کلا من بعد از اپدیت 10 تا sms هم ندارم ) :blink::blink:
راه حل خاصی هم نداره... باید باهاش بازی کرد تا درست من اخرین بار رفتم فلایت مد و برگشتم درست شد....:blink:
دوستای دیگه که اپدیت کردن این مشکل رو ببینن دارن یا نه ؟!!!

تست كردم اين مشكل را ندارم.

hasanh

Registered User
لایک‌ها
1
آقا چه توقعات سنگيني از اين گوشي دارين، فكر نكنم چيزي مثل ايمول، ميكرو تورنت و امثالهم كسي براش نوشته باشه.بشه ميل ها رو چك كرد خودش خيليه.
در مورد ايمول هم اگه سرويس وب ايمولتون رو كه رو كامپيوتره فعال كنيد با اين ميتونيد ايمولتون رو بصورت وبي رو گوشي ببينيد و سرچ كنيد و فايل بزاريد داونلود.

ممنون از پاسختون
یک جایی میرم که اینترنت بیسیم مفتی داره , خواستم یک گوشی بگیرم که بشه از این قضیه استفاده کرد.
به نظر شما قدرت و امکانات این گوشی در وبگردی و کار با اینترنت در مقایسه با یک پاکت پی سی با سیستم عامل ویندوز چقدر تفاوت داره ؟

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
سلام .مرسي از راهنمايت.لطفا اگه مي شه بگيد كه شما چه فونت هايي رو توي قسمت resorce گذاشتيد.بازم ممنون از راهنماييتون

دوست گلم خیلی دوست دارم جوابتو همین جا بدم ولی قوانین سایت باید رعایت شه و هر چیزی سر جای خودش بره شما لطف کن سوالت رو تو تاپیک (همه چیز راجع p990 ) مطرح کن:blush:

پاینده ایران

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من اینترنت بیسیم با سرعت 256 دارم و با گوشیم به راحتی اینترنت کار می کنم
1. کار با هاش بسیار عالیه و لذت بخشه مخصوصا اینکه قلم داری و می تونی سریع صفحات رو بچرخی البته من با پاکت پی سی ها کار نکردم اما طبعا وقتی ویندوز بیس هستن باید قابلیت بیشتری داشته باشن

2. من از rapid share رو گوشیم فایل دانلود کردم ... هیچ موردی نداره فقط اینکه فایلها ممکنه زیپ باشن یا اینکه فرمتشون به گوشی نخوره یه بحث دیگه است

3. خیلی بعید می دونم نرم افزارهای اشتراک فایل داشته باشه اما بعید نیست نرم افزارهای اشتراک خاص موبایل داشته باشیم

sheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و اما در جواب بعضی از دوستان باید بگم :
1. p990 نرم افزار مخصوص p2p هم داره با نام mobilemule اینم لینک دریافتش:

2.دوست من شما با رپید هیچ مشکلی نداری من خودم با wireless دانشگام تست کردم(حتی اگر rar یا zip هم دانلود کنی X-plore ساپورت میکنه) فقط توقع سرعت pc را نداشته باش و همچنین کارایی pc را نداره مثلا برای دریافت البوم های 40-50 مگ مناسبه یک وقت فکر نکنی میتونی یک فیلم dvd rip با حجم 700 یا 800 مگ را دانلود کنی حتی اگر مثل من مموری 4 گیگ رو p990 باشه چون امکانات سخت افزاری ضعیفی داره!

در آخر دوستان هر مشکل یا سوالی داشتن با کمال میل خوشحال میشم جواب بدم

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون
یک جایی میرم که اینترنت بیسیم مفتی داره , خواستم یک گوشی بگیرم که بشه از این قضیه استفاده کرد.
به نظر شما قدرت و امکانات این گوشی در وبگردی و کار با اینترنت در مقایسه با یک پاکت پی سی با سیستم عامل ویندوز چقدر تفاوت داره ؟

من اينترنت رو با استفاده از بلوتوث رو اين گوشي راه انداختم، يكم استفاده كردم ولي زياد راضي نبودم، شايد چون سرعت بلوتوث كم بود. اما wlan رو خوب جواب ميده، ولي براي وبگردي بايد تا يه حدي صفحه نمايش بزرگ باشه. مثلا با اين گوشي من بعضي صفحه ها رو كه مياوردم بعضي خطوط نصفش تو حط بعد ميومد و صفحه رو در مقايسه با نمايش اون تو مونيتور از شكل اصليش خارج ميكرد.
من فكر كنم پاكت پي سي ها و گوشي هايي مثل imate كه سيستم عامل ويندوز دارن براي ديدن وب قطعا از اين گوشي بهتر هستند.

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اینترنت بیسیم با سرعت 256 دارم و با گوشیم به راحتی اینترنت کار می کنم
1. کار با هاش بسیار عالیه و لذت بخشه مخصوصا اینکه قلم داری و می تونی سریع صفحات رو بچرخی البته من با پاکت پی سی ها کار نکردم اما طبعا وقتی ویندوز بیس هستن باید قابلیت بیشتری داشته باشن

2. من از rapid share رو گوشیم فایل دانلود کردم ... هیچ موردی نداره فقط اینکه فایلها ممکنه زیپ باشن یا اینکه فرمتشون به گوشی نخوره یه بحث دیگه است

3. خیلی بعید می دونم نرم افزارهای اشتراک فایل داشته باشه اما بعید نیست نرم افزارهای اشتراک خاص موبایل داشته باشیم

آره كار با پاكت پي سي ها راحت تره، اونام قلم دارن، تاچ اسكرينه صفحشون. ولي خوب كار با ويندوز راحت تره.
همونطور كه شما فرموديد داونلود كردن فايل هيچ مشكلي نداره چه rapid share و چه جاهاي ديگه. شما اگه امكان داره براتون FTP رو تست كنين ببينين ميشه با اين گوشي FTP كرد. براي باز كردن فايل هاي زيپ هم برنامه هست .
نرم افزار هاي اشتراك فايل همونطور كه دوستمون sheri فرمودند هست كه من نميدونستم، ولي بعيد ميدونم راحت بشه استفاده كرد، اين جور كارا باطري ميخوره و دم به ساعت بايد بزاري شارژ.

sheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در جواب شما دوست عزیز باید عرض کنم که بله p990 قابلیت FTP را هم با نرم افزار MobyExploer همانطور که در توضیح نرم افزار نوشته شده پشتیبانی میکنه:

MobyExplorer is a powerful File Manager and FTP & FTPS Client for Java J2ME enabled mobile phones. It is the complete tool for managing your files on your phone or FTP server in any way
.

hasanh

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
از همه دوستانیکه جواب سوالات مرا در رابطه با امکانات کار با اینترنت این گوشی دادند , خیلی ممنونم.

:happy:

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من اينترنت رو با استفاده از بلوتوث رو اين گوشي راه انداختم، يكم استفاده كردم ولي زياد راضي نبودم، شايد چون سرعت بلوتوث كم بود. اما wlan رو خوب جواب ميده، ولي براي وبگردي بايد تا يه حدي صفحه نمايش بزرگ باشه. مثلا با اين گوشي من بعضي صفحه ها رو كه مياوردم بعضي خطوط نصفش تو حط بعد ميومد و صفحه رو در مقايسه با نمايش اون تو مونيتور از شكل اصليش خارج ميكرد.
من فكر كنم پاكت پي سي ها و گوشي هايي مثل imate كه سيستم عامل ويندوز دارن براي ديدن وب قطعا از اين گوشي بهتر هستند.

سلام میشه به من بگی چجوری کانکت شدی ؟ من هر کاری میکنم cannot locate remote server میده...
متن های قبلی را مو به مو تنجام دادم... اگه وقت کردی یک tutorial کامل بذاری ممنون میشم...

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میشه به من بگی چجوری کانکت شدی ؟ من هر کاری میکنم cannot locate remote server میده...
متن های قبلی را مو به مو تنجام دادم... اگه وقت کردی یک tutorial کامل بذاری ممنون میشم...

چشم حتما
فقط قبلش عرض كنم كه اين كار مربوط يه فعال كردن بلوتوث با كامپيوتريه كه تو شبكه LAN قرارداره و اينترنت رو از اين طريق ميگيره نه ارتباط اينترنت با دايال آپ.

بالا