decilion69
کاربر تازه وارد
این درسته که میگن روی ورژن آخر flash light هم گذاشتن ؟
این درسته که میگن روی ورژن آخر flash light هم گذاشتن ؟
حالا خوبه آخرین فیرم ویره هامن که اپدیت کردم گوشی داداشم رو اما همچین چیزی نیست....فلاش لایتی وجود نداشت :wacko:
نکته قابل عرضی هم نداره ...دیگه حال وحوصله پست زدن در مورد این طحفه رو هم ندارم ...
با اینحال منم گفته های جناب همیلتون رو تایید میکنم ...واسه دیدن باگ های جدید در این فریم ور هم به
http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/Phones/P990i
تشریف ببرید و ببینید سوغات های جدید عمو se رو ..بعد از یک ماه و... بازم دست پر خدمتتون رسیدن![]()
برای آپدیت باید سیم کارت در بیاد؟
My phone explorer که گوشیهای سری P (اسمارت) رو ساپورت نمیکنه
بهترین راه اینه که Sms ها تو یه فایل word ذخیره بشه
سلام
دو تا سوال دارم :
1 - برای این گوشی , نرم افزار کار با سرویسهای اشتراک فایل در اینترنت ( مثل emule ) , نوشته شده ؟
2- آیا میشه از طریق این گوشی از سایتهایی مثل رپید شیر فایل دانلود کرد ؟
با تشکر
خب اولین مشکل که خودم دیدم رو بگم....گاهی توی message که میرم با اینکه هیچ unread message ندارم باز مثلا نوشته 2 unread...یا 4 unread ... هرچی هم اس ام اس هارو دوباره باز میکنم بازم.... (کلا من بعد از اپدیت 10 تا sms هم ندارم ) :blink::blink:
راه حل خاصی هم نداره... باید باهاش بازی کرد تا درست من اخرین بار رفتم فلایت مد و برگشتم درست شد....:blink:
دوستای دیگه که اپدیت کردن این مشکل رو ببینن دارن یا نه ؟!!!
آقا چه توقعات سنگيني از اين گوشي دارين، فكر نكنم چيزي مثل ايمول، ميكرو تورنت و امثالهم كسي براش نوشته باشه.بشه ميل ها رو چك كرد خودش خيليه.
اگه وب رو بتونه بياره كه مياره پس دانلود فايل هم ميتونه انجام بده.
در مورد ايمول هم اگه سرويس وب ايمولتون رو كه رو كامپيوتره فعال كنيد با اين ميتونيد ايمولتون رو بصورت وبي رو گوشي ببينيد و سرچ كنيد و فايل بزاريد داونلود.
سلام .مرسي از راهنمايت.لطفا اگه مي شه بگيد كه شما چه فونت هايي رو توي قسمت resorce گذاشتيد.بازم ممنون از راهنماييتون
آقا چه توقعات سنگيني از اين گوشي دارين، فكر نكنم چيزي مثل ايمول، ميكرو تورنت و امثالهم كسي براش نوشته باشه.بشه ميل ها رو چك كرد خودش خيليه.
اگه وب رو بتونه بياره كه مياره پس دانلود فايل هم ميتونه انجام بده.
در مورد ايمول هم اگه سرويس وب ايمولتون رو كه رو كامپيوتره فعال كنيد با اين ميتونيد ايمولتون رو بصورت وبي رو گوشي ببينيد و سرچ كنيد و فايل بزاريد داونلود.
ممنون از پاسختون
یک جایی میرم که اینترنت بیسیم مفتی داره , خواستم یک گوشی بگیرم که بشه از این قضیه استفاده کرد.
به نظر شما قدرت و امکانات این گوشی در وبگردی و کار با اینترنت در مقایسه با یک پاکت پی سی با سیستم عامل ویندوز چقدر تفاوت داره ؟
من اینترنت بیسیم با سرعت 256 دارم و با گوشیم به راحتی اینترنت کار می کنم
1. کار با هاش بسیار عالیه و لذت بخشه مخصوصا اینکه قلم داری و می تونی سریع صفحات رو بچرخی البته من با پاکت پی سی ها کار نکردم اما طبعا وقتی ویندوز بیس هستن باید قابلیت بیشتری داشته باشن
2. من از rapid share رو گوشیم فایل دانلود کردم ... هیچ موردی نداره فقط اینکه فایلها ممکنه زیپ باشن یا اینکه فرمتشون به گوشی نخوره یه بحث دیگه است
3. خیلی بعید می دونم نرم افزارهای اشتراک فایل داشته باشه اما بعید نیست نرم افزارهای اشتراک خاص موبایل داشته باشیم
.MobyExplorer is a powerful File Manager and FTP & FTPS Client for Java J2ME enabled mobile phones. It is the complete tool for managing your files on your phone or FTP server in any way
من اينترنت رو با استفاده از بلوتوث رو اين گوشي راه انداختم، يكم استفاده كردم ولي زياد راضي نبودم، شايد چون سرعت بلوتوث كم بود. اما wlan رو خوب جواب ميده، ولي براي وبگردي بايد تا يه حدي صفحه نمايش بزرگ باشه. مثلا با اين گوشي من بعضي صفحه ها رو كه مياوردم بعضي خطوط نصفش تو حط بعد ميومد و صفحه رو در مقايسه با نمايش اون تو مونيتور از شكل اصليش خارج ميكرد.
من فكر كنم پاكت پي سي ها و گوشي هايي مثل imate كه سيستم عامل ويندوز دارن براي ديدن وب قطعا از اين گوشي بهتر هستند.
سلام میشه به من بگی چجوری کانکت شدی ؟ من هر کاری میکنم cannot locate remote server میده...
متن های قبلی را مو به مو تنجام دادم... اگه وقت کردی یک tutorial کامل بذاری ممنون میشم...