چجوری وارد منوی مخفی بشیم؟
راست -ستاره -چپ-چپ-ستاره -چپ ستاره
یا اگه فلیپ رو برداشتید با jogdial یک دنده بالا -ستاره- 2دنده پایین ستاره - یک دنده پایین ستاره
چجوری وارد منوی مخفی بشیم؟
لطفا تنظيمات زير رو در گوشي خودتون انجام بديد:
در مسير:
tools/control panel/ device//location
وارد كنيد:
Current time zone: Iran time
Home time zone: Iran time
همچنين در مسير:
tools/time
ساعت گوشي رو تنظيم كنيد و اونو save كنيد
دقت كنيد كه در اين قسمت به سوالي كه گوشي از شما ميپرسه بايد پاسخ منفي بديد.
خوب ديگه تموم شد ميتونيد از ساعت دقيق پيامهاي كوتاهي كه ارسال يا دريافت ميكنيد لذت ببريد.:blush:
لابد توی مموری خود گوشی کپی شدن اونجا رو سرچ کردی؟سلام...
سوال : دفعه پیش که میخواستم update کنم مموری را در آوردم و گوشیو update کردم ولی هر بار که گوشی ریستارت میشه 3 تا برنامه از جمله xplorer هستن که میخوان دوباره نصب بشن....
اگر install را بزنم که اتفاقی نمیفته .... (نصب نمیشه) با زدن cancel گوشی راحت و سالم کار میکنه ... حتی برنامه را نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد... کسی راه حلی پیشنهاد میکنه که از شر این پیام ها راحت بشم ؟
ممنون ...
![]()
این کار را من قبلا امتحان کردم... پی 990 برنامه مبدل ساعت اس ام اس به ساعت درونی موبایل را ندارد پس به خودتون زحمت ندین...
در ضمن اگر از گوشی خودتون به خودتون اس ام اس دادید درست کار میکنه ولی من دوستی دارم که تبریز هست و هر وقت برای من اس ام اس میزنه تاریخش 1 روز جلوتر هست. این مشکل مربوط به اس ام اس سنتر ها هست...
موفق باشید....
من مشكلم رو اينطور حل كردم: 1-اطلاعات مموري رو توسط يه card reader يه جا روي كامپيوتر ذخيره كن 2-مموري رو داخل گوشي بگذار و توسط خود گوشي اونو فرمت كن 3-دوباره توسط card reader آن قسمت ازفايلها كه نياز داري رو از backup اي كه روي كامپيوتر گرفتي به مموري گوشي منتقل كن (دقت كن كه فقط فايلهايي رو برگردوني كه فولدر هاشون بعد از فرمت توسط گوشي روي مموري كارت ساخته شدند) 4- در اينجا مموري رو داخل گوشي بگذار و اونو خاموش و روشن كن 5- حالا دوباره برنامه هايي كه از دست دادي رو اگه لازم داري نصب كن.سلام...
سوال : دفعه پیش که میخواستم update کنم مموری را در آوردم و گوشیو update کردم ولی هر بار که گوشی ریستارت میشه 3 تا برنامه از جمله xplorer هستن که میخوان دوباره نصب بشن....
اگر install را بزنم که اتفاقی نمیفته .... (نصب نمیشه) با زدن cancel گوشی راحت و سالم کار میکنه ... حتی برنامه را نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد... کسی راه حلی پیشنهاد میکنه که از شر این پیام ها راحت بشم ؟
ممنون ...
![]()
راست -ستاره -چپ-چپ-ستاره -چپ ستاره
یا اگه فلیپ رو برداشتید با jogdial یک دنده بالا -ستاره- 2دنده پایین ستاره - یک دنده پایین ستاره
من گوشيم رو با آخرين وزژن firmware آپديت كردم و همينطور كه در پست قبلي گفتم current time و home time رو روي ايران گذاشتم و قسمت zone of interest رو هم روي greenwich time قرار دادم، در ادامه و پس از انجام اين كار ساعت گوشي عوض شد و من مجبور شدم در قسمت time مجددا ساعت رو تنظيم كنم در ادامه گوشي از من سوال كرد كه آيا مايل هستم با توجه به تنظيم جديد زمان محلي ساير موارد بطور اتوماتيك اصلاح شود؟ و من جواب دادم نه! در ادمه گوشي رو خاموش و مجددا روشن كردم كه فكر كنم اين كار هم ضروري نبود و در ادامه ديدم مشكل زمان پيامهاي كوتاه در گوشي من حل شده، بازم اگه سوالي هست در خدمت هستم!![]()
سلام ... آیا این روش فقط برای ورود به منوی مخفی برای گوشیهای به روز شده هستش؟ چون من هر چی می زنم هیچ اتفاق نمیفته!
یعنی دگمه های راست * چپ چپ * چپ *
هیچ اتفاقی رخ نمیده :hmm:
من مشكلم رو اينطور حل كردم: 1-اطلاعات مموري رو توسط يه card reader يه جا روي كامپيوتر ذخيره كن 2-مموري رو داخل گوشي بگذار و توسط خود گوشي اونو فرمت كن 3-دوباره توسط card reader آن قسمت ازفايلها كه نياز داري رو از backup اي كه روي كامپيوتر گرفتي به مموري گوشي منتقل كن (دقت كن كه فقط فايلهايي رو برگردوني كه فولدر هاشون بعد از فرمت توسط گوشي روي مموري كارت ساخته شدند) 4- در اينجا مموري رو داخل گوشي بگذار و اونو خاموش و روشن كن 5- حالا دوباره برنامه هايي كه از دست دادي رو اگه لازم داري نصب كن.
موفق باشي.![]()
نميدونم چرا يه سري از دوستان هميشه آيه ياس ميخونند و بقيه رو زير سوال ميبرند شما اگه امتحان كرديد و نشده دليلي نداره كه بقيه هم نتونند، در مورد گوشي من به خوبي داره كار ميكنه من از تهران و اصفهان پيام كوتاه هاي زيادي به دستم ميرسه كه الان همه اونا ساعتهاشون درست شده. چرا عادت داريم هميشه كمبود اطلاعات خودمون رو به بقيه و ميان افزارها نسبت بديم؟؟؟!!!!!!!
این روش در تمام p990ها منوی مخفی رو باز میکنه. شما به صورت زیر عمل کن:
flip بسته:
jogdialرو 1دندانهبه سمت بالا بچرخون و * رو بزن بعد 2 دندانهبه پایین و * بعد مجددا 1 دندانهبه پایین و *l
سلام ممنون !!!
ولی من میخواستم دیگه برنامه نصب نکنم .... ویادم نیست که این برنامه های xplorer و امثال اون را در چه پوشه هایی ساخته...
تشکر میکنم از جواب صمیمانه شما !
ممنون از پاسختون.حالا متجه شدم چه سوالی رو میفرمودین.:happy: من update time رو never کردم و دیگه این سوال رو نمیپرسهبه خاطر همین بود که پیغامی نداده بود و توصیه میکنم که update time رو never کنید چون در غیر اینصورت هر سری که location رو عوض کنید پیغام میده!
![]()
دوست عزیز ،
اگه مطالبی را که colored pencil در صفحات قبل مرقوم کردند و راجع به ساعت اس ام اس ها هست مطالعه بفرمایید متوجه میشید که همه این روشها تست شده ....
من به منویی که شما گفته بودید رفتم و مشاهده کردم که تنظیمات همون شکلی بودن که شما فرموده بودید... حالا اگه برای شما درست کار کرده نتیجه نگیرید که برای همه جای ایران درست شده چون به اس ام اس سنتر ها هم مربوط میشه...
من هم قصد نداشتم به کار شما خدشه وارد بشه ولی این راه حل قطعی نیست چون p990 به سیستم مبدل تاریخ و ساعت به صورت نرم افزاری مجهز نیست.
به امید حل شدن مشکل اس ام اس !!!
به امید حل شدن مشکل اس ام اس !!!
دوستان كسي از قيمت LCD P990 خبر داره؟