• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
من یه 810 هم دارم که از هندزفریش برای موزیک استفاده میکنم.هندزفری بهتری هم هست که کیفیت و بلندی صداش از این hpm-70 بالا تر باشه؟یه مدل creative هم هست که ep-630 نام دارد.میگن خیلی خوبیه یه مورد دیگه هم همون مدل معروف بلوتوثی se هستش که فکر کنم چون از بلوتوث استفاده میکنه مصرف باطری رو بشدت بالا ببره
حالا نظرتون چیه ؟چه هندزفریی برای990 بهترینه ؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
برنامه ای هس که بشه باهاش فایلهای Wma و Wmv رو پخش کرد؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
با اجازه اساتيد !

اگه صداي كم زنگ گوشيتون خيلي مهمه يا .... و اگه خيلي كم زنگ گوشي خود را عوض ميكنيد ميتونيد :

با برنامه Nero Wave Editor يا هر برنامه اي شبيه با اين صداي زنگ گوشي خود را چند برابر كنيد !

فكر كنم همه برنامه nero رو سيستمتون داشته باشيد ! تو زير شاخش ميتونيد Nero Wave Editor رو پيدا كنيد !

با اين كار بدون افت كيفيت ميتونيد صداي زنگ گوشي رو زياد كنيد !

دوستان اگه طالب بوديد بگيد تا دقيقا بگم چطوري !

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من یه 810 هم دارم که از هندزفریش برای موزیک استفاده میکنم.هندزفری بهتری هم هست که کیفیت و بلندی صداش از این hpm-70 بالا تر باشه؟یه مدل creative هم هست که ep-630 نام دارد.میگن خیلی خوبیه یه مورد دیگه هم همون مدل معروف بلوتوثی se هستش که فکر کنم چون از بلوتوث استفاده میکنه مصرف باطری رو بشدت بالا ببره
حالا نظرتون چیه ؟چه هندزفریی برای990 بهترینه ؟

p990 از bluetooth 2.0 استفاده می کنه, واسه همین مصرف باطریش هنگام استفاده از ds970 خیلی هم زیاد نیست. حداقل 6 ساعت شارژ ds970 رو می تونه خالی کنه:happy:

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه اساتيد !

اگه صداي كم زنگ گوشيتون خيلي مهمه يا .... و اگه خيلي كم زنگ گوشي خود را عوض ميكنيد ميتونيد :

با برنامه Nero Wave Editor يا هر برنامه اي شبيه با اين صداي زنگ گوشي خود را چند برابر كنيد !

فكر كنم همه برنامه nero رو سيستمتون داشته باشيد ! تو زير شاخش ميتونيد Nero Wave Editor رو پيدا كنيد !

با اين كار بدون افت كيفيت ميتونيد صداي زنگ گوشي رو زياد كنيد !

دوستان اگه طالب بوديد بگيد تا دقيقا بگم چطوري !

میشه دقیقا توضیح بدی؟.....
کاملا شرح بده واسمون , مرسی

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
دوستان عزیز من یک مشکلی دارم که هر وقت گوشی روی استند باشه و زنگ بخوره زنگ گوشی به دیفالت بر میگرده و من دوباره باید به زنگ مورد نظرم عوش کنم ( زنگ اس ام اس هم همینطور ) راه حلی سراغ دارید ؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
یه برنامه واسه خوندن فایلهای Pdf غیر از مال خود گوشی سراغ ندارین؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
دوستان عزيز هرچند شما اساتيد بنده هستيد

آموزش نسبتا ساده از زياد كردن صداي موسيقي رو براتون تدارك ديدم ! در 2 تصوير !

با حجم 270 كيلوبايت ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد !
http://www.divshare.com/download/677260-571

اگه سوالي بود در خدمتيم !

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
سلام ...
دوستان برای خوندن اس ام اس فارسی قبلن یه راه حلی داده بودین... الان به گمونم لینکش مشکل داره اگه ممکنه یه بار دیگه لینک سالم بزارین ... واسه داداشم میخوام.

ممنون.

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه دوستاني كه نگرانند p990شون چيني باشه:

P1
از همين اول كار
Made in China
:eek: :blink: :) :D

gsmarena_028.jpg

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
سلام ...
دوستان برای خوندن اس ام اس فارسی قبلن یه راه حلی داده بودین... الان به گمونم لینکش مشکل داره اگه ممکنه یه بار دیگه لینک سالم بزارین ... واسه داداشم میخوام.

ممنون.

دوست عزيز من اين جديدترين فونتها را كه بسيار هم زيبا هستند و اشكالي در فونتهاي اصلي گوشي هم ايجاد نميكنند و باگي هم تا اكنون نداشته اند را خدمت شما و ساير دوستان قرار ميدم.جهت اطلاع آن دسته از دوستاني كه P990 دارند و تمايل دارند كه پيامهاي فارسي را به صورت بسيار زيبا دريافت كنند نحوه استفاده از اين فونتها را توضيح ميدهم(گرچه همه دوستان بزرگوار خود استاد هستند)اميدوارم مورد استفاده قرار بگيرد.
نكته مهم:حتما اين فونتها در مموري اكسترنال كپي شود و به هيچ وجه در مموري گوشي كپي نشوند.
ابتدا با استفاده از رم ريدر يا كابل USB گوشي را به كامپيوتر وصل كنيد.
در مموري كه وارد شديد يه پوشه ب نام Resource وجود دارد.داخل اين پوشه شده و يك پوشه جديد به نام Fonts ايجاد كنيد.
حال اين فونتها را داخل پوشه Fonts كپي كنيد.
گوشي را يكبار روشن و خاموش كنيد تا تغييرات اعمال شوند.
اكنون به راحتي تمام مسيجهاي فارسي را با فونت بسيار زيبايي مشاهده خواهيد كرد.
نكته مهم:اگر قبلا فونتهاي ديگري براي مشاهده مسيجهاي فارسي نصب كرده ايد حتما ابتدا آنها را پاك كرده و اين فونتهاي جديد را جايگزين آنها كنيد.

دانلود فونتهاي جديد:
http://www.divshare.com/download/684549-aba

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
قابل توجه دوستاني كه نگرانند p990شون چيني باشه:

P1
از همين اول كار
Made in China
:eek: :blink: :) :D

gsmarena_028.jpg
حالا خودمونیمها
271.gif
این دوربینشم به نظر نمیاد زیاد چیز مالی باشه
272.gif
با اینکه 3.2 مگاست ولی 4.8 میلیمتریه زیادم توپ بنظر نمیرسه :((یه جورایی دوربین اون ان80 زاغارتم رو برام تداعی میکنه:blink:)ولی 990 خودمون لنزش 5.5 میلمتریه
277.gif

فکرم نمیکنم که سیاستهای se این اجازه رو بهش بده که بیاد و روی این اسمارت فون همه چیز تمامش یه دوربین به توپی کا800 بزاره:cool:اونوقت دیگه هیچکی نمیره کا810 بخره و رو دستش باد میکنه .:D
البته امیدوارم که پی1 اینجوری باشه وگرنه همه 990هامون رو دستامون باد میکنه و باید 150 تا 200 به فکر فروشش باشیم:(:(وای خدا نکنه اون روز بیاد .من یکی که دق میکنم
223.gif

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها من چند تا ایتم رو برای نمره دادن معرفی کردم.سقف نمرات برای هر ایتم 10 می باشد و در آخر هم معدل میگیریم یعنی جمع کل تقسیم بر تعداد :D .فکر کنم از این طریق یک میانگین از میزان رضایتمندی دارندگان این گوشی مشخص میشه که هم از نظرات هم بیشتر با خبر میشیم و هم میتونه یه راهنمای خوب برای خریدارن جدید و .... باشه :p
از خودم شروع میکنم:
1.دیزاین:9
2.باطری :7
3.کیفیت lcd و وضوح:10
4.سیستم uiq3 و رابط کاربری :9
5.کیفیت مکالمه و کلیه قسمتهای مربوط به بخش مکالمه با گوشی:10
6.کیفیت و بلندی اسپیکر :6
7.کیفیت دوربین (عکس در روشنایی محیط باز :9 عکس در شب:3 ماکرو:10 نور فلاش:7 فیلمبرداری:7 سوژه در حال حرکت:5 )معدل: 7
8.سرعت گوشی و کلا پرفورمنس در هنگام کار با برنامه ها و گیمها:8
9.میزان رضایت شما از کیفیت پخش موزیک بعنوان یک mp3 پلیر:10
10.تازه ها و سایر امکانات مثل وای فای و بلوتوث و کیبورد و تاچ اسکرین و رادیو و......:10
......................
................
........
و حالا امتیاز من به گوشی:8.6
:p
به نظر من نمره خوبیه.حالا نوبت شماست.لطفا امتیازتون به تک تک ایتمها رو بنویسید
ممنون

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
دوستان عزيز اگه از ميان شما كسي قصد فروش گوشيش رو داره 990 و 910 !

لطفا به من پيغام خصوصي بده!

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من چند تا ایتم رو برای نمره دادن معرفی کردم.سقف نمرات برای هر ایتم 10 می باشد و در آخر هم معدل میگیریم یعنی جمع کل تقسیم بر تعداد :D .فکر کنم از این طریق یک میانگین از میزان رضایتمندی دارندگان این گوشی مشخص میشه که هم از نظرات هم بیشتر با خبر میشیم و هم میتونه یه راهنمای خوب برای خریدارن جدید و .... باشه :p
از خودم شروع میکنم:
1.دیزاین:9
6.کیفیت و بلندی اسپیکر :6
7.کیفیت دوربین (عکس در روشنایی محیط باز :9 عکس در شب:3 ماکرو:10 نور فلاش:7 فیلمبرداری:7 سوژه در حال حرکت:5 )معدل: 7
9.میزان رضایت شما از کیفیت پخش موزیک بعنوان یک mp3 پلیر:10
10.تازه ها و سایر امکانات مثل وای فای و بلوتوث و کیبورد و تاچ اسکرین و رادیو و......:10
......................
................
........
و حالا امتیاز من به گوشی:8.6
:p
به نظر من نمره خوبیه.حالا نوبت شماست.لطفا امتیازتون به تک تک ایتمها رو بنویسید
ممنون

.دیزاین:8
6.کیفیت و بلندی اسپیکر :7
7.کیفیت دوربین (عکس در روشنایی محیط باز :8 عکس در شب:4 ماکرو:9 نور فلاش:5 فیلمبرداری:7 سوژه در حال حرکت:5 )معدل: 6.3
9.میزان رضایت شما از کیفیت پخش موزیک بعنوان یک mp3 پلیر:9
10.تازه ها و سایر امکانات مثل وای فای و بلوتوث و کیبورد و تاچ اسکرین و رادیو و......:8

ميانگين: 8.23

فقط استاد اين روش راي گيري خيلي طاقت فرساست. :wacko:

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزيز من اين جديدترين فونتها را كه بسيار هم زيبا هستند و اشكالي در فونتهاي اصلي گوشي هم ايجاد نميكنند و باگي هم تا اكنون نداشته اند را خدمت شما و ساير دوستان قرار ميدم.جهت اطلاع آن دسته از دوستاني كه P990 دارند و تمايل دارند كه پيامهاي فارسي را به صورت بسيار زيبا دريافت كنند نحوه استفاده از اين فونتها را توضيح ميدهم(گرچه همه دوستان بزرگوار خود استاد هستند)اميدوارم مورد استفاده قرار بگيرد.
نكته مهم:حتما اين فونتها در مموري اكسترنال كپي شود و به هيچ وجه در مموري گوشي كپي نشوند.
در مموري كه وارد شديد يه پوشه ب نام Resource وجود دارد.داخل اين پوشه شده و يك پوشه جديد به نام Fonts ايجاد كنيد.
نكته مهم:اگر قبلا فونتهاي ديگري براي مشاهده مسيجهاي فارسي نصب كرده ايد حتما ابتدا آنها را پاك كرده و اين فونتهاي جديد را جايگزين آنها كنيد.

دانلود فونتهاي جديد:

ممنون از لطفتون. فرادا میرم میریزم روی گوشی داداشم ببینم چه جوریاست.

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دانلود فونتهاي جديد:

خيلي توپ بود ايول

virtual keyboard فارسي سراغ ندارين بشه فارسي هم تايپ كرد؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اینم keyboard فارسی خدمت دوست گرامی جناب رادمنش عزیز که گچ و پژ هم داره اینو توی گوشی بریزید ...هرجا دوست دارید واسه استفاده هم سوییچ کنید روش و open کنید...یه کیبرد در قالب یه صفحه html باز میشه...تایپ کنید و با copy/paste به new message ببرید
:cool:
farsi keyboard

بالا