• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
ممنونم آقا رضای گل ....

مطالبت انصافا دسته اول بود . من افتخار دارم اولین تشکر کننده باشم

پایدار باشید

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
اي بابا ... كشتيد منو :D

يكي مي گه خوبه يكي ميگه بده !

اصلا به نظرتون من حالا برم بخرم خوبه يا صبر كنم قيمتش بياد پايين باز ؟

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
پستم توي تاپيكي كه زدم رو اينجا تكرار مي كنم :

الان توي سايت Shop.ir داشتم مقايسه شونو نگاه مي كردم، چند تا چيزش داره رو مغزم فشار مياره !
241.gif

يكيش ارساله پيامه كه 750 يه مورد بيشتر داره : Instant Messaging ! از كجا معلوم كه ما اين گوشي رو بخريم و اين سيستم كار بده تو ايران ؟
crazy.gif

يكي ديگش فرمان صوتي كه 990 نداره.
من مي خوام گوشيم كه K750i هست رو بفروشم و يه P990 بخرم ...:eek:

يكي ديگش پخش موسيقي كه من روش خيلي حساسم ! Mega Bass نداره كه 750 داره.

دفترچه ي تلفنشم 12 مشخصه واسه هر فرد داره كه زياد مهم نيست ! 750 20 تا داره ...

چند تا سوال :

1- واسه عكس گرفتن با 990 بايد عين 750 گوشي رو افقي گرفت ؟

2- HandsFree ش چه جوريه ؟ گوشيش از اين ساده هاست ؟ يا ميشه بهش گوشي هاي سري WalkMan رو هم وصل كرد ؟ چون من آهنگ زياد رو گوشي مي ريزم و گوش مي دم گوشي موبايل بايد راحت باشه !

3- صداش در چه حده ؟‌ از 910 پايين تره ؟ در كل صداش خوب هست ؟ ( از 750 كه 100 درصد بالاتره ؟!؟؟!؟؟؟ )

اينو اون هايي كه 990 دارند جواب بدن :

اين كه Jogdial ( همون كه كنار گوشي هست و مي چرخه !! ) 990 سه طرفه شده و عين 910 ديگه از پنج طرف حركت نمي كنه كار باهاش رو سخت نكرده ؟ راحتيد باهاش ؟

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
پستم توي تاپيكي كه زدم رو اينجا تكرار مي كنم :

الان توي سايت Shop.ir داشتم مقايسه شونو نگاه مي كردم، چند تا چيزش داره رو مغزم فشار مياره !
241.gif

يكيش ارساله پيامه كه 750 يه مورد بيشتر داره : Instant Messaging ! از كجا معلوم كه ما اين گوشي رو بخريم و اين سيستم كار بده تو ايران ؟
crazy.gif

يكي ديگش فرمان صوتي كه 990 نداره.
من مي خوام گوشيم كه K750i هست رو بفروشم و يه P990 بخرم ...:eek:

يكي ديگش پخش موسيقي كه من روش خيلي حساسم ! Mega Bass نداره كه 750 داره.

دفترچه ي تلفنشم 12 مشخصه واسه هر فرد داره كه زياد مهم نيست ! 750 20 تا داره ...

چند تا سوال :

1- واسه عكس گرفتن با 990 بايد عين 750 گوشي رو افقي گرفت ؟

2- HandsFree ش چه جوريه ؟ گوشيش از اين ساده هاست ؟ يا ميشه بهش گوشي هاي سري WalkMan رو هم وصل كرد ؟ چون من آهنگ زياد رو گوشي مي ريزم و گوش مي دم گوشي موبايل بايد راحت باشه !

3- صداش در چه حده ؟‌ از 910 پايين تره ؟ در كل صداش خوب هست ؟ ( از 750 كه 100 درصد بالاتره ؟!؟؟!؟؟؟ )

اينو اون هايي كه 990 دارند جواب بدن :

اين كه Jogdial ( همون كه كنار گوشي هست و مي چرخه !! ) 990 سه طرفه شده و عين 910 ديگه از پنج طرف حركت نمي كنه كار باهاش رو سخت نكرده ؟ راحتيد باهاش ؟

دوست عزیز پستتون یه مقدار گنگ بود برام ولی اون قسمتهایی رو که من فهمیدم توضیح میدم برات

من روی گوشیم الان مگاباس دارم . البته قبل از آپدیت توجه نکردم که بود یا نه ولی الان دارم
برای عکس گرفتن آره باید افقی بگیرید گوشی رو
هنزفری هم فکر میکنم مشکلی با هندزفریهای دیگه نداشته باشه تازه بلوتوس استریو هم ساپورت میکنه
صدای گوشی بدون هندز فری و در حالت اسپیکر برای زنگ و موسیقی با کیفیته ولی بلند نیست و از این نظر اصلا به 910 نمیرسه اما در حالت مکالمه صدا واقعا رساست و حتی مکالمه با اسپیکر هم بسیار صدای شفافی داره.
بلندی صدا از 750 کمتر(50%) ولی کیفیت اون بسیار بالاتره
من با جاگ راحتم ولی خوب 2 طرف حرکتش حذف شده و کسایی که مثل من تا حالا از سری p استفاده نکردن اینو خوب درک نمیکنن ولی فکر میکنم زیاد تفاوت نداشته باشه
در کل همون طور که توی پست های قبلی بنده و دوستان گفتیم باید بدونید از گوشی په انتظاری دارین و بعد دست به خرید بزنین

niloo_net

Registered User
لایک‌ها
4
خيلي ممنون آقاي عليرضا فرشيد و رضاجو براي جواباتون....

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وویس کامند داره... ولی یکم فعال کردنش مشکله.. هدفت هم مثه همنه سری W قدیم میمونه.. میتونی حتی ریموت دستی W900 رو براش بخری..

hamid268

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
ما هم می خوایم یکی از این گوشی بخریم
منتها تو شهر ما(کاشان) میگن که :
فرانسه سریال چنج (پشت جعبه با گوشی نمی خونه) 325
فرانسه سریال اصلی 380
حالا به نظر قیمت ها با تهران متفاوته؟
تهران الان سریال اصل و فرانسه چنده؟

ممنون می شم یکی سریعا جواب بده

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
با سلام
ما هم می خوایم یکی از این گوشی بخریم
منتها تو شهر ما(کاشان) میگن که :
فرانسه سریال چنج (پشت جعبه با گوشی نمی خونه) 325
فرانسه سریال اصلی 380
حالا به نظر قیمت ها با تهران متفاوته؟
تهران الان سریال اصل و فرانسه چنده؟

ممنون می شم یکی سریعا جواب بده

تهران چین چنج 295 و فرانسه سریال اصلی 310-315 بسته به درپیتی گارانتی.. 420 هم گارانتی اصلی..

البته میگن امروز گرونتر شده گویا.. از هر جا هم میخری تو مغازه همه چیزو تست کن.. ;)

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز پستتون یه مقدار گنگ بود برام ولی اون قسمتهایی رو که من فهمیدم توضیح میدم برات

من روی گوشیم الان مگاباس دارم . البته قبل از آپدیت توجه نکردم که بود یا نه ولی الان دارم
برای عکس گرفتن آره باید افقی بگیرید گوشی رو
هنزفری هم فکر میکنم مشکلی با هندزفریهای دیگه نداشته باشه تازه بلوتوس استریو هم ساپورت میکنه
صدای گوشی بدون هندز فری و در حالت اسپیکر برای زنگ و موسیقی با کیفیته ولی بلند نیست و از این نظر اصلا به 910 نمیرسه اما در حالت مکالمه صدا واقعا رساست و حتی مکالمه با اسپیکر هم بسیار صدای شفافی داره.
بلندی صدا از 750 کمتر(50%) ولی کیفیت اون بسیار بالاتره
من با جاگ راحتم ولی خوب 2 طرف حرکتش حذف شده و کسایی که مثل من تا حالا از سری p استفاده نکردن اینو خوب درک نمیکنن ولی فکر میکنم زیاد تفاوت نداشته باشه
در کل همون طور که توی پست های قبلی بنده و دوستان گفتیم باید بدونید از گوشی په انتظاری دارین و بعد دست به خرید بزنین

:blink: صداش از 750 كمتر باشه اونم نصف كه صدا نمي ده يعني:D
ببينم ميشه اسپيكر هاشو عوض كرد و از اسپيكر هاي 910 استفاده كرد توش ؟

منظورم از گوشي ... ببينيد فكر كنم خودم گرفتم ... جاي شارژر و Handsfree اش چه جوريه ؟! عين 910 كوچولوئه يا عين اكثر گوشيهاي سوني اريكسون بلنده ! ( اين بهترين تعريفي بود كه مي تونستم ازش داشته باشم :lol: )

مثلا الان كه جاگش سه طرفه شده شما چه جوري از صفحه اي كه توش هستيد ميريد بيرون ؟ :blink: ( Back )

الان مشكل اصلي واسم شد صداش ... اگه بشه اسپيكر قوي روش انداخت خوب ميشه :rolleyes:
مثل W900 :happy:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
من الان از بوستان ميام که قيمت هاش 10-20 تومني با علاء الدين متفاوته...
از 340 تا 355 قيمت ميدادن. همه هم ادعا ميکردن اوني که ما داريم فرانسه اصله و اوناي ديگه ليبل فرانسه هستن...

mori

Registered User
لایک‌ها
14
تهران چین چنج 295 و فرانسه سریال اصلی 310-315 بسته به درپیتی گارانتی.. 420 هم گارانتی اصلی..

البته میگن امروز گرونتر شده گویا.. از هر جا هم میخری تو مغازه همه چیزو تست کن.. ;)

استاد گارانتي اصلي نيکاتل يا سيتادل؟
اگه 420 باشه ميارزه چون من شنيدم 500 تومنه...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
استاد گارانتي اصلي نيکاتل يا سيتادل؟
اگه 420 باشه ميارزه چون من شنيدم 500 تومنه...

نیکاتل؟ مگه از همین 3 تا 100 تومنیا نیست این نیکاتل؟ من نیکاتل خریدم 320..طرف گفت گرانتیش توپه 20 تومن گرونتره..:lol: من گفت برو خودتی..:happy:

سیتادل رو دم در زده 480 ولی تو بگردی اونم 420 میشه پیدا کرد.. قیمت دلاریش افت کرده و سریالهاش هم ردیف شده دیگهع دلیلی واسه قیمت گرون دادن نیست..

mori

Registered User
لایک‌ها
14
نیکاتل؟ مگه از همین 3 تا 100 تومنیا نیست این نیکاتل؟ من نیکاتل خریدم 320..طرف گفت گرانتیش توپه 20 تومن گرونتره..:lol: من گفت برو خودتی..:happy:

سیتادل رو دم در زده 480 ولی تو بگردی اونم 420 میشه پیدا کرد.. قیمت دلاریش افت کرده و سریالهاش هم ردیف شده دیگهع دلیلی واسه قیمت گرون دادن نیست..
نيکاتل يه زماني عالي بود الان که نميدونم
البته کاملش پارس نيکاتل هستش...
بابا کجا رو بگردم 420؟ علاء الدين؟
بعد اينکه کجا نيکاتل رو خريدي 320؟ اگه اصليه باشه که اعتباراتي داره واسه خودش...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
نيکاتل يه زماني عالي بود الان که نميدونم
البته کاملش پارس نيکاتل هستش...
بابا کجا رو بگردم 420؟ علاء الدين؟
بعد اينکه کجا نيکاتل رو خريدي 320؟ اگه اصليه باشه که اعتباراتي داره واسه خودش...

این بعید میدونم اون بوده باشه.. از همین 3 تا 500 تومنی بود..:D

420 رو طبقه 6 قیمت دادن ولی طرف اسم سیتادل رو نیورد.. گفت گارانتی اصلی.. پشت شیشه هم زده بود گارانتی اصلی.. ممکنه جز سیتادل باشه ولی هر چی بود منظورش گارانتی پدرمادر دار بود.. سیتادل اون مغازه دم دریه گفت که 480 قیمت پشت شیشه شونه ولی تو بری خوف تخفیف میدن..

خلاصه ما که خریدیم دیدیم 130 تومن واسه گارانتی زور داره چون اصل کاری که گارانتی میکنه اینکه گوشی در وحله اول میگیری 2-3 ور رفتی ساللم باشه.. مال من همین 3 روز رو خود فروشنده گارانتی داد دیگه کلیوم بی یخال اصلی شدم..:D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا گوشی خوبیه....با این قیمت ها عمرا چیز بهتری پیدا نمیکنید...با اپدیت به اخرین نسخه صداش بلند تر میشه...دفترچه تلفنش هم خیلی خیلی خیلی کامل تر از K750...مگا باس هم داره...کلا گوشی کاملیه..

بخرید...

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
البته اگه به مشکل من هنگام آپدیت برنخورن

قراره 2 هفته بدون گوشی بمونم..................

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان .
من دیشب داشتم با یکی از دوستان که w700 داره صحبت می کردم . دوربین گوشی دوستم امکان عکاسی با سبک پاناروما داشت اما من نتونستم توی گوشی خودم (P990i) این امکان رو پیدا کنم ؟
یعنی نداره؟ اگه داره کجاست؟ اگه نداره که فاجعه است! ای بابا...

لطفا یکی پاسخ بده :wacko:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
البته مهمترین دلیل من برای آپدیت ، ساپورت فرمتهای صوتی و تصویری Wma,Wmv بود+ امید اینکه صدای مکالمه گوشی بعد آپدیت بلندتر بشه ولی.........

emmireco@yahoo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
رکورد قیمت 990 که من شنیدم 295 بود. واقعا دیگه داره مفت میشه
قیمت مال علاءالدین
مرسی
فعلا...

بالا