• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من رفتم رم رو عوض كردم !

بازم همون آش و همون كاسه !:(

جناب آلفردو، من مموري رو از پاساژ علاالدين گرفتم طبقه پنجم گفت يكسال هم گارانتي داره به شرطي كه شمارش پاك نشه يه شماره روش هست كه با ماژيك نوشته شده.
هيچ مشكلي هم نداشته تا حالا، ماركش سونيه.
اگه مي خواي آدرس بدم.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
جناب آلفردو، من مموري رو از پاساژ علاالدين گرفتم طبقه پنجم گفت يكسال هم گارانتي داره به شرطي كه شمارش پاك نشه يه شماره روش هست كه با ماژيك نوشته شده.
هيچ مشكلي هم نداشته تا حالا، ماركش سونيه.
اگه مي خواي آدرس بدم.

دستت درد نكنه ! ولي ديگه فولوسي باقي نمونده !

اينم مشكلش فقط مسير فايل هاست ! كه اگه يه سري آهنگ رو توي يه مسير فولدر تو فولدر بريزم قاطي ميكنه !

حالا شما ميخواين امتحان كنيد شايد مال شما هم قاطي كرد !:blink:

erfan!!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا از همه مهمتر p990i بر نامه میخوری ؟اگه می خوره چه مقدار؟:blink:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا از همه مهمتر p990i بر نامه میخوری ؟اگه می خوره چه مقدار؟:blink:

چقدر ؟ 1 لیتر خوبه؟؟:D:D

یعنی چی چه مقدار؟؟ خب سیمبین هست و برنامه هم میخوره...مقدار داره برنامه خوردن؟:blink:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
چقدر ؟ 1 لیتر خوبه؟؟:D:D

یعنی چی چه مقدار؟؟ خب سیمبین هست و برنامه هم میخوره...مقدار داره برنامه خوردن؟:blink:
laughing2[1].gif
laughing2[1].gif
lolabove[1].gif

جالب بود مازیار جان

یه مقداری خندیدم
shades[1].gif

P990 برنامه میخوری؟!
laughing[1].gif

البته عرفان جان شما هم به دل نگیر یه وقت....شوخی بود

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دستت درد نكنه ! ولي ديگه فولوسي باقي نمونده !

اينم مشكلش فقط مسير فايل هاست ! كه اگه يه سري آهنگ رو توي يه مسير فولدر تو فولدر بريزم قاطي ميكنه !

حالا شما ميخواين امتحان كنيد شايد مال شما هم قاطي كرد !:blink:

من اينكارو كردم، فولدر تو فولدر، دايركتوري تو دايركتوري، پوشه تو پوشه
هزار توي تو در تو :blink:
و نهايتا موزيك ها رو توش ريختم ، مشكلي نداشت قاطي نكرد، پخش شد
:rolleyes:

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آلفردوجان اگه میشه یه عکس از رمت بذار تا مشخص بشه چه شکلیه:)

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آلفردوی عزیز احتمال 90% مشکل رم شما با یه format LLF (LOW LEVEL FORMAT( حل میشه آکه خواستی بگو تا بگم چطوری :)

حاجی "اگه خواستی" نداره دیگه! بنویس و توضیح بده تا هر کس در آینده هم این مشکل رو پیدا کرد بتونه به راحتی بیاد اینجا و از راه حلی که شما دادی برطرفش کنه. :)
پیشاپیش هم دستت درد نکنه! :)

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان مگه ورژن جدید فیرم ویری اومده. من 3 هفته پیش آپدیت کردم و ورژنم اینه
cda162007/1 r5a13

میتونی به بالای صفحه بری و از منوی امکانات بیشتر، Subscribe this Thread رو انتخاب کنی، با این روش هروقت این تاپیک به روز شد و پست جدیدی توش نوشته شد، شما هم متوجه میشی و سوال های ما قبل از تاریخ نمی پرسی! :D

دوستان هروقت میخوان پست بنویسن یه سری به صفحات قبل بزنن، ضرر که نداره هیچ، منفعت هم داره! :)

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
آلفردوی عزیز احتمال 90% مشکل رم شما با یه format LLF (LOW LEVEL FORMAT( حل میشه آکه خواستی بگو تا بگم چطوری :)

آقا خيلي لطف ميكني بگي !

دستت درد نكنه !

از رمم هم عكس ميگيرم ميزارم !

پيشاپيش ممنون ! :wub::wub::wub::wub:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اينم عكس رم !

نورشو كمي زياد كردم تا معلوم بشه !

نميدونم چش شده در رم گوشي بسته نميشه ! عجب كيفيت بدي داره قطعاتش !! حالا قلق خاصي داره ؟! :(

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
اينم عكس رم !

نورشو كمي زياد كردم تا معلوم بشه !

نميدونم چش شده در رم گوشي بسته نميشه ! عجب كيفيت بدي داره قطعاتش !! حالا قلق خاصي داره ؟! :(

چی کار کردی رفتی رم خریدی یا غم؟ امیدوارم با این راه حل مشکلت حل شه
براي اين کار شما بايد برنامه اي که اينجا مي زارم رو dl کني و دوم اينکه حتما از ram reader استفاده کني از خوبي هاي اين نرم افزار اينه که تمام bad sector هاي نرم افزاري و ويروس و باگ و ..... در کل هر مشکل نرم افزاري رو که نه با انتي ويروس ميره نه با فرمت معمولي. از بين مي بره و اگه با اين format کما کان مشکل وجود داشته باشه حتما مشکل سخت افزاريه و یه 12 13 تومنی میوفتی (بابت خرید 1 رم دیگه ) در مورد در رم گوشی هم آره قلق داره مال منم همین طوره باید اول قسمت بالای در رو بندازی بعد از پایین فشار بدی
اینم لینک http://rapidshare.com/files/39282211/LLFsetup.2.21.1108.exe
موفق باشی رفیق

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
چی کار کردی رفتی رم خریدی یا غم؟ امیدوارم با این راه حل مشکلت حل شه
براي اين کار شما بايد برنامه اي که اينجا مي زارم رو dl کني و دوم اينکه حتما از ram reader استفاده کني از خوبي هاي اين نرم افزار اينه که تمام bad sector هاي نرم افزاري و ويروس و باگ و ..... در کل هر مشکل نرم افزاري رو که نه با انتي ويروس ميره نه با فرمت معمولي. از بين مي بره و اگه با اين format کما کان مشکل وجود داشته باشه حتما مشکل سخت افزاريه و یه 12 13 تومنی میوفتی (بابت خرید 1 رم دیگه ) در مورد در رم گوشی هم آره قلق داره مال منم همین طوره باید اول قسمت بالای در رو بندازی بعد از پایین فشار بدی
اینم لینک http://rapidshare.com/files/39282211/LLFsetup.2.21.1108.exe
موفق باشی رفیق

چطور مگه !؟ از عكسش چيزي مشخصه ؟!:(

من رم ريدر ندارم :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

ولي امشب با كامپيوتر فرمتش ميكنم ببينم چي ميشه ! امروز بعد از 1 سال يكي از دوستامو ديدم ! كلي عكس گرفتيم !

همش تبديل شد به علامت سوال و كلي حالم گرفته شد ! :(

قلق درب رم هم دستم اومد ! :blink: خيلي عجيبه ! اول بايد بالاشو فرو كنيم ! :blink:

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
میتونی به بالای صفحه بری و از منوی امکانات بیشتر، Subscribe this Thread رو انتخاب کنی، با این روش هروقت این تاپیک به روز شد و پست جدیدی توش نوشته شد، شما هم متوجه میشی و سوال های ما قبل از تاریخ نمی پرسی! :D

دوستان هروقت میخوان پست بنویسن یه سری به صفحات قبل بزنن، ضرر که نداره هیچ، منفعت هم داره! :)

دوست عزيز به جاي اينكه اين همه خط فحشم بدي خب يه كلمه جواب مي دادي :( در ضمن اينجا نود صفحه اطلاعات هست و هر 1 ساعت 5 تا ژست زده ميشه. من از صفحه 78 خوندم اومدم جلو براي اين قضيه كه آيا فيرم وير جديد اومده يا نه ولي همش بحث بود در مورد اينكه اين فيرم وير چجوريه و چيه و من نفهميدم تاريخ انتشارش مال كيه. من در ضمن از صفحه آغاز تا اينجا رو دنبال كردم و اگه سوال من غير ضروريه مطمئنا نصف اين صفحات ژستاش غير ضروريه.
حالا اگه مي توني راهنمايي كن. :blush:

بالا