• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
ضمن عرض تبريك به مناسبت تموم شدن پشتيبانيه سوني از گوشياش بايد بگم كه ...

آقا من بخام 1 فايل ورد يا TXT فارسي رو توي گوشيم باز كنم بايد كيو ببينم ؟! :(

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
خدا وکیلی سونی اریکسون منو پاک نا امید کرد با این پشتیبانی از پی 990...گوشی هنوز پر ایراده اونوقت...

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
لینکی که ارائه کردید مربوط به فاروم سونی اریکسون هست... خبر قطع ساپورت سونی اریکسون را از چه منبعی بیان کردید ؟

:blink:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
لینکی که ارائه کردید مربوط به فاروم سونی اریکسون هست... خبر قطع ساپورت سونی اریکسون را از چه منبعی بیان کردید ؟

:blink:

والله من نگفتم ساپورت سونی اریکسون از P990 قطع شده...من گفتم براش فیرم ویر جدید تولید نمیشه...

دوستان به ما لطف دارن شایعه درست میکنن...:p

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما مثل این که اوضاع مایه تیله ات خیلی درسته عزیز !

بدجوری ام خاطرخواه این اسم شدی !

خدا رو شکر..بدکی نیست...لک و لکی میکنیم :cool:

کدوم اسم؟ SE??اره بابا عاشقشم....:D

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من واقعا نمیدونم چرا اینقدر به این p990i طفلکی بد میگین ! آدمی که زانتیا سوار میشه اینقدر غر نمیزنه که چرا مثل لامبورگینی نیست زانتیاش !!! :p

بابا این موبایل درصد هنگ کردنش خیلی پایینه ... شارژش هم که خوبه... برنامه هاش هم که شما دارید استفاده میکنید... دوربینش هم که اووووووه بهترین نوع سونی هست... 1/3 قیمت p1 هم که هست... فکر میکنید P1 ] چقدر بیشتر بهت حال میده ؟؟؟

مگه 24 ساعت داری بازی 3d میکنی که بخواد سرعتشو نشون بده ؟؟؟
2 تا باگ اساسی داشت این p990 یکیش کمی صدا ... یکیش آلارم ... جفتش هم حل شد... 15 مگابایت هم بهت حال داد ! حالا بگو بده بده بده !!!
برو یک نوکیا symbian v3 که تازه بهترینش هست را بگیر تا ببینی روزی چند بار فون خود به خود هنگ میکنه یا ریستارت میشه... بعد مینویسی فروش p990 و خرید نوکیا ..... بزرگترین اشتباه زندگیم بود :D

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا رو شکر..بدکی نیست...لک و لکی میکنیم :cool:

کدوم اسم؟ SE??اره بابا عاشقشم....:D

متاسفم که اینقدر راحت و بی دردسر خام برنامه های تجاری یه شرکت میشی و پولت رو میریزی به پاش... :rolleyes:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بعد مینویسی فروش p990 و خرید نوکیا ..... بزرگترین اشتباه زندگیم بود :D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

خيلي باحال بود ! :happy:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آقا ورد فارسي چي شد !؟ :(

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
راستي فرق بين p1 و 990 بغير از رم و دوربين توي چيه ؟!

CPU جفتشون يكيه !؟

لطفا P1 رو با W960 هم مقايسه كنيد !

1 سوال ديگه اينكه صفحه 990 از جفتشون بزرگتره !؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من واقعا نمیدونم چرا اینقدر به این p990i طفلکی بد میگین ! آدمی که زانتیا سوار میشه اینقدر غر نمیزنه که چرا مثل لامبورگینی نیست زانتیاش !!! :p

بابا این موبایل درصد هنگ کردنش خیلی پایینه ... شارژش هم که خوبه... برنامه هاش هم که شما دارید استفاده میکنید... دوربینش هم که اووووووه بهترین نوع سونی هست... 1/3 قیمت p1 هم که هست... فکر میکنید P1 ] چقدر بیشتر بهت حال میده ؟؟؟

مگه 24 ساعت داری بازی 3d میکنی که بخواد سرعتشو نشون بده ؟؟؟
2 تا باگ اساسی داشت این p990 یکیش کمی صدا ... یکیش آلارم ... جفتش هم حل شد... 15 مگابایت هم بهت حال داد ! حالا بگو بده بده بده !!!
برو یک نوکیا symbian v3 که تازه بهترینش هست را بگیر تا ببینی روزی چند بار فون خود به خود هنگ میکنه یا ریستارت میشه... بعد مینویسی فروش p990 و خرید نوکیا ..... بزرگترین اشتباه زندگیم بود :D

من نفهمیدم روی صحبت شما با منه؟ من که دارم با همین P990 ام حال میکنم ...سری 60 ورژن 3 مگه خواستم بخرم؟؟:blink:

متاسفم که اینقدر راحت و بی دردسر خام برنامه های تجاری یه شرکت میشی و پولت رو میریزی به پاش... :rolleyes:

بحث خام شدن نیست...من فعلا دارم با همین P990 روزگار رو به راحتی سپری میکنم ولی منظور من اینه که ببینید P990 یه مشکل داره به نام کمبود فیزیکی رم از اول اشتباه کردن روش 64 گذاشتن ولی خب الان دیگه نمیتونن کاریش کنن...تا جایی که تونستن حلش کردن و اشاره هم کردن که با اخرین فیرم ویر گوشی فوق العاده پایدار و بدون مشکل شده...ولی خب 15 مگ رم برای باز کردن 10 تا برنامه سنگین همزمان جوابگو نیست...نظرشون اینه که کسایی که انقدر از گوشی میخوان کار بکشن و براشون اهمیت داره میتونن P1 رو تهیه کنن...اونایی هم که 5-6 تا برنامه همزمان براشون کفایت میکنه میتونن با همین سر کنن...

من بیشتر اگه بخوام P990 رو بفروشم و یه P1 یا W960 بگیرم دو تا دلیل عمده داره

1- اندازه کوچیک تر و خوش دست تر و نازک تر بودن

2-دوربین بهتر

و اینکه w960 سری واکمن هست و 8 گیگ حافظه فلش داره و از این چیزها..

اگه نه کسایی که با P990 دارن حال میکنن که خب هیچی...ولی خب وقتی گوشی جدیدتر میاد منم بدم نمیاد اون رو بخرم و P990 رو رد کنم :)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
راستي فرق بين p1 و 990 بغير از رم و دوربين توي چيه ؟!

CPU جفتشون يكيه !؟

لطفا P1 رو با W960 هم مقايسه كنيد !

1 سوال ديگه اينكه صفحه 990 از جفتشون بزرگتره !؟

cpu هاشون یکیه...cpu قویتر رو گوشی بعدی سری P که اخر امسال معرفی میشه به کار خواهد رفت..

فرق هاشون به جز اونها که گفتی...شامل اندازه کوچک تر...نازک تر...کی برد متفاوت...صفحه نمایش کوچیک تر P1 چون که مال P990 هست 2.76 اینچ ولی مال P1 هست 2.6 اینچ یعنی اندازه M600 :)

ضمنا کلا سیستم عامل گوشی اپدیت تر شده...اون امکانی که M600 ,W950 داشتن ولی P990 نداشت یعنی امکان یه لیست روزانه و گذاشتن رو صفحه اول که حالت باز شونده هم داره رو داره...

کلا اپدیت تر شده فیرم ویر :)

مموری M2 بهش میخوره ...و از این جور چیزها...

ضمنا در مورد مقایسه P1 با W960 باید بگم که W960 خداترین گوشی بوده که تا حالا من دیدم...جدا گوشی بی نظیر و کاملی هست من W960 میخوام :)....من دارم میدونید به چی فکر میکنم؟

1-2 ماه دیگه P990 رو بفروشم و یه K850 بگیرم وقتی اومد استفاده کنم بعد w960 که به قیمت خوبی رسید چون 45 روز تقریبی دیرتر از K850 هم عرضه میشه ...خلاصه یه جورایی بعد از عید نوروز یه w960 میخرم :)...نوکیا هم که تو لیست خرید من جا نداره :p

به این میگن برنامه ریزی برای اینده...

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
cpu

1-2 ماه دیگه P990 رو بفروشم و یه K850 بگیرم وقتی اومد استفاده کنم بعد w960 که به قیمت خوبی رسید چون 45 روز تقریبی دیرتر از K850 هم عرضه میشه ...خلاصه یه جورایی بعد از عید نوروز یه w960 میخرم :)...نوکیا هم که تو لیست خرید من جا نداره :p

به این میگن برنامه ریزی برای اینده...

k850 بغير از دوربين چيز خاصه ديگه اي هم داره !؟ حيف نيست گوشيه سيمبين صفحه تاچيبل رو با يه دوربين عوض كني ؟!

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
W850 بغير از دوربين چيز خاصه ديگه اي هم داره !؟ حيف نيست گوشيه سيمبين صفحه تاچيبل رو با يه دوربين عوض كني ؟!
احتمالا منظور شما K850 ـه

اتفاقا چیزهای جالبی داره. بستگی داره شما چجوری بخوای در مورد امکاناتش فکر کنی

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
احتمالا منظور شما K850 ـه

اتفاقا چیزهای جالبی داره. بستگی داره شما چجوری بخوای در مورد امکاناتش فکر کنی

ببخشيد اشتباه شد الان اديتش ميكنم !

حالا امكاناتش چيه !؟(برتريش بغير از دوربين به P990 چيه‌‌ !؟)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

توجه كرديد سوني اريكسن داره تو مدل گوشياش عدد كم مياره !؟

مثلا P990 K900 W960 ! فكر نكنم بياد مدلايه 4 رقمي بده ! فكر كنم مثل P1 بياد و از صفر شروع كنه بشماره !:lol:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من از رمم يه چيزي فهميدم !

وقتي فرتش ميكنم و بلافاصله چيزي توش ميريزم هيچ مشكلي پيش نمياد !:eek:

ولي وقتي چند ديقه ميگذره ديگه هرچي بريزم توش تبديل به علامت سوال ميشه ! :blink:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام دوستان
من دوباره طاقت نیاوردم و رفتم سراغ آپدیت.اینبار تو سایت دانشکده آپدیت کردم (با سرعت 256 ) و بر خلاف دفعه قبل آپدیت 30 دقیقه طول کشید ......خلاصه بعد هم پیغام update complated روی صفحه اومد و گوشی رو جدا کردم . اینبار گوشی رو وقتی روشن کردم یه خطی زیر لوگوی سونی اریکسون شروع به پر شدن کرد و بهد از کمی پیشروی گوشی ازم خواست زبان رو انتخاب کنم .وبعد هم وارد قسمت select power mode شد و من گوشی رو حالت فون مود انتخاب کردم.........................

که یدفه گوشی ریست کرد!!!!!
بعد از اون هر بار روشنش کردم گوشی ریست میکرد..و من دوباره آپدیتش کردم ولی ایندفه هم همونطوری شد! و بعد از انتخاب فون مود گوشی ریست میکنه!
وقتی سیمکارت رو در میارم و میرم روی حالت فلایت مود از ریست خبری نیست و فقط مینویسه امرجنسی کال. اگه چیزی به عقلتون میرسه بگین چون من کم کم دارم وسوسه میشم گوشی مذخرف رو بکوبم به دیوار(دیگه حاظر نیستم 15 تومن پول بدم تا فلشش کنن)

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
من از رمم يه چيزي فهميدم !

وقتي فرتش ميكنم و بلافاصله چيزي توش ميريزم هيچ مشكلي پيش نمياد !:eek:

ولي وقتي چند ديقه ميگذره ديگه هرچي بريزم توش تبديل به علامت سوال ميشه ! :blink:

آلفردوی عزیز تم یانگوم مشکی آماده شد 2 روز صبر کن تا آپ کنم برات :lol:
پاینده ایران

بالا