پس يه کاری کنين ( يعنی کنيم )
تاپيک رو ایندکس کنيم ( قديم يکی از دوستان قسمت هايی 'ش رو کرد )
به این ترتيب پست اول اديت میشه و مواردی مثل
آپديت
توضيحات
نکته های گوناگون
و ..
که مورد نياز هست هميشه در دسترس قرار میگيره
فقط 180 صفحه هست که 3 نفر نيازه
( که هر کسی 60 صفحه رو بررسی کنه اگر به پستی مفيد که به درد ایندکس میخوره اون رو ذخيره کنه )
من قبلاً فکر کنم 173 صفحه رو یه بار خوندم و هر دفع یه چیزی ازش برداشتم و توی یه فایل متنی Paste کردم. (قبل از اینکه گوشی رو بخرم) هم زمان خرید گوشی و هم بعد از اون خیلی به دردم خورد. اون فایل رو آپلود کردم و همینجا یه پست گذاشتم براش. ولی همون پست هم گم شد مابین تمام صفحات. و کسی نمیتونه بگرده و اون رو پیدا کنه.
اگه اساتید بلدند منو راهنمایی کنن که (اگه این فایل چیز به درد بخوری هست) این فایل رو یه جایی بذارم که همه ببینن/
من یه شاگرد کوچیکم که دارم به اساتیدی مثل شما جواب پس میدم. تو رو خدا اگه فایلش بد و نامرتبه به بزرگی خودتون ببخشین. :blush:
خواهش میکنم
قابل شما رو نداشت
-------
مبارکت باشه،lcd این گوشی واقعا توپه به حدی که به مرور زمان اصلا کشش پیدا نمیکنی که گوشی ای بخری که lcd اون کوچیکتر باشه![]()
من قبلاً فکر کنم 173 صفحه رو یه بار خوندم و هر دفع یه چیزی ازش برداشتم و توی یه فایل متنی Paste کردم. (قبل از اینکه گوشی رو بخرم) هم زمان خرید گوشی و هم بعد از اون خیلی به دردم خورد. اون فایل رو آپلود کردم و همینجا یه پست گذاشتم براش. ولی همون پست هم گم شد مابین تمام صفحات. و کسی نمیتونه بگرده و اون رو پیدا کنه.
اگه اساتید بلدند منو راهنمایی کنن که (اگه این فایل چیز به درد بخوری هست) این فایل رو یه جایی بذارم که همه ببینن/
من یه شاگرد کوچیکم که دارم به اساتیدی مثل شما جواب پس میدم. تو رو خدا اگه فایلش بد و نامرتبه به بزرگی خودتون ببخشین. :blush:
از عزیزانی که کمک کردند تشکر می کنم
آپدیت کردم درست شد و مشکل حل شد
P990 رو كاملا كه نه ولي تا حد زيادي شبيه اكس پي كنيد.(يه خارجي اينو ساخته بود منم كاملش كردم)
دسكتاپ ويندوز اكس پي همراه با تم:
لينك دانلود
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 تا فايل توش هست
من Dsma style Original XP.utz رو ريختم رو گوشيم
اين Export.gdd چيه؟
اينم بگم كه صفحه گوشيم و منوها و آيكون هاش مثل اين عكسا كه شما گذاشتيد نشد
دوستان جديدا كسي آپديت كرده؟
آخه پي1 كه آپديت ميشه آنتنش مي پره
مي خوام ببينم پي990 جديدا كسي آپيت كرده به اين مشكل برخورد نكرده؟
لطفا هركي آپديت كرده جواب بده
ممنون
منم میخوام پی 990 رو آپدیت کنم مشکلی واسش پیش نمیاد؟
ok.با خیال راحت آپدیت کن من که دیروز آپدیت کردم هیچ مشکلی واسش پیش نیومد
میگن تو ورژن جدید سرعت بهتر شده.سلام
ببخشید با اپدیت کردن ایا مشکل هنگ کردن گوشی حل می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزانی که با فونتهای iphone مشکل دارند(سخت بودن در تشخیص sms های جدید با قدیم به علت کلفت بودن فونت) میتوانند 2فونتی که در آنها Bold نوشته شده را پاک کنند و بدین صورت هر کلمه ای که بصورت bold نوشته بشه بصورت ساده نمایش داده میشه و بقیه بصورت فونت iphone
موفق باشید
ok.
مرسی.
فقط مثل پی 1 که نشده؟
ok پس منم فردا آپدیت میکنم.مال من که مثل p1 نشد
آره دموش هم پاک میشهok پس منم فردا آپدیت میکنم.
فقط هر چی توش دارم پاک میشن؟
Demo گوشی هم پاک میشه؟
كاش مي شد كاري كرد كه همش بصورت آيفون باشه و بولد رو هم قشنگ نشون بده
كسي راهي سراغ نداره ؟
آره دموش هم پاک میشه
قبل آپدیت از مموری خود گوشی بک آپ بگیر (از برنامه های نصب شده بک آپ نگیر :دی)