RapB0y
Registered User
- نوشتهها
- 1,201
- لایکها
- 1
وسطش؟وسط دانلود قطع شد...
یه مدل از اجداد SE رو استفاده میکردم این مدت...
پس خوبه امروز بیخیال شدم آپدیت نکردم.
یه کافی نت باید پیدا کنم.
وسطش؟وسط دانلود قطع شد...
یه مدل از اجداد SE رو استفاده میکردم این مدت...
کسی اطلاع نداره توی آخرین اپدیت صدا بلندی هدفون چقدر بلندتره؟
زیادتر نشده باشه کم نشده !صدای هدفونش منظورمه
ديروز گوشيم از دستم افتاد زمين
روي زمين سنگ بود به خاطر همينم چندتا فرورتگي كوچيك روي درب باتريش و چندتا خش روش افتاد
دلم رو زد
آخه من رو گوشيم خيلي حساسم و نذاشتم يه لك تا حالا روش بيافته
تو دستم بود كه پسر دايي 6 سالم زد رو دستم گوشيم افتاد زمين
احتمالا عوضش كنم
از ديروز كلي اعصابمو ريخته بهم
3-4 سال يه 3660 داشتم روش يه خط نيافتاده بود.موقع فروش يارو تعجب كرده بود از بس نو نگهش داشته بودم
منم دقیقا همین طوری سره گوشیام حساسم.ديروز گوشيم از دستم افتاد زمين
روي زمين سنگ بود به خاطر همينم چندتا فرورتگي كوچيك روي درب باتريش و چندتا خش روش افتاد
دلم رو زد
آخه من رو گوشيم خيلي حساسم و نذاشتم يه لك تا حالا روش بيافته
تو دستم بود كه پسر دايي 6 سالم زد رو دستم گوشيم افتاد زمين
احتمالا عوضش كنم
از ديروز كلي اعصابمو ريخته بهم
3-4 سال يه 3660 داشتم روش يه خط نيافتاده بود.موقع فروش يارو تعجب كرده بود از بس نو نگهش داشته بودم
منم دقیقا همین طوری سره گوشیام حساسم.
من انقدر از بچه ها تو این سن بدم میاد.
همشون لوسن.
من شاید یه قاب کریستال واسش بگیرم.
راستی این محافظ صفحه نمایش همشون برچسبین؟
یا نوعی دیگه هم هست؟
منظور از رومیزی همون سلفون های نازکه که روی میز میکشن ؟با لوس بودنشون صد در صد موافقم.می خواستم پرتش کنم تو خیابون ماشین از روش رد شه له بشه
اگه منظورت صفحه لمسی که من یه رومیزی بریدم فیت صفحه کشیدم روش لبه های اضافیشم که کمتر از یک میلیمتر هستش رو با ته قلمم فشار دادم رفت زیر قاب گوشی
از من می شنوی روی گوشی ازین قاب پلاستیکی ها یا ازین کریستالی ها ننداز که گوشیت پر از خط و خش میشه
کلا بیخیال قاب شو ولی رومیزی رو روش بکش (البته نازکترین نوعش رو)
من الان با خیال راحت رو صفحه گوشیم شیشه شوی می ریزم و با دستمال پاکش می کنم بدون اینکه استرس خراب شدن صفحه گوشیم رو داشته باشم
میشه بیشتر توضیح بدی؟با لوس بودنشون صد در صد موافقم.می خواستم پرتش کنم تو خیابون ماشین از روش رد شه له بشه
اگه منظورت صفحه لمسی که من یه رومیزی بریدم فیت صفحه کشیدم روش لبه های اضافیشم که کمتر از یک میلیمتر هستش رو با ته قلمم فشار دادم رفت زیر قاب گوشی
از من می شنوی روی گوشی ازین قاب پلاستیکی ها یا ازین کریستالی ها ننداز که گوشیت پر از خط و خش میشه
کلا بیخیال قاب شو ولی رومیزی رو روش بکش (البته نازکترین نوعش رو)
من الان با خیال راحت رو صفحه گوشیم شیشه شوی می ریزم و با دستمال پاکش می کنم بدون اینکه استرس خراب شدن صفحه گوشیم رو داشته باشم
رومیزی؟؟ یکم توضیح میدی؟؟
منظور از رومیزی همون سلفون های نازکه که روی میز میکشن ؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
اگه میشه یه عکس هم ازش بزار که ببینیم چطوریه این رومیزی.
مرسی.
خب نگفتی از کجا باید این رو خرید؟؟ مثلا کدوم مغازه؟ برم بگم رومیزی میخوام؟!
برو اين لوازم پلاستيكي فروشيا دارن يا همون جاها كه اين خانوما مي رن جا ادويه اي و ازين چيزا مي خرن