آخر معلوم شد قیمتش چقدر هست؟؟
والا هر گوشی ضایعی که از سونی اریکسون معرفی بشه ، مازیار میگه که قیمتش 60-70 هزار تومنه ، بعد وقتی که بیاد 140-150 کمتر نیست .
ولی در کل مشتری فقط من و شما نیستیم که همه چیز یک گوشی رو در امکاناتش ببینیم
دقيقا
يک طرف قضيه عده ای هستند که حالا بر اساس هر منبعی ( يکی'ش اینترنت ) نياز خود'شون رو سبک & سنگين می کنن و میرن برای خريد
اما خريدار اصلی افراد ديگری هستند - افرادی که حتی 1% هم اهميت نميدن گوشی درگاه مموری داره !؟ دوربين'ش 2 مگاپيکسل با AF ( اصلا AF میخوايم چيکار !؟ )
البته که منظورم به معنی ساخت گوشی با امکانات پايين نيست - چرا که تمام برندهای محبوب ( در ایران ) گوشی با بالاترين امکانات نيز دارن
اما در مورد T303
وقتی خريداری ( از دسته بالا ) این گوشی رو ببينه ( با فرض قيمت 95.000 ) پيش خود'ش میگه
کشوئی هست
دوربين داره ( حداقل برای Contact List )
صفحه نمايش بزرگ و خوبی داره پس راحت میتونم موارد تماس/اس ام اس رو رفع کنم
راديو داره
باتری مناسبی داره ( حداقل روی کاغذ )
زير 100.000 هم قيمت داره
پس میشه يک گزينه جالب & مناسب در رنج خود'ش
--
راستی امضات یکمی بزرگ شده ()
حرف حساب جواب نداره
ولی آخه هنوز قیمتش معلوم نشده بزارید ببینیم چند روش قیمت میزارند
تا جايی که ديدم يه حدود کلی مشخص نشده بود- تعدادی خبر از قيمت اوليه 188$ دادند
تا جايی که ديدم يه حدود کلی مشخص نشده بود- تعدادی خبر از قيمت اوليه 188$ دادن
راستی امضات یکمی بزرگ شده
چیزی که مشخصه ، SE داره دایره انتخاب ها رو توی برخی رنج ها تنگ میکنه !
مثلا برای گوشی کشویی با قابلیت های کم ، مشتری باید مثلا 188 دلار بده ، در صورتی که الان K550 , W610 و ... یا کمی اضافه تر حتی K800 با این قیمت ها در دسترس هستن !
پ.ن : طبیعیه که قیمت بعد از 2 -3 ماه کاهش پیدا میکنه ، ولی باید توجه داشت توی این 2 - 3 ماه ، شرکت سود کمی نمیکنه !:دی
چیزی که مشخصه ، SE داره دایره انتخاب ها رو توی برخی رنج ها تنگ میکنه !
مثلا برای گوشی کشویی با قابلیت های کم ، مشتری باید مثلا 188 دلار بده
خوب میبینم که با این قیمت کی گفته شده سوالی که از اول برا من پیش آمده بود باز پیش آمد:happy:
هدف از تولید این گوشی چی بود؟؟؟؟!!!:blink:
تا جايی که ديدم يه حدود کلی مشخص نشده بود- تعدادی خبر از قيمت اوليه 188$ دادن
این قیمت اولیه هست دیگه مثل زد310 که چند روز اول که اومد 200 تومن بود ...به یک هفته نکشید که شد 100 تومن!!!!...نمیدونم کسی یادش هست !!!!