یعنی چی زپرتی؟؟؟؟ k750 که جنسش خوبه. منظورتون رو بهتر بگید ببینمبه نقل از noisymind :یک سوال از کسانی که w800 دارن . آیا جنسش مثل k750 اینقدر زپرتی هست ؟!:wacko:
به نقل از Sony Ericsson!! :یعنی چی زپرتی؟؟؟؟ k750 که جنسش خوبه. منظورتون رو بهتر بگید ببینم
به نقل از noisymind :یک سوال از کسانی که w800 دارن . آیا جنسش مثل k750 اینقدر زپرتی هست ؟!:wacko:
به نقل از Sony Ericsson!! :خب هردو گوشی عین هم هستند از لحاظ بدنه و استحکام
کلا مشکل خاصی ندارن اگه باهاش درست رفتار کنی
اگه بخواد هفته ای یک بار از دستت بیفته و مواظبش نباشی خب همون نوکیا بخری بهتره
اینا حالا حالا ها تا موقع کریسمس همین قیمت هستن اون موقع w900 میاد باعث افت قیمت اینا میشه یه 2 ماه دیگه باید صبر کنیبه نقل از noisymind :نه برا خودم نمیخوام . ولی منتظرم هر وقت ارزونتر شد! بگیرمش . بعنی یه 4-5 ماهی هست منتظرم ولی همون 430 هست. k750 هم که قیمتش همونه که بوده!! دارم به این نتیجه میرسم که 6630 هم قیافش همچین بد هم نیستا!!:wacko: قیمتش اول از k750 بالا تر بود الان 100 ت ارزونتره . تو shop.ir الان k750 تقریبا با 6680 و 6681 برابر شده!!!
کلن کیفیت ساخت W800 اندکی از K750 بهتره.به نقل از noisymind :یک سوال از کسانی که w800 دارن . آیا جنسش مثل k750 اینقدر زپرتی هست ؟!:wacko:
به نقل از calligrapher :من از وقتي كه كاور ژلاتيني گرفتم براش ديگه محتاط نيستم . الان ميتونم ببندمش به كمرم و برم زير تانك ! ممكنه خودم شهيد بشم اما گوشي سالم ميمونه
به نقل از noisymind :این که دیگه هیچی دیده نمیشه که:f34r:
به نقل از dhamed :تا حالا كسي گوشي W800 آپديت كرده به نرم افزار جديد R1AN005 ؟
اگر هست كسي مشكلي نداشته گوشيش. مثلاً دوربينش از كار بيفته يا بلوتوث ش درست كار نكنه؟
به نقل از hamed1297 :قابل توجه شیرازی ها من امروز توی ملاصدرا w800 نقره ای دیدم.گفتم اینجا بگم تا اگر کسی نقرهایش رو دوست داره بره بخره.ادرسش هم ملاصدرا کنار آزمایشگاه.