نه قربان.w800i بود.شک ندارمبه نقل از Stras :اوني كه شما ديدي D750i هست نه W800.:blush:
نه قربان.w800i بود.شک ندارمبه نقل از Stras :اوني كه شما ديدي D750i هست نه W800.:blush:
به نقل از noisymind :منظورم امکاناتش نیست . بدنش منظورمه که تو تاپیک یکی میگه شیشش زود خش افتاد , یکی میگه نمیدونم کلیدش داره در میاد! در کل اینکه میگن به درد دخترا میخوره که ازش مثل یه بچه مواظبت کنن! :blush: میخواستم ببینم w800 هم اینجوریاس؟
اگه اینجوریه که شما میگی چه اصراری داری اونجا بخری لااقل ایران گارنتی هم داره اگه از اونجا بخری دور از جون خراب بشه باید بری کانادا!به نقل از keshavarz :دوستان من الان کانادا هستم و چند ماه دیگه برمیگردم ایران. ظاهرا اینجا قیمت w800 از ایران بیشتره و تو شهری که من هستم تو موبایل فروشی ها دیده نمی شه مگه اینکه انلاین بشه خرید. به نظرتون من اینجا بخرم یا بذارم موقعی که برگشتم ایران.
به نقل از Reza364 :مگه مالزی هم داره ؟
فقط چین بود که!
در مورد گارانتی اعتقاد غالب بچه های اینجا اینه که تو ایران بدرد نمیخوره و فقط پول اضافی دادنه ! البته من این نظر رو ندارم
رو K700 هم کار کرد !به نقل از Bluepyramid :سلام
اول از همه اینکه اگر این مطلب رو در همین فروم جای دیگه خوندین معذرت می خوام
توی فروم سرچ کردم و چیزی در این مورد پیدا نکردم
خوب من فکر کردم اون اسمایلی های پست قبلی تمام چیزی است که در منوی استاندارد W800 موجود نیست
ولی خوب هر چی بیشتر سرچ می کنی بیشتر پیدا می کنی
من موندم که چرا حداقل بعضی از اینها رو توی منوی استاندارد نمی ذارن اونجوری استفاده از اونهام راحتتره
بهر حال
[-:
]-:
[:]
پانویس: شاید این کدهای ساده در مدلهای دیگه SE هم بکار بیان :blush:
به نقل از moozmar :رو K700 هم کار کرد !
بازهم از این اسمایل ها موجوده ؟!
به نقل از Bluepyramid :
به نقل از tintin :من هم بالاخره این w800 رو گرفتم . اگر می خواین تبریک بگین آماده ام ها !!!!
فقط این گوشی ما w800i نیست و w800c هستش !
فرقاشون هم ایناست :
c زبان چینی و انگلیسی داره ولی i گمون کنم همه ی زبان ها رو داره
در c یک سری موزیک چینی و فلان و بهمان برای چینی ها هست و بعضی از نوشته ها ( یعنی یکی از application ها و
یکی از بازی ها ) چینیه
c اولش که باز میشه چینی مینیویسه ولی بعد میشه انگلیسیش کرد
دفترچه راهنمای c به زبان چینیه و اصلا انگلیسی نداره ( البته یکسری از این کاغذ ماغذها ! انگلیسیه و فقط دفترچه کاملا
به زبان چینیه )
مهمترین و بد ترین فرقشون ! اینه که روی قسمت کی پد w800c کنار اعداد و حرف یکسری خط ( شبیه خش ! ) هست
و گویااین خط خطی ها مربوط به زبان چینیه !
کیفیت گوشی اصلا پایین نیستا یکهو فکرای بد بد نکنین که چینیه !
این عکسو سیو کرده روی قسمت کی پد زوم کنید تا ببینید w800c را :
http://www.pconline.com.cn/mobile/review/0506/pic/bb0630_w800_005s.jpg
راستی ببینم حالا من می تونم بیام به این تاپیک ؟ آخه اینجا i هستش !!!!
در ضمن سوالی هم دارم :
آیا من می تونم کی پد گوشی را با مدل i عوض کنم ؟ جایی عوض می کنند ؟ گوشی بعدش خراب نمیشه ؟ چقدر هست
و چقدر می گیرن ؟
به نقل از tintin :من هم بالاخره این w800 رو گرفتم . اگر می خواین تبریک بگین آماده ام ها !!!!
فقط این گوشی ما w800i نیست و w800c هستش !
فرقاشون هم ایناست :
c زبان چینی و انگلیسی داره ولی i گمون کنم همه ی زبان ها رو داره
در c یک سری موزیک چینی و فلان و بهمان برای چینی ها هست و بعضی از نوشته ها ( یعنی یکی از application ها و
یکی از بازی ها ) چینیه
c اولش که باز میشه چینی مینیویسه ولی بعد میشه انگلیسیش کرد
دفترچه راهنمای c به زبان چینیه و اصلا انگلیسی نداره ( البته یکسری از این کاغذ ماغذها ! انگلیسیه و فقط دفترچه کاملا
به زبان چینیه )
مهمترین و بد ترین فرقشون ! اینه که روی قسمت کی پد w800c کنار اعداد و حرف یکسری خط ( شبیه خش ! ) هست
و گویااین خط خطی ها مربوط به زبان چینیه !
کیفیت گوشی اصلا پایین نیستا یکهو فکرای بد بد نکنین که چینیه !
این عکسو سیو کرده روی قسمت کی پد زوم کنید تا ببینید w800c را :
http://www.pconline.com.cn/mobile/review/0506/pic/bb0630_w800_005s.jpg
راستی ببینم حالا من می تونم بیام به این تاپیک ؟ آخه اینجا i هستش !!!!
در ضمن سوالی هم دارم :
آیا من می تونم کی پد گوشی را با مدل i عوض کنم ؟ جایی عوض می کنند ؟ گوشی بعدش خراب نمیشه ؟ چقدر هست
و چقدر می گیرن ؟