• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W800i ٠

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی چی دیگه عوض کننا ؟ من که نمی خوام بفروشم

راستی یک سوال :
صدای شاتر دوربین رو به چه طریقی میشه قطع کرد ؟
نه با سایلنت تونستم . نه با وصل کردن هندزفری . نه با کم کردن کامل صدا

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
والله معلوم نیست یکی میگه بزاری رو سایلنت قطع میشه یکی میگه نمیشه

من که هرکاری کردم نشد البته گویا مربوط به firmware های مختلف هست

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بله xPlod جان هم در یکجا گفته بود
البته یکی از رفقا یک K750 گرفته بود یک کاریش میکرد قطع می شد !
البته اون چیزه عجیبی بود . چون خود به خود روش فارسی هم داشت که من در 750 های دیگه ندیدم !!!
راستی دست دوم نبود و خود طرف هم استاد شناختن نو از کهنه و اینا ها !

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Bluepyramid :
گوشی های W800 با فیرم ویر R1N035 بعضا به خاطر نارساییهای زیر صاحب خود را به دردسر می اندازند
1- انتقال MP3 به گوشی توسط برنامه Disc2Phone به درستی انجام نمی گیرد باو جود آنکه برنامه از انتقال موفقیت آمیز فایلها خبر می دهد پس از قطع ارتباط کابل USB فایلی برروی حافظه موجود نیست

راه حل: تا آنجا که ممکن است از انتقال حجم زیادی از فایلها به یکباره توسط برنامه Disc2Phone خودداری کنید 8 تا 12 مگابایت Mp3 در هر انتقال شما را با اررورهای کمتری روبرو خواهد کرد

2- پس از عمل شارژ باتری 100% را نشان می دهد اما پس از قطع شارژر باتری تا 95% افت می کند

راه حل: برای عمل شارژ از کابل USB استفاده نکنید

3-به هنگام انتقال تصاویر دوربین بعضا فایلها قابل خواندن نیستند

راه حل: :(

4- در بعضی از گوشیها پس از دریافت SMS پیغامی که نشاندهنده شماره و هویت فرستنده پیام است بروی صفحه ظاهر نمی شود و شما برای دانستن این نکته باید به Inbox مراجعه کنید.

راه حل: ؟

نکت 1 : حل کامل این مشکلات استفاده از فیرم ویر جدید SE برای این گوشی است و برای همه آنها در حال حاضر را ه حلی وجود ندارد
نکته 2 : همه این مشکلات در گوشی های W800 بروز نمی کند بعنوان مثال من تا بحال فقط شاهد مشکل شماره یک در گوشی خودم بوده ام
نکته 3 : در Upgrade کردن گوشی خود عجله نکنید. در اکثر فروم های خارجی نیز به کاربران توصیه می شود که از تاریخ منتشر شدن فیرم ویر جدید حداقل یک ماه صبر کنند .
این فریم وریه که نصب میشه یا اونیه که روی خود گوشی هستش ؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
از Bluepyramid عزیز یا افرادی که اطلاع دارند :
من می خوام فریم ور رو آپ دیت کنم
چیکار باید بکنم ؟ مثله اینکه گفته بودین گوشی W800c یک مرحله هم اضافه داره
حالا ببینم نصبش که خطر ناک نیست ! ؟ ضرر نداره برای گوشی ؟
و سوال آخر : باید یکی یکی نصب کنم بیام بالا یا به یکباره هم میشه آخرین رو نصب کرد
صدای شاتر رو هم اگر می دونید بگین

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
یعنی چی دیگه عوض کننا ؟ من که نمی خوام بفروشم

راستی یک سوال :
صدای شاتر دوربین رو به چه طریقی میشه قطع کرد ؟
نه با سایلنت تونستم . نه با وصل کردن هندزفری . نه با کم کردن کامل صدا
دوست عزیز قطع صدای شاتر دوربین در حالت Silent و یا وصل بودن هندزفری فقط در بعضی از فیرم ویرها ممکن است

این فریم وریه که نصب میشه یا اونیه که روی خود گوشی هستش ؟
مشکلاتی که ذکر شد در فیرم ویر R1N035 ممکن است رخ دهد
طبیعتا در نسخه جدید تر این مشکلات برطرف شده است
مثله اینکه گفته بودین گوشی W800c یک مرحله هم اضافه داره
عزیز دل W800c نیاز به انجام مراحل اضافی نداره
در گذشته شما از برنامه SEUS موجود در CD استفاده می کردید حالا پیش از شروع آپدیت ورژن جدید برنامه رو با حجمی بیشتر از 30 مگابایت دانلود می کنید.
موفق باشید

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
از Bluepyramid عزیز یا افرادی که اطلاع دارند :
من می خوام فریم ور رو آپ دیت کنم
چیکار باید بکنم ؟ مثله اینکه گفته بودین گوشی W800c یک مرحله هم اضافه داره
حالا ببینم نصبش که خطر ناک نیست ! ؟ ضرر نداره برای گوشی ؟
و سوال آخر : باید یکی یکی نصب کنم بیام بالا یا به یکباره هم میشه آخرین رو نصب کرد
صدای شاتر رو هم اگر می دونید بگین
عزیز دل این که آپدیت خطرناکه یا...
باید گفت که اگر عمل آپدیت بدرستی انجام نشه مثلا وسط آپدیت دیسکنکت بشید(دوستی می گفت دچار این مشکل شده وبعد از آنلاین شدن مجدد کار بدون مشکل ادامه کرده) یا بهر طریقی وقفه ای در عمل آپدیت پیش بیاد
مثلا برقتون بره و یا کامپیوترتون ریست بشه در اینصورت ممکنه که گوشیتون دیگه کار نکنه و اصلا به اصطلاح بالا نیاد که پس باید بدید گوشیتون رو فلش کنن
که از 15000 تومان تا 40000 تومان بسته به تجربیات دوستان در اینجا و جاهای دیگه ... خرج داره!
تن تن عزیز من واقعا شرمندم چون می دونستم که شما به یه راهنما برای آپدیت فیرم ویر گوشی نیاز دارید ولی نتونستم به علت گرفتاریهای عجیب و غریب (یکیش همین تافل لعنتی که تازه دیروز ازدستش خلاص شدم) کمک بکنم
برای اینکه شما هم علاف نشی پیشنهاد می کنم به سایت سونی اریکسون مراجعه کنی(اطلاعات کافی رو داده) و اگر فرصت شد برات یه سرچ می کنم تو فرومها ی خارجی اطلاعات کمکی زیادی در این رابطه هست
یکیش
http://www.esato.com

واینهم صفحه اصلی درسایت سونی اریکسون:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp..._1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245&fid=21839

ishtar_ishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

كميته دفاع از حريم شخصي افراد سازمان ملل قانوني را تنظيم كرده كه براي حفظ حريم خصوصي افراد موبايل هاي مجهز به دوربين مي بايست هنگام عكس برداري صدايي از خود در وكنند كه افرادي كه در آن محدوده عكس برداري هستند متوجه شوند.
(سوني اريكسون اينقدر خنگ نيست كه بخواد ايجاد اين قابليت رو در گوشي هاش فراموش كنه)

ishtar_ishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Originally Posted by Bluepyramid
گوشی های W800 با فیرم ویر R1N035 بعضا به خاطر نارساییهای زیر صاحب خود را به دردسر می اندازند
1- انتقال MP3 به گوشی توسط برنامه Disc2Phone به درستی انجام نمی گیرد باو جود آنکه برنامه از انتقال موفقیت آمیز فایلها خبر می دهد پس از قطع ارتباط کابل USB فایلی برروی حافظه موجود نیست

راه حل: تا آنجا که ممکن است از انتقال حجم زیادی از فایلها به یکباره توسط برنامه Disc2Phone خودداری کنید 8 تا 12 مگابایت Mp3 در هر انتقال شما را با اررورهای کمتری روبرو خواهد کرد

2- پس از عمل شارژ باتری 100% را نشان می دهد اما پس از قطع شارژر باتری تا 95% افت می کند

راه حل:

4- در بعضی از گوشیها پس از دریافت SMS پیغامی که نشاندهنده شماره و هویت فرستنده پیام است بروی صفحه ظاهر نمی شود و شما برای دانستن این نکته باید به Inbox مراجعه کنید.

سلام
1-در پاسخ به سوال اولتون بايد بگم كه اين برنامه درست عمل مي كنه فقط چون ما MP3 هامون Protect نداره و ID3 نداره برنامه اشتباه مي كنه
و هيچ نياز نيست 12mg و... فايل منتقل كرد . كافيه فلدر آلبوم را داخل فلدري كه نام خواننده هست بريزيد و اون موقع فلدر رو مستقيما در پوشه Audio كپي كنيد (بدون نياز به هيچ برنامه اي)

2- من اين كارو با شارژر هم انجام دادم ولي باز به محض اينكه از شارژر قطعش مي كنيه باز باتري 95% مي شه به نظرمن مهم علامت باتري در بالاي صفحه هست كه نشون ميده باتري كاملا پر هست..

3-در پاسخ اين سوال هم بايد بگم كه اصلا با اين مورد روبه رو نشدم
من ACDsee رو طوري تنظيم كردم كه به محض اين كه دوربين رو متصل مي كنم خودش فايل ها رو به هارد منتقل مي كنه (پوشه اي ايجاد مي كنه به اسم همون تاريخ اون روز) و اتوماتيك عكس ها رو پس از انتقال كامل و موفق از حافظه مموري پاك مي نه.

4- بله در بعضي از گوشي ها (گوشي سري اول اول اين مشكل رو داشت . مشكل ديگه اش هم اين بود كه اگر هنگام گوش دادن به MP3 مي خواستيد عكس بگيريد گوش ريست مشد!) كه اين مشكل و مشكلات ديگه بلافاصله رفع شد.

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ishtar_ishtar :
سلام

كميته دفاع از حريم شخصي افراد سازمان ملل قانوني را تنظيم كرده كه براي حفظ حريم خصوصي افراد موبايل هاي مجهز به دوربين مي بايست هنگام عكس برداري صدايي از خود در وكنند كه افرادي كه در آن محدوده عكس برداري هستند متوجه شوند.
(سوني اريكسون اينقدر خنگ نيست كه بخواد ايجاد اين قابليت رو در گوشي هاش فراموش كنه)
سلام
دوست عزیز ممنون از پستتون و اطلاعاتی که دادین
والا من که هیچ جا تو این تاپیک نخوندم که سونی اریکسون خنگه ;)
و یا کسی که یه همچین نظری داشته باشه
و اما با وجود قانونی که بهش اشاره کردین کماکان در بعضی از فیرم ویرها امکان قطع این صدا حالا یا از طریق سایلنت کردن گوشی یا از طریق وصل هندزفری یا... وجود داره
و حتی تو چند فروم خارجی من پستهایی رو خوندم که دارندگان گوشی W800 با وجود آپدیت فیرم ویر به آخرین ورژن کماکان می تونن ازین (به اصطلاح قابلیت ) برای قطع صدای شاتر استفاده می کنند
(کاش گوشی من هم اینطوری بود)
اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر هستید به فرومهای خارجی که بحثهای خیلی بیشتری در این زمینه شده مراجعه کنید
www.esato.com
نمونه خوبیه
بازهم تشکر می کنم از علاقه وتوجه شما
:)

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ishtar_ishtar :
Originally Posted by Bluepyramid

راه حل:

سلام
1-در پاسخ به سوال اولتون بايد بگم كه اين برنامه درست عمل مي كنه فقط چون ما MP3 هامون Protect نداره و ID3 نداره برنامه اشتباه مي كنه
و هيچ نياز نيست 12mg و... فايل منتقل كرد . كافيه فلدر آلبوم را داخل فلدري كه نام خواننده هست بريزيد و اون موقع فلدر رو مستقيما در پوشه Audio كپي كنيد (بدون نياز به هيچ برنامه اي)

2- من اين كارو با شارژر هم انجام دادم ولي باز به محض اينكه از شارژر قطعش مي كنيه باز باتري 95% مي شه به نظرمن مهم علامت باتري در بالاي صفحه هست كه نشون ميده باتري كاملا پر هست..

3-در پاسخ اين سوال هم بايد بگم كه اصلا با اين مورد روبه رو نشدم
من ACDsee رو طوري تنظيم كردم كه به محض اين كه دوربين رو متصل مي كنم خودش فايل ها رو به هارد منتقل مي كنه (پوشه اي ايجاد مي كنه به اسم همون تاريخ اون روز) و اتوماتيك عكس ها رو پس از انتقال كامل و موفق از حافظه مموري پاك مي نه.

4- بله در بعضي از گوشي ها (گوشي سري اول اول اين مشكل رو داشت . مشكل ديگه اش هم اين بود كه اگر هنگام گوش دادن به MP3 مي خواستيد عكس بگيريد گوش ريست مشد!) كه اين مشكل و مشكلات ديگه بلافاصله رفع شد.
دوست عزیز ممنون از اینکه تجربیات خودتون را با ما شریک شدید
تجربه شما در مورد تنظیم برنامه ACDsee برام تازگی داشت حتما امتحان می کنم
1- دوست عزیز مشکل اشاره شده در بند اول بهیچوجه به Protect بودن Mp3 برنمی گرده
بدلایل زیر:
اول تجربیات و نظرات دیگران:بقدری راجع به این موضوع در فرومهای خارجی بحث شده که اگر امروز در این رابطه توی یه فروم سئوالی مطرح کنید بلافاصله بهتون می توپن که چرا قبل از پست زدن سرچ نکردین که تاپیک تکراری باز نکنید و بعد
چند تا لینک بهتون معرفی می کنن که حاوی مباحثی در این باب است
اگر چند تایی ازاین پستها رو بخونید متوجه می شید که مشکل به فیرم ویر نسخه R1N035 بر می گرده
اینهم یه نمونه از این مباحث در یکی از فرومهای خارجی برای مراجعه شما دوست گل من
http://forums.asia.cnet.com/showthread.php?t=3189&page=1&pp=10
دوم تجربه خود من و چند نفر از رفقا که در ایران هستیم و بقول شما از MP3 پروتکت نشده استفاده می کنیم
بعد از آپدیت فیرم ویر به آخرین نسخه من بدون هیچ مشکلی حجم زیادی از MP3 رو ترنسفر می کنم و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد(در فیرم ویر قبلی با این مشکل روبرو بودم)
فایلهای MP3 من هم همون فایلهای پروتکت نشده سابق هستند:blush:
2- دوست عزیز من اصلا در پست مورد اشاره شما سئوالی رو مطرح نکردم فقط با جمع بندی مطالبی که در فرومهای خارجی خونده بودم اونها رو به صورت سئوال و جواب در اون پست برای دوستان مطرح کردم ت راهنما ی ساده ای باشه برا ی دوستانی که تازه گوشی رو خریدن و ممکنه با برخوردن به این مشکلات به دنبال جوابی برای او ن باشن
3- من در همون پست اشاره کردم که این مشکلات بعضا و نه الزاما تمامی موارد در همه گوشیها رخ می ده و همچنین اشاره کردم که فقط مشکل اول رو به شخصه تجربه کردم
4- و پیام اصلی اون پست اینکه:راه حل اساسی برای حل این مشکلات ارتقای فیرم ویر گوشی شما به آخرین نسخه یعنی R1AA008 است که تجربه شخص من هم همین رو تائید می کنه
5-- تمامی موارد مطرح شده در اون پست بدفعات در پستهای متعدد در فرومهای مختلف مطرح شده بود که من به اونها اشاره کردم با یه جستجوی ساده در گوگل هم می تونید مشکلاتی رو که ذکر شده و دارندگان گوشی W800 تا نسخه R1N035 با اون روبرو بودن ببینید
6-اگر به علت زبان الکن و قلم قاصر من مطالب اون پست برای شما و بقیه دوستان روشن نبوده و یا نکته دیگه ای مبهم مونده که من متوجه نشدم از شما و بقیه دوستان عذرخواهی می کنم .
بازهم از شما دوست عزیز به خاطر وقتی که گذاشتید و نکاتی مفیدی که مطرح کردیدتشکر می کنم
مرسی

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از این همه اطلاعات
شرمنده ی اخلاق ورزشیتون یک چیزه دیگه :
من می خوام وقتی گوشی استندبای هست با حرکت جوی استیک ( به سمت چپ و راست ) از اون حالت در بیاد
راهی هست که نخوام هی یک دکمه فشار بدم ؟

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
ممنون از این همه اطلاعات
شرمنده ی اخلاق ورزشیتون یک چیزه دیگه :
من می خوام وقتی گوشی استندبای هست با حرکت جوی استیک ( به سمت چپ و راست ) از اون حالت در بیاد
راهی هست که نخوام هی یک دکمه فشار بدم ؟
تا اونجایی که من می دونم ممکن نیست
چون جواب سئوالتون رو نمی دونستم توی یه فروم خارجی هم سئوال شما رو مطرح کردم و تنها جوابی که تو این چند ساعت داده شده اینه
nope... can't return from standby mode using joystick​
طبق معمول مخلصیم

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Bluepyramid :
تا اونجایی که من می دونم ممکن نیست
چون جواب سئوالتون رو نمی دونستم توی یه فروم خارجی هم سئوال شما رو مطرح کردم و تنها جوابی که تو این چند ساعت داده شده اینه
طبق معمول مخلصیم
بابا تو دیگه کی هستی !
دمت گرم . ممنون از اینکه واسه من یک همچین کاری کردی
ایول . خیلی مخلصیم

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
بابا تو دیگه کی هستی !
دمت گرم . ممنون از اینکه واسه من یک همچین کاری کردی
ایول . خیلی مخلصیم
راستی یک سری نکته ی ظریف :
اگر می خواین از برنامه یا بازی برین بیرون دکمه ی برگشت رو نگه دارین تا دو تا گزینه بیاد
اولی مربوط میشه به پیش زمینه کردنم ( مینیمایز ) و دومی هم مربوط میشه به خروج .

Black

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تن تن جان میشه لطفا مزایا و معیب w800 رو کاملاً شرح بدی؟ راستش من بین خرید 900 وw800 تردید دارم

ishtar_ishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها كي مي دونه اون سوراخ نارنجي رنگ كه كنار قسمت لنز دوربين هستش چيه؟ (نزديك به آينه دوربين رو مي گم)

GoshiNadide

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از برو بچز کی میدونه چطور میشه از خدمات دیتای سیمکارتای ایران استفاده کرد ؟ مخصوصا با W800i
برایه خطم خدمات گرفتم ولی هیچکی نمیدونه چطور میشه ازش استفاده کرد

درضمن اگه تم یا برنامه برایه w800i دارن بزارن ومخصوصا اون زنگها و تم هایی که فابریک رو خوده گوشی هست .چون من گوشیمو ریست کردم :(

:lol: ممنونم

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از GoshiNadide :
از برو بچز کی میدونه چطور میشه از خدمات دیتای سیمکارتای ایران استفاده کرد ؟ مخصوصا با W800i
برایه خطم خدمات گرفتم ولی هیچکی نمیدونه چطور میشه ازش استفاده کرد

درضمن اگه تم یا برنامه برایه w800i دارن بزارن ومخصوصا اون زنگها و تم هایی که فابریک رو خوده گوشی هست .چون من گوشیمو ریست کردم :(

:lol: ممنونم
برای گرفتن تم های اریجینال گوشی W800 به این <a href="http://www.myw800.lasyk.net/sub/132/ALL/date/1/W800-Themes-Original%20Walkman-page1.html">سایت </a>
مراجعه کنید
در همین سایت یه سری Ringtone هم به رایگان پیدا می کنید ببینید که اریجینال خود گوشیه؟
(من امتحان نکردم)
واما در مورد خدمات دیتا دوست عزیز از اونجایی که خودم یوزر این سرویس نیستم نمی تونم بهتون اطلاعات دقیق بدم ولی شاید مراجعه به لینکهای زیر مفید واقع بشه
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=24038
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=12217
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=22951

طبق معمول مخلصیم

بالا