این فریم وریه که نصب میشه یا اونیه که روی خود گوشی هستش ؟به نقل از Bluepyramid :گوشی های W800 با فیرم ویر R1N035 بعضا به خاطر نارساییهای زیر صاحب خود را به دردسر می اندازند
1- انتقال MP3 به گوشی توسط برنامه Disc2Phone به درستی انجام نمی گیرد باو جود آنکه برنامه از انتقال موفقیت آمیز فایلها خبر می دهد پس از قطع ارتباط کابل USB فایلی برروی حافظه موجود نیست
راه حل: تا آنجا که ممکن است از انتقال حجم زیادی از فایلها به یکباره توسط برنامه Disc2Phone خودداری کنید 8 تا 12 مگابایت Mp3 در هر انتقال شما را با اررورهای کمتری روبرو خواهد کرد
2- پس از عمل شارژ باتری 100% را نشان می دهد اما پس از قطع شارژر باتری تا 95% افت می کند
راه حل: برای عمل شارژ از کابل USB استفاده نکنید
3-به هنگام انتقال تصاویر دوربین بعضا فایلها قابل خواندن نیستند
راه حل:
4- در بعضی از گوشیها پس از دریافت SMS پیغامی که نشاندهنده شماره و هویت فرستنده پیام است بروی صفحه ظاهر نمی شود و شما برای دانستن این نکته باید به Inbox مراجعه کنید.
راه حل: ؟
نکت 1 : حل کامل این مشکلات استفاده از فیرم ویر جدید SE برای این گوشی است و برای همه آنها در حال حاضر را ه حلی وجود ندارد
نکته 2 : همه این مشکلات در گوشی های W800 بروز نمی کند بعنوان مثال من تا بحال فقط شاهد مشکل شماره یک در گوشی خودم بوده ام
نکته 3 : در Upgrade کردن گوشی خود عجله نکنید. در اکثر فروم های خارجی نیز به کاربران توصیه می شود که از تاریخ منتشر شدن فیرم ویر جدید حداقل یک ماه صبر کنند .
دوست عزیز قطع صدای شاتر دوربین در حالت Silent و یا وصل بودن هندزفری فقط در بعضی از فیرم ویرها ممکن استبه نقل از tintin :یعنی چی دیگه عوض کننا ؟ من که نمی خوام بفروشم
راستی یک سوال :
صدای شاتر دوربین رو به چه طریقی میشه قطع کرد ؟
نه با سایلنت تونستم . نه با وصل کردن هندزفری . نه با کم کردن کامل صدا
مشکلاتی که ذکر شد در فیرم ویر R1N035 ممکن است رخ دهداین فریم وریه که نصب میشه یا اونیه که روی خود گوشی هستش ؟
عزیز دل W800c نیاز به انجام مراحل اضافی ندارهمثله اینکه گفته بودین گوشی W800c یک مرحله هم اضافه داره
عزیز دل این که آپدیت خطرناکه یا...به نقل از tintin :از Bluepyramid عزیز یا افرادی که اطلاع دارند :
من می خوام فریم ور رو آپ دیت کنم
چیکار باید بکنم ؟ مثله اینکه گفته بودین گوشی W800c یک مرحله هم اضافه داره
حالا ببینم نصبش که خطر ناک نیست ! ؟ ضرر نداره برای گوشی ؟
و سوال آخر : باید یکی یکی نصب کنم بیام بالا یا به یکباره هم میشه آخرین رو نصب کرد
صدای شاتر رو هم اگر می دونید بگین
سلامبه نقل از ishtar_ishtar :سلام
كميته دفاع از حريم شخصي افراد سازمان ملل قانوني را تنظيم كرده كه براي حفظ حريم خصوصي افراد موبايل هاي مجهز به دوربين مي بايست هنگام عكس برداري صدايي از خود در وكنند كه افرادي كه در آن محدوده عكس برداري هستند متوجه شوند.
(سوني اريكسون اينقدر خنگ نيست كه بخواد ايجاد اين قابليت رو در گوشي هاش فراموش كنه)
دوست عزیز ممنون از اینکه تجربیات خودتون را با ما شریک شدیدبه نقل از ishtar_ishtar :Originally Posted by Bluepyramid
گوشی های W800 با فیرم ویر R1N035 بعضا به خاطر نارساییهای زیر صاحب خود را به دردسر می اندازند
1- انتقال MP3 به گوشی توسط برنامه Disc2Phone به درستی انجام نمی گیرد باو جود آنکه برنامه از انتقال موفقیت آمیز فایلها خبر می دهد پس از قطع ارتباط کابل USB فایلی برروی حافظه موجود نیست
راه حل: تا آنجا که ممکن است از انتقال حجم زیادی از فایلها به یکباره توسط برنامه Disc2Phone خودداری کنید 8 تا 12 مگابایت Mp3 در هر انتقال شما را با اررورهای کمتری روبرو خواهد کرد
2- پس از عمل شارژ باتری 100% را نشان می دهد اما پس از قطع شارژر باتری تا 95% افت می کند
راه حل: برای عمل شارژ از کابل USB استفاده نکنید
3-به هنگام انتقال تصاویر دوربین بعضا فایلها قابل خواندن نیستند
راه حل:
4- در بعضی از گوشیها پس از دریافت SMS پیغامی که نشاندهنده شماره و هویت فرستنده پیام است بروی صفحه ظاهر نمی شود و شما برای دانستن این نکته باید به Inbox مراجعه کنید.
سلام
1-در پاسخ به سوال اولتون بايد بگم كه اين برنامه درست عمل مي كنه فقط چون ما MP3 هامون Protect نداره و ID3 نداره برنامه اشتباه مي كنه
و هيچ نياز نيست 12mg و... فايل منتقل كرد . كافيه فلدر آلبوم را داخل فلدري كه نام خواننده هست بريزيد و اون موقع فلدر رو مستقيما در پوشه Audio كپي كنيد (بدون نياز به هيچ برنامه اي)
2- من اين كارو با شارژر هم انجام دادم ولي باز به محض اينكه از شارژر قطعش مي كنيه باز باتري 95% مي شه به نظرمن مهم علامت باتري در بالاي صفحه هست كه نشون ميده باتري كاملا پر هست..
3-در پاسخ اين سوال هم بايد بگم كه اصلا با اين مورد روبه رو نشدم
من ACDsee رو طوري تنظيم كردم كه به محض اين كه دوربين رو متصل مي كنم خودش فايل ها رو به هارد منتقل مي كنه (پوشه اي ايجاد مي كنه به اسم همون تاريخ اون روز) و اتوماتيك عكس ها رو پس از انتقال كامل و موفق از حافظه مموري پاك مي نه.
4- بله در بعضي از گوشي ها (گوشي سري اول اول اين مشكل رو داشت . مشكل ديگه اش هم اين بود كه اگر هنگام گوش دادن به MP3 مي خواستيد عكس بگيريد گوش ريست مشد!) كه اين مشكل و مشكلات ديگه بلافاصله رفع شد.
تا اونجایی که من می دونم ممکن نیستبه نقل از tintin :ممنون از این همه اطلاعات
شرمنده ی اخلاق ورزشیتون یک چیزه دیگه :
من می خوام وقتی گوشی استندبای هست با حرکت جوی استیک ( به سمت چپ و راست ) از اون حالت در بیاد
راهی هست که نخوام هی یک دکمه فشار بدم ؟
طبق معمول مخلصیمnope... can't return from standby mode using joystick
بابا تو دیگه کی هستی !به نقل از Bluepyramid :تا اونجایی که من می دونم ممکن نیست
چون جواب سئوالتون رو نمی دونستم توی یه فروم خارجی هم سئوال شما رو مطرح کردم و تنها جوابی که تو این چند ساعت داده شده اینه
طبق معمول مخلصیم
راستی یک سری نکته ی ظریف :به نقل از tintin :بابا تو دیگه کی هستی !
دمت گرم . ممنون از اینکه واسه من یک همچین کاری کردی
ایول . خیلی مخلصیم
ما بیشتربه نقل از tintin :بابا تو دیگه کی هستی !
دمت گرم . ممنون از اینکه واسه من یک همچین کاری کردی
ایول . خیلی مخلصیم
برای گرفتن تم های اریجینال گوشی W800 به این <a href="http://www.myw800.lasyk.net/sub/132/ALL/date/1/W800-Themes-Original%20Walkman-page1.html">سایت </a>به نقل از GoshiNadide :از برو بچز کی میدونه چطور میشه از خدمات دیتای سیمکارتای ایران استفاده کرد ؟ مخصوصا با W800i
برایه خطم خدمات گرفتم ولی هیچکی نمیدونه چطور میشه ازش استفاده کرد
درضمن اگه تم یا برنامه برایه w800i دارن بزارن ومخصوصا اون زنگها و تم هایی که فابریک رو خوده گوشی هست .چون من گوشیمو ریست کردم
:lol: ممنونم