• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W800i ٠

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
روش آپدیت فریم ور رو میشه توضیح بدین ؟
از کجا بگیرم ؟ کجا بریزم ؟ چطور بیارم رو گوشی و چطوری نصب کنم ؟

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم سر فرصت یه راهنمای خوب برای آپدیت فیرم ویر W800 بذارم ولی از اونجایی که دیدم دوستان عجله دارن و
تهیه یه راهنما با توجه به تجارب شخصی خودم و رفقا بیشتر طول می کشه گفتم شاید یه ترجمه کوتاه و مختصر و مفید از
سایت سونی اریکسون بد نباشه و حداقل جوابگوی بعضی از سئوالات دوستان باشه
آیتم های مورد نیاز:
1) کابل یو اس بی DCU-60
2) یکدستگاه کامپیوتر با اتصال به اینترنت(ترجیحا اینترنت پرسرعت)
حداقل مشخصات سیستم:
1) ویندوز 2000 یا ویندوز XP
2) پنتیوم 3 600 مگاهرتز
3) رم 256 MB
4) اینترنت اکپلورر
5) ماکرومدیا فلش
عمل نصب:
1) ابتدا برنامه را دانلود کرده و برروی کامپیوتر خود ذخیره کنید
2) بر روی فایل اجرایی دابل کلیک کنید و مراحل نصب را دنبال کنید
3) پس ازتکمیل عملیات نصب کامپیوتر را ریستارت کنید
4) پس از اتمام عملیات نصب اطمینان حاصل کنید که:
الف) باتری گوشی کاملا شارژ است
ب) کابل یو اس بی به طرز صحیح به کامپیوتر متصل است
انجام عمل آپدیت:
1) بروی آیکون برنامه بروی دسکتاپ کلیک کنید با اجرای برنامه نرم افزار بصورت خودکار کامپوننت ها ی مورد نیاز برای اجرای آپدیت را از اینترنت دریافت خواهد کرد( به هنگام انجام عمل آپدیت باید آنلاین باشید)
انجام این مرحله بسته به سرعت اتصال اینترنت شما طول خواهد کشید
نکته : برنامه از هر بار اجرا به صورت خودکار به روز خواهد شدچ
2) زبان مورد نظر را انتخاب کنید و با فشردن فلشی که در گوشه پائین و راست صفحه قرار دارد ادامه دهید
3) با شروع به کار Update Service دکمه Start را فشار دهید
4) موافقتنامه حقوقی(مر بوط به قانون کپی رایت و این حرفها و تعهداتی که شما به عهده می گیرید یا سونی اریکسون به عهده می گیرد یا... یه کلام وقتتون رو تلف نکنید و به مرحله بعد بروید!)
5) نوع Connection را انتخاب کنید
نکته: به هنگام اولین آپدیت گوشی لازم است که یک درایور Flash USB نصب شود
6) گوشی را خاموش کنید
7) سیم کارت را از گوشی در بیارید
8) باتری را مجددا سر جایش بگذارید
9) دکمه c را فشار داده و نگه دارید و کابل یو اس بی را متصل کنید
The New Found Hardware Wizard می بایست به صورت خودکار شروع به کار کنید
10) فقط وقتی برنامه از شما خواست دکمه c را رها کنید
11) Install automatically(recommended) را انتخاب کنید و سپس Next را انتخاب کنید
نکته مهم: اگر ویزارد قادر به پیدا کردن درایورها به صورت خودکار نبود آنها را به صورت دستی معرفی کنید
درایورها در شاخه
C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\setup\drivers\USB​
قرار دارند
12) وقت نصب درایورها به پایان رسید Update Service را مجددا راه اندازی کنید

یادآوری1: از آنجا که Update Service نیاز به دسترسی به اینترنت دارد آنتی ویروس یا فایروال شما ممکن است جلوی دسترسی آن را به اینترنت را بگیرد اگر چنین شد مطمئن شوید که به ma3platform.exe اجازه دسترسی به اینترنت را داده اید.
یادآوری2: زمان مورد نیاز برای آپدیت بستگی به سرعت اینترنت شما دارد . حجم نرم افزار معمولا از 15 تا 20 مگابایت است

یادآوری 3: آخرین ورژن برنامه SEUS از لینک زیر قابل دریافت است
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp..._1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245&fid=21839

طبق معمول مخلصیم
:)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من این مطالب رو به پست اول این تاپیک اضافه می کنم.

ishtar_ishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها سوال قبلي منو كسي جواب ندادا!!!
چندتا سوال

1-اون سوراخ نارنجي رنگ كنار لنز دوربين چيه؟
2-ديروز يه سه تا خط چين سفيد كوچولو تو صفحه اصلي زير ساعت اومده (كسي مي دونه ماله چيه؟؟؟؟) خيلي برام مهم هستش - اين مورد رو ممنون مي شم Bluepyramid جان برام جوابشو پيدا كني)
3-مي دونستيد وقتي باتري كم يه چراغ قرمز تو قسمت اينفرارد چشمك مي زنه؟:D
4-چه جور بفمم ورژن فريم وير گوشي چنده؟

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ishtar_ishtar :
سلام
بچه ها سوال قبلي منو كسي جواب ندادا!!!
چندتا سوال

1-اون سوراخ نارنجي رنگ كنار لنز دوربين چيه؟
2-ديروز يه سه تا خط چين سفيد كوچولو تو صفحه اصلي زير ساعت اومده (كسي مي دونه ماله چيه؟؟؟؟) خيلي برام مهم هستش - اين مورد رو ممنون مي شم Bluepyramid جان برام جوابشو پيدا كني)
3-مي دونستيد وقتي باتري كم يه چراغ قرمز تو قسمت اينفرارد چشمك مي زنه؟:D
4-چه جور بفمم ورژن فريم وير گوشي چنده؟
سلام
دوست عزیز شرمنده بخاطر تاخیر
1- عزیز من هم دقیقا نمیدونستم که این سوراخ نارنجی رنگ چیه حدس می زدم که شاید اسپیکری چیزی باشه
بهرحال براتون تو یه فروم پست زدم اینهم جوابش
it is a speaker for music and speakerphone.​
عزیز چیزی که باعث شد ادیت کنم جوابهای بیشتری بود که تو اون فروم خارجی اومده و فکر کنم که جواب صحیح هم همین پست جدیده
microphone maybe but not a speaker​
و سرانجام آخرین پست
No, he's pointing to the rubber piece... It's for an external antenna. Just take the protective piece off and you can attach one.​
خوب پس از خوندن این پست خودم او زائده کوچک پلاستیکی رو از جاش در آوردم و حق با این جناب Havo است
این قسمت برای اتصال یک آنتن خارجی است

-عزیز اگر توضیح بیشتری بدین ممنون می شم چون دقیقا نفهمیدم که مشکل چیه(چشم حتما دنبال جوابش می گردم)
3- ممنون از تیزبینی و اطلاعاتتون
4- عزیز لطفا این مراحل رو انجام بده
راست
*
چپ
چپ
*
چپ
*
با فشردن این دکمه ها منوی سرویس باز خواهد شده گزینه Service Info را انتخاب کنید
پس از ورود به منوی Service Info گزینه Software Info را انتخاب کنید سطر اول ورژن فیرم ویر رو مشاهده می کنید
نکته1: دوست عزیز منظور از راست و چپ در بالا فشاردادن joystick به چپ و راست می باشد<>
نکته2: بهنگام فشردن این دکمه ها منوهایی دیگری باز خواهند شد به آنها توجهی نکنید و بقیه دکمه هارا به ترتیب فشار دهید
طبق معمول مخلصیم

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
اقا كسي ميدونه چه جوري ميشه زبان فارسي رو به زبانهاي گوشي اضافه كرد ؟
يه جاي خوندم كه اگر موقع اپديت فرم وير از طريق قسمت Middle East و .. وارد سايت بشيم
زبان فارسي به گوشي اضافه ميشه
ولي من از اين روش نتيجه نگرفتم .
كسي هست منو راهنمايي كنه ؟
ممنون.

ishtar_ishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دستون درد نكنه.
واقعا افتاديد زحمت

اون خط چين ها فردا ديگه نبود (ولي خيلي جالب بود اگه مب فهميديم چي بود)

در رابطه با اون سوراخ نارنجي جايه تعجب داره كه خود سوني اريكسون هيچي راجعبش نگفته!!!

راستي من وقتي جاي شلوغ هستمخويب صداي كسي كه تماس گرفته رو نمي شنوم . آيا با آپديت فريم وير مشكل حل مي شه؟؟

براي آپديت فريم وير از لينكي كه داديد مشكلي نداره براي W800c

با تشكر

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از Stras :
سلام
يه جاي خوندم كه اگر موقع اپديت فرم وير از طريق قسمت Middle East و .. وارد سايت بشيم
ممنون.

با تشكر از جوابهاي محبت اميز و بي دريغتون
الان تو چشام اشك جمع شده
:eek:
بابا يكي نيست بدونه جواب ما رو بده ؟

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ishtar_ishtar :
سلام
دستون درد نكنه.
واقعا افتاديد زحمت

اون خط چين ها فردا ديگه نبود (ولي خيلي جالب بود اگه مب فهميديم چي بود)

در رابطه با اون سوراخ نارنجي جايه تعجب داره كه خود سوني اريكسون هيچي راجعبش نگفته!!!

راستي من وقتي جاي شلوغ هستمخويب صداي كسي كه تماس گرفته رو نمي شنوم . آيا با آپديت فريم وير مشكل حل مي شه؟؟

براي آپديت فريم وير از لينكي كه داديد مشكلي نداره براي W800c

با تشكر
عزیز من کاری نکردم
خوشحالم که مفید واقع شده
دوست من گاهی اوقات وقتی شما برنامه ای رو باز می کنید یه همچین چیزی رو شاهد هستید که یه اثری از اون رو Display رو بعضی از پیکسلها باقی می مونه) پیکسلها به هردلیل اطلاعات جدید رو نمایش نمی دن
مثلا من یه بازی به اصطلاح جادوگری که ویژه W800 نوشته نشده بود روی گوشی ریختم و هر بار پس از خروج از برنامه یه سری خط تقریبا وسط صفحه متمایل به چپ باقی می موند
ولی با یک بار خاموش و روشن کردن گوشی مشکل حل می شد
(خودم رو راحت کردم و بازی رو پاک کردم)
عزیز یکی از مزایای آپدیت همین افزایش حجم صداست
می تونید برای اطلاعات بیشتر به این پست مراجعه کنید
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=517106&postcount=215
البته برای افزایش حجم صدا از دکمه ولوم - + نیز در کنار گوشی می تونید استفاده کنید که حتما خودتون واقف هستید
نه عزیز فکر نمی کنم که مشکلی باشه من خودم W800c آپدیت نکردم ولی تا اونجا که تو فرومهای خارجی دیدم روال کار یکیه فقط درعمل آپدیت خودتون منطقه خودتون رو مشخص می کنید (خاورمیانه یااروپا و...)
.
.
.
./
سلام
ممنون.
عزیز شرمنده از این که جواب دیر شد
قربونت اضافه کردن زبان به W800 متاسفانه به این راحتی هم نیست
برای این کار باید Language Pack مربوطه رو به گوشی اضافه کنید که
اولا سرویس رایگان نداره سرویس دهندگانی مثل داوینچی و غیرو در خارج از کشور این سرویسها رو می دن (پولیه)
دوما سونی اریکسون پشتیبانی از زبانهای مختلف رو در آپدیت سرویس خودش برای W800 محدود کرده
(قبلا راحتتر بودید در هنگام آپدیت دستتون بازتر بود)
اینه که اگر نتونید در هنگام آپدیت با استفاده از گزینه های موجود و در دسترس به نتیجه دلخواهتون برسید
می ترسم که به این راحتی گزینه دیگری در اختیار نداشته باشید
باز هم اینور انور براتون سئوال می کنم اگر کسی اطلاعی داشت حتما نتیجه رو اینجا هم می ذارم
طبق معمول مخلصیم

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون از پاسختون Bluepyramid
راستش دوست ندارم تو زحمت بيفتيد
ولي اگه اين كار رو بكنيد خيلي ممنون ميشم
در ضمن
مابيشتر
:happy:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
آقا ما تازه اين گوشی رو گرفتيم انگار عکس گرفتن باش خيلی سخته چرا يک بار دکمشو ميزنی عکس نميگيره ؟
آيا دکمه ای هست (روی کيپد)که بشه با يه بار فشار دادن عکس گرفت؟:hmm:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز این که عیب نیست حسنه !!!
شما دکمه رو نگه می داری تا تصویر فوکوس شه بعدش دوباره محکمتر فشار میدی تا عکس بگیره
دکمه ی دو مرحله ای مثل دوربین هاست ! نه اینکه عیب باشه

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ممنون بالاخره موفق شدم باش عکس بگيرم:D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

من چند وقت پيش w800i گرفتم. راستش دوربينش دقيقا چيز خفني که انتظار داشتم نبود ولي گويا از دوربين گوشي هاي ديگه خيلي بهتره و حق اعتراض ندارم. از وقتي تنظيمات دوربين اش رو هم ديدم نظرم عوض شده و فکر ميکنم خيلي خوبه. Mp3 player اش بسيار عاليه و من قبلا mp3 playet داشتم Creative بود ولي اين خيلي از اون هم بهتره... البته باز از نظر من ear phone هست که خيلي شفاف و صداي حجيم توليد ميکنه.

چند سوال: 1- نسخه firmware من R1AA008 هست آيا نيازي دارم آپديتش کنم؟ چرا در اين لينکي که دوستان گذاشتند براي آپديت firmware ننوشته که نسخه اش چنده؟(نوشته ولي فرمتش يه جور ديگه است).
2- اکثر theme هايي که براي w800i هست با بخش Media Player اش همخواني نداره و اون همونجور نارنجي ميمونه ولي مابقي جاها عوض ميشه.
کسي تمي که مال خود w800 باشه و تغييرات رنگ و گرافيک تم رو روي media player هم اعمال کنه سراغ داره؟
3- من تابحال موبايل نداشتم و شايد بخنديد. ولي ميخوام بدونم آيا وقتي handsfree وصله به موبايل و کسي زنگ ميزنه، بايد صداي زنگ از خود گوشي در بياد يا از داخل Handsfree ؟ براي من از خود گوشي در مياد. آيا منطقيه يا گوشي من ايرادي داره؟ يا شايد هم قابل تنظيمه و من بلد نيستم.
4- چرا رم روش که اسما 512MB هست رو فقط 460 مگ ميشناسه؟ نکنه رم من گوشه نداره؟ ;)

با تشکر

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Kako :
سلام

من چند وقت پيش w800i گرفتم. راستش دوربينش دقيقا چيز خفني که انتظار داشتم نبود ولي گويا از دوربين گوشي هاي ديگه خيلي بهتره و حق اعتراض ندارم. از وقتي تنظيمات دوربين اش رو هم ديدم نظرم عوض شده و فکر ميکنم خيلي خوبه. Mp3 player اش بسيار عاليه و من قبلا mp3 playet داشتم Creative بود ولي اين خيلي از اون هم بهتره... البته باز از نظر من ear phone هست که خيلي شفاف و صداي حجيم توليد ميکنه.

چند سوال: 1- نسخه firmware من R1AA008 هست آيا نيازي دارم آپديتش کنم؟ چرا در اين لينکي که دوستان گذاشتند براي آپديت firmware ننوشته که نسخه اش چنده؟(نوشته ولي فرمتش يه جور ديگه است).
2- اکثر theme هايي که براي w800i هست با بخش Media Player اش همخواني نداره و اون همونجور نارنجي ميمونه ولي مابقي جاها عوض ميشه.
کسي تمي که مال خود w800 باشه و تغييرات رنگ و گرافيک تم رو روي media player هم اعمال کنه سراغ داره؟
3- من تابحال موبايل نداشتم و شايد بخنديد. ولي ميخوام بدونم آيا وقتي handsfree وصله به موبايل و کسي زنگ ميزنه، بايد صداي زنگ از خود گوشي در بياد يا از داخل Handsfree ؟ براي من از خود گوشي در مياد. آيا منطقيه يا گوشي من ايرادي داره؟ يا شايد هم قابل تنظيمه و من بلد نيستم.
4- چرا رم روش که اسما 512MB هست رو فقط 460 مگ ميشناسه؟ نکنه رم من گوشه نداره؟ ;)

با تشکر

اولا که مبارک باشه:rolleyes:
چون من خودم w800 ندارم درباره فرم ور اون خبر ندارم ولی وقتی هندزفری رو وصل میکنی اگه بخوای صدا از هندزفری بیاد ( مثل k750 ) گوشی رو بذار رو Silence mode ;)
در مورد رم هم همینجوریه , حتی هارد کامپوتر رو هم وقتی چک کنی میبینی کمتر از اون چیزی که اسمش روشه هست;)

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مرسي
منتظر جواب مابقي دوستان که اين گوشي رو دارن يا واردن هستم.
بله ولي 460 پنجاه و دو مگ کمتر از 512 هست ;) اينهمه نبايد اختلاف داشته باشه ها؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
attachment.php

فایل های ضمیمه

• MSDFreeSpace.gif
    MSDFreeSpace.gif
    38.8 KB · نمایش ها: 18

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممنون جواب قاطعي بود ;)
در مورد تم ها کسي نظري نداره. اينجوري هيچ تمي بهش نمياد جز ديفالت خودش چون مديا پلير در هر صورت نارنجيه و عوض هم نميشه. يه چند تا تم نارنجي هم پيدا کردم که خوشم نمياد.

باز هم ممنون بابت جوابها

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
آخرین نسخه یSE Theme Creator (2.31, March 13, 2006)o رو هم چک کردم، برای مدیا پلیر تنظیم جداگانه ای نداشت.
درضمن یه تم نارنجی روی K750 داشتم که خیلی بهش می اومد، فکر کنم به W800 خیلی بیشتر بیاد.
W800+Einschaltanimation.gif

بالا