• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W800i ٠

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
گوشی تقلبی اصلا وجود نداره ;) ( لااقل به نام سونی ...)
اون no name رو اگه قاب پشتش رو باز کنید نوشته برای استفاده در سنگاپور یا یه همچین چیزی! دفترچش تو مالزی چاپ شده! و به اسم مالزی همه میشناسن;)
به نظر من هیچ فرقی نمیکنه ولی مثلا من خودم که K750 گرفتم , اون موقع به اصطلاح مالزیش 290 بود چینیش 260;)

آقا دمت گرم
ولي كاش چند تا از w800 دار ها هم ميومدن اينجا يه چيزي ميگفتن تا يه قوت قلبي براي ما بشه ....:(

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Pro/E :
ما كه نفهميديم چيني اصله يا مالزي؟:wacko: ( جناب آقاي ;) Sony Ericsson) و در ضمن نفهميديم اگه مالزي همون No Name هست پس چرا گرونتره؟ يعني No Name گرونتر از اسم داره؟؟(جناب آقاي ;) Noisymind)
البته به نظرم همش (دزد) بازي اين دوستان مهربان ما در پاساژ علاالدين است و من كه همون ارزون ترين گزينه موجود رو هفته ديگه كه قيمت ها فيكس شد ميگيرم.:rolleyes:
ولي اينجا هر روز ميري يه چيز جديد ياد ميگيري!:D ;)
به نظر شما چجورياس؟؟؟

:D :D بابا من نمیدونم چقدر سخت میگیرین...خب این که یه کشوری مثل مالزی سفارش ساخت داده به سونی و براش پشت گوشی میزنن برای استفاده در مالزی یعنی که گوشی تقلبیه؟؟ نه...مهم نیست حالا یا مالزی یا چین به هر حال تقلبی که نیست :happy: ممکنه مالزی اش به دلایلی گرونتر در اومده...کلا فرقی ندارن همه خوب هستن و عالی کار میکنن...حالا یه مغزه چینی داره یکی مالزی...هر کدوم رو میخواین بگیرین و خیالتون هم راحت باشه:D

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
85.1.16
با گارانتي سيتادل 330
ايرانيان و دوستان 285
لازم به ذكره كه اون ارزونتره كابل tv ه رو نداره و چينيه واون گرونتره (سيتادل) اون كابل tvه رو هم داره و مالزي.
خلاصه كه نرخ نزولي قيمتش همچنان ادامه داره و به زودي دست همه يه دونه از اين گوشي نارنجي ها خواهيم ديد:D :lol: :lol:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Pro/E :
85.1.16
با گارانتي سيتادل 330
ايرانيان و دوستان 285
لازم به ذكره كه اون ارزونتره كابل tv ه رو نداره و چينيه واون گرونتره (سيتادل) اون كابل tvه رو هم داره و مالزي.
خلاصه كه نرخ نزولي قيمتش همچنان ادامه داره و به زودي دست همه يه دونه از اين گوشي نارنجي ها خواهيم ديد:D :lol: :lol:

285؟؟؟!! :blink:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Pro/E :
85.1.16
با گارانتي سيتادل 330
ايرانيان و دوستان 285

اقا کا 750 چند بود؟ ندیدی؟ بعدم اینکه دبلیو 810 نیومده هنوز؟ از قیمتش خبر جدیدی ندارین؟ ممکنه اون بیاد بازم بخوره تو سر دبلیو 800 ؟

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
اقا کا 750 چند بود؟ ندیدی؟ بعدم اینکه دبلیو 810 نیومده هنوز؟ از قیمتش خبر جدیدی ندارین؟ ممکنه اون بیاد بازم بخوره تو سر دبلیو 800 ؟

k759 كه بود. ولي خوب من نپرسيدم!!:blush:
w810 هم من كه فقط يه جا ديدم. اگرم بياد فك كنم تا يه ماه(حداقل) اونقد اختلاف قيمتش با w800 زياد باشه كه قيمتاشون خيلي نميتونن از هم تاثير بگيرن.(البته اساتيد بيشتر مطلعن!)
در ضمن ديگه مگه چقد ميخاي تو سر اين گوشي نارنجي ها بخوره!! بابا گناه داره بيچاله!:p

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام.. من درمورد گارانتی های عرضه شده توسط شرکتا یه خورده کنجکاو شده بودم واسه همین یه ایمیل زدم سونی میزارمش با جواب شاید واسه دوستان جالب باشه!:

Question:
Subject: Site functionality
Topic: Site functionality

Opinion: Hi. I was looking for warranty information for my phone w800i
in Iran and i was led to this broken link:
http://web.archive.org/web/*/http://www.sonyericsson.com/downloads/LimitedWarranty_R1c_FA.pdf

please let me know if there's a new page assigned for Persian warranty
information, Thank you

-------------------------------------------------------------------------------------

Dear Mr. Fred,

Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center. There is no Sony
Ericsson Certified Service Center or Authorized Distributor in Iran. Sony
Ericsson never did have an international warranty. You can contact the
shop where you bought the phone from and ask them for the warranty.
Refer enquiry to www.sonyericsson.com for local warranty conditions.

Best regards,
Hoda

حالا جریان این سیتادل چیه که میگن رسمیه؟:hmm:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Pro/E :
k759 كه بود. ولي خوب من نپرسيدم!!:blush:
w810 هم من كه فقط يه جا ديدم. اگرم بياد فك كنم تا يه ماه(حداقل) اونقد اختلاف قيمتش با w800 زياد باشه كه قيمتاشون خيلي نميتونن از هم تاثير بگيرن.(البته اساتيد بيشتر مطلعن!)
در ضمن ديگه مگه چقد ميخاي تو سر اين گوشي نارنجي ها بخوره!! بابا گناه داره بيچاله!:p

اخه لامصب هرچی فک میکنم نمیتونم با اون رنگ شیری-نارنجیش کنار بیام! ولی از طرفی کا 750 با یه مموری 512 که بخرم براش میشه هم قیمت دبلیو 800 (تازه یکمی هم بیشتر) // یه راهنمایی کن داداش!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از X_Farhad :
سلام.. من درمورد گارانتی های عرضه شده توسط شرکتا یه خورده کنجکاو شده بودم واسه همین یه ایمیل زدم سونی میزارمش با جواب شاید واسه دوستان جالب باشه!:

Question:
Subject: Site functionality
Topic: Site functionality

Opinion: Hi. I was looking for warranty information for my phone w800i
in Iran and i was led to this broken link:
http://web.archive.org/web/*/http://www.sonyericsson.com/downloads/LimitedWarranty_R1c_FA.pdf

please let me know if there's a new page assigned for Persian warranty
information, Thank you

-------------------------------------------------------------------------------------

Dear Mr. Fred,

Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center. There is no Sony
Ericsson Certified Service Center or Authorized Distributor in Iran. Sony
Ericsson never did have an international warranty. You can contact the
shop where you bought the phone from and ask them for the warranty.
Refer enquiry to www.sonyericsson.com for local warranty conditions.

Best regards,
Hoda

حالا جریان این سیتادل چیه که میگن رسمیه؟:hmm:

کی گفت که رسمیه؟؟ :blink:

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
اخه لامصب هرچی فک میکنم نمیتونم با اون رنگ شیری-نارنجیش کنار بیام! ولی از طرفی کا 750 با یه مموری 512 که بخرم براش میشه هم قیمت دبلیو 800 (تازه یکمی هم بیشتر) // یه راهنمایی کن داداش!

ببين! اگه كيفيت بخش mp3 خيلي فرق نميكنه برات و يا playerاي كه ميگن تو w800 ه و واسه گو ش كردن mp3مناسب تره يا اين كه 30 ساعت وقتي كه گوشي خاموشه ميتونه mp3برات بخونه و .... و كلن اگه ويژگيهاي mp3ش برات خيلي مهم نيست، خوب برو كا 750 بگير ديگه. چون ديگه هيچ فرقي با هم ندارن.
به خصوص كه با ظاهرش هم حال ميكني كه به نظر من فاكتور خيلي مهميه اين حال كردنه!

يه چيز هم بگم كه صرفا تصور شخصيه منه و دوستان اهل فن بايد نظر بدن:blush: . اين كه خوب w800 يهجورايي نسخه تكميل شده k750 ه و ايرادهاي احتمالي 750كا رو تو اين گوشي رفع كردن.(گر چه ميكن ايراداش اكثرا نرم افزاري بوده كه با يه آبديت فيرمور حله)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا جریان این سیتادل چیه که میگن رسمیه؟
والا منم جايي نديدم بگن رسميه

نیست؟ پس چرا اینقده ازش تعریفیده شده؟

چون تو شهره كورا يه چشم بادشاست، ايشان هم مشغول تازوندنن.
البته با يه حساب معمولي به نظر مياد خيلي گرون تر نيست:
1-يه بخشي از اين اختلاف قيمت ميتونه واسه اون كابله باشه كه تو ايرانيان و ... نيست و خوب يه چند هزار تومني قيمتشه ديگه.
2-يه بخشيش واسه اينه كه ميگه مالزيه(يا هر چي مشابه اين) كه خوب به هر دليلي اين مالزيه گرونتره، كه تو بازار ما حدود 7 تا 10 هزار تومن واسه اينه.(خوب يا بد بودنش رو نميدونم ها!)
3-در نهايت هم خوب اسمش به عنوان يه گارانتي معتبر تر جا افتاده و كه نرخش هم بيشتر كرده.
فك كنم جمع اينا همون حدود 20 - 25 هزار تومن قيمتش بشه ديگه؟ هان؟

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز يكشنبه
آخرين قيمت ( اصفهان - اصفهان سل )
W800 -- 298000
W900 -- 545000
;)

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره خريداري شد.:blush:
از دوستان خوبم تو اين فوروم تشكر ميكنم:)
قيمتام فعلن همون قبلياست!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Pro/E :
بالاخره خريداري شد.:blush:
از دوستان خوبم تو اين فوروم تشكر ميكنم:)
قيمتام فعلن همون قبلياست!

مبارک باشه :cool: :cool:

چند خریدی؟؟

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
مبارک باشه :cool: :cool:

چند خریدی؟؟

اگه بگم حتمن ميكشينم:p
325سيتادل!!
اينم مثله همه كارام، دقيقه 93 تصميمم عوض شد. ولي كلن راضي ام. فعلنم بچه تو شارژ خابيده:happy:

معمولي هم 285 - 280تومن.

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:lol: مواظب باش پس نده :D

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
هيچ راهي نيست که در کانکت ليست گروه ايجاد کنيم؟ :(

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
خوب.

اولين چيزي كه واسه من جالبه اينه كه به غير از رو باطريش، هيچ نقطه اي از گوشي اثري از Made in China نيست. چه زير باطريش و چه حتي داخل جعبه بلاستيكي نارنجيش كه گوشي و آت آشغالاي گوشي توشه هم نوشته MADE IN MALAYSIA!!!!! (واسه همين بود كه من به نظر ميومد جعبه سيتادل براق تره!) تو دفترچه هاش هم مالزي!!خلاصه كه خودشو خفه كرده!:D

من كه فك ميكنم اين Made in China آنچنان تابويي شده كه طرف حاضره بگه گوشيه من ساخت گينه بيسائو هست و به سفارش ازبكستان ساخته شده، ولي نگه چينيه!!

كابل tv ه هم داره كه به كاره من زياد نمياد

ورژن فيرمورش هم همون Rچي چي 008هست.
زبون فارسي هم داره( كه به درد من نميخوره)

آهان در ضمن! صداي دوربينش هم با silent كردن گوشي خفه ميشه!!(كه خب يه جورايي باحاله ديگه!!):p :p
كلن از NOKIA 8210 قبليم بهتره در ضمن!

با اين ماكروي دوربينش هم انقدر از شته و عنكبوت و خرچوسونه و خرخاكي و .... حياطمون عكس گرفتم كه الان واسه خودم يه اوستاي حشره شناسي هم شدم! ;) (اين حشرات هم واسه خودشون دنيايي دارن ها!)

امضام هم مبارك:blush:

بالا