• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W800i ٠

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام ممنون xplod جان.
منظورت از تم همين انيميشنيه كه گذاشتي؟ اين كه روش هست يعني گوشي رو خاموش يا روشن كه ميكني همين مياد. ولي برادرم(من زياد به موبايل وارد نيستم) يه سري گفت تم دارم فايلهايي بود با پسوند thm. كه ريختم در فولدر تم و هر كدام رو لود ميكردي غير از بك گراند اصلي منوها و ... رو هم عوض ميكرد(غير از مديا پلير).

متشكر و ممنون

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خب نه، این عکس background ـه تمه، خودش اینه:

فایل های ضمیمه

• WalkmanExc.zip
    292 KB · نمایش ها: 3

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مرسي ماچ ! ديگه سبيل هم ندارم كه بره تو چشت ! ;)

:(

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
خوب بالا خره منم تصميم گرفتم با يار و ياور قديميم، NOKIA 8210 خداحافظي كنم!:blush: و واسه خريد طبق معمول كل فروم و تاپيكهاي موبايل رو زيرو كردم تا رسيدم به w800. حالا موقع خريده و من چند تا سوال از دوستان دارم:
1- الان كه تعطيلات عيده. بعد از سيزده چند وقت طول ميكشه تا بازار موبايل به حالت عادي برگرده و قيمت ها خيلي پرت و پلا و گرون نباشن؟
2- اين w810كي مياد تو بازار ايران و با ورودش چقرد از قيمت w800 مياد پايين و آيا اارزش صبر كردن واسه كاهش قيمت رو داره؟(w810 نميخام بگيرم ها !! ميخام بدونم مثلا اگه يهو يه ماه ديگه 810 اومد قيمت w800 چقدر مياد پايين؟50-60 هزار؟آيا؟؟؟:blink: )
3- اين قضيه گارانتي هنوز هم واسه من حل نشده
يه عده از دوستان اينجا ميگن گارانتي تو ايران يعني كشك و بهتره 20-30 تومن اختلاف گارانتي رو بزاري تو جيبت و اگه خراب شد بدي تعميركار. واين يعني خريدن گوشي با گارانتي هاي پارس همراه يا ايرانيان يا ... اين شركت هاي ايراني
ولي يه عده هم ميگن الان ديگه همه چي گارانتي ميخاد و تو كه داري 300 تومن پول گوشي ميدي خوب واسه اطمينان دل خودت هم كه شده 30 توومن بده واسه يه گارانتي معتبر (الرمس مثلن؟؟؟:wacko: )
نا گفته پيداست كه 30 تومن هم واسه من 30 تومنه و دوست دارم اگه گارانتي بدرد نميخوره ندم ولي از اون طرف......:wacko: :wacko: :blink: :wacko: !!!
واسه اين گوشي خاص شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
4-جعبه اينw800 ها كه من تو علاالدين ديدم با اون جعبه استوانه اي خوشگل هاي قديما فرق داره. خرت و پرت هاي توش هم فرق كرده؟ چيزي از توش ور نداشتن بلند كنن؟؟
5- اين گوشي جديدا هم همون ايراداي اون اولي ها رو داره؟(آخه اولا ميگفتن صبر كنيد اين سري كه تو بازاره تموم شه سري جديد كه بياد اون ايراد ها رو نداره!) و كلن ورژن فرم وير اينا از گوشيهاي اوليه بالا تره؟؟(گرچه گويا سرو ته همش با يه آپ ديت ‍حله!نه؟)
6-مدل ساخت چين با مدل No Name مالزي رو از كجا ميشه فهميد؟؟ روش نوشته ؟(ببخشيد ديگه. ناوارديم!)
يه وقت اين قالتاق هاي پاساژ نندازن بهمون!!

ببخشيد كه خيلي طولاني شد ديگه. بدبختي ما اينه كه بايد 10000 برابر وقت و انرژي كه واسه انتخاب يه مدل ميكنيم بايد موقع خريد صرف كنيم تا سرمون كلاه نزارن اين دوستان مهربان پاساژ علاالدين :( :(
پيشاپيش ممنون:)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Pro/E :
خوب بالا خره منم تصميم گرفتم با يار و ياور قديميم، NOKIA 8210 خداحافظي كنم!:blush: و واسه خريد طبق معمول كل فروم و تاپيكهاي موبايل رو زيرو كردم تا رسيدم به w800. حالا موقع خريده و من چند تا سوال از دوستان دارم:
1- الان كه تعطيلات عيده. بعد از سيزده چند وقت طول ميكشه تا بازار موبايل به حالت عادي برگرده و قيمت ها خيلي پرت و پلا و گرون نباشن؟
2- اين w810كي مياد تو بازار ايران و با ورودش چقرد از قيمت w800 مياد پايين و آيا اارزش صبر كردن واسه كاهش قيمت رو داره؟(w810 نميخام بگيرم ها !! ميخام بدونم مثلا اگه يهو يه ماه ديگه 810 اومد قيمت w800 چقدر مياد پايين؟50-60 هزار؟آيا؟؟؟:blink: )
3- اين قضيه گارانتي هنوز هم واسه من حل نشده
يه عده از دوستان اينجا ميگن گارانتي تو ايران يعني كشك و بهتره 20-30 تومن اختلاف گارانتي رو بزاري تو جيبت و اگه خراب شد بدي تعميركار. واين يعني خريدن گوشي با گارانتي هاي پارس همراه يا ايرانيان يا ... اين شركت هاي ايراني
ولي يه عده هم ميگن الان ديگه همه چي گارانتي ميخاد و تو كه داري 300 تومن پول گوشي ميدي خوب واسه اطمينان دل خودت هم كه شده 30 توومن بده واسه يه گارانتي معتبر (الرمس مثلن؟؟؟:wacko: )
نا گفته پيداست كه 30 تومن هم واسه من 30 تومنه و دوست دارم اگه گارانتي بدرد نميخوره ندم ولي از اون طرف......:wacko: :wacko: :blink: :wacko: !!!
واسه اين گوشي خاص شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
4-جعبه اينw800 ها كه من تو علاالدين ديدم با اون جعبه استوانه اي خوشگل هاي قديما فرق داره. خرت و پرت هاي توش هم فرق كرده؟ چيزي از توش ور نداشتن بلند كنن؟؟
5- اين گوشي جديدا هم همون ايراداي اون اولي ها رو داره؟(آخه اولا ميگفتن صبر كنيد اين سري كه تو بازاره تموم شه سري جديد كه بياد اون ايراد ها رو نداره!) و كلن ورژن فرم وير اينا از گوشيهاي اوليه بالا تره؟؟(گرچه گويا سرو ته همش با يه آپ ديت ‍حله!نه؟)
6-مدل ساخت چين با مدل No Name مالزي رو از كجا ميشه فهميد؟؟ روش نوشته ؟(ببخشيد ديگه. ناوارديم!)
يه وقت اين قالتاق هاي پاساژ نندازن بهمون!!

ببخشيد كه خيلي طولاني شد ديگه. بدبختي ما اينه كه بايد 10000 برابر وقت و انرژي كه واسه انتخاب يه مدل ميكنيم بايد موقع خريد صرف كنيم تا سرمون كلاه نزارن اين دوستان مهربان پاساژ علاالدين :( :(
پيشاپيش ممنون:)

سلام.
الان قيمت w800 مناسبه . من k750 رو با اين قيمت گرفتم و تا 6 ماه پيش بايد بالاي 360 ميدادي.
اگه w810 هم بياد فکر نميکنم يه ماه 50-60 تومان ارزون بشه اين
در مورد گاراتني: نظر شخصي من اينه که اگه الرمس يا جديدا سيتادل گير آوردي بگير ( هر چند ممگنه قيمتش گرونتر بشه ) ولي با بقيه گارانتي ها فرقي نميکنه!:D اگه خواستي بگير نخواستي نگير ( فکر نکنم 30 توما اختلاف داشته باشن اين گارانتي هاي الکي!;) ) چون در هر صورت گوشي گارانتي ضربه که نداره و اونا هم به هر بهونه ممکنه پول تعمير رو بگيرن;) ( مثل دوستمون که w900 ش رو برد ايرانيان نشون داد آخرم مجبور شد بده يه جا ديگه واسه فلش!!:hmm: مثلا همين ایرانیان در بند 4یا 5 گارانتی نوشته : لوازم جانبی مثل شارژر و هندزفری و باتری و همچنین دوربین! و lcd شامل گاراتنی نمی باشد!:D نصف ازش این گوشی به خاطر دوربینش هست ;) حالا ایرانیان گوشی شما رو فقط در حد یک 1100 گارانتی میکنه!!!:lol: یعنی همین که صدا ازش در بیاد از نظر اونا گوشی درسته و البته بقیه موارد اگه اشکال پیدا کرد شما باید پولشو بدی!;)
در مورد باکسش الان نمیدونم چه جوری هست ولی اون چه که مسلمه باید توش کابل usb و هندزفری مخصوص خود w800 و یک رم 512 موجود باشه .
اگه چینی باشه باید تو قسمت نصب باتری نوشته باشه و اگرم چیزی ننوشته no name هست;)
مسلما سری جدید که الان تو بازاره فرم ور جدید ( حالا شاید آخرین نباشه ) روش هست که میشه اپدیت کرد .
در مورد آخر هم کاملا حق با شماس . به نظرم شانس هم مهمه;) ممکنه یکی یه گوشی بگیره که از اول مشکل داشته باشه:( ( مثل باقی وسایل برقی و ... )

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
سلام.
الان قيمت w800 مناسبه . من k750 رو با اين قيمت گرفتم و تا 6 ماه پيش بايد بالاي 360 ميدادي.
اگه w810 هم بياد فکر نميکنم يه ماه 50-60 تومان ارزون بشه اين
در مورد گاراتني: نظر شخصي من اينه که اگه الرمس يا جديدا سيتادل گير آوردي بگير ( هر چند ممگنه قيمتش گرونتر بشه ) ولي با بقيه گارانتي ها فرقي نميکنه!:D اگه خواستي بگير نخواستي نگير ( فکر نکنم 30 توما اختلاف داشته باشن اين گارانتي هاي الکي!;) ) چون در هر صورت گوشي گارانتي ضربه که نداره و اونا هم به هر بهونه ممکنه پول تعمير رو بگيرن;) ( مثل دوستمون که w900 ش رو برد ايرانيان نشون داد آخرم مجبور شد بده يه جا ديگه واسه فلش!!:hmm: مثلا همين ایرانیان در بند 4یا 5 گارانتی نوشته : لوازم جانبی مثل شارژر و هندزفری و باتری و همچنین دوربین! و lcd شامل گاراتنی نمی باشد!:D نصف ازش این گوشی به خاطر دوربینش هست ;) حالا ایرانیان گوشی شما رو فقط در حد یک 1100 گارانتی میکنه!!!:lol: یعنی همین که صدا ازش در بیاد از نظر اونا گوشی درسته و البته بقیه موارد اگه اشکال پیدا کرد شما باید پولشو بدی!;)
در مورد باکسش الان نمیدونم چه جوری هست ولی اون چه که مسلمه باید توش کابل usb و هندزفری مخصوص خود w800 و یک رم 512 موجود باشه .
اگه چینی باشه باید تو قسمت نصب باتری نوشته باشه و اگرم چیزی ننوشته no name هست;)
مسلما سری جدید که الان تو بازاره فرم ور جدید ( حالا شاید آخرین نباشه ) روش هست که میشه اپدیت کرد .
در مورد آخر هم کاملا حق با شماس . به نظرم شانس هم مهمه;) ممکنه یکی یه گوشی بگیره که از اول مشکل داشته باشه:( ( مثل باقی وسایل برقی و ... )

دم شما گرم
پس شما هم k750 خودتون رو با گارانتي الرمس گرفتين؟:blush: اين الرمس نمايندگي جايي داره كه مستقيم برم سراغشون؟ se center چيزي تو تهران هس؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Pro/E :
دم شما گرم
پس شما هم k750 خودتون رو با گارانتي الرمس گرفتين؟:blush: اين الرمس نمايندگي جايي داره كه مستقيم برم سراغشون؟ se center چيزي تو تهران هس؟

نه اتفاقا من با گارانتی ایرانیان گرفتم!! برا همین میگم بودو نبودش فرقی نمیکنه!:lol: متاسفانه الرمس دیگه میشه گفت اصلا پیدا نمیشه یا خیلی کم و الان همون با اسم سیتادل کار میکنه که اونم کمه . تو تهران نمیدنم کجا دارن. دوستان میان میگن حالا:)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما همون ایرانیان رو بگیر پول بی خود هم بابت گارانتی نده....یه موقع اگه خراب شد همون 30 تومن اضافه بلکه هم کمتر رو میدی فلش میکنی...گارانتی تو ایران تعطیل هست....

اگه نه گارانتی یعنی شما گوشی رو بخری مشکل که پیداکرد ببری مرکزشون موظف باشن براتون درست کنن یا اگه اصلا حتی باهاش حال نکردی بعد 1 ماه بری بگی اقا از این خوشم نیومد اونام بگیرن و پولش رو بدن...اینو تو خارج میگن گارانتی....تو ایران که عزیزم دستت جایی بند نیست...اونام هیچی رو قبول نمی کنن...همون معمولی بگیر و خلاص

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
شما همون ایرانیان رو بگیر پول بی خود هم بابت گارانتی نده....یه موقع اگه خراب شد همون 30 تومن اضافه بلکه هم کمتر رو میدی فلش میکنی...گارانتی تو ایران تعطیل هست....

اگه نه گارانتی یعنی شما گوشی رو بخری مشکل که پیداکرد ببری مرکزشون موظف باشن براتون درست کنن یا اگه اصلا حتی باهاش حال نکردی بعد 1 ماه بری بگی اقا از این خوشم نیومد اونام بگیرن و پولش رو بدن...اینو تو خارج میگن گارانتی....تو ایران که عزیزم دستت جایی بند نیست...اونام هیچی رو قبول نمی کنن...همون معمولی بگیر و خلاص

ممنون آقا!:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
w800 قاب هم داره؟ یعنی میشه یه رنگ دیگه سوارش کرد؟!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عجب! حالا از کجا میشه فهمید گوشی ساخت چینه؟ (وقتی هنوز توی جعبستو باز نشده!) (چین از noname بهتره دیگه؟!)
بعد این کابل tv که میگن توی بعضی جعبه ها هست توی بعضی ها نیست، ای یعنی چه!؟ فروشنده هه میگفت کابل tv-out داره البته فقط واسه صدا!! همون audio out منظورش بوده احتمالا!:happy: حالا w800 دارا لطفا بگین ازینام داشتین شما توی پک؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقايان و خانمهاي محترم تنها مشكل من با w800 اينه كه wma رو اصلا نميبينه. روش ميريزي نميفهمه و با Disk2phone هم اصلا ديده نميشه. من تو فرومهاي ديگه خوندم كه اگر اين نرم افزار(disk2phone) رو از اينترنت دانلود كني و از اون كه روي سي ديشه استفاده نكني مشكل حل ميشه. گشتم ولي لينك دانلودي نيافتم. ميشه يكي بگرده و برام لينك دانلود اين نرم افزار رو پيدا كنه؟
نميخوام همه موزيكهاي wma ام رو برگردونم دوباره بكنم mp3 آخه چرا اينكارو كردن كه wma رو نخونه...:( :(

غير از اين مورد گوشي راضي كننده و خوبه.

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
قيمت امروز w800در پاساژ علاالدين.14/1/1385(البته روز اول بعد از تعطيلاته و ...:wacko: )
با گارانتي معظم سيتادل 343 هزار تومن!!!!:blink: :blink:
با گارانتي معظم تره ايرانيان:
ساخت چين 305 هزار و ساخت مالزي 7-8 هزار تومن گرونتر!!!!!:blink: :wacko:
ما كه نفهميديم چيني اصله يا مالزي؟:wacko: ( جناب آقاي ;) Sony Ericsson) و در ضمن نفهميديم اگه مالزي همون No Name هست پس چرا گرونتره؟ يعني No Name گرونتر از اسم داره؟؟(جناب آقاي ;) Noisymind)
البته به نظرم همش (دزد) بازي اين دوستان مهربان ما در پاساژ علاالدين است و من كه همون ارزون ترين گزينه موجود رو هفته ديگه كه قيمت ها فيكس شد ميگيرم.:rolleyes:
ولي اينجا هر روز ميري يه چيز جديد ياد ميگيري!:D ;)
به نظر شما چجورياس؟؟؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
:blink:
من قبل عيد w800i مالزي با كابل تي وي(بقول خودشون دو كابل :happy: ) گرفتم 318

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :

:wacko: :wacko:
مگه این کابله تو همه پک هاشون نیست؟؟:((

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Pro/E :
:wacko: :wacko:
مگه این کابله تو همه پک هاشون نیست؟؟:((

ظاهرا که نه:f34r:
بعدم 40 هزار تومن پول گارانتی!!! همون خراب شد میدیم تعمیر دیگه چه کاریه!:blink:

pro جان مرسی واسه قیمت ها;)

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :

آخه میگم شاید این اختلاف قیمت تو گارانتی ها واسه خرت و پرت های توش هم باشه.
این کابله باشه یا نه ، مموریش اصل باشه، از آت آشغالهای توی پک چیزی رو بر نداشته باشن، از این جور چیزا دیگه.
دوستانی که خریدن همه با گارانتی ایرانیان یا مشابهاتش بوده؟ بیاین بگین گارانتی های مختلف محتویات مختلفی هم داشته؟آیا؟
آخه حتا پک سیتادل رو هم که من دیدم یه جورایی ظاهرش فرق داشت با بقیه! ترو تمیز تر هم بود!!:blush: براق تر هم بود! :p خوب تر هم بود:p

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Pro/E :
ما كه نفهميديم چيني اصله يا مالزي؟:wacko: ( جناب آقاي ;) Sony Ericsson) و در ضمن نفهميديم اگه مالزي همون No Name هست پس چرا گرونتره؟ يعني No Name گرونتر از اسم داره؟؟(جناب آقاي ;) Noisymind)

گوشی تقلبی اصلا وجود نداره ;) ( لااقل به نام سونی ...)
اون no name رو اگه قاب پشتش رو باز کنید نوشته برای استفاده در سنگاپور یا یه همچین چیزی! دفترچش تو مالزی چاپ شده! و به اسم مالزی همه میشناسن;)
به نظر من هیچ فرقی نمیکنه ولی مثلا من خودم که K750 گرفتم , اون موقع به اصطلاح مالزیش 290 بود چینیش 260;)

بالا