خوب بالا خره منم تصميم گرفتم با يار و ياور قديميم، NOKIA 8210 خداحافظي كنم!:blush: و واسه خريد طبق معمول كل فروم و تاپيكهاي موبايل رو زيرو كردم تا رسيدم به w800. حالا موقع خريده و من چند تا سوال از دوستان دارم:
1- الان كه تعطيلات عيده. بعد از سيزده چند وقت طول ميكشه تا بازار موبايل به حالت عادي برگرده و قيمت ها خيلي پرت و پلا و گرون نباشن؟
2- اين w810كي مياد تو بازار ايران و با ورودش چقرد از قيمت w800 مياد پايين و آيا اارزش صبر كردن واسه كاهش قيمت رو داره؟(w810 نميخام بگيرم ها !! ميخام بدونم مثلا اگه يهو يه ماه ديگه 810 اومد قيمت w800 چقدر مياد پايين؟50-60 هزار؟آيا؟؟؟:blink: )
3- اين قضيه گارانتي هنوز هم واسه من حل نشده
يه عده از دوستان اينجا ميگن گارانتي تو ايران يعني كشك و بهتره 20-30 تومن اختلاف گارانتي رو بزاري تو جيبت و اگه خراب شد بدي تعميركار. واين يعني خريدن گوشي با گارانتي هاي پارس همراه يا ايرانيان يا ... اين شركت هاي ايراني
ولي يه عده هم ميگن الان ديگه همه چي گارانتي ميخاد و تو كه داري 300 تومن پول گوشي ميدي خوب واسه اطمينان دل خودت هم كه شده 30 توومن بده واسه يه گارانتي معتبر (الرمس مثلن؟؟؟:wacko: )
نا گفته پيداست كه 30 تومن هم واسه من 30 تومنه و دوست دارم اگه گارانتي بدرد نميخوره ندم ولي از اون طرف......:wacko: :wacko: :blink: :wacko: !!!
واسه اين گوشي خاص شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
4-جعبه اينw800 ها كه من تو علاالدين ديدم با اون جعبه استوانه اي خوشگل هاي قديما فرق داره. خرت و پرت هاي توش هم فرق كرده؟ چيزي از توش ور نداشتن بلند كنن؟؟
5- اين گوشي جديدا هم همون ايراداي اون اولي ها رو داره؟(آخه اولا ميگفتن صبر كنيد اين سري كه تو بازاره تموم شه سري جديد كه بياد اون ايراد ها رو نداره!) و كلن ورژن فرم وير اينا از گوشيهاي اوليه بالا تره؟؟(گرچه گويا سرو ته همش با يه آپ ديت حله!نه؟)
6-مدل ساخت چين با مدل No Name مالزي رو از كجا ميشه فهميد؟؟ روش نوشته ؟(ببخشيد ديگه. ناوارديم!)
يه وقت اين قالتاق هاي پاساژ نندازن بهمون!!
ببخشيد كه خيلي طولاني شد ديگه. بدبختي ما اينه كه بايد 10000 برابر وقت و انرژي كه واسه انتخاب يه مدل ميكنيم بايد موقع خريد صرف كنيم تا سرمون كلاه نزارن اين دوستان مهربان پاساژ علاالدين
پيشاپيش ممنون