پسر خواهر من هفته گذشته 294 هزار تومان خريد. البته از فروشگاه اصفهان سل در اصفهان. ضمناً بدون گارانتي.
به نقل از behrooz_forjani :پسر خواهر من هفته گذشته 294 هزار تومان خريد. البته از فروشگاه اصفهان سل در اصفهان. ضمناً بدون گارانتي.
به نقل از _arash_ :سلام
یکی از دوستانم سوالی مطرح کرد و من اینجا عنوان میکنم
حجم صندوق پیام کوتاه w800 چقدر است؟
چگونه میتوان این حجم را افزایش داد؟
با تشکر فراوان
بهبهبهبهبهبهبه مبارکه عزیزخوش بگذره مطمئن باش اشتباه نکردی شیرینی ما که یادت نرفتهبه نقل از X_Farhad :منم بالاخره خریدمش
289 تومن مالزی دو کابل از مشهد! این بپه خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااست یعنی من دوروزه مغزم داره میلرزه! walkman به این میگن!
به نقل از dead_chatter :بهبهبهبهبهبهبه مبارکه عزیزخوش بگذره مطمئن باش اشتباه نکردی شیرینی ما که یادت نرفته
به نقل از X_Farhad :منم بالاخره خریدمش
289 تومن مالزی دو کابل از مشهد! این بپه خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااست یعنی من دوروزه مغزم داره میلرزه! walkman به این میگن!
به نقل از Sony Ericsson!! :اقا مبارک باشه....میبینم که هرروز به طرفداران SE داره اضافه میشه
به نقل از X_Farhad :مرسی چش! فقز یه چیزی... موقع فکوس کردن یه صدای کلیک مانندی از دوربینش میاد... همه همینجوریه؟
به نقل از X_Farhad :مرسی!
حالا یه چیز دیگه!من یه handsfree bluetooth SonyEricsson HBH-600 دارم، این Passcode نداره، یعتی اصلا صفحه نمایش نداره که بخواد passcode قبول کنه! این با k700 خیلی خوب کار میکرد، ولی w800 اصلا نمیشناسش! چیکار میشه کرد؟:s
به نقل از X_Farhad :مرسی!
حالا یه چیز دیگه!من یه handsfree bluetooth SonyEricsson HBH-600 دارم، این Passcode نداره، یعتی اصلا صفحه نمایش نداره که بخواد passcode قبول کنه! این با k700 خیلی خوب کار میکرد، ولی w800 اصلا نمیشناسش! چیکار میشه کرد؟:s
به نقل از Sony Ericsson!! :بله همه همین جورین....داره auto focus میکنه. چیزی که نوکیا حسرت به دلش مونده داشته باشه گوشیهاش...فقط N90 داره