پسر خواهر من هفته گذشته 294 هزار تومان خريد. البته از فروشگاه اصفهان سل در اصفهان. ضمناً بدون گارانتي.
به نقل از behrooz_forjani :پسر خواهر من هفته گذشته 294 هزار تومان خريد. البته از فروشگاه اصفهان سل در اصفهان. ضمناً بدون گارانتي.
به نقل از _arash_ :سلام
یکی از دوستانم سوالی مطرح کرد و من اینجا عنوان میکنم
حجم صندوق پیام کوتاه w800 چقدر است؟
چگونه میتوان این حجم را افزایش داد؟
با تشکر فراوان
بهبهبهبهبهبهبه مبارکه عزیزخوش بگذره مطمئن باش اشتباه نکردیبه نقل از X_Farhad :منم بالاخره خریدمش![]()
289 تومن مالزی دو کابل از مشهد! این بپه خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااست![]()
![]()
یعنی من دوروزه مغزم داره میلرزه! walkman به این میگن!
![]()
به نقل از dead_chatter :بهبهبهبهبهبهبه مبارکه عزیزخوش بگذره مطمئن باش اشتباه نکردی![]()
![]()
شیرینی ما که یادت نرفته
به نقل از X_Farhad :منم بالاخره خریدمش![]()
289 تومن مالزی دو کابل از مشهد! این بپه خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااست![]()
![]()
یعنی من دوروزه مغزم داره میلرزه! walkman به این میگن!
![]()
به نقل از Sony Ericsson!! :اقا مبارک باشه....میبینم که هرروز به طرفداران SE داره اضافه میشه![]()
به نقل از X_Farhad :مرسی چش!فقز یه چیزی... موقع فکوس کردن یه صدای کلیک مانندی از دوربینش میاد... همه همینجوریه؟
به نقل از X_Farhad :مرسی!
حالا یه چیز دیگه!من یه handsfree bluetooth SonyEricsson HBH-600 دارم، این Passcode نداره، یعتی اصلا صفحه نمایش نداره که بخواد passcode قبول کنه!این با k700 خیلی خوب کار میکرد، ولی w800 اصلا نمیشناسش! چیکار میشه کرد؟:s
به نقل از X_Farhad :مرسی!
حالا یه چیز دیگه!من یه handsfree bluetooth SonyEricsson HBH-600 دارم، این Passcode نداره، یعتی اصلا صفحه نمایش نداره که بخواد passcode قبول کنه!این با k700 خیلی خوب کار میکرد، ولی w800 اصلا نمیشناسش! چیکار میشه کرد؟:s
به نقل از Sony Ericsson!! :بله همه همین جورین....داره auto focus میکنه. چیزی که نوکیا حسرت به دلش موندهداشته باشه گوشیهاش...فقط N90 داره