به نقل از behnam_wk8 :دوستم داشت ، رو W900 و 800 نداد !!
حیف مرسی واسه جواب
کسی میدونه چجوری میشه message هارو تو کامپیوتر save کرد؟
به نقل از behnam_wk8 :دوستم داشت ، رو W900 و 800 نداد !!
به نقل از mori_model54 :آخ، آخ!
یه مشکل خیلی بدی برام پیش اومده، ناچارم اعتراف تلخی بکنم
(امیدوارم طرفداران متعصب نوکیا این طرفا پیداشون نشه، هر چند من که از اون اول اصلا هیچ تعصبی به SE نداشته ام که حالا بخوام ناراحت بشم بنابراین بل گرفتن شون هیچ مهم نیست)
اون اوایل که تازه گوشی مو خریده بودم (W800) احساس می کردم که فقط کمی آنتن دهی پایین تری نسبت به 6610 قبلی م داره، اما دیشب فهمیدم که وضعیت آنتن دهی اون خیلی خراب - و بلکه افتضاح! - شده، :hmm:
قضیه اینه که دیشب یکی از بستگانمون که داشت می یومد خونه مون وقتی رسید خونه گفت چرا موبایلت رو از ساعت فلان تا فلان (نیم ساعت قبل از اومدنش) جواب نمی دادی و چندین بار هم که اصلا در دسترس نبودی؟! با تعجب گفتم اما گوشی من که اصلا زنگ نخورد!! :blink: منم که خونه بودم و اینجا اصلا هیچ وقت مشکل آنتن دهی نداشته! بعد رفتم گوشی مو نگاه کردم دیدم هیچ missed call ای هم ندارم! :wacko:
از همه بد تر با گوشی همون بنده خدا بیش از بیست بار تو خونه موبایم و گرفتم اما فقط یه بار تماس برقرار شد!!
و در بقیه ی موارد پیغم می داد گوشی در دسترس نیست! :wacko: حسابی کفری و پکر شده بودم، البته با تلفن ثابت موفق به گرفتن موبایلم شدم ولی این طوری فایده نداره! :hmm:
من قبلا در یک جای دیگه (تاپیک بحث های بی پایان نوکیا و سونی اریکسون قسمت ده هزارو فلان!!) گفته بودم گرایش بیشتری به نوکیا دارم و به احتمال حدود 60 تا 70 درصد گوشی بعدی م نوکیا خواهد بود، اما اگه شرایط همین طوری که الان هست باشه تردیدی ندارم که باید هر چه سریعتر ردش کنم بره!
بنابراین از همه ی خانواده ی معزز و اهالی بزرگ سونی باز! تقاضای یاری دارم:
آیا تا حالا یه همچین مشکلی برای شما پیش اومده بوده، به نظر شما دلیل این اشکال چی می تونه باشه و کلا چی به ذهن مبارک شما می رسه؟!
(قبلا عرض کنم که من در نگهداری وسایلم خیلی وسواسی ام و گوشی م هم ابدا ضربه نخورده )
به نقل از mori_model54 :آخ، آخ!
یه مشکل خیلی بدی برام پیش اومده، ناچارم اعتراف تلخی بکنم
(امیدوارم طرفداران متعصب نوکیا این طرفا پیداشون نشه، هر چند من که از اون اول اصلا هیچ تعصبی به SE نداشته ام که حالا بخوام ناراحت بشم بنابراین بل گرفتن شون هیچ مهم نیست)
اون اوایل که تازه گوشی مو خریده بودم (W800) احساس می کردم که فقط کمی آنتن دهی پایین تری نسبت به 6610 قبلی م داره، اما دیشب فهمیدم که وضعیت آنتن دهی اون خیلی خراب - و بلکه افتضاح! - شده، :hmm:
قضیه اینه که دیشب یکی از بستگانمون که داشت می یومد خونه مون وقتی رسید خونه گفت چرا موبایلت رو از ساعت فلان تا فلان (نیم ساعت قبل از اومدنش) جواب نمی دادی و چندین بار هم که اصلا در دسترس نبودی؟! با تعجب گفتم اما گوشی من که اصلا زنگ نخورد!! :blink: منم که خونه بودم و اینجا اصلا هیچ وقت مشکل آنتن دهی نداشته! بعد رفتم گوشی مو نگاه کردم دیدم هیچ missed call ای هم ندارم! :wacko:
از همه بد تر با گوشی همون بنده خدا بیش از بیست بار تو خونه موبایم و گرفتم اما فقط یه بار تماس برقرار شد!!
و در بقیه ی موارد پیغم می داد گوشی در دسترس نیست! :wacko: حسابی کفری و پکر شده بودم، البته با تلفن ثابت موفق به گرفتن موبایلم شدم ولی این طوری فایده نداره! :hmm:
من قبلا در یک جای دیگه (تاپیک بحث های بی پایان نوکیا و سونی اریکسون قسمت ده هزارو فلان!!) گفته بودم گرایش بیشتری به نوکیا دارم و به احتمال حدود 60 تا 70 درصد گوشی بعدی م نوکیا خواهد بود، اما اگه شرایط همین طوری که الان هست باشه تردیدی ندارم که باید هر چه سریعتر ردش کنم بره!
بنابراین از همه ی خانواده ی معزز و اهالی بزرگ سونی باز! تقاضای یاری دارم:
آیا تا حالا یه همچین مشکلی برای شما پیش اومده بوده، به نظر شما دلیل این اشکال چی می تونه باشه و کلا چی به ذهن مبارک شما می رسه؟!
(قبلا عرض کنم که من در نگهداری وسایلم خیلی وسواسی ام و گوشی م هم ابدا ضربه نخورده )
به نقل از alireza_juve :دوست عزیز اصلن نگران نباش الان یه ایل میان با هزار جور استدلال منطقی مخصوص به خودشون توجیه میکنن که اشکال از خونه شما بوده و تا حالا یه بار هم همچین مشکلی با سونی نانازشون نداشتن و صد البته همش بخاطر مخابراته و ضمنا در نهایت بهت یاداروی میکنن این مشکل کوچیکیه که به راحتی قابل حله .. یکمی صبر کن با دنیایی از دلیل پاسخ این توهین بزرگ و خارچ از منطقت رو از خیل عظیم دوستان روبرو خواهی شد و قطعا از کرده خودت پشیمون میشی!
به نقل از alireza_juve :دوست عزیز اصلن نگران نباش الان یه ایل میان با هزار جور استدلال منطقی مخصوص به خودشون توجیه میکنن که اشکال از خونه شما بوده و تا حالا یه بار هم همچین مشکلی با سونی نانازشون نداشتن و صد البته همش بخاطر مخابراته و ضمنا در نهایت بهت یاداروی میکنن این مشکل کوچیکیه که به راحتی قابل حله .. یکمی صبر کن با دنیایی از دلیل پاسخ این توهین بزرگ و خارچ از منطقت رو از خیل عظیم دوستان روبرو خواهی شد و قطعا از کرده خودت پشیمون میشی!
به نقل از behnam_wk8 :اي بابا ... چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است .... مشكل از مخابراته برادر ... شما هم نوكيات زياد از اين مشكلات داره ... صداشو در نمياري ،مي ترسيد اين 8 نفرم از جمعتون برن ... در كل مشكل مربوط به گوشي نميشه ...
به نقل از alireza_juve :اول اینکه چرا دو تا پست میکنی برادر دوما من نوکیا ندارم اتفاقا سامسونگ من از سونی ایشون بدتره!! و همین دقیقا ثابت میکنه اشکال بیش از اونکه مربوط به مخابرات باشه از برند سازنده هست!! اره برادر!:happy:
به نقل از behnam_wk8 :برادر ... قلولن يكن ،انگول سوني اريكسون ؟؟ نكن ...
بحث سامسونگ هم جداست ... ، بعد هم نوكيا نداري كه نميدوني چه مسيبتيه
آره برادر
به نقل از mori_model54 :البته الان كه خوب فكر مي كنم يادم اومد كه در همين مدت حدو سه سالي كه 6610 داشتم دو بار براي اين گوشي هم تقريبا يه همچين مشكلي پيش اومد كه با يه روشن و خاموش كردن، آنتن اون از صفر به حالت عادي (اونم در منزل برگشت) و مشكل برطرف شد؛ روي همين اصل منم پريشب همين كارو روي W800 انجام دادم و فعلا - علي الظاهر- مشكل برطرف شده. (اما منكه ربط اين كار رو به آنتن موبايل نمي فهمم!)
به هر حال در اين كه شبكه ي مخابراتي ما هم اشكالات زيادي براي برقراري تماس ها داره ترديدي نيست و خود مخابرات هم به اين موضوع اذعان داره ولي سوال اينه كه اين موضوع بايد براي همه ي گوشي ها يكسان باشه و تفاوت محسوسي بين اونها وجود نداشته باشه.
به نقل از alireza_juve :امیدوار هستم تحت تاثیر جو موجود قضیه ای که در مورد 6610 میگین به یادتون نیومده باشه..مایک سال بیشتره یه 6610 تو خونه داریم همچین چیزی که شما میگین اصلن نمیدونم چی هست! و تاحالا حتی یک بار هم نشده انتن نده یا خاموش روشن و اینا که میگین!!!!
به نقل از mori_model54 :خب، ولي احتمالا يه خبر بسيار خوشحال كننده براي شما و جناب داريوش آگاه دارم:
اين W800 با اين اتفاق ديشب! (بعد از داستان آنتن دهي كه مربوط به دو سه شب پيش بود) ديگه تقريبا به طور كامل من رو نااميد كرد؛
ديشب تصميم گرفتم براي اولين بار در اين دو ماه اخير فايل هاي توي گوشي مو بريزم رو كامپيوترم تا به اصطلاح مموري استيك گوشي رو خالي كرده باشم، اما اتفاقي افتاد (كه به نظرم سابقه هم براي دوستان ديگه كه SE دارن داشته) و بعد از نصب كامل نرم افزار مربوطه و اتصال پورت USB گوشي به كامپيوتر درست وسط ماجراي Save كردن عكس هاي گوشي يكهو يه اشكال فني كه نفهميدم چي بود پيش اومد و بعد كه كابل رو خارج كردم ديدم تمام آنچه كه در مموري كارت داشتم (شامل 150 عكس، 15 كليپ ويديويي، حدود150 مگ فايل صوتي شامل موزيك و چيزهاي ديگه!) همگي از بين رفت و پريد!! الان هم دستگاه مموري استيك رو نمي شناسه و پيغام Insert memory stick مشاهد مي شه و اين احتمالا يعني اين كه كارت حافظه به سلامتي شما سوخته!
خب، به نظرم الان ديگه مي تونيد بشكن بزنيد و فاتحانه بانگ پيروزي سر بديد...! :rsc:
واقعا از دوستان طرفدار SE هم معذرت مي خوام، چون اصلا فكر نمي كردم چنين اتفاقي برام بيفته، ولي به هر حال اين اتفاق افتاده و من تقريبا به اين نتيجه رسيدم كه ديگه بايد بي خيال اين گوشي بشم! اما اگه من رفتم گوشي رو عوض كردم (كه به احتمال 80 درصد اين كار رو مي كنم!) اين توصيه رو به شما نمي كنم چون شايد شما هم چنان به گوشي تون علاقه مند باشيد و نظر شما كاملا محترمه، ضمن اين كه شايد اصلا چنين اشكالي براي شما پيش نياد!