دوستان، یه مساله ای! :
یکی از دوستانم که به قول معروف از اون گوشی بازای تیره! (تا حالا N تا گوشی عوض کرده و فعلا هم K-Jam داره!)چند شب پیش یکی دو تا نکته ی عجیب به من گفت که بد ندیدم با شما هم درمیون بگذارم ببینم نظر شما چیه: (مشکل من سوختن - احتمالی - مموری استیک بود که هنوز فرصت نکردم هیچگونه اقدامی در مورد اون انجام بدم!)
گفت ممکنه CD نرم افزار PC Suit تو باگ داشته و به همین دلیل نرم افزار روی کامپیوتر به درستی نصب نشده، (این حرف قدری به نظرم عجیب اومد)
در مطلب بعدی هم گفت اگه از بلوتوثش زیاد استفاده کرده باشی (که در مورد من تقریبا صادق بود و مخصوصا موقع رانندگی زیاد از هندزفری بلوتوث استفاده کردم) ممکنه گوشیت بدون این که خودت فهمیده باشی ویروسی شده باشه. بعد گفت شاید اگه گوشیت رو یه master reset بکنی مشکل مموریت هم حل بشه (البته گفت شایدم نشه)
یه نکته ی عجیب هم در مورد این قضیه ی ریست کردن گفت: گفت به احتمال زیاد تمام کانتکت ها و مسیج هات هم می پره!!
مگه اینکه از طریق بلوتوث به یه گوشی دیگه این چیزا رو انتقال بدی! (فکر نمی کنم مورد اخیر درست باشه و قطعا راهی برای نگهداری اطلاعات توی گوشی یعنی فون بوک و SMS ها وجود داره)
خب، اگه کسی اطلاعاتی داره خوشحال می شم نظرشو بدونم. ممنون