• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W800i ٠

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از Sony Ericsson!! :
دوست عزیز...مساله پیش اومدن برای بچه های PT یا ... نیست...کلا فعلا طبق اخبار موجود و نظرهای سایتهای معتبر موردی از ابتلا به ویروس توی گوشی های جاوا دیده نشده....چه برای سونی چه نوکیا چه سامسونگ و... برای سیمبین زیاده ویروس ولی برای جاوا فعلا هیچی نیست

بسيار خوب، مثل اينكه ناچارم بپذيرم!
Thanks a lot ;)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
مجبور نیستی بپذیری
اگر باور نداری برو تو Google سرچ کن
بعدم امکان داشته اون 150mb فضای باقیمانده از مموریتون بوده باشه
شایدم یک ویروس Sis بوده که البته اگرم می گرفتین ، گوشی نمی تونست باز کنه و در نتیجه ویروسی نمی شد

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mori_model54 :
اينكه تا حالا ديده نشده دليل قانع كننده اي نيست، شايد اتفاق افتاده باشه ولي براي كسي از دوستان PT پيش نيومده باشه. براي خود من در زماني كه بلوتوث روشن بود دو بار اتفاق افتاد كه يك فايل حجيم در حدود 150 مگ (كه تقريبا فضاي باقيمانده ي مموري استيك من بود) وارد گوشي شد و البته هر دوبار من اونو رد كردم (الان جمله ش يادم نيست، آخرش ?do you accept it داشت) خب احتمالا يه فايل ويروسي بوده! :eek: (البته من با قاطعيت نمي گم ويروس بوده، ولي اگه ويروس نبوده پس چي بوده؟؟!!) حالا نظر شما چيه؟ (لطف كنيد اظهار نظر رو بدور از تعصبات رايج در تمام تاپيك هاي اينجا در مورد SE بفرماييد. ممنونم :happy: )

جواب رو سونی اریکسون عزیز دادند:)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بابا شماها هم كه هر وقت بيكار مي شين حرفهاي همديگه رو تاييد مي كنين! :D
ضمنا من چون حوصله ي گشت و گذار در سايت هاي مختلف رو نداشتم،‌گفتم فرمايش جناب سوني اريكسون!! رو (با توجه با اينكه گفتن تا الان در فروم هاي خارجي هم به چنين مطلبي اشاره نشده و فرض رو بر اين گرفتم كه ايشون آدم اهل مطالعه اي هستن و احتمالا بيخودي حرف نزده اند) قبول مي كنم.
خب ديگه، زياده عرضي نيست...! ;)

mehjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا يه سوال داشتم در مورد w800 فقط تاپيك پيدا نكردم شرمنده كه اينجا ميپرسم!
من عكسهائي كه با w800 ميگيرم به نظرم زياد با كيفيت نيست (در قياس با مثلا سامسونگ D600) ...
مخصوصا وقتي شرايط نور ضعيف يا متوسطه ... در ضمن يك مشكل ديگه اينكه عكسهاي با فلاش مه آلود هستن
من به سوني اريكسون ايمان دارم و كلي تعريفشو در سايتهاي خارجي ديدم ... به نظرم اين حالت بعيده.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mehjam :
آقا يه سوال داشتم در مورد w800 فقط تاپيك پيدا نكردم شرمنده كه اينجا ميپرسم!
من عكسهائي كه با w800 ميگيرم به نظرم زياد با كيفيت نيست (در قياس با مثلا سامسونگ D600) ...
مخصوصا وقتي شرايط نور ضعيف يا متوسطه ... در ضمن يك مشكل ديگه اينكه عكسهاي با فلاش مه آلود هستن
من به سوني اريكسون ايمان دارم و كلي تعريفشو در سايتهاي خارجي ديدم ... به نظرم اين حالت بعيده.

اتفاقا توی مقایسه ای که من داشتم با D600 و W800 ...چون یه زمانی هر دوتاش دستم بود....D600 توی شب و نور کم خیلی بد عمل میکنه و w800 یعنی کلا سونی توی نور کم بهتر میاندازه

ولی توی نور روز هر دو تا عالی میاندازن:)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقا توی مقایسه ای که من داشتم با D600 و W800 ...چون یه زمانی هر دوتاش دستم بود....D600 توی شب و نور کم خیلی بد عمل میکنه و w800 یعنی کلا سونی توی نور کم بهتر میاندازه

ولی توی نور روز هر دو تا عالی میاندازن:)
:blink: اشتباه می کنی
عکسهای W800 چه توی روز چه توی شب چه با فلاش چه بی فلاش کاملا بهتر از عکسهای D600 ـه
من اینو تست کردم و گرنه هرگز نظر نمی دادم

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :
عکسهای W800 چه توی روز چه توی شب چه با فلاش چه بی فلاش کاملا بهتر از عکسهای D600 ـه

خب منم که همین رو گفتم قربان....تو شب و نور کم با فلش وبدون فلش که هیچ بحثی توش نیست که w800 برتری مطلق داره

توی روز هم w800 عالی عمل میکنه ولی انصافا D600 هم توی روز خوب میاندازه ...کلا تیپیک کارهای سامسونگ دیگه...تمام دوربینهاش با شب مشکل دارن...حتی من سامسونگ P850 ( حدود 400 تومن هست) رو با دوربین 3.2 مگاپیکسل هم یه مدت کوتاه دستم بود تو روز عالی میانداخت ولی تو شب باز هم مشکل داشت... دوربینهای سامسونگ با شب نمیدونم چرا انقدر مشکل دارن:wacko:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :

خب منم که همین رو گفتم قربان....تو شب و نور کم با فلش وبدون فلش که هیچ بحثی توش نیست که w800 برتری مطلق داره

توی روز هم w800 عالی عمل میکنه ولی انصافا D600 هم توی روز خوب میاندازه ...کلا تیپیک کارهای سامسونگ دیگه...تمام دوربینهاش با شب مشکل دارن...حتی من سامسونگ P850 ( حدود 400 تومن هست) رو با دوربین 3.2 مگاپیکسل هم یه مدت کوتاه دستم بود تو روز عالی میانداخت ولی تو شب باز هم مشکل داشت... دوربینهای سامسونگ با شب نمیدونم چرا انقدر مشکل دارن:wacko:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0

نه من می خواستم تاکید کنم
آخه دو نفر پست بزنن بیشتر تاثیر داره تا یکی :دی

mehjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ممنون از بابت پاسختون....
ولي همونطور كه گفتم عكسهائي كه من با فلاش ميگيرم به خاطره نور فلاش خيلي مه آلود هستن!
چه جوري ميتونم يكي از اين عكسهارو براتون بفرستم تا نظر بدين...
من گوشي ام ساخت مالزي است. گفتم نكنه ايراد داشته باشه؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا یه ریویو از w800 پیدا کردم به یه سبک فوق اینترکتیو کاملا ابتکاری:happy: گفتم حیفه از دستتون بره...اینم یکی از عکساشه که بطور مشخص از یه زاویه جدیدی به گوشی نگاه میکنه...:blush:
45629084.jpg

http://www.bengalboy.com/modules/news/article.php?storyid=18

:wacko:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خبر داشتین؟ جدیدا SE یه FM Music Transmitter داده که باهش میشه آهنگ های روی گوشی رو Play کنید و اونارو روی یه موج رادیو fm تا فاصله 10 متری نزدیکتون دریافت کنین... و اینگونه بزودی واکمن آی پاد رو نابود میکنه...:D

mmr60_.jpg

mmr60_phone3w800.jpg

mmr60_party2w900.jpg

:cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ویه چیز باحال دیگه...
ممکنه تاحالا از بلوتوث ریموت کنترل موبایلتون به دلیل کارایی پایین استفاده نمیکردین .. این برنامه ی فسقلی 15 کیلوبایتی کمکتون میکنه با سونی اریکسونتون سوار مدیاپلیر pcتون شین!;) از کلاب سونی اریکسون
K750-Background.jpg

دانلود

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان. من هندز فري وهدفون گوشيم رو گم كردم.:(
واسه خريد يه جديد، اصلي و غير اصلي داره؟ فرقي دارن.جايي سراغ دارين كه مطمئن باشه....
كلن چند هست اصلا؟ اينم گرون شده جديدا؟

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
اين سوال و قبلا دوستان ديگه هم پرسيدن ولي متاسفانه كسي جواب نداده.كسي ميدونه چه جوري ميشه sms هاي روي گوشي و روي كامپيوتر سيو كرد؟:rolleyes:

Pro/E

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DOOSTeKHOOB :
اين سوال و قبلا دوستان ديگه هم پرسيدن ولي متاسفانه كسي جواب نداده.كسي ميدونه چه جوري ميشه sms هاي روي گوشي و روي كامپيوتر سيو كرد؟:rolleyes:

خوب دوست خوب، خوب حتما كسي جواب اين سوال رو نمي دونسته كه جواب نداده، يا امكان انجام اين كار نيست....
هيچ كس هم پست نميزنه بگه من نميدونم چه جوري ميشه فلان كار كرد كه!!!! وگرنه دليل بي توجهي نيست

بالا