• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W800i ٠

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از arash_a :
دوست عزیز من این عکس ها رو تو تاریکی مطلق ساعت 4 نصف شب با فلش گوشی گرفتم .
کیفیتشون عالیه . :happy:

اینم لینکشون پست های شماه 601 و 602 .

خب بله تو فاصه کم که خوبه ولی من منظورم تو فضای باز بود;) که تازه اون هم نسبت به بقیه دوربینها عالی هست.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از arash_a :
دوست عزیز من این عکس ها رو تو تاریکی مطلق ساعت 4 نصف شب با فلش گوشی گرفتم .
کیفیتشون عالیه . :happy:

اینم لینکشون پست های شماه 601 و 602 .
من هم در تاريكي مطلق عكسهام خوب ميشه ، منظور من در نور اتاقه كه خيلي روشن و خيلي تاريك نيست.
يعني وضعيتي كه با دوربين معمولي حتما نياز به فلش باشه

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خب دقیقن مشکل از همون White Balance مهتابی ـه که تقریبن همه جا به کار میاد جز فضاهای داخلی. شما حالت های دیگه اش رو هم امتحان کن می بینی که این مشکل برطرف میشه.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
عکسهاتون رو بعد از وارد کردن به کامپیوتر می تونید با Photoshop اصلاح کنید
هم رنگ . هم کنتراست / برایتنس . هم لولش

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از xPlod :
خب دقیقن مشکل از همون White Balance مهتابی ـه که تقریبن همه جا به کار میاد جز فضاهای داخلی. شما حالت های دیگه اش رو هم امتحان کن می بینی که این مشکل برطرف میشه.
اتفاقا با وايت بالانس مهتابي بهترين نتيجه رو ميده . با بقيه حالتها كه قهوه ايه قهوه اي ميشه. من همه حالتها رو امتحان كردم هم نو رو كم و زياد كردم هم نايت مودش كردم هم وايت بالانس هاي ديگه رو امتحان كردم ولي نتيجه رنگ قهوه اي بوده.

edward

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ممنون بابت معرفي نرم افزار my phone explorer خيلي عاليه. من فقط يك سوال دارم: اگر ديده باشيد از طريق اين نرم افزار ميشه sms فرستاد و حتي رسيد دريافتش رو هم نشون ميده كه آيا رسيد يا نه.
ميخواستم ببينم ميشه پيغامي كه از طريق نرم افزار(يعني كامپيوتر) و نه خود گوشي فرستاده شده رو روي خود گوشي هم داشت؟ چون وقتي پيغامي رو ميفرستي ديگه هيچ اثري ازش باقي نميمونه. نه در sent item گوشي و نه نرم افزار. امتحان نكردم ولي احتمالا اگر وقتي گوشي وصله و نرم افزارهم فعاله sms دريافت كني فقط در اينباكس نرم افزار بياد و در اينباكس گوشي ذخيره نميشه.
اين مشكل راهي داره براي حل شدنش؟

ممنون

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آقا امروز w700i رو دیدم قیمت رو میگفت 320000تومان.یکم گرون نیست.؟مموریش که 256 هست دوربینش هم فکر کنم auto focus نداره چرا پس گرونتر هست؟

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از edward :
سلام

ممنون بابت معرفي نرم افزار my phone explorer خيلي عاليه. من فقط يك سوال دارم: اگر ديده باشيد از طريق اين نرم افزار ميشه sms فرستاد و حتي رسيد دريافتش رو هم نشون ميده كه آيا رسيد يا نه.
ميخواستم ببينم ميشه پيغامي كه از طريق نرم افزار(يعني كامپيوتر) و نه خود گوشي فرستاده شده رو روي خود گوشي هم داشت؟ چون وقتي پيغامي رو ميفرستي ديگه هيچ اثري ازش باقي نميمونه. نه در sent item گوشي و نه نرم افزار. امتحان نكردم ولي احتمالا اگر وقتي گوشي وصله و نرم افزارهم فعاله sms دريافت كني فقط در اينباكس نرم افزار بياد و در اينباكس گوشي ذخيره نميشه.
اين مشكل راهي داره براي حل شدنش؟

ممنون
شما اشتباه مي كني ، هم در نرم افزار و هم در گوشي پيغام ميده ، اگر نداد يه رفرش در نرم افزار انجام بده همه چي هماهنگ ميشه.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hamed1297 :
آقا امروز w700i رو دیدم قیمت رو میگفت 320000تومان.یکم گرون نیست.؟مموریش که 256 هست دوربینش هم فکر کنم auto focus نداره چرا پس گرونتر هست؟

چون تازه اومده.و دیگه اینکه قیمتهایی که ما اینجا میبینیم هیچ کدومشون آدمیزادی نیست!

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام من گوشی sonyericsson w800i خریدم نظرتون دربارش چیه اگه بگید ممنون میشم
قیمت 340 هزار تومان

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
مبارکه
گوشی بسیار خوبی خریدی

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
منم بالاخره یه W800i خریدم :) خیلی عالیه
فقط چند تا سوال داشتم .
برای من مالزی هستش یعنی میخواستم بدونم فقط ساخت چین داره و مالزی درسته؟
هم رو جعبه هم روی خود گوشی نوشته ساخت مالزی اما مموری sandisk هستش و برای خود سونی نیست چون بعضی از دوستان گفتن اگر چینی باشه مموری هم سن دیسکه؟
توضیح میدید جریان چیه...

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
این کابل اتصال صدا رو هم باید تو جعبه باشه یا نه ؟
و این کابل رو اصلشو از کجا باید خرید,ولی علاءدین که رفتم گیر آوردم ولی اصل نبود بعد یکی از فروشنده ها گفت که هفته بعد جنسه خوبش رو میارم که میتونه تصویر هم پخش کنه حالا واقعا هستش مدلی که هم صدا پخش منه هم تصویر...
راهنمایی کنید ممنون میشم.:)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mozaso0 :
فقط چند تا سوال داشتم .
هم رو جعبه هم روی خود گوشی نوشته ساخت مالزی اما مموری sandisk هستش و برای خود سونی نیست چون بعضی از دوستان گفتن اگر چینی باشه مموری هم سن دیسکه؟
توضیح میدید جریان چیه...

مبارکه:rolleyes: آره فقط چینی هست و مالزی ( در اصل سنگاپور) همینطور که الان تو قسمت k750 بحث شد:D سونی خودش مموری نمیزنه و اونو داده به sandisk ;)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از mozaso0 :
مبارک باشه.چند خریدی؟
حالا وقتش رسیده که آواتورت رو عوض کنی:happy: ;) :f34r:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از mozaso0 :
این کابل اتصال صدا رو هم باید تو جعبه باشه یا نه ؟
و این کابل رو اصلشو از کجا باید خرید,ولی علاءدین که رفتم گیر آوردم ولی اصل نبود بعد یکی از فروشنده ها گفت که هفته بعد جنسه خوبش رو میارم که میتونه تصویر هم پخش کنه حالا واقعا هستش مدلی که هم صدا پخش منه هم تصویر...
راهنمایی کنید ممنون میشم.:)

:blink: عجب!!! ببین بعضی ازین فروشنده ها به همون کابل صدا می گن کابلtv، این طرف هم یا شمارو ساده گیر آورده، یاهم که خودش ساده بوده فکر کرده کابله واقعاً کابل tvهست!! کابل صدا یه کابله که یه سرش می خوره به ته گوشی(!) و اون یکی سرش دو تا فیش داره که می خوره به ورودی ضبط و امثالهم! تصویری درمیون نیست;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از mozaso0 :
فقط چند تا سوال داشتم .
توضیح میدید جریان چیه...

آره. منم w800 مالزی دارم و مموریش sandisk هستش

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از noisymind :
مبارکه:rolleyes: آره فقط چینی هست و مالزی ( در اصل سنگاپور) همینطور که الان تو قسمت k750 بحث شد:D سونی خودش مموری نمیزنه و اونو داده به sandisk ;)

سونی هنوز خودشم مموری می زنه ولی خوب توی واک من هاش از sandisk استفاده می کنه. البته می گن مموری های سن دیسک از مال خود سونی بهتره، سرعتش بالاتره!

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
325 خریدم از یکی از دوستان پدرم.
و در رابطه با این کابل هم فرهاد جان درست میگه فکر کنم یارو چرت و پرت گفت ولی تا هفته بعد صبر میکنم میرم میگیرم اگر بود که چه بهتر اگر هم نبود صداش هم کفایت میکنه :)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
فریم ویر گوشی رو کسی تا حالا تغییر داده ؟
یه توضیح در مورد تغییر دادنش و لینکش رو میدید:)

بالا