دوربین خارجی ، VGA دیدم ولی WIFI ندیدمراستی من یه سوال دیگه هم داشتم
و اون اینکه : WIFI خارجی (اکسترنال!)برای این گوشی هست که مثلا بهش وصل کنم و امکان وای فای رو هم به گوشی اضافه کنم
این هست ولی فقط برای پاکت پی سی هستش
http://www.eopstech.com/eops/pro6.jsp
بقیه محصولاتش هم جالبه:
http://www.eopstech.com/eops/main.jsp
1- بعض مواقع با یه بار روشن خاموش کردن درست میشهسلام دوستان
سه تا سوال
1 - من فونتهای فارسی رو ریختم روی گوشیم فارسی درست شد ولی عدد 2 رو کشیده نشون میده . توی همین بخش دیدم یه نفر دیگه هم همین مشکل رو داشته ولی ننوشته چطوری درستش کرده کسی میدونه باید چیکار کرد ؟
2 - من قبلا نوکیا داشتم اونجا میتونستم لیبل contact ها رو عوض کنم مثلا کلمه " Fist Name " یا کلمه " Telephon " رو میتونستم تغییر بدم . میخواستم ببینم اینجا هم همچنین امکانی وجود داره و چطوری ؟
3 - آپدیت گوشی چقدر زمان میبره با اینترنت 512 ؟ بعد از آپدیت چه مشکلاتی ممکنه بوجود بیاد ؟ اصلا ارزش داره آپدیت کنم ؟ آیا راهی برای برگشت آپدیت وجود داره ؟
ممنون
رضا
34 نرم افزار service update هستسلام دوستان
3 - آپدیت گوشی چقدر زمان میبره با اینترنت 512 ؟ بعد از آپدیت چه مشکلاتی ممکنه بوجود بیاد ؟ اصلا ارزش داره آپدیت کنم ؟ آیا راهی برای برگشت آپدیت وجود داره ؟
ممنون
رضا
صفحه کلیدش خوبه..ولی بستگی به کاربر داره که بپسنده یا نه ولی من باهاش مشکل ندارم
صدای اسپیکرش هم معمولیه ولی با آپدیت زیاد تر میشه ، حدود 30 درصد
زیاد به صدای اسپیکر فکر نکن...صدای زنگ رو میتونی بشنوی....مهم صدای هدفون هست
آقا دستت درد نکنه درست شد. هیچ فکر نمیکردم به این سادگی حل بشه . ممنون1- بعض مواقع با یه بار روشن خاموش کردن درست میشه
این مسئله رو کسی نمیتونه حل کنه ؟- من قبلا نوکیا داشتم اونجا میتونستم لیبل contact ها رو عوض کنم مثلا کلمه " Fist Name " یا کلمه " Telephon " رو میتونستم تغییر بدم . میخواستم ببینم اینجا هم همچنین امکانی وجود داره و چطوری ؟
سلام.
آقا یه سوال.
من یه P990 می خوام بگیرم، اما میخوا یه جورایی برام کار سری w رو هم بکنه. میخواستم ببینم اگه هدفون w بزنم سرش همون کیفیت رو بهم میده یا نه؟
مرسی.
این مسئله رو کسی نمیتونه حل کنه ؟
اصلا خز نشدهاوضاع خز شدن این گوشی در حال حاضر چطوره؟!
پیشبینیتون در مورد آینده چیه؟
اوضاع خز شدن این گوشی در حال حاضر چطوره؟!
پیشبینیتون در مورد آینده چیه؟
من با هدفون W810 چک کردم...صدا مناسب نسبت به یه گوشی واکمن نیست...البته گوشی که تست کردم اپدیت نشده بود...ولی فکر نمی کنم تاثیر خیلی زیادی بزاره