میشه یه توضیحی در مورد کم بودن برنامه ها بدید؟! آخته تاپیکش رو یه نگاهی انداختم خیلی از برناهه های 3rd اونجا بود .
UIQ 3.0 هست دیگه؟
توی بازی ها نداشتن جوی استیک اذیت نمیکنه؟!
تایپ کردن sms با قلم چقدر دقیق هست؟ کلا تایپ پیامک(!) با کیبورد مجازی یا قلم از تایپ با کی بورد راحت رو میشه از لحاظ راحتی و سرعت مقایسه کنید؟
توی جعبه چیا باید باشه؟ (کیف هم انگار هست!)
و موقع خرید به چیا باید دقت کرد؟
1- برنامه هاش داره زیاد میشه.چون UIQ3 یه سیستم عامل جدید بود برنامه هاش هم کم بود ولی الان برنامه های خوبی داره ارائه میشه .. تاپیک برنامه های UIQ3 هم برنامه های خوبی داره
2- بعضی بازی ها چرا به همین خاطر باید بازی های مخصوص گوشی خودت رو دنلود کنی مثلا بازی رالی که تو P990 اجرا میشه تو W950 تو عملکرد ها و کنترل دچار مشکل میشه
3-مسلما با کیبورد مجازی راحت تره اگه بخوای سریعتر بنویسی چون هر حرف جدا زده میشه و مثل کیبورد نیست که بخوای حروف رو عوض کنی ..ولی کیبورد هم خوبه
4- 2 تا CD + دفترچه های راهنما + هندزفری + پلاستیک های مربوط به هندزفری برای تنظیم تو گوش+شارژر + باطری+ کیف هم داره ولی بعضی از مغازه دارها بر میدارن و جدا میفروشن باید حواستو جمع کنی+ کابل USB
با سلام به دوستان عزیز من میخوام مثل دوست قبلیمون این گوشی روبخرم الان اخرین قیمت این گوشی235تومن میباشد من خودم خیلی علاقه دارم پی1بخرم اما فعلا 430تومن گرون و 950چیزی کم از نظر من از پی1نداره جز دوربین فقط برای من تو هر کلوپی میرم از صداش مینالند ایا دوستان عزیز واقعا یکی بگه مگه صدای این گوشی زیبا چقدر کمه که این همه مینالند یعنی کسی بذاره تو جیبش صداشو نمیشنوه چون من اصلا نمیتونم هدزفری داشته باشم در مورد باتری وصداش بیشتر توضیح بدین صداش مثل 6600هست یا 7610یا یه نمونه مثال بزنید
نه اصلا صداش دیگه اینطوری هم نیست..مثل M600 البته آپدیت کنی خیلی بهتر میشه ولی بدون آپدیت هم اینطوری نیست که صدای زنگ رو نشنوی
مهم تر صدای هندزفری موقع موزیک گوش کردن هست که بهترین کیفیت رو داره
سلام دوستان
من میخوام W950 رو حتما بگیرم ، اما EDGE نداره و این قابلیت برام خیلی مهمه . از طرفی W958c این قابلیت رو داره و این طور به نظر میرسه که عینا همون W950 هستش اما برای کشور چین طراحی شده ولی این طور که من متوجه شدم توی باند فرکانسی ایران هم کار میکنه.
کسی از این گوشی چیزی میدونه و آیا میشه داخل ایران گیرش آورد ؟
فکر نمیکنم تو ایران بتونی گیر بیاری