• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W950i ٠

gba

Registered User
لایک‌ها
25
کسی از دوستان میدونه که آیا میشه talk time شو (اونی که reset نمیشه) از کجا میشه دید؟ (شبیه امکانی که توی منوی مخفی se جاوا هست)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
توی عکسش خیلی به نظر پهن و عریض میاد باید برم از نزدیک ببینم چطوره! چون همش توی جیبم هست فکر کنم سخت باشه.
در عوض باریکترین گوشی سری W بحساب میاد.;)
با فارسی چقدر مشکل داره؟! میشه با کپی فنت یا کارای دیگه تایپ فارسی رو اضافه کرد به گوشی؟
با ریختن فونت نمیشه ولی کارهای دیگه رو نمی دو.نم. کسی رو تو این تاپیک ندیدم که این کار رو کرده باشه.
برنامه های UIQ به نسبت برنامه های 3rd چطورن ؟
خیلی کمتراند. ولی در حال گسترش.(انتظار زیادی نداشته باش تو این زمینه)
امکان ضبط صدای مکالمه وجود داره؟
خیر
با کیبوردش راحت هستید؟
من فقط برای گرفتن شماره ازش استفاده میکنم( اونهایی که تو گوشیم ندارم ) چون برای sms زدن یه کیبرد مجاز داره که خیلی کار و راحت میکنه.
LCD خش نمیخوره؟
چرا میفته. یه برچسب LCD مال P990iبگیر یه ذره کوتاهش کنی بهش میخوره.( من همون روز اول زدم)
کیفیت صدا در هدست چطوره؟
خیلی خوبه.( ولی از نظر بلندی به MP3 پلیر نمیرسه) تو این زمینه هیچ مشکلی نداره.
چه فرقی با M600 میکنه که اون گرونتر هست اونم 100 چوق!
M600i دیگه پیدا نمیشه واسه این گرونه.تازه M600i رم روش نداره. امکانات سری W رو نداره. تنها برتریش کیبردشه.
توی سایت gsmarena نوشته EDGEW958c only مگه چند مدل داره؟!
همونه فقط ریجنش فرق میکنه و فرقهای جزئی با این مدل داره.
چند روز یکبار شارژ میکنید؟
اگه تو روز با LCD اش خیلی ور بری و 5-6 ساعت موسیقی گوش بدی یه روزه تمومه. من که از باتریش خیلی راضیم.
شارژشم 40 دقیقه طول میکشه.:p
با ضربه چقدر مشکل داره؟
مال من تا حالا زمین نیفتاده.:p

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سلام
من یه w950 میخوام کسی هست بفروشه؟؟؟؟

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
میشه یه توضیحی در مورد کم بودن برنامه ها بدید؟! آخته تاپیکش رو یه نگاهی انداختم خیلی از برناهه های 3rd اونجا بود .
UIQ 3.0 هست دیگه؟
توی بازی ها نداشتن جوی استیک اذیت نمیکنه؟!
تایپ کردن sms با قلم چقدر دقیق هست؟ کلا تایپ پیامک(!) با کیبورد مجازی یا قلم از تایپ با کی بورد راحت رو میشه از لحاظ راحتی و سرعت مقایسه کنید؟
توی جعبه چیا باید باشه؟ (کیف هم انگار هست!)
و موقع خرید به چیا باید دقت کرد؟

mino_soso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان عزیز من میخوام مثل دوست قبلیمون این گوشی روبخرم الان اخرین قیمت این گوشی235تومن میباشد من خودم خیلی علاقه دارم پی1بخرم اما فعلا 430تومن گرون و 950چیزی کم از نظر من از پی1نداره جز دوربین فقط برای من تو هر کلوپی میرم از صداش مینالند ایا دوستان عزیز واقعا یکی بگه مگه صدای این گوشی زیبا چقدر کمه که این همه مینالند یعنی کسی بذاره تو جیبش صداشو نمیشنوه چون من اصلا نمیتونم هدزفری داشته باشم در مورد باتری وصداش بیشتر توضیح بدین صداش مثل 6600هست یا 7610یا یه نمونه مثال بزنید

farzad14817

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من میخوام W950 رو حتما بگیرم ، اما EDGE نداره و این قابلیت برام خیلی مهمه . از طرفی W958c این قابلیت رو داره و این طور به نظر میرسه که عینا همون W950 هستش اما برای کشور چین طراحی شده ولی این طور که من متوجه شدم توی باند فرکانسی ایران هم کار میکنه.
کسی از این گوشی چیزی میدونه و آیا میشه داخل ایران گیرش آورد ؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
میشه یه توضیحی در مورد کم بودن برنامه ها بدید؟! آخته تاپیکش رو یه نگاهی انداختم خیلی از برناهه های 3rd اونجا بود .
UIQ 3.0 هست دیگه؟
توی بازی ها نداشتن جوی استیک اذیت نمیکنه؟!
تایپ کردن sms با قلم چقدر دقیق هست؟ کلا تایپ پیامک(!) با کیبورد مجازی یا قلم از تایپ با کی بورد راحت رو میشه از لحاظ راحتی و سرعت مقایسه کنید؟
توی جعبه چیا باید باشه؟ (کیف هم انگار هست!)
و موقع خرید به چیا باید دقت کرد؟

1- برنامه هاش داره زیاد میشه.چون UIQ3 یه سیستم عامل جدید بود برنامه هاش هم کم بود ولی الان برنامه های خوبی داره ارائه میشه .. تاپیک برنامه های UIQ3 هم برنامه های خوبی داره

2- بعضی بازی ها چرا به همین خاطر باید بازی های مخصوص گوشی خودت رو دنلود کنی مثلا بازی رالی که تو P990 اجرا میشه تو W950 تو عملکرد ها و کنترل دچار مشکل میشه

3-مسلما با کیبورد مجازی راحت تره اگه بخوای سریعتر بنویسی چون هر حرف جدا زده میشه و مثل کیبورد نیست که بخوای حروف رو عوض کنی ..ولی کیبورد هم خوبه

4- 2 تا CD + دفترچه های راهنما + هندزفری + پلاستیک های مربوط به هندزفری برای تنظیم تو گوش+شارژر + باطری+ کیف هم داره ولی بعضی از مغازه دارها بر میدارن و جدا میفروشن باید حواستو جمع کنی+ کابل USB

با سلام به دوستان عزیز من میخوام مثل دوست قبلیمون این گوشی روبخرم الان اخرین قیمت این گوشی235تومن میباشد من خودم خیلی علاقه دارم پی1بخرم اما فعلا 430تومن گرون و 950چیزی کم از نظر من از پی1نداره جز دوربین فقط برای من تو هر کلوپی میرم از صداش مینالند ایا دوستان عزیز واقعا یکی بگه مگه صدای این گوشی زیبا چقدر کمه که این همه مینالند یعنی کسی بذاره تو جیبش صداشو نمیشنوه چون من اصلا نمیتونم هدزفری داشته باشم در مورد باتری وصداش بیشتر توضیح بدین صداش مثل 6600هست یا 7610یا یه نمونه مثال بزنید

نه اصلا صداش دیگه اینطوری هم نیست..مثل M600 البته آپدیت کنی خیلی بهتر میشه ولی بدون آپدیت هم اینطوری نیست که صدای زنگ رو نشنوی
مهم تر صدای هندزفری موقع موزیک گوش کردن هست که بهترین کیفیت رو داره

سلام دوستان
من میخوام W950 رو حتما بگیرم ، اما EDGE نداره و این قابلیت برام خیلی مهمه . از طرفی W958c این قابلیت رو داره و این طور به نظر میرسه که عینا همون W950 هستش اما برای کشور چین طراحی شده ولی این طور که من متوجه شدم توی باند فرکانسی ایران هم کار میکنه.
کسی از این گوشی چیزی میدونه و آیا میشه داخل ایران گیرش آورد ؟

فکر نمیکنم تو ایران بتونی گیر بیاری

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
من که فقط سوال میپرسم D:
میشه از این وسیله "توسیم" برای W950 هم استفاده کرد نوع غیر برشیش رو میگم یعنی درگاه سیم کارت W950 چه جوریه؟ ( من این گوشیو ندارما!)
اینم لینکش:
لینک!
قیمتش فقط بالاست ارزونتر سراغ ندارید
ممنون

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
من که فقط سوال میپرسم D:
میشه از این وسیله "توسیم" برای W950 هم استفاده کرد نوع غیر برشیش رو میگم یعنی درگاه سیم کارت W950 چه جوریه؟ ( من این گوشیو ندارما!)
اینم لینکش:
لینک!
قیمتش فقط بالاست ارزونتر سراغ ندارید
ممنون

به احتمال زیاد میشه
از فروشنده بپرسی بهتره

اطلاعات بیشتر ;)
http://forum.persiantools.com/t91617.html

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
به نظرتون تو دوبی میتونم پیدا کنم ؟
میشه یه مقدار بیشتر راهنماییم کنید

آخه این گوشی مخصوص چین هست..باید اونجا پیدا کنی
اگه میتونی خودت بری دوبی بگردی که هیچی..اگه نه سایت های فروشگاههای موبایل و ... دوبی رو گیر بیار ببین اونا برای فروش دارن یا نه...

drritalin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیز
من یکساعت پیش یه W950 خریدم. سوالی که از اساتید گرامی دارم اینه که از کجا می شه فهمید آخرین Firmware ی که سونی اریکسون برای هر گوشی ارائه داده چیه؟ مثلا برای همین w950.
الان مال w950 من به این صورته:
Phone:CXC162037 R9F011
Bluetooth: CXC162058 R3A01
Organizer: CXC 162088 R6A16
CDA: CDA162017/42 R4A02
تموم دفترچه های توی جعبه هم فرانسه نوشته شده.
راستی یادم رفت بگم توی جمهوری خریدمش 225000 تومن.:)
موفق باشید.

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
من کیف ندیدم داشته باشه کی اینجا با کیف خریده میشه یه عکس ازش بزارید از کیف منظورمه

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
تموم دفترچه های توی جعبه هم فرانسه نوشته شده.
پشت گوشی چی؟

من کیف ندیدم داشته باشه کی اینجا با کیف خریده میشه یه عکس ازش بزارید از کیف منظورمه

بعضی از فروشنده ها کیف هاشو برمیدارن و جدا میفروشن

من اینو جدا گرفتم یه دونه شبیه همین ولی مخمل هم توش بود
اینم عکس :

z3luh.jpg

farzad14817

Registered User
لایک‌ها
0
آخه این گوشی مخصوص چین هست..باید اونجا پیدا کنی
اگه میتونی خودت بری دوبی بگردی که هیچی..اگه نه سایت های فروشگاههای موبایل و ... دوبی رو گیر بیار ببین اونا برای فروش دارن یا نه...

منم قبلا چند بار سرچ کردم اما سایت خاصی رو تو دبی پیدا نکردم
شما چیزی سراغ دارید ؟

drritalin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من نتونستم تحمل کنم و همین الان Firmware رو آپدیت کردم!
الان جدیدترین فرم ویر که روی گوشی من هم هست اینه:
Phone:162037 R9GA001
Bluetooth:162058 R3A01
Organizer:162088 R6E28
CDA: 162017/42 R6A01

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
یه کار پیش پا افتاده ولی کاربردی::D
هندزفری تونو وصل کنید به گوشی و حالت Transfer Sound To Speaker رو انتخاب کنین.
حالا می تونیی با هندزفری آهنگها رو عقب و جلو ببرین:) و صدا رو کم زیاد کنین.

abc123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مشکل پدا کردم
وقتی گوشی رو با حالت normal mode به کامپیتر وصل میکنم pc suite نمیشناستش ولی با حالت fast mode که وصل میشم میشناسه؟
این مشکله یا اصلا همین جوری هست؟

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
کسی دیکشنری انگلیسی به انگلیسی قوی با تلفظ تونسته تو گوشیش نصب کنه لینکشو بدین ممنون می شم مرسی

بالا