رمضانی با گارانتی سيتادل 615.000 قيمت گذاشته بود // راستی میخواستم بدونم اخرين Firmware ارايه شده برای W950 چی هست !؟ بعد اینکه کلا بعد از عرضه چند Firmware دادن برا 'ش !؟
اگه واقعا قصد خرید W950 برای قبل عید دارید پیشنهاد میکنم همین فردا برید بگیرید چون اگه بزارید برای روزای آخر پشیمون میشید.مثلا تا دو هفته پیش با گارانتی سیتادل 610 بود و تخفیف هم میدادن ولی الان!!!
ولی بهترین کار اینه که اگه برای عید نمیخواین بهتره تا 3 الی 4 ماه دیگه صبر کنید تا قیمتش پایین بیاد و اون موقع برای خرید اقدام کنید.
البته فکر نمیکنم صدای اسپيکر'شون تفاوتی داشته باشه/ من از هرکسی که پرسديم [ خارج & داخل ] همه گفتن که صدا 'ش از نظر " بلندی " کمترين هست بين همه W ها ولی از نظر کيفيت خوب مثل همه ديگه عالی هست // دستت بابت " توضيحات " درد نکنه
( نمیدونم چرا دلم با این چینی ها راه نمیاد! ) و خب به احتمال زیاد فرانسوی های این گوشی از صدای بلند اسپیکر ( همون توری که توی ریویو های خارجی نوشته ) برخوردار باشن..
ضمن اینکه هیچ کجای دنیا برای ولوم اسپیکر جز در حدی که برای صدای زنگ لازم است سر و دست نمیشکنند جز ایران.
این حرفها کدام است؟ همان موقع که M600 وارد شد هم گفته بودم که W950 همان M600 است منهای کیبورد به علاوه فلش مموری داخلی و قرار نیست تغییر سخت افزاری در کار باشد (به غیر از کلیدهای کناری و کیبورد - اگر بشود اسمش را تفاوت سخت افزاری گذاشت). حالا هم که W950 وارد شده همچنان شایعات تمامی ندارد. specification های تولید گوشی که از این خط تولید تا آن یکی عوض نمیشوند. ضمن اینکه هیچ کجای دنیا برای ولوم اسپیکر جز در حدی که برای صدای زنگ لازم است سر و دست نمیشکنند جز ایران. در شرایطی که یک اسپیکر شش اینچی هم شاید برای بازتولید بسیاری از فرکانس های صدا مناسب نباشد نمیدانم ملت چه انتظاری از آن اسپیکر فسقلی یک سانتی دارند.
آقا ممنون بابت توضیحاتت یکمی قانع شدم ولی خب بابام W900 داره و صدای اسپیکرش خیلی واضح و بالاس.. بالاخره کی بدش میاد صدای اسپیکرش واضح، با کیفیت و بلند باشه؟ شما بدت میاد؟
راستی داداشم M600i داره و خب اگه صدای اسپیکرش مثل اون باشه خیلی عالیه.. البته شکل layout اسپیکراشون فرق داره ولی خود بلند گو ها رو نمی دونم.. بازم ممنون که وقت گذاشتی.
موفق باشید
کیف ، شارژر ، دفترچه و CD ، کابل USB ، کابل صدا ، هنسفری. نه نسبت به پولی که دادم راضی نیستم.شاید مدل Atom Exec یا P525 یا M600+دو تا سوال دارم سهیل خان.. یکی اینکه دقیقا توی جعبه w950i شما چه چیزایی بود؟ دومی اینکه حالا که این گوشیو داری و ازش استفاده می کنی، در کل نسبت به پولی که دادی ازش راضی هستی؟ اگه جوابت منفیه بگو چه مدلی تو نظرت بود.. ممنون میشم اگه بگی، یجورایی عذاب وجدان دارم قبل از خریدش!
راستی یک نکته ای که الان یادم اومد اینکه شما با همراه داشتن W950 به همراه کابل usb مثل اینه که یک فلش 4 گیگ دارین چون نیازی به نصب درایور و برنامه ای نداره و ویندوز بعنوان یک فلش میشناستش و نکته دوم اینکه سرعت ترنسفرش فکر کنم از سرعت نور بیشتر باشه!
با خرید بعد از عید موافقم ..در حال حاضر قیمت گوشی به علت افزایش نقدینگی مردم همچنان سیر صعودی رو طی میکنه ..بعد از عید بازار معمولا با رکود نسبی مواجه میشه چون هر کسی خرید هاشو کرده .... باز هم تا نظر دوستان چی باشه :happy:خب با توضیحاتی که جناب mtm (!) دادن و راضی نبودن نسبی جناب سهیل خان هنوز میشه روی W950i صحبت کرد ولی نه اینور عید.. من با فروشنده ی سیتادل صحبت می کردم میگفت تا ماه 2-3 قیمتش میاد پایین.. البته زیاد نباید انتظار افت قیمت رو داشته باشیم چون امکانات این گوشی به حدی زیاد و کافی هست که دلیلی برای قیمت زیاد باشد.. من پیش بینی می کنم قیمتش حدودا بشه 520
راستی برای کسایی که مثل خودم دلشون می خواد اینو بخرن ولی یجورایی زورشون میاد اینقدر پول بدم بگم که 1- اگر دیرتر هم بخرین ضرری نکردین چون که سیستم عامل این گوشی خیلی جدیده و پر از باگ. حتی تا چند روز پیش کسایی که P990i , W950i , M600 داشتن مشکل های جدی برای ارسال sms داشتن (مثلا نمی تونستن forward کنن) و یا از این دست مسایل.. ولی خب سونی اریکسون هر روز داره این باگ هارو پیدا می کنه و هر چند وقت یکبار هم یه ورژن جدید از firmware این گوشی رو برای دانلود میزاره.. 2- نرم افزار هایی که برای این گوشی ها نوشته شده بسیار کم و ناچیر است.. حتی شاید 2-3 هفته نشده که تازه براش فارسی ساز نوشتن که بشه sms های فارسی یا عربی رو خوند.. همپنین بازی های خاصی براش ننوشتن (البته اینم بگم که همچنان می تونین بازی های جاوا رو روش نصب کنین ولی خب جاواس دیگه با هزار تا محدودیت توی برنامه هاش یا بازی هاش) 3- اینکه من با یکی از دوستام که به شغل شریف دلالی توی علائدین اشتغال دارن صحبت کردم گفت الان فقط وقت گوشی فروختنه و قیمت گوشی همین طوری داره میره بالا.. 100% اگه W950i هم 10 تومن گرونتر شد بخاطر همینه.. عوضش گفت بعد از عید خیلی میاد پایین.. ازون جایی که من حرفای این دوستمو همیشه با آب طلا می نویسم و بهش خیلی اطمینان دارم می خوام فعلا صبر کنم تا بعد از عید (گرچه خیلی سخته توی عید و مسافرت گوشیت Samsung N620 باشه تازه اونم مال یکی از دوستات باشه که چند روی ازش قرض گرفته باشی!)
امیدوارم توضیحاتم به دردتون بخوره..
موفق باشید
من که تا حالا با P990 هیچ کدوم از این مشکلها رو تجربه نکردم.