اين دبليو 950 بسيار كَوشي مزخرفيه ... دوربين كه نداره ... واي فاي هم كه نداره ... دوربين 3 جي هم نداره ... قيمتش از بي 990 كَرونتره ... خوب اكَه كسي اين رو ميخواهد بره يه ام 600 بخره با يه مموري 4 كَيگ .
اين دبليو 950 بسيار كَوشي مزخرفيه ... دوربين كه نداره ... واي فاي هم كه نداره ... دوربين 3 جي هم نداره ... قيمتش از بي 990 كَرونتره ... خوب اكَه كسي اين رو ميخواهد بره يه ام 600 بخره با يه مموري 4 كَيگ .
سلام خدمت دوستان
من این گوشیو خریدم البته دست دوم خریدم چون گوشی دست من نمیمونه
ولی امیدوارم این گوشی حداقل 1 ماه دستم باشه چون بسیار خوش دست هست کار با کیبورد بسیار راحت است
بر خلاف تصور دوستان (باید عادت کنید )
حالا هر سوالی بود من در خدمتم من دارم میرم واسه آپ
برگردم میگ چه تغیراتی کرده
من بین m600 و w950 موندم نظر شما چیه؟
با توجه به قيمت این 2 ( که هم سطح شده ) W950 واقعا برتر هست
M600 در Memory Slot و KeyBoard برتری قابل توجهی داره ..
مگه جقدر هم سطح شده؟
w950 با m600 صد تومنی اختلاف قیمت داره
میخواستم بدونم این کیبورد w950 که میگن خیلی وضعش خرابه و نمیشه راحت باهاش کار کرد آیا واقعا اینجوریه؟
در تاپيک اخرين قيمت دوستان گفت 360.000 در حالی که M600 رو همون 360.000 هم نمیتونيد گير بياريد ( فعلا نزديک هست قيمتهاشون )
در مورد کيپد'ش اکثرا میگن کار باهاش سخته ( خيلی سخت ) ولی بعضی هم میگن مشکلی نداره میشه نتيجه گرفت که تا باهاش کار نکنی راحتی - سختی 'ش دست'ت نمیاد
از روی ويدوها هم میشه تا حدودی تشخيص داد : http://youtube.com/results?search_query=W950&search=
جدی؟! :blink: دارم امیدوار میشممن خودم پایین ترین قیمت 460 گرفتم
من نگفتم ، فروشنده گفت وقت کنم باز برم بپرسم اگه خوب بخرن ردش کنم بره:f34r:پس تو چی گفتی
360.000
من از یه مغازه تو علادین پریروز پرسیدم گفت 390 ! به خدا راست می گم قصد شوخی و اذیت و سرکار گذاشتن هم ندارم!
یعنی شما نمیدونی W950 فقط چین میزنه! همه شون چینی هستناونا چینی هستند بگر دنبال فرانسه سریال اصلی الان m600 دست دو سفید رو میدن 300 اونوقت شما میگی .......................