RapB0y
Registered User
- نوشتهها
- 1,201
- لایکها
- 1
ابراهیم جان اگه میشه بگو تنظیماتشو چی بذارممرسی.
فقط میشه بگی چه طوری میشه باهاش کار کرد؟
میخوام که خوبم باشه
مرسی.
ابراهیم جان اگه میشه بگو تنظیماتشو چی بذارممرسی.
فقط میشه بگی چه طوری میشه باهاش کار کرد؟
شما MP4 25 فریم تبدیل کن با بیت ریت 512 بعد رو گوشیت اجرا کن تا ببینی گیر میکنه!
SmartMovie هم DivX پخش میکنه ، توی اون و DivX Player میاد 25 فریم ولی بازم روون نیست!
بهترین حالت همون 15 فریم هست
فعلا Apple iPhone رو من دیدم QVGA 30FPS پخش میکنه ، 5700 هم QVGA 15fps هست.
اطلاعات بیشتر http://en.wikipedia.org/wiki/QVGA
ابراهیم جان اگه میشه بگو تنظیماتشو چی بذارم
میخوام که خوبم باشه
مرسی.
توی حرکات زیاد یکم روون نیست البته با 25fps ولی با همون 15fps خوبه ، مهم ترین چیز برای من صدا هستش که قابل قبول نیست من صداشو گذاشتم MP3 128K 44.1Khz ولی باز هم نتونست صدا رو با همون کیفیت پخش کنه. (بعلت داشتن اسپیکر های با کیفیت Hi-Fi برای همین صدا برام مهمه البته برای فیلم نه ، برای موزیک ویدئو)512 برا چي ، من با smart روي 256 يا 224 مي زارم كيفيت رو dvd مي كنه ديگه از اين بالاتر مي خواي
روونه روونم هست از روون هم روون تر ، شما با اين برنامه كار كن بعدا بگو روون نيست
دوستان يه مشكل وچند درخواست برنامه داشتم :
1- ببينيد حتما با muvee اين گوشي كار كردين كه ، ببينيد وقتي ميريم تو قسمت Movie از توي media
اونجا مي تونيم چند تا فيلم ويا عكس انتخاب كنيم وكليپ بسازيم و روشون آهنگ بزاريم ، حالا فرض كن يه سري
عكس مارك دار كرديم و افكت مورد نظر رو هم انتخاب كرديم ، حالا برا انتخاب آهنگ چرا نمي شه آهنگ مورد دلخواه
رو انتخاب كرد و بايد حتما پيش فرضها رو انتخاب كنيم ؟ آيا كسي اينو بلده يا ترفندي بلده كه مثلا يه MP3 يا آهنگي كه
خودمون مي خوايمو انتخاب كنيم ؟ درخواست برنامه :
2 - راهي يا برنامه اي براي ريست گوشي كه ديگه بعضي موقع ها مجبور نشيم گوشي رو خاموش و روشن
كنيم .
3 - يه برنامه بزاريد براي اديت آهنگ ، كه بتونيم تو خود گوشي آهنگامونو از جايي كه مي خوايم كات كنيم
4 - يه برنامه بزاريد برا كانورت آهنگها تو خود گوشي مثلا از wav به MP3
5 - چراغ قوه هم كه انگار هنوز نيومده ، مي گم بياين خودمون بسازيم
6 - برنامه اي مثل muvee خود گوشي نيست كه كاملتر از اون باشه و بشه باهاش كليپ ساخت ؟
توی حرکات زیاد یکم روون نیست البته با 25fps ولی با همون 15fps خوبه ، مهم ترین چیز برای من صدا هستش که قابل قبول نیست من صداشو گذاشتم MP3 128K 44.1Khz ولی باز هم نتونست صدا رو با همون کیفیت پخش کنه. (بعلت داشتن اسپیکر های با کیفیت Hi-Fi برای همین صدا برام مهمه البته برای فیلم نه ، برای موزیک ویدئو)
اینم از سایت Mobile-Review:
MP4 player for video, supports MPEG-4 SP and MPEG-4 AVC up to 15 fps QVGA
http://www.mobile-review.com/phonemodels/nokia/nokia-5700-en.shtml
این به این معنا هستش که حتی اگه 30 FPS هم تبدیل بشه باز LCD این دستگاه قدرت نمایش بیشتر از 15 فریم در ثانیه رو نداره!
سلامسلام
شما هم مشکل خودمو داری و می خوای میوزیک ویدئوت کیفیت صدای خوبی داشته باشه
از این کمک بگیر
MobileVideoConverter
کار شرکت ANVSoft هست
کیفیت تصویر رو باید خودت تنظیم کنی اما کیفیت صدا رو به حد خیلی بالاتر و حتی بالاتر از پخش خود مدیاپلایر کنورت می کنه
از لحاظ صدا حرف نداره
من هم با برنامه نوکیا اسمارت فون کانورت کردم برای ان 95 ! با 30 فریم و 256 کیلو .
به صورت افتضاحی گیر میکرد که حالم به هم خورد ، فکر میکردم این گوشی تواناییشو داشته باشه که بتونه این کیفیت رو پخش کنه . خلاصه که ضد حال خوردیم !
Mp4 صداش عالیه ولی DivX هنوز نتونسته کیفیت صدا رو درست کنه ، امیدوارم توی ورژن های بعدی درستش کنن.
توی این ورژن 0.88 نمیدونم چرا یکم صدا با تصویر سینک نیست!
سلام ابراهیم جانتنظيما ت كانورتر:
در قسمت وسط ( preview) :
crop mode رو روي NO بزار ، vilume تا ته بالا
در قسمت پايين conversion :
bitrate رو اگه مي خواي كيفيت خوب داشته باشي رو 192 بزار و اگه مي خواي كيفيتت عالي باشه روي 256 بزار
ولي روي 224 كيفيت خيلي خوبي نسبت به حجم ميده كه منم از اون استفاده مي كنم
screen size رو روي 240*320 بزار ، تيك force mono رو بردار ، enable تيك دار باشه ، frequency روي 22050hz
و bitrate صدا هم رو 64 بزار ، volume boost هم رو همون 150 باشه ، اگه چيزيم نگفتم بزار رو هر چي بوده باشه
تنظيمات برنامه تو خود گوشي : حتما براي اينكه صدا و تصوير جلو و عقب نباشه حتما اين كارو انجام بده
تو option گزينه آخر رو كه audio prerol time هست رو روي 0.36 بزار ديگه حله برو حالشو ببر
سلام ابراهیم جان
مرسی از بابت راهنماییت.
فقط کیفیت Video Converter for Nokia Smartphones بهتره.
ولی این یه خوبی که داره با پسوند Avi هستش.
و کسی که بلد نباشه با این گوشی کار کنه نمیتونه اون فایل هارو باز کنه.
بازم ممنون به دردم خورد.
سلام
1- دوستان من بالاخره بلاستيك روي lcd رو كندم! بشيمون نشم يه وقت! حتما صفحه اش ضد خش هست؟
2- دوستان نميشه يه كاري كرد كه موقع ژخش آهنگ متن ترانه و ليرذيك اون هم بخش بشه؟
لااقل ميشه يه كاري كرد كه موقع بخش يه اهنگي فايل ليريك اون ترانه رو كه به صورت text ذخيره كرديم ببينيم؟ ميشه به من هم چگونگي اين كار رو ياد بدين؟
ممنون
جرا نیومده!سلام
LCD ضد خش نیست.حواست بهش باشه تا بعدا یه تلق براش بگیری
باسه سوال دومت هم فعلا همچین پلایری نیومده و اگر بیاد خیلی خوب می شه
باسه سوال سومت هم یه راه داری و اونم اینه که وقتی میوزیک گوش می کنید دکمه قرمز رو بزنی تا خارج بشی و بری تو قسمت Application هات و با Office Suite اون Lyrics میوزیکت رو که تو گوشی ریختی باز کنی و در هنگام میوزیک گوش دادن اونم بخونی
اینکارو من انجام می دم و تا حدودی مشکلم رو حل کرده...
جرا نیومده!
با LCG JukeBox میشه Lyric رو دید!