• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
rainysky50 جان PDF شما فرق خیلی خیلی خاصی با PDF های ما داره؟؟

همشون برای یه کمپانی هست دیگه

منتها تو تمام فروم های خارجی نوشته که محدودیت حجمی و پسوردی داره و هر PDF رو باز نمی کنه

همه PDF + رو پیشنهاد کردن

می خوایید متنش هم براتون پیدا کنم و بزارم؟

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
امیر جان من فایل پی دی اف اموزش ساین کردن نرم افزارها رو که 10 صفحه هست و عکس هم داره با نرم افزار adobe pdf باز کردم وسرعت وحشتناک عالی بود.کد رجیستری مجیستری هم اصلا نمیخواد.دقیقا عین ادوب ریدر موجود در کامپیوتره!

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
اگر نمیخواهید بگید تا اپلود رو قطع کنم!!

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
باز هم قطع شد!!صبر کنید شب ساعت 4 اپلودش میکنم!!اینترنت در حال حاضر وحشتناک سرعتش پایینه!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امیر جان من فایل پی دی اف اموزش ساین کردن نرم افزارها رو که 10 صفحه هست و عکس هم داره با نرم افزار adobe pdf باز کردم وسرعت وحشتناک عالی بود.کد رجیستری مجیستری هم اصلا نمیخواد.دقیقا عین ادوب ریدر موجود در کامپیوتره!

PDF منم نیازی به کد رجیستری نداره

من مجله بالای 20 مگ رو می خوام باز کنم ارور می ده

اون فایل شما مگه چقدر حجمش بوده؟

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش :blush:

برنامه توپیه ، به غیر از تبدیل ، توی پخش هم کیفیتش عالیه

من هنوز تو کف MP4 X.264 هستم چون تصویر آینه آینه هست ! :f34r:

روی 25 فریم که تست کردم ، بعد از چند ثانیه پخش کلیپ گیر میکنه! و بعد از 2 ثانیه دوباره درست میشه و بازم دوباره گیر میکنه!:wacko: در کل این گوشی برای پخش بالاتر از 15 فریم به نظر من ساخته نشده (QVGA)

دلبندانم اين برنامه ها چيه كه استفاده مي كنيد ، پس سيمبين رو برا چي رو اين گوشي گذاشتن ، كي ميگه كه اين

گوشي نمي تونه 30 فريم پخش كنه ؟! براي اين كارا فقط با برنامه smart movie 3.41 كه نسخه كرك شدش همه جا

هست استفاده كنيد ، اونوقت ديگه سراغ هيچ برنامه اي نمي ريد . برنامشو رو گوشيتون نصب كنيد بعد كانورترشو

رو كامپيوترتون نصب كنيد . بعد بريد كيفيت رو ببينيد و 30 فريم رو هم كف كنيد . اگه تو تنظيمات هم مشكل داشتين هم از خودم بپرسين . :cool:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سلام دوستان...
من مي خوام بگيرم...!!
اگه ميشه چيزهايي كه بايد باهاش باشه رو بنويسيد...

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
rainysky50 جان نمي توني لينك اين adobe pdf رو بزاري تا دان كنيم ؟

من pdf+ دارم ، خوبه مشكلي نداره ولي يه كم سرعتش پايينه و يه ذره هم كيفيتو مياره پايين

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
رایان جاش شرمنده دیگه خیلی زحمتت دادیم .
ایشالا جبران کنیم .

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
داغونم!!!شما با چه سرعتی کنکت هستید؟؟؟!!!این مانیتورهای سند و رسیو همش خاموشند.برای دانلود پی دی اف ریدر برید به سایت پی سی ورلد(رقیب بزرگ این سایت)سپس در قسمت انجمنهای موبایل و پاکت پی سی به دنبال قسمت درخواست نرم افزار و بازی بگردید.سپس وارد انجمن ذکر شده بشید و دنبال تاپیک نرم افزارهای سری 60 ورژن 3 نوشته شده توسط kolang بگردید.وارد تاپیک شید و دنبال نرم افزار پیدی اف ریدر بگردید!!!لینک ندادم چون الان نمیتونم هیچ سایتی رو باز کنم!!!!در ضمن قبل از دانلود باید ثبت نام کنید!!

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
سلام

من چک کردم مشکلی نداره.ربطی به فونت نداره که فارسی باشه یا انگلیسی.این فقط PDF رو باز می کنه اما همونطور که محدودیت حجمی و پسوردی و .. داره

نه دنبال رجیستر نگشتم

یه سر برو Freeserials.com و Seriall.com ببین اونجا هست یا نه
ممنون امیر جان.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
دلبندانم اين برنامه ها چيه كه استفاده مي كنيد ، پس سيمبين رو برا چي رو اين گوشي گذاشتن ، كي ميگه كه اين

گوشي نمي تونه 30 فريم پخش كنه ؟! براي اين كارا فقط با برنامه smart movie 3.41 كه نسخه كرك شدش همه جا

هست استفاده كنيد ، اونوقت ديگه سراغ هيچ برنامه اي نمي ريد . برنامشو رو گوشيتون نصب كنيد بعد كانورترشو

رو كامپيوترتون نصب كنيد . بعد بريد كيفيت رو ببينيد و 30 فريم رو هم كف كنيد . اگه تو تنظيمات هم مشكل داشتين هم از خودم بپرسين . :cool:
شما میشه این برنامه رو اینجا آپ کنین؟
حجمش چقدره؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
داغونم!!!شما با چه سرعتی کنکت هستید؟؟؟!!!این مانیتورهای سند و رسیو همش خاموشند.برای دانلود پی دی اف ریدر برید به سایت پی سی ورلد(رقیب بزرگ این سایت)سپس در قسمت انجمنهای موبایل و پاکت پی سی به دنبال قسمت درخواست نرم افزار و بازی بگردید.سپس وارد انجمن ذکر شده بشید و دنبال تاپیک نرم افزارهای سری 60 ورژن 3 نوشته شده توسط kolang بگردید.وارد تاپیک شید و دنبال نرم افزار پیدی اف ریدر بگردید!!!لینک ندادم چون الان نمیتونم هیچ سایتی رو باز کنم!!!!در ضمن قبل از دانلود باید ثبت نام کنید!!

مذخرفه اینجا

از ظهر تاحالا هر نیم ساعت یه دی سی دارم...تازه ADSL هم دارم

اینجا اصلا سرعت خوب نیست :rolleyes:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان...
من مي خوام بگيرم...!!
اگه ميشه چيزهايي كه بايد باهاش باشه رو بنويسيد...

سلام

چیز خاصی روش نمی دن

یه رم یه گیگ نوکیا با خشاب اون

دو تا کاتالوگ

یه هدفون سفید با جک 2.5 به 3.5 که ریموت هم هست

خود گوشی

کابل MiniUSB

CD نرم افزار

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان يه مشكل وچند درخواست برنامه داشتم : ;)

1- ببينيد حتما با muvee اين گوشي كار كردين كه ، ببينيد وقتي ميريم تو قسمت Movie از توي media

اونجا مي تونيم چند تا فيلم ويا عكس انتخاب كنيم وكليپ بسازيم و روشون آهنگ بزاريم ، حالا فرض كن يه سري

عكس مارك دار كرديم و افكت مورد نظر رو هم انتخاب كرديم ، حالا برا انتخاب آهنگ چرا نمي شه آهنگ مورد دلخواه

رو انتخاب كرد و بايد حتما پيش فرضها رو انتخاب كنيم ؟ آيا كسي اينو بلده يا ترفندي بلده كه مثلا يه MP3 يا آهنگي كه

خودمون مي خوايمو انتخاب كنيم ؟ درخواست برنامه :

2 - راهي يا برنامه اي براي ريست گوشي كه ديگه بعضي موقع ها مجبور نشيم گوشي رو خاموش و روشن

كنيم .
3 - يه برنامه بزاريد براي اديت آهنگ ، كه بتونيم تو خود گوشي آهنگامونو از جايي كه مي خوايم كات كنيم

4 - يه برنامه بزاريد برا كانورت آهنگها تو خود گوشي مثلا از wav به MP3

5 - چراغ قوه هم كه انگار هنوز نيومده ، مي گم بياين خودمون بسازيم :D

6 - برنامه اي مثل muvee خود گوشي نيست كه كاملتر از اون باشه و بشه باهاش كليپ ساخت ؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

شما MP4 25 فریم تبدیل کن با بیت ریت 512 بعد رو گوشیت اجرا کن تا ببینی گیر میکنه!

SmartMovie هم DivX پخش میکنه ، توی اون و DivX Player میاد 25 فریم ولی بازم روون نیست!

بهترین حالت همون 15 فریم هست

فعلا Apple iPhone رو من دیدم QVGA 30FPS پخش میکنه ، 5700 هم QVGA 15fps هست.
اطلاعات بیشتر http://en.wikipedia.org/wiki/QVGA

بالا