• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
اگر در مورد شرایط نور هم اعتراضی هست فردا ساعت 12.30 بعد از ظهر از خیابون یه عکس می گیرم و مقایسه می کنم....فکر نمی کنم بهترین شرایط نور در این ساعت برای عکس گرفتن مناسب نباشه...

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امیر جان فراموش نکن 5700 نیز فریم ویر جدیدش که قراره نویزهای عکس رو بر طرف کنه هنوز نیومده!!

تا چقدر می خواد افزایش بده؟؟اصلا چه دلیلی داشته دوربین بد باشه که بخواد با اپدیت بهتر بشه؟؟

من دوربین w810 رو با N73 مقایسه کردم.بیشتر مراتب w810 واقعی تر بوده !

چرا نباید قبول داشت که سونی اریکسون در دوربین و واکمن قدرت منحصر به فردی داره؟؟چرا این رو به حساب تعصب باید خطاب کرد و حقیقت رو مخفی کنیم؟؟

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز من در حرم کا750 پرتوهای قوی نور افکنهای حرم رو کشیده میانداخت.یعنی اگر عکس رو میدیدی فکر میکردی نورافکنها مهتابی هستند!!دایی من اعصابش خورد شد هر چی گوشیشو تنظیم کرد درست نمیشد ولی 5700 کاملا عکسهای طبیعی تری انداخت.عکسهای گوشی خودم رو برای کا750 فرستادم و عکسهای گوشی کا750 رو رو گوشی خودم فرستادم و به عظمت ال سی دی 5700 نیز پی بردم.فراموش نکن ال سی دی 5700 جزییات بیشتری رو از عکس نشون میده و در همونجا درود فرستادم به نوکیا!!!در ضمن امیر جان با تمام احترامی که براتون قائلم ولی باید بدونید که اگر شما اظهار میکنید عکسهای حرفه ای در هنگام عکس برداری میندازید پس حتی نباید نگاه به دوربینهای موبایلها (حتی ان95 )بکنید چون همونطور که میدونید موبایل برای عکس برداری نیست.پدر من هرگز به من پول خرید ان73 رو نداد میدونید چرا چون فهمید برای دوربین ان73 میخوام پول بدم در عوض برای من یه دونه s3is کانن کاکل زری خرید که لنز 6 مگاپیکسلیش از لحاظ ضخامت 10 برابر ان95 هست !در ضمن امیر جان این رو بدونسته باش که انصافا هزینه ای که برای 5700 کرده ایم با وجود همه ی این امکاناتش واقعا به صرفه هست و کیفیت فیلمبرداری این گوشی در حد تیم ملی برزیل هست!!

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
تا فردا عکسهای کا750 و 5700 رو براتون اپلود میکنیم.در ضمن من فتوشاپ رو ندارم و حاضرم قسم بخورم که تا حتی یک بار هم باهاش کار نکردم پس از بابت ادیت عکسها خیالتون راحت باشه!!من کجا باید عکس اپلود کنم.چ!؟؟؟؟چون بلد نیستم.شب با سایت تینی پیک ور میرم شاید تونستم اپ کنم!

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
دو تا عکس زیر نور مهتابی !!!

در هر دو عکس نویز وجود داره.فقط ببینید کدوم عکس واقعی تره ! ضمنا تنظیمات هر دو گوشی هم اتوماتیک هست و سونی اریکسون رو دستکاری نکردم !

تنظیمات اتوماتیک اینطوریه وای به حال تنظیمات....
امیر جان به نظر من الان رنگ 5700 بهتره
با کا750 فلش روشن بوده؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
تا فردا عکسهای کا750 و 5700 رو براتون اپلود میکنیم.در ضمن من فتوشاپ رو ندارم و حاضرم قسم بخورم که تا حتی یک بار هم باهاش کار نکردم پس از بابت ادیت عکسها خیالتون راحت باشه!!من کجا باید عکس اپلود کنم.چ!؟؟؟؟چون بلد نیستم.شب با سایت تینی پیک ور میرم شاید تونستم اپ کنم!
شما اتش کن بهتر میشه مثل امیر جان.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
اگر شما اظهار میکنید عکسهای حرفه ای در هنگام عکس برداری میندازید پس حتی نباید نگاه به دوربینهای موبایلها (حتی ان95 )بکنید

من هیچ وقت باسه عکس گرفتن مقدار مگ و پیکسل دوربین رو مد نظر نگرفتم و نگفتم مثلا N95 بهترین دوربین رو داره چون 5 مگه !!

در عکاسی باید هنر عکس گرفتن رو در نظر گرفت و پیکسل و وضوح بهونه هست.اما در موبایل این فرق می کنه چون شما می خوایید قدرت عکس گرفتن موبایلتون رو نشون بدید نه وضوح و کیفیت عکستون رو

برای عکس های حرم هم من بازم می گم دوربین اون دستتون اپدیت نبوده و فریمورش مشکل داشته.

امیر جان به نظر من الان رنگ 5700 بهتره
با کا750 فلش روشن بوده؟

فلش هیچ کدوم روشن نبوده...بر چه اساسی می گی 5700 بهتره؟؟رنگ مرده اون یا شفاف نبودن اون یا مقدار نویز بیشتر اون ؟؟!!

حتی یک بار هم باهاش کار نکردم پس از بابت ادیت عکسها خیالتون راحت باشه!!من کجا باید عکس اپلود کنم.چ!؟؟؟؟چون بلد نیستم.شب با سایت تینی پیک ور میرم شاید تونستم اپ کنم!

شما از فتوشاب کمک بگیری من سه سوته می فهمم.مرورگر اپرا من تو اینفورمیشن عکس ها حتی نسخه استفاده از فتوشاب هم می نویسه !! تو گوگل یه عبارت Image upload سرچ کن سایت های اپلود ایمیج می یان.تو یکیشون اپلود کن و لینک رو اینجا بزار.

تو همین سایت اتچ کنی بهتره چون عکس به صورت تامپایل نشون می ده

الان عکس هایی که من در فتوشاب حجم و اندازشون رو پایین اوردم حتی مرورگرم بهم ساعت سیو کردن عکس هم نشون می ده !!

Orientation of image: 1
File change date and time: 2007:08:23 22:38:03
Software used: Adobe Photoshop 7.0

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
یک نکته درباره کلیپ های تصویری:
کلیپهای DivX کیفیتش خوبه ولی صداشو خوب نمیتونه پخش کنه!

پیشنهاد من MP4 هست.

نرم افزار تبدیل کننده هم Jet Audio Plus 7
بهترین تنطیمات برای تبدیلش بصورت زیر هست:
نوع: MP4 (AVC+AAC)
سایز:320xvariable by width
فریم ریت: 15 فریم (بهترین حالتش همینه بالاتر نمیکشه!)
بیت ریت تصویر: 512K
بیت ریت صدا: 128K

با این تنظیمات من کلیپ هامو تبدیل میکنم ، کیفیت صدا که استریو و عالییه + کیفیت تصویر هم فوق العاده هست!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
Video Converter for Nokia Smartphones

بهترین نرم افزار برای تبدیل فایل های تصویر.

فرمت هم 3gp هست.کیفیت صدا هم بستگی به کلیپتون داره

فقط کافیه از لیست گوشی ها روی یه گوشی تیک بزنید تا کیفیت مناسب برای اون گوشی رو بهتون بده...چون 5700 فعلا نداره من روی n73 تبدیل می کنه...یه کلیپ سه دقیقه دیویکسم رو 6-7 مگ می کنه اما با کیفیت خیلی خیلی عالی در حالی که همون کیفیت رو بخوام با دیویکس بزنم 12-13 مگ می شه.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

فقط کافیه از لیست گوشی ها روی یه گوشی تیک بزنید تا کیفیت مناسب برای اون گوشی رو بهتون بده...چون 5700 فعلا نداره من روی n73 تبدیل می کنه...یه کلیپ سه دقیقه دیویکسم رو 6-7 مگ می کنه اما با کیفیت خیلی خیلی عالی در حالی که همون کیفیت رو بخوام با دیویکس بزنم 12-13 مگ می شه.
بدرد تبدیل حرفه ای نمیخوره

باید برنامه ای باشه که بشه کاملا جزییات رو دستکاری کرد

MP4 2 نوع داره
1- MPEG-4
2- AVC (X.264)
کیفیت تصویر توی حالت دوم فوق العادست! اولش فکر میکردم گوشی X.264 ساپورت نمیکنه و برداشتم بصورت MPEG-4 تبدیل کردم ولی الان که یکی دیگه بصورت X.264 تبدیل کردم واقعا کیفیتش خیلی بهتر بود.

فرمت DivX مبناش X.263 هست برای همین MP4 X.264 که تبدیل کردم کیفیتش خیلی بالاتر بود.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1

میگم امیر جان اگه واسه ی ان93 یا 95 بزنم مشکلی که نداره؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
Amirstive و تهران شهر عزیر شما لینکی از این برنامه ها که میگین رو ندارین ؟ من Jet Audio Plus 6 رو دارم 7 رو از کجا دانلود کنم ؟

درضمن برای تبدیل فایل شما برنامه Sony Ericsson Media Studio.3.0.HGO رو امتحان کنید !
فرمت رو 3gp میکنه ولی واقعا کیفیتش بالاس ولی همون طور که تهران شهر گفت این برنامه هم حرفه ای نیست و نمیشه تنظیمات رو تغییر داد و مخصوص گوشی های سونی اریکسونه ولی با این گوشی هم مشکلی نداره من فایل هامو برای گوشی پی 990 انتخاب میکنم !! کیفیتش رو خوب در میاره بدون هیچ نویزی ولی من بازم بهتر میخوام !
درضمن این برنامه رو میتونید از توی آرشیو سایت imobile.ir پیدا کنید ! قبلا توی هفته نامه کلیک معرفی شده بود .

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
میگم امیر جان اگه واسه ی ان93 یا 95 بزنم مشکلی که نداره؟

شما تبدیل کن بببین جواب می ده یا نه

من رو n73 می زنم بهترین کیفیت رو می گیرم با حجم مناسب

راستی امیر من یه PDF Reader واسه گوشی میخوام. تو از چی استفاده میکنی ؟ از کجا دانلودش کردی ؟ word رو هم باز میکنه ؟

والا یادمه PDF ریدی که تو سایت های پرژن پیدا کردم به گوشی نمی خورد و ارور میداد و تو این سایت یه سرچ کردم تونستم اون نسخه ای که به گوشی می خوره رو پیدا کنم

دو تا PDF Reader بیشتر نداریم یه PDF Reader معمولی که محدودیت خیلی داره مثلا پسوردهارو باز نمی کنه و از یه حجم بیشتر باز نمی کنه و ...

یه pdf + که باید ساین کنی که بازم این مشکلات دارم اما نسبت به برنامه قبلی خیلی بهتره

باسه ورد هم از Office Suite استفاده کن

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
من از پی سی ورلد ادوب پی دی اف ریدر رو برای 57 دوسری دانلود کردم.کار کرد!!!

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
آقا پیداش کردم !
لینم لینکش هر کی میخواد دانلود کنه !
4 مگابایته .
http://www.rock-your-mobile.com/downloads/VideoConverterNS/video-converter-nokia-smartphones.exe

--------
راستی امیر من یه PDF Reader واسه گوشی میخوام. تو از چی استفاده میکنی ؟ از کجا دانلودش کردی ؟ word رو هم باز میکنه ؟
سلام امیر جان مرسی فقط اگه میشه کد رجیسترشم بده.

بالا