اگر شما اظهار میکنید عکسهای حرفه ای در هنگام عکس برداری میندازید پس حتی نباید نگاه به دوربینهای موبایلها (حتی ان95 )بکنید
من هیچ وقت باسه عکس گرفتن مقدار مگ و پیکسل دوربین رو مد نظر نگرفتم و نگفتم مثلا N95 بهترین دوربین رو داره چون 5 مگه !!
در عکاسی باید هنر عکس گرفتن رو در نظر گرفت و پیکسل و وضوح بهونه هست.اما در موبایل این فرق می کنه چون شما می خوایید قدرت عکس گرفتن موبایلتون رو نشون بدید نه وضوح و کیفیت عکستون رو
برای عکس های حرم هم من بازم می گم دوربین اون دستتون اپدیت نبوده و فریمورش مشکل داشته.
امیر جان به نظر من الان رنگ 5700 بهتره
با کا750 فلش روشن بوده؟
فلش هیچ کدوم روشن نبوده...بر چه اساسی می گی 5700 بهتره؟؟رنگ مرده اون یا شفاف نبودن اون یا مقدار نویز بیشتر اون ؟؟!!
حتی یک بار هم باهاش کار نکردم پس از بابت ادیت عکسها خیالتون راحت باشه!!من کجا باید عکس اپلود کنم.چ!؟؟؟؟چون بلد نیستم.شب با سایت تینی پیک ور میرم شاید تونستم اپ کنم!
شما از فتوشاب کمک بگیری من سه سوته می فهمم.مرورگر اپرا من تو اینفورمیشن عکس ها حتی نسخه استفاده از فتوشاب هم می نویسه !! تو گوگل یه عبارت Image upload سرچ کن سایت های اپلود ایمیج می یان.تو یکیشون اپلود کن و لینک رو اینجا بزار.
تو همین سایت اتچ کنی بهتره چون عکس به صورت تامپایل نشون می ده
الان عکس هایی که من در فتوشاب حجم و اندازشون رو پایین اوردم حتی مرورگرم بهم ساعت سیو کردن عکس هم نشون می ده !!
Orientation of image: 1
File change date and time: 2007:08:23 22:38:03
Software used: Adobe Photoshop 7.0