rainysky50
Registered User
- نوشتهها
- 125
- لایکها
- 0
سینا جون منظورت از شاسی 810 چی هست ؟؟؟!!من متوجه پست بالایی شما نشدم!!!
همون تیکه ی بقل که روش با نقره ای نوشته WALKMAN و دکمه Play Puse هست.سینا جون منظورت از شاسی 810 چی هست ؟؟؟!!من متوجه پست بالایی شما نشدم!!!
خوب آره دیگه چون شارژ اصلیه گوشی رفته به خاطر همینهيه سوال در مورد باتري وقتي گوشي شارژ كامل داره تقريبا يك روز و نصف بدون كم شدن كار ميكنه يكم كه باهاش كار ميكنم يه خط كم ميكنه و وقتي كه يك بار گوشيو خاموش و روشن ميكنم يكدفعه ميشه 3 خط!
به نظر شما اين طبيعيه؟
وقتي گوشيو گرفتم 15 دقيقه باهاش كار كردم(اون موقع 5 خط شارژ داشت)وبعد گذاشتمش توي شارژ تا پيغام Battery full داد.
کریستالی بودتهران شهر جان این قاب رو که دیدی به نظرت به گوشی خط نمیندازه!!؟؟؟چون من برای ان70 خریده بودم و لی به گوشی خط می انداخت.منظورم اینه که قاب کریستالی بود یا ژله ای(کا ندومی)؟؟؟؟؟
با تغییر پروداکت کد و آپدیت کردنش با NSU میتونید زبان فارسی رو هم داشته باشید....سلام
دوستان گوشی من زبون فارسی نداره البته زبون عربی رو داره ها برای تایپ پیامک اما زبان فارسی و حروف گچپژ رو نداره ! به نظر شما چرا؟
راستی کدی که باهاش ورژن گوشی و سیستم عاملش رو نشون میده چیه؟
ممنون!
...سلام
دوستان گوشی من زبون فارسی نداره البته زبون عربی رو داره ها برای تایپ پیامک اما زبان فارسی و حروف گچپژ رو نداره ! به نظر شما چرا؟
راستی کدی که باهاش ورژن گوشی و سیستم عاملش رو نشون میده چیه؟
ممنون!
يه سوال در مورد باتري وقتي گوشي شارژ كامل داره تقريبا يك روز و نصف بدون كم شدن كار ميكنه يكم كه باهاش كار ميكنم يه خط كم ميكنه و وقتي كه يك بار گوشيو خاموش و روشن ميكنم يكدفعه ميشه 3 خط!
به نظر شما اين طبيعيه؟
وقتي گوشيو گرفتم 15 دقيقه باهاش كار كردم(اون موقع 5 خط شارژ داشت)وبعد گذاشتمش توي شارژ تا پيغام Battery full داد.
همون تیکه ی بقل که روش با نقره ای نوشته WALKMAN و دکمه Play Puse هست.
اینم عکس: (کیفیت عکس برداری واقعا افتضاحه حتی گوشی 1.3 مگاپیکسلی قبلی من از این نویزش کمتر بود - این عکس الان با فتوشاپ تاره ادیت شده!)
اوه من اصلا متوجه نشده بودم!:lol:وقتی که این تاپیک رو باز کردم چون جواب تاپیک های دیگه رو داشتم می دادم دیگه تاپیک رو رفرش نکردم ببینم دوستان جواب دوستان دیگه رو دادن یا نه....
باسه منم اینطوریه.استند بای خیلی خوبی داره.اما از لحاظ کارکرد همون دو روزه و فرقی نداره.
خداییش به اون می گن شاسی؟؟
این عکسی که گذاشتی من اصلا به نویز عکس دقت نکردم !! به نوشته نوکیا دقت کردم.به جای Connecting نوشته Connecing !!!
من هم امروز یه دونه از این کیسه ها که تهرانشهر عزیز عکسشو گذاشته خریدم.البته رنگ خاکستری هست.به قیمت 2500 تومن.
روی کیسه ی گوشی من هم نوشته کنکینگ!!!!اشتباه تایپی بوده!!!!در مورد نویز عکس باید بگم که حاضرم قسم بخورم که عکسهای 5700 از کا 750 در فضاهای باز بهتره.بزودی دوعکس از عکسهایی که من و داییم از حرم امام رضا با کا یدالله و 5700 گرفتیم میزارم تا به همگان ثابت شه که سونی اریکسون یعنی کلاه بردار.
خداییش به اون می گن شاسی؟؟
ممنون تهرانشهر جانکریستالی بود
به نظر من هم خط میندازه چون جنسش پلاستیک خشک هست.
اینم عکس: (کیفیت عکس برداری واقعا افتضاحه :wacko: حتی گوشی 1.3 مگاپیکسلی قبلی من از این نویزش کمتر بود :blink: - این عکس الان با فتوشاپ تاره ادیت شده!)