• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
سینا جون منظورت از شاسی 810 چی هست ؟؟؟!!من متوجه پست بالایی شما نشدم!!!

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوال در مورد باتري وقتي گوشي شارژ كامل داره تقريبا يك روز و نصف بدون كم شدن كار ميكنه يكم كه باهاش كار ميكنم يه خط كم ميكنه و وقتي كه يك بار گوشيو خاموش و روشن ميكنم يكدفعه ميشه 3 خط!
به نظر شما اين طبيعيه؟
وقتي گوشيو گرفتم 15 دقيقه باهاش كار كردم(اون موقع 5 خط شارژ داشت)وبعد گذاشتمش توي شارژ تا پيغام Battery full داد.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
يه سوال در مورد باتري وقتي گوشي شارژ كامل داره تقريبا يك روز و نصف بدون كم شدن كار ميكنه يكم كه باهاش كار ميكنم يه خط كم ميكنه و وقتي كه يك بار گوشيو خاموش و روشن ميكنم يكدفعه ميشه 3 خط!
به نظر شما اين طبيعيه؟
وقتي گوشيو گرفتم 15 دقيقه باهاش كار كردم(اون موقع 5 خط شارژ داشت)وبعد گذاشتمش توي شارژ تا پيغام Battery full داد.
خوب آره دیگه چون شارژ اصلیه گوشی رفته به خاطر همینه
و وقتی هم خاموش روشن میکنین چون CPU این گوشی قویه از شارژ باتری کم میکنه.

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
بله.به دلیل سی پی یوی قوی از خاموش و روشن کردن اضافی گوشی خودداری کنید

RAHGOZAR_MEYBOD

Registered User
لایک‌ها
1
...سلام
دوستان گوشی من زبون فارسی نداره البته زبون عربی رو داره ها برای تایپ پیامک اما زبان فارسی و حروف گچپژ رو نداره ! به نظر شما چرا؟
راستی کدی که باهاش ورژن گوشی و سیستم عاملش رو نشون میده چیه؟
ممنون!

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زبون گوشی من هم عربی هست.
کد:
*#0000#

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
تهران شهر جان این قاب رو که دیدی به نظرت به گوشی خط نمیندازه!!؟؟؟چون من برای ان70 خریده بودم و لی به گوشی خط می انداخت.منظورم اینه که قاب کریستالی بود یا ژله ای(کا ندومی)؟؟؟؟؟
کریستالی بود
به نظر من هم خط میندازه چون جنسش پلاستیک خشک هست.

اینم عکس: (کیفیت عکس برداری واقعا افتضاحه :wacko: حتی گوشی 1.3 مگاپیکسلی قبلی من از این نویزش کمتر بود :blink: - این عکس الان با فتوشاپ تاره ادیت شده!)
169fs920989.jpg

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
...سلام
دوستان گوشی من زبون فارسی نداره البته زبون عربی رو داره ها برای تایپ پیامک اما زبان فارسی و حروف گچپژ رو نداره ! به نظر شما چرا؟
ممنون!
با تغییر پروداکت کد و آپدیت کردنش با NSU میتونید زبان فارسی رو هم داشته باشید.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
...سلام
ممنون!

سلام

چون پروداکت فارسی گوشی شما نداره.مشکل مهمی نیست.باسه ما هم نداره:D

باسه کد هم

ستاره.مربع.چهارتا صفر.مربع

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
وقتی که این تاپیک رو باز کردم چون جواب تاپیک های دیگه رو داشتم می دادم دیگه تاپیک رو رفرش نکردم ببینم دوستان جواب دوستان دیگه رو دادن یا نه....

به نظر شما اين طبيعيه؟

باسه منم اینطوریه.استند بای خیلی خوبی داره.اما از لحاظ کارکرد همون دو روزه و فرقی نداره.

همون تیکه ی بقل که روش با نقره ای نوشته WALKMAN و دکمه Play Puse هست.

خداییش به اون می گن شاسی؟؟

اینم عکس: (کیفیت عکس برداری واقعا افتضاحه حتی گوشی 1.3 مگاپیکسلی قبلی من از این نویزش کمتر بود - این عکس الان با فتوشاپ تاره ادیت شده!)

این عکسی که گذاشتی من اصلا به نویز عکس دقت نکردم !! به نوشته نوکیا دقت کردم.به جای Connecting نوشته Connecing !!!

120px-Nokia_Connecting_People.svg.png

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
من هم امروز یه دونه از این کیسه ها که تهرانشهر عزیز عکسشو گذاشته خریدم.البته رنگ خاکستری هست.به قیمت 2500 تومن.

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
روی کیسه ی گوشی من هم نوشته کنکینگ!!!!اشتباه تایپی بوده!!!!در مورد نویز عکس باید بگم که حاضرم قسم بخورم که عکسهای 5700 از کا 750 در فضاهای باز بهتره.بزودی دوعکس از عکسهایی که من و داییم از حرم امام رضا با کا یدالله و 5700 گرفتیم میزارم تا به همگان ثابت شه که سونی اریکسون یعنی کلاه بردار.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
وقتی که این تاپیک رو باز کردم چون جواب تاپیک های دیگه رو داشتم می دادم دیگه تاپیک رو رفرش نکردم ببینم دوستان جواب دوستان دیگه رو دادن یا نه....

باسه منم اینطوریه.استند بای خیلی خوبی داره.اما از لحاظ کارکرد همون دو روزه و فرقی نداره.

این عکسی که گذاشتی من اصلا به نویز عکس دقت نکردم !! به نوشته نوکیا دقت کردم.به جای Connecting نوشته Connecing !!!

120px-Nokia_Connecting_People.svg.png
اوه من اصلا متوجه نشده بودم!:lol:
من هم امروز یه دونه از این کیسه ها که تهرانشهر عزیز عکسشو گذاشته خریدم.البته رنگ خاکستری هست.به قیمت 2500 تومن.

من گرفتم 2000 :p

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
یک نکته جالب!
رفتین مترو یک نگاهی به تبلیغ 5700 بندازید

اسپیکر قسمت کی پد گوشی سمت چپه بجای راست!!!:blink::blink:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
روی کیسه ی گوشی من هم نوشته کنکینگ!!!!اشتباه تایپی بوده!!!!در مورد نویز عکس باید بگم که حاضرم قسم بخورم که عکسهای 5700 از کا 750 در فضاهای باز بهتره.بزودی دوعکس از عکسهایی که من و داییم از حرم امام رضا با کا یدالله و 5700 گرفتیم میزارم تا به همگان ثابت شه که سونی اریکسون یعنی کلاه بردار.

منم چشم بسته بهت می گم K750 ت درایورت دوربینش اپدیت به روز نبوده که از 5700 چرت تر بوده !!!

من خودم عکاسم ... داداشم هم k750 داره که W800 کرده ! هزار دفه در تمام شرایط محیطی با در نظر گرفته شرایط نور و زاویه خورشید و سرعت نور و موارد دیگه با این دو گوشی عکس گرفتم اما به مراتب k750 قوی تر بوده...

حالا شما سونی اریکسون رو کلاه بردار خطاب می کنید دیگه نظر شخصی شما هست اما من دوربین بدون فن اوری سونی اریکسون رو به صدتا دوربین 3.2 مگ N73 ترجیح می دم چرا که عکس های سونی اریکسون ابرنگ نیست و کاملا واقعیه !

هروقت این گوشی 5700 نوکیا با دوربین دو مگ تونست عکس های بهتری نسبت به 1.3 مگ دوربین k510 بندازه من به نوکیا افتخار می کنم.K750 با دوربین 2 مگ پیشکش !!

من حتی با K510 دوستم هم در بهترین شرایط نور در زیر لامپ مهتابی عکس گرفتم اما بازم این گوشی کم اورده...امیدوارم از روی تعصب این جملات رو نخونید چرا که خودم عکاس هستم و بلدم بهترین عکس رو بگیرم.الان هم خودم 5700 دارم اما دوربینش رو قبول ندارم !

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
امیر جان فراموش نکن 5700 نیز فریم ویر جدیدش که قراره نویزهای عکس رو بر طرف کنه هنوز نیومده!!

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1

پس چی میگن:D؟
والا من بردم گوشیمو بیرون گفتم اگه اینو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟
گفت شاسیشو میگی؟
منم که اسمشو نمیدونستم:D
گفتم بله
گفت چرا آنتن دهیش ضعیف میشه.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
کریستالی بود
به نظر من هم خط میندازه چون جنسش پلاستیک خشک هست.

اینم عکس: (کیفیت عکس برداری واقعا افتضاحه :wacko: حتی گوشی 1.3 مگاپیکسلی قبلی من از این نویزش کمتر بود :blink: - این عکس الان با فتوشاپ تاره ادیت شده!)
169fs920989.jpg
ممنون تهرانشهر جان
ولی زیاد از شکلش خوشم نیومد یه چیز بهتر براش نیست؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
دو تا عکس زیر نور مهتابی !!!

در هر دو عکس نویز وجود داره.فقط ببینید کدوم عکس واقعی تره ! ضمنا تنظیمات هر دو گوشی هم اتوماتیک هست و سونی اریکسون رو دستکاری نکردم !

تنظیمات اتوماتیک اینطوریه وای به حال تنظیمات....

فایل های ضمیمه

• 01.jpg
    01.jpg
    116.5 KB · نمایش ها: 15
  • 02.jpg
    02.jpg
    98.8 KB · نمایش ها: 16
بالا