Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
راستی در مورد ریستارت گوشی هم من تاحالا فقط گوشیم 1 باز ریستارت شده.چرا هنوز هم میده
PM زدم خدمتتون
در کل مشکلی نداره
راستی در مورد ریستارت گوشی هم من تاحالا فقط گوشیم 1 باز ریستارت شده.چرا هنوز هم میده
PM زدم خدمتتون
بچه ها توی قسمت all song موزیک پلیر که رفتید با اسکرول گوشی شروع کنید به پایین اومدن.سپس همینطور که دارید پایین میایید خیلی سریع دستتون رو از رو اسکرول بردارید و دوباره جهت پایین اسکرول رو فشار بدید.ناگهان اون مقدار ساعت اهنگهاتون میره و به جاش کلمه ی fast نوشته میشه و سرعت جستجوی شما در میان اهنگهاتون وحشتناک میشه.امتحان کنید!!!این قابلیت رو مثل اینکه نوکیا به جای حالت ایینه قرار داده وبرای کسانی که مثل من 1000 تا اهنگ دارن مناسبه البته شما میتونید از قابلیت سرچ کردن نیز استفاده کنید ولی قابلیت حرکت کردن سریع در میان اهنگها خیلی باحال تره!!!!!
goodtricks جان بگو به خدا!!!!وجدانا تنظیمات اکولایزر روی صدای زنگ تاثیر داره؟؟؟!!اگه این جوری باشه خیلی عالی میشه!!!ای ول به نوکیا!!!در ضمن من همین الان رفتم از یکی از موبایل فروشهای شهرمون که 5700 داره در مورد قاب کریستالی و کیف و بدنه ی این گوشی سوال کردم ایشون گفتند قراره پنج شنبه یه تعداد جنس در مورد 5700 بدستشون برسه!!البته ایشون کیف کمری مخصوص 5700 هم دارند که جالب اینکه این کیف چسبی هست و اهنربایی نیست و به گوشی اسیب نمیزنه!!
تو حالت معمولی با کلید 8 میشه Stop کرد فکر کنم. اون دکمه ها به نظرم دکور هستن !!مثلا در 3250 براي Stop كردن يه آهنگ بايد سه بار جهت پائين رو بزنيد تا به دكمه stop
برسين.كه اين اصلا خوشايند نيست.
مرسی از اکولایزراتتفاوتهاي موزيك پلير 3250 با 5700 از نگاه اين بنده حقير::blink:
1-اول اينكه موزيك پلير 5700 همنطور كه ميدونيد Rotana player هستش.و همچنين خيلي User Friendly تر از 3250
يعني كار كردن باهاش راحتتره.مثلا در 3250 براي Stop كردن يه آهنگ بايد سه بار جهت پائين رو بزنيد تا به دكمه stop
برسين.كه اين اصلا خوشايند نيست.
2-چند گزينه در هر كدام هست كه در ديگري نيست.مثلا 3250 فاقد عامل Stereo widening و همچنين loudness هست كه باعث بهبودي كيفيت صدا ميشه.وهمچنين نوكيا 5700 نيز فاقد عامل reverb و bass booster هست كه اولي باعث ايجاد اكو در صدا و دومي نيز براي ايجاد باس بيشتر در آهنگ است.
3-عكس العمل 3250 در برابر فرمانهاي stop,next,back و... كمي بيشتر از 5700 ميباشد.
4-در 5700 پس هر بار اتصال به كامپيوتر.گوشي از شما ميخواهد كه يكبار براي اضافه كردن آهنگهائي كه احتمالا به دستگاه اضافه كرده ايد مموري را مورد سرچ قرار دهد.كه 3250 فاقد اين مورد ميباشد كه براي كاربران تازه كار كمي نارحت كننده است.(نمونش خود بنده كه در ابتداي خريد 3250 پيش خودم ميگفتم پس آهنگهائي كه ريختم كجا هستن؟:blink
5-همنطور كه ميدونيد 5700 داراي چيپ موزيك هست كه واقعا در كيفيت تاثير دارد.و واقعا 3250 در اينجا حرفي براي گفتن ندارد.(حتي كوچكترين جزئيات قابل شنيدن است)
6-ولوم موزيك پلير 3250 از 5700 بلندتر است(البته در هدفون و همچنين در اسپيكر)اين نكته به راحتي قابل فهميدن است.
7-در 5700 مقدار زمان كل آهنگها مشخص شده است كه براي بعضيها خوشايند است.
8-5700 داراي جلوهاي بصري ميباشد كه 3250 فاقد چنين چيزي است.
9-5700 داراي گزينه music library details ميباشد كه اطلاعات خلاصه ولي خوبي به كاربر ميدهد.
10-قسمت چرخان 3250 داراي هر 4 دكمه مخصوص پخش موزيك است كه از 3 دكمه 5700 بهتر است ولي كار كردن با
دكمه هاي 5700 راحت تر ميباشد.(از لحاظ نرمي و عكس العمل)
11-استفاده از اكولايزر در 3250 واقعا تاثير بيشتري نسبت به 5700 دارد
******اين چيزائي بود كه تو اين چند روزه متوجه شدم اگه جائي اشتباه كردم خوشحال ميشم بهم بگين********
در پايان اين اكولايزر براي بيشتر شدن صداي باس در هدفون 5700
(توجه داشته باشين كه كلا 10 مرحله ميتونيد پاين يا بالا ببريد)
اولي از سمت چپ: تا آخر بالا
دومي از سمت چپ: 7 مرحله به پائين
سومي از سمت چپ: وسط
چهارمي از سمت چپ: وسط
و پنجمي از سمت چپ: وسط
فعلا باي
ایول چه توپه.نکته ی دیگر:اگر شما همه ی فایلهای مموری کارت و حافظه ی 5700 رو پاک کنید و سپس گوشی رو مستر ریست کنید خواهید دید که 3 کلیپ تبلیغاتی روی گوشی دوباره بر میگردند.در گوشی قبلی من یعنی ان70 کلیپهای اصلی گوشی رو پاک کردم ولی این کلیپها هرگز برنگشتند!!!ولی توی 5700 اگر مستر ریست کنید دوباره اون 3 تا کلیپ بر میگردند!! 5700
نه بابا فکر نکنمسلام من می خام گوشیمو عوض کنم .کلوب پی 990 رو که مرور کردم از خریدنش پشیمون شدم.خیلی ها به مشکل خورده بودن ولی 5700 فکر می کنم انتخاب بهتری باشه.راستی تو gsmarena داشتم opinion ها رو می خوندم یه کاربر گفته بود گوش مجار قرمز رنگ مشکل داره و نوکیا از بازار جمعش کرده و همون کاربر گفته بود اگه مجارشو میخاین رنگ مشکیش رو بگیرین.
شما نظری دارید را جع به این موضوع؟
دوستان یعنی این 5700 چینی سیستم عاملش سیمبین نیست؟5700 چينی هم رو شد !!
بابا بکنش صفحش خش ور نمیداره من همونجا تو مغازه کندمشدوستان این صفحه پلاستیکی روی LCD هست مال من داره کنده میشه!
خیلی بد منظره شده اگه نکنمش زشت و بد منظره هست اگه هم بکنمش می ترسم به صفحه نمایش گوشی آسیبی برسه گو اینکه حتی اگه من هم نکنمش تا 2-3 روز دیگه این جور که داره پیش میره خودش کنده میشه!!!
کسی از دوستان می تونه راهنمایی چیزی بکنه....؟
ممنون!
برو بگرد قاب کریستالشو پیدا کن.دوستان این صفحه پلاستیکی روی LCD هست مال من داره کنده میشه!
خیلی بد منظره شده اگه نکنمش زشت و بد منظره هست اگه هم بکنمش می ترسم به صفحه نمایش گوشی آسیبی برسه گو اینکه حتی اگه من هم نکنمش تا 2-3 روز دیگه این جور که داره پیش میره خودش کنده میشه!!!
کسی از دوستان می تونه راهنمایی چیزی بکنه....؟
ممنون!
این قابها فایده نداره همش میشکنه!برو بگرد قاب کریستالشو پیدا کن.
میشه یه عکس ازش بزاری؟این قابها فایده نداره همش میشکنه!
من یک کیف مخملی از این گردنی ها گرفتم براش ولی نخ گردنیشو کندم ، میزارم جیبم