Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
تایوانیه ، درست کار کنه حالا میخواد ماله افغانستان باشه!مرسي تهران شهر جون
راستي رم شما كجايه؟
تایوانیه ، درست کار کنه حالا میخواد ماله افغانستان باشه!مرسي تهران شهر جون
راستي رم شما كجايه؟
نامردها به 5700 هم رحم نکردن و چینیشو تولید کردن!!!!
موزيك پلير آهنگ بعدي رو نمينويسه
یه نکته ی دیگه:ایا میدونستید که با 5700 میشه تمام مشخصات یک اهنگ رو تغییر داد؟؟یعنی مانند نرم افزار winamp در کامپیوتر میشه در 5700 نیز این کار رو کرد!!توضیح در پست بعدی!
5700 چينی هم رو شد !!
حالت آينه اي نداره(يعني مثلا در ديگر مدل ها در آخر ليست وقتي جهت پا ئين رو ميزني ميره روي اول ليست)
**موافقم**بچه ها ایا میدونستید که میشه در قسمت album art موزیک پلیر یک عکس به دلخواه از گالریتون انتخاب کنید و اون عکس در هنگام play کردن اهنگ در بالای صفحه سمت چپ نمایش داده میشه.شما برای هر اهنگ میتونید یک عکس به دلخواه و در هر سایزی انتخاب کنید سپس در هنگام اجرا کردن اون اهنگ عکس انتخاب شده به صورت سایز کوچکتر در بالای صفحه سمت چپ یعنی دقیقا به جای اون عکس سی دی زرد رنگ که پشتش یک فایل ابی قرار داره قرار میگیره!!
//
goodtrick جان بیا با هم دیگه و با همکاری بقیه ی بچه های سایت رمز و رازهای نهفته ی این گوشی رو کشف کنیم.یه نکته ی دیگه:ایا میدونستید که با 5700 میشه تمام مشخصات یک اهنگ رو تغییر داد؟؟یعنی مانند نرم افزار winamp در کامپیوتر میشه در 5700 نیز این کار رو کرد!!توضیح در پست بعدی!
//
در قسمت option هر اهنگ به غیر از گزینه هایی مانند album art یک گزینه با نام song details قرار داره که با انتخاب این گزینه میتونید تمام مشخصات اهنگ رو از قبیل سال ساخت اهنگ و سایتی که از اون اهنگ رو دانلود کردید و اسم خواننده و اسم اهنگ و غیره رو میشه تغییر داد.
مشکل از تم هست.تم ارجینال یا یه تم مخصوص گوشی خودتون که N95 بهش می خوره بزارید مشکل حل می شه.
حتی در منوها هم اگر میوزیک رو با ریموت عوض کنید گوشه بالای LCD دقیقه و اسمش رو نشون می ده
این کلا جهت پایین رو می زنی میوزیک رو Stop می کنه و باید Back بزنی تا به Playlist بره و از اونجا میوزیک رو انتخاب کنی
قبلا سونی اریکسون داشتی نه؟؟عادت می کنی
وقتی روی مدیا پلایر هستید رم و در بیارید و دوباره جا بزنید.اون موقع سرچ می کنه و پیدا کنه.راه بعدی از Option همون مدیا پلایر روی Refresh music library کلیک کنید تا اهنگ های داخل گوشی رو سرچ کنه و به مدیا پلایر اضافه کنه
من عضوم ولی ظاهرا" دیگه certificate نمیده که بشه برنامه رو باهاش ساین کرد یه سرچی بزن اگه cert داد بگو من برات فایل رو بگیرماین امنیت سیمبین هم شده دردسر
برنامه هایی که کرک شدن Certificate ندارن و نصب نمیشن!
از SymbianSigned میشه گرفت که اونم فعلا عضو نمیگیره!
موندم رو هوا
بازم نگرفتي جيگر
من خود موزيك پلير رو نگفتم(يعني صفحه اصلي.ديگه احمق كه نيستم)
من مثلا بخش all song رو گفتم كه وقتي به آخر ليست ميره طبعا بايد با زدن دكمه پائين به اول ليست بره.
تم هم اورجينال خود گوشيه اصلا من براي گوشيم تم نگرفتم تا حالا.همش رو هم امتحان كردم.
این کارها رو کردم و مینویسه SEARCHIN FOR MUSIC در حدود 50 دقیقه صبر کردم ولی همین عبارت باقی میمونه و بعدش هم هیچی . تعداداهنگها رو هم کم کردم به 50 تا با فرمت MP3 ولی باز نشد مشکل از چی هست؟
امیر جان یه سوال دیگه هم داشتم چطور با خود گوشی مموری رو فرمت کنم؟
وقتی روی مموری راست کلیک میکنم و مشخصاتش رو میبینم مینویسه 90 مگابایت در حال استفاده اما وقتی وارد مموری میشم و حجم فایلها رو اندازه میگیرم 40 مگابایت بیشتر نیست . مشکل از چی هست؟
چرا هنوز هم میدهمن عضوم ولی ظاهرا" دیگه certificate نمیده که بشه برنامه رو باهاش ساین کرد یه سرچی بزن اگه cert داد بگو من برات فایل رو بگیرم