• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
5700 چينی هم رو شد !!

169fs260715.jpg

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
این چین هم دیگه شورشو در اورده

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
نامردها به 5700 هم رحم نکردن و چینیشو تولید کردن!!!!

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها ایا میدونستید که میشه در قسمت album art موزیک پلیر یک عکس به دلخواه از گالریتون انتخاب کنید و اون عکس در هنگام play کردن اهنگ در بالای صفحه سمت چپ نمایش داده میشه.شما برای هر اهنگ میتونید یک عکس به دلخواه و در هر سایزی انتخاب کنید سپس در هنگام اجرا کردن اون اهنگ عکس انتخاب شده به صورت سایز کوچکتر در بالای صفحه سمت چپ یعنی دقیقا به جای اون عکس سی دی زرد رنگ که پشتش یک فایل ابی قرار داره قرار میگیره!!

//

goodtrick جان بیا با هم دیگه و با همکاری بقیه ی بچه های سایت رمز و رازهای نهفته ی این گوشی رو کشف کنیم.یه نکته ی دیگه:ایا میدونستید که با 5700 میشه تمام مشخصات یک اهنگ رو تغییر داد؟؟یعنی مانند نرم افزار winamp در کامپیوتر میشه در 5700 نیز این کار رو کرد!!توضیح در پست بعدی!

//

در قسمت option هر اهنگ به غیر از گزینه هایی مانند album art یک گزینه با نام song details قرار داره که با انتخاب این گزینه میتونید تمام مشخصات اهنگ رو از قبیل سال ساخت اهنگ و سایتی که از اون اهنگ رو دانلود کردید و اسم خواننده و اسم اهنگ و غیره رو میشه تغییر داد.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
موزيك پلير آهنگ بعدي رو نمينويسه

مشکل از تم هست.تم ارجینال یا یه تم مخصوص گوشی خودتون که N95 بهش می خوره بزارید مشکل حل می شه.

حتی در منوها هم اگر میوزیک رو با ریموت عوض کنید گوشه بالای LCD دقیقه و اسمش رو نشون می ده

یه نکته ی دیگه:ایا میدونستید که با 5700 میشه تمام مشخصات یک اهنگ رو تغییر داد؟؟یعنی مانند نرم افزار winamp در کامپیوتر میشه در 5700 نیز این کار رو کرد!!توضیح در پست بعدی!

این به خاطر سیمبین 9.2 هست.

5700 چينی هم رو شد !!

169fs260715.jpg

پسر چه خوشگله !!!!!!

حیف این نیست جاوا باشه

خاک تو سر این چین با این شعورش !!! (البته مونتازهاش)

حالت آينه اي نداره(يعني مثلا در ديگر مدل ها در آخر ليست وقتي جهت پا ئين رو ميزني ميره روي اول ليست)

این کلا جهت پایین رو می زنی میوزیک رو Stop می کنه و باید Back بزنی تا به Playlist بره و از اونجا میوزیک رو انتخاب کنی

قبلا سونی اریکسون داشتی نه؟؟عادت می کنی :D

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها ایا میدونستید که میشه در قسمت album art موزیک پلیر یک عکس به دلخواه از گالریتون انتخاب کنید و اون عکس در هنگام play کردن اهنگ در بالای صفحه سمت چپ نمایش داده میشه.شما برای هر اهنگ میتونید یک عکس به دلخواه و در هر سایزی انتخاب کنید سپس در هنگام اجرا کردن اون اهنگ عکس انتخاب شده به صورت سایز کوچکتر در بالای صفحه سمت چپ یعنی دقیقا به جای اون عکس سی دی زرد رنگ که پشتش یک فایل ابی قرار داره قرار میگیره!!

//

goodtrick جان بیا با هم دیگه و با همکاری بقیه ی بچه های سایت رمز و رازهای نهفته ی این گوشی رو کشف کنیم.یه نکته ی دیگه:ایا میدونستید که با 5700 میشه تمام مشخصات یک اهنگ رو تغییر داد؟؟یعنی مانند نرم افزار winamp در کامپیوتر میشه در 5700 نیز این کار رو کرد!!توضیح در پست بعدی!

//

در قسمت option هر اهنگ به غیر از گزینه هایی مانند album art یک گزینه با نام song details قرار داره که با انتخاب این گزینه میتونید تمام مشخصات اهنگ رو از قبیل سال ساخت اهنگ و سایتی که از اون اهنگ رو دانلود کردید و اسم خواننده و اسم اهنگ و غیره رو میشه تغییر داد.
**موافقم**
البته اين كه شما گفتي براي تغيير مشخصات اهنگ به شرطي انجام ميشه كه فايل پرودكت يا read only نباشه
چيز جالبيه.واين قدرت سيمبين رو نشون ميده.

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نكته بد بعدي در مورد اين گوشي:
بهد از پايان بلوتوث همينطور كه ميدونيد فايل به بخش مسيج ها ميره
وبايد ما فايل رو Save كنيم ولي گوشي از ما نميپرسه كه آيا ميخواين اسم فايل رو عوض كنين يا نه....
منتظر بعدي باشيد....

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست دارين يه Text به صورت هميشگي روي دسكتاپ گوشيتون باشه؟
همينطور كه ميدونيد زير stand by يه Text كوچيك هست كه نوشته No clalender enties for today
اين متن رو ميتونيد به صورت دلخواه و براي هميشه روي دسكتاپ داشته باشين.
اون قسمت No clalender enties for today رو انتخاب كنيد.سپس بخش cleander باز ميشه به مسير
option>new entry>memo برين.متن دلخواه رو بنويسيد.سپس مقدار end data رو به هر مقدار دلخواه تغيير بدين.
وdone رو بزنيد وسپس exit.متن مورد نظر تا اون تاريخي كه مشخص كردين روي دسكتاپ شماست.

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل از تم هست.تم ارجینال یا یه تم مخصوص گوشی خودتون که N95 بهش می خوره بزارید مشکل حل می شه.

حتی در منوها هم اگر میوزیک رو با ریموت عوض کنید گوشه بالای LCD دقیقه و اسمش رو نشون می ده

این کلا جهت پایین رو می زنی میوزیک رو Stop می کنه و باید Back بزنی تا به Playlist بره و از اونجا میوزیک رو انتخاب کنی

قبلا سونی اریکسون داشتی نه؟؟عادت می کنی :D

بازم نگرفتي جيگر:(
من خود موزيك پلير رو نگفتم(يعني صفحه اصلي.ديگه احمق كه نيستم)
من مثلا بخش all song رو گفتم كه وقتي به آخر ليست ميره طبعا بايد با زدن دكمه پائين به اول ليست بره.
تم هم اورجينال خود گوشيه اصلا من براي گوشيم تم نگرفتم تا حالا.همش رو هم امتحان كردم.

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها توی قسمت all song موزیک پلیر که رفتید با اسکرول گوشی شروع کنید به پایین اومدن.سپس همینطور که دارید پایین میایید خیلی سریع دستتون رو از رو اسکرول بردارید و دوباره جهت پایین اسکرول رو فشار بدید.ناگهان اون مقدار ساعت اهنگهاتون میره و به جاش کلمه ی fast نوشته میشه و سرعت جستجوی شما در میان اهنگهاتون وحشتناک میشه.امتحان کنید!!!این قابلیت رو مثل اینکه نوکیا به جای حالت ایینه قرار داده وبرای کسانی که مثل من 1000 تا اهنگ دارن مناسبه البته شما میتونید از قابلیت سرچ کردن نیز استفاده کنید ولی قابلیت حرکت کردن سریع در میان اهنگها خیلی باحال تره!!!!!

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
goodtricks جان ممکنه قابلیت ایینه در فریم ویر جدید دوباره عرضه بشه!!!ولی با قابلیت fast یا همون سریع حرکت کردن در میان اهنگها دیگه نیازی به قابلیت ایینه فکر نمیکنم باشه!!!

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
وقتی روی مدیا پلایر هستید رم و در بیارید و دوباره جا بزنید.اون موقع سرچ می کنه و پیدا کنه.راه بعدی از Option همون مدیا پلایر روی Refresh music library کلیک کنید تا اهنگ های داخل گوشی رو سرچ کنه و به مدیا پلایر اضافه کنه

این کارها رو کردم و مینویسه SEARCHIN FOR MUSIC در حدود 50 دقیقه صبر کردم ولی همین عبارت باقی میمونه و بعدش هم هیچی . تعداداهنگها رو هم کم کردم به 50 تا با فرمت MP3 ولی باز نشد مشکل از چی هست؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
این امنیت سیمبین هم شده دردسر:(

برنامه هایی که کرک شدن Certificate ندارن و نصب نمیشن!
از SymbianSigned میشه گرفت که اونم فعلا عضو نمیگیره!
موندم رو هوا:(

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
این امنیت سیمبین هم شده دردسر:(

برنامه هایی که کرک شدن Certificate ندارن و نصب نمیشن!
از SymbianSigned میشه گرفت که اونم فعلا عضو نمیگیره!
موندم رو هوا:(
من عضوم ولی ظاهرا" دیگه certificate نمیده که بشه برنامه رو باهاش ساین کرد یه سرچی بزن اگه cert داد بگو من برات فایل رو بگیرم

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
امیر جان یه سوال دیگه هم داشتم چطور با خود گوشی مموری رو فرمت کنم؟
وقتی روی مموری راست کلیک میکنم و مشخصاتش رو میبینم مینویسه 90 مگابایت در حال استفاده اما وقتی وارد مموری میشم و حجم فایلها رو اندازه میگیرم 40 مگابایت بیشتر نیست . مشکل از چی هست؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
بازم نگرفتي جيگر:(
من خود موزيك پلير رو نگفتم(يعني صفحه اصلي.ديگه احمق كه نيستم)
من مثلا بخش all song رو گفتم كه وقتي به آخر ليست ميره طبعا بايد با زدن دكمه پائين به اول ليست بره.
تم هم اورجينال خود گوشيه اصلا من براي گوشيم تم نگرفتم تا حالا.همش رو هم امتحان كردم.

قربونت برم خوب اینو اول بگو....همیشه نوشته هات جنبه معما داره :D

یه خورده بیشتر توضیح بده تا اشتباه نشه.قصد جسارت که نداشتم

باسه اون نشون دادن میوزیک هم باسه من نشون می ده و مشکلی نداره ...

این کارها رو کردم و مینویسه SEARCHIN FOR MUSIC در حدود 50 دقیقه صبر کردم ولی همین عبارت باقی میمونه و بعدش هم هیچی . تعداداهنگها رو هم کم کردم به 50 تا با فرمت MP3 ولی باز نشد مشکل از چی هست؟

این مشکل برای منم پیش اومده.کلید قرمز رو فشار دادم و از میوزیک خارج شدم اما وقتی که وارد مدیا پلایر شدم میوزیک های جدید رو رفرش کرده.شما تو صفحه اصلی مدیا پلایر رم رو در بیارو دوباره جا بزن تا پیغام سرچ بده

امیر جان یه سوال دیگه هم داشتم چطور با خود گوشی مموری رو فرمت کنم؟
وقتی روی مموری راست کلیک میکنم و مشخصاتش رو میبینم مینویسه 90 مگابایت در حال استفاده اما وقتی وارد مموری میشم و حجم فایلها رو اندازه میگیرم 40 مگابایت بیشتر نیست . مشکل از چی هست؟

نمی دونم والا....تاحالا به این مشکل برنخوردم

من تاحالا گوشی سیمبین نداشتم و فقط اطلاعات سیمبین دارم و زیاد تجربه ندارم

نرم افزار هم نصب کردید و توی رم ریختید؟؟فایل های سیستمی هم گوشی نشون نمی ده.اینارو هم در نظر گرفتید؟؟

باسه فرمت رم هم برو قسمت Setting و دنبال ایکون Memmory بگرد.من خودم چون انتقالش دادم دقیق نمی دونم تو کدوم فولدر هست.وقتی که بازش کردی یه کلیک راست کن و گزینه Format Memory card رو بزن تا فرمت کنه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من عضوم ولی ظاهرا" دیگه certificate نمیده که بشه برنامه رو باهاش ساین کرد یه سرچی بزن اگه cert داد بگو من برات فایل رو بگیرم
چرا هنوز هم میده
PM زدم خدمتتون

بالا