• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
تهرانشهر جان واست فایل Cer رو فرستادم
20.gif

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان این صفحه پلاستیکی روی LCD هست مال من داره کنده میشه!:(
خیلی بد منظره شده اگه نکنمش زشت و بد منظره هست اگه هم بکنمش می ترسم به صفحه نمایش گوشی آسیبی برسه گو اینکه حتی اگه من هم نکنمش تا 2-3 روز دیگه این جور که داره پیش میره خودش کنده میشه!!!
کسی از دوستان می تونه راهنمایی چیزی بکنه....؟
ممنون!

مهم نیست.بعدا تلقش می یاد و می خری

دوستان یعنی این 5700 چینی سیستم عاملش سیمبین نیست؟

سیمبین کجا بود..جاوا تاچ اسکرین هست

در پايان اين اكولايزر براي بيشتر شدن صداي باس در هدفون 5700
(توجه داشته باشين كه كلا 10 مرحله ميتونيد پاين يا بالا ببريد)

من اینو تست کردم و فرق اساسی ندیدم.اما تو صفحات اول یکی از یوزرها یه تنظیمات باس گذاشته بود و تست کردم خیلی بهتر جواب داد

من یه میوزیک Paffendorf دارم که تو عمرم همچین بیس از هیچ میوزیکی ندیدم.شیشه ماشین رو پایین می یاره.روی هدفون 810 سردرد می گرفتم اما روی 5700 اصلا....

http://www.youtube.com/watch?v=d77piEmuw-g
ببینید با 5700 چطوری برخورد میکنن.10000بار گوشی رو چرخوند.من با دیدن این کلیپ حالم بهم خورد.وحشتناک با گوشی رفتار میکنه ولی گوشی سالم میمونه!!

خیلی قشنگ با گوشی رفتار می کرد ... کلی حال کردم :D

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
مهم نیست.بعدا تلقش می یاد و می خری

سیمبین کجا بود..جاوا تاچ اسکرین هست

من اینو تست کردم و فرق اساسی ندیدم.اما تو صفحات اول یکی از یوزرها یه تنظیمات باس گذاشته بود و تست کردم خیلی بهتر جواب داد

من یه میوزیک Paffendorf دارم که تو عمرم همچین بیس از هیچ میوزیکی ندیدم.شیشه ماشین رو پایین می یاره.روی هدفون 810 سردرد می گرفتم اما روی 5700 اصلا....

خیلی قشنگ با گوشی رفتار می کرد ... کلی حال کردم :D
5700 چینی ایران هم میاد؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
دوستان این صفحه پلاستیکی روی LCD هست مال من داره کنده میشه!:(
خیلی بد منظره شده اگه نکنمش زشت و بد منظره هست اگه هم بکنمش می ترسم به صفحه نمایش گوشی آسیبی برسه گو اینکه حتی اگه من هم نکنمش تا 2-3 روز دیگه این جور که داره پیش میره خودش کنده میشه!!!
کسی از دوستان می تونه راهنمایی چیزی بکنه....؟
ممنون!

شما میتونی از LCD Protecter استفاده کنی ! ( محافظ صفحه نمایش ):rolleyes:
شاید گیرت نیاد باید بگردی . توی تهران که حتما هست اگه تهرانی . :eek::f34r:
قیمتش هم بین 3 تا 4 هزار تومنه . دقیقا چسب میشه روی صفحه گوشیت خیلی چیز ملسیه !!:lol:
منم مال خودش اگه کنده شد حتما اون جوری میگیرم .;)

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها يه سئوال : اگه بخوايم 5700 رو ريست كنيم راهي هست ؟ منظورم از ريست كداي 7370 و7780 و ... نيستا
منظورم اينه كه به جاي اينكه گوشي رو خاموش و روشن كنيم ، ريستش كنيم . همون ريستي كه خود گوشي بعد از چند روز كار زياد و موقعي كه رمش پر شده انجام مي ده . يه برنامه هم گرفتم ولي ريست نمي كرد

يه Profile جديد به نام Offline در 5700 . اگه اينو فعال كنيد ديگه در دسترس نيستيد . جالبه خودش به جاي آنتن ضربدر مي زاره و ديگه نمي تونيد تماس داشته باشد و در دسترس هم نيستيد . براي بعضيها خوبه :D

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
استفاده از این گوشی به عنوان کول دیسک یه خورده دردسر داره !!

باید تمام برنامه هارو ببندید و حتی اگر تو قسمت Messege مقدار فضای اس ام اس هارو به Memory Card داده باشید باید دوباره به Phone تغیر بدید.بعد وقتی روی ایکون USB تو قسمت Setting می رید گزینه پیغام وصل شدن رو می ده و وصل می شه به PC

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها يه سئوال : اگه بخوايم 5700 رو ريست كنيم راهي هست ؟ منظورم از ريست كداي 7370 و7780 و ... نيستا
منظورم اينه كه به جاي اينكه گوشي رو خاموش و روشن كنيم ، ريستش كنيم . همون ريستي كه خود گوشي بعد از چند روز كار زياد و موقعي كه رمش پر شده انجام مي ده . يه برنامه هم گرفتم ولي ريست نمي كرد

يه Profile جديد به نام Offline در 5700 . اگه اينو فعال كنيد ديگه در دسترس نيستيد . جالبه خودش به جاي آنتن ضربدر مي زاره و ديگه نمي تونيد تماس داشته باشد و در دسترس هم نيستيد . براي بعضيها خوبه :D

اين offline كه ميگين تو خيلي ديگه از گوشيها هست
مثلا n70,n73,3250 و.....
امكان خيلي جالبيه

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
اين offline كه ميگين تو خيلي ديگه از گوشيها هست
مثلا n70,n73,3250 و.....
امكان خيلي جالبيه
بله خیلی امکان جالبی هست
حتی من بدون سیم کارت هم امدم تو گوشی زده بود Offline وهمه کاری میشد کرد.
حتی بلوتوث هم میشد فرستاد.

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز يكي از فاميلهامون 5700 خريد مشكي
گوشي خودمو ميديدم ميگفتم اون چه زشته گوشي اونو رو هم كه ميديدم ميگفتم گوشي خودم چه زشته....
ولي از نظر مونتاژ اصلا حال نكردم دوو قسمت گوشي در يك راستا نبود.
و زبون فارسي هم نداشت
ورژنش هم اين بود
V03.27
12-04-07
RM-230
Nokia 5700 20.01
از من اين خط آخري انجوريه nokia 5700 21.01
احتمالا مال زبونشه
قسمت چرخونش هم خيلي شل بود

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
امروز يكي از فاميلهامون 5700 خريد مشكي
گوشي خودمو ميديدم ميگفتم اون چه زشته گوشي اونو رو هم كه ميديدم ميگفتم گوشي خودم چه زشته....
ولي از نظر مونتاژ اصلا حال نكردم دوو قسمت گوشي در يك راستا نبود.
و زبون فارسي هم نداشت
ورژنش هم اين بود
V03.27
12-04-07
RM-230
Nokia 5700 20.01
از من اين خط آخري انجوريه nokia 5700 21.01
احتمالا مال زبونشه
قسمت چرخونش هم خيلي شل بود

البته goodtricks جان فراموش نکن که مونتاژ 5700 قرمز رنگ خیلی بدتر از مشکی ان هست .دلیلش رو هم که خودتون میدونید.گوشی 5700 شما که قرمز رنگه رنگ دکمه ی c ان پریده.در مورد قسمت چرخان گوشی نیز لطفا جو سازی نفرمایید .من چندین کلیپ تصویری دیده ام که به بدترین شکل ممکن با قسمت چرخان این گوشی رفتار میکنن ولی گوشی سالم میمونه!!یه لینک از کلیپهایی که دیدم رو قبلا در اختیارتون گذاشتم.در ضمن من امروز 6300 نوکیا رو نیز از نزدیک دیدم .باور کنید قسمت لایه ی محافظ اسپیکر 6300 تکون خورده بود و اسپیکر 6300 معلوم بود.پس مشکل مونتاز در تمام گوشیهای جدید نوکیا وجود داری.خواهشا یه لطفی بکنید و دیگه از قسمت چرخان 5700 بد نگید چون من تا الان هزار بار چرخوندمش و هیچ مشکلی برام پیش نیومده و همچنین کلیپهای موجود در اینترنت نیز این موضوع رو ثابت میکنه!

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته goodtricks جان فراموش نکن که مونتاژ 5700 قرمز رنگ خیلی بدتر از مشکی ان هست .دلیلش رو هم که خودتون میدونید.گوشی 5700 شما که قرمز رنگه رنگ دکمه ی c ان پریده.در مورد قسمت چرخان گوشی نیز لطفا جو سازی نفرمایید .من چندین کلیپ تصویری دیده ام که به بدترین شکل ممکن با قسمت چرخان این گوشی رفتار میکنن ولی گوشی سالم میمونه!!یه لینک از کلیپهایی که دیدم رو قبلا در اختیارتون گذاشتم.در ضمن من امروز 6300 نوکیا رو نیز از نزدیک دیدم .باور کنید قسمت لایه ی محافظ اسپیکر 6300 تکون خورده بود و اسپیکر 6300 معلوم بود.پس مشکل مونتاز در تمام گوشیهای جدید نوکیا وجود داری.خواهشا یه لطفی بکنید و دیگه از قسمت چرخان 5700 بد نگید چون من تا الان هزار بار چرخوندمش و هیچ مشکلی برام پیش نیومده و همچنین کلیپهای موجود در اینترنت نیز این موضوع رو ثابت میکنه!

اين ديگه از اون حرفاست:blink:
تو سايت نوكيا حتي روي كارتن تمام 5700 رنگش قرمزه(در واقع رنگ فابريك گوشي) انوقت چطوره كه مونتاژ قرمز بدتره؟
فكر كنم مجارستانيا با رنگ قرمز مشكل دارن؟:p
حالا يه بي شعوري اومده توي GSMArena نوشته كه قرمز بدتره(خودم هم قبل از اين كه شما ها بگين مطلبو خونده بودم)
از شما انتظار نميره يكم دقت كنيد
اينم بد شانسي منه كه بعد از 7-8 ساعت استفاده رنگ كليد C گوشيم رفت
در همنون كليپ هائي هم كه ميفرمائيد رنگ گوشي قرمزه!!!!!!

بي زحت ملاحظه كنيدhttp://mea.nokia.com/A4382106
اينجور كه به نظر ميرسه فقط رنگهاي قرمز و مشكي در سايت رسمي نوكيا موجود است و بقيه رنگها احتمال تقلبي بودن دارند

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
من امروز دقیقآ 128 بار اینو چرخوندم ولی هیچیش نشده
تا حالا بیشتر 1000 بار هم چرخوندمش.

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
رپ بوی جون گوشی شما چه رنگیه؟؟؟!!!!!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
میشه یه عکس ازش بزاری؟
رفتم خونه یک عکس ازش میگیرم.

دیروز تو مترو دیدم قاب پلاستیکی 5700 هم اومده و پسره زده بود به گوشیش

کلا چیز خیلی مسخره ایه! شکستنش یک طرف و نچرخیدن زیر گوشی یک طرف!

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
تهران شهر جان این قاب رو که دیدی به نظرت به گوشی خط نمیندازه!!؟؟؟چون من برای ان70 خریده بودم و لی به گوشی خط می انداخت.منظورم اینه که قاب کریستالی بود یا ژله ای(کا ندومی)؟؟؟؟؟

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
من تو علاالدين قاب براش پيدا نكردم. مي گفتند هنوز نيومده

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
رفتم خونه یک عکس ازش میگیرم.

دیروز تو مترو دیدم قاب پلاستیکی 5700 هم اومده و پسره زده بود به گوشیش

کلا چیز خیلی مسخره ایه! شکستنش یک طرف و نچرخیدن زیر گوشی یک طرف!
مرسی.
پس واقعآ چیز مسخره ایه.
به نظر من که نیازی نداره.
من رو 810 قاب کریستال که گذاشتم رو شاسیش جا گذاشت.

بالا