دوستان این صفحه پلاستیکی روی LCD هست مال من داره کنده میشه!
خیلی بد منظره شده اگه نکنمش زشت و بد منظره هست اگه هم بکنمش می ترسم به صفحه نمایش گوشی آسیبی برسه گو اینکه حتی اگه من هم نکنمش تا 2-3 روز دیگه این جور که داره پیش میره خودش کنده میشه!!!
کسی از دوستان می تونه راهنمایی چیزی بکنه....؟
ممنون!
دوستان یعنی این 5700 چینی سیستم عاملش سیمبین نیست؟
در پايان اين اكولايزر براي بيشتر شدن صداي باس در هدفون 5700
(توجه داشته باشين كه كلا 10 مرحله ميتونيد پاين يا بالا ببريد)
http://www.youtube.com/watch?v=d77piEmuw-g
ببینید با 5700 چطوری برخورد میکنن.10000بار گوشی رو چرخوند.من با دیدن این کلیپ حالم بهم خورد.وحشتناک با گوشی رفتار میکنه ولی گوشی سالم میمونه!!
5700 چینی ایران هم میاد؟مهم نیست.بعدا تلقش می یاد و می خری
سیمبین کجا بود..جاوا تاچ اسکرین هست
من اینو تست کردم و فرق اساسی ندیدم.اما تو صفحات اول یکی از یوزرها یه تنظیمات باس گذاشته بود و تست کردم خیلی بهتر جواب داد
من یه میوزیک Paffendorf دارم که تو عمرم همچین بیس از هیچ میوزیکی ندیدم.شیشه ماشین رو پایین می یاره.روی هدفون 810 سردرد می گرفتم اما روی 5700 اصلا....
خیلی قشنگ با گوشی رفتار می کرد ... کلی حال کردم
دوستان این صفحه پلاستیکی روی LCD هست مال من داره کنده میشه!
خیلی بد منظره شده اگه نکنمش زشت و بد منظره هست اگه هم بکنمش می ترسم به صفحه نمایش گوشی آسیبی برسه گو اینکه حتی اگه من هم نکنمش تا 2-3 روز دیگه این جور که داره پیش میره خودش کنده میشه!!!
کسی از دوستان می تونه راهنمایی چیزی بکنه....؟
ممنون!
تنکستهرانشهر جان واست فایل Cer رو فرستادم
5700 چینی ایران هم میاد؟
بچه ها يه سئوال : اگه بخوايم 5700 رو ريست كنيم راهي هست ؟ منظورم از ريست كداي 7370 و7780 و ... نيستا
منظورم اينه كه به جاي اينكه گوشي رو خاموش و روشن كنيم ، ريستش كنيم . همون ريستي كه خود گوشي بعد از چند روز كار زياد و موقعي كه رمش پر شده انجام مي ده . يه برنامه هم گرفتم ولي ريست نمي كرد
يه Profile جديد به نام Offline در 5700 . اگه اينو فعال كنيد ديگه در دسترس نيستيد . جالبه خودش به جاي آنتن ضربدر مي زاره و ديگه نمي تونيد تماس داشته باشد و در دسترس هم نيستيد . براي بعضيها خوبه
بله خیلی امکان جالبی هستاين offline كه ميگين تو خيلي ديگه از گوشيها هست
مثلا n70,n73,3250 و.....
امكان خيلي جالبيه
امروز يكي از فاميلهامون 5700 خريد مشكي
گوشي خودمو ميديدم ميگفتم اون چه زشته گوشي اونو رو هم كه ميديدم ميگفتم گوشي خودم چه زشته....
ولي از نظر مونتاژ اصلا حال نكردم دوو قسمت گوشي در يك راستا نبود.
و زبون فارسي هم نداشت
ورژنش هم اين بود
V03.27
12-04-07
RM-230
Nokia 5700 20.01
از من اين خط آخري انجوريه nokia 5700 21.01
احتمالا مال زبونشه
قسمت چرخونش هم خيلي شل بود
البته goodtricks جان فراموش نکن که مونتاژ 5700 قرمز رنگ خیلی بدتر از مشکی ان هست .دلیلش رو هم که خودتون میدونید.گوشی 5700 شما که قرمز رنگه رنگ دکمه ی c ان پریده.در مورد قسمت چرخان گوشی نیز لطفا جو سازی نفرمایید .من چندین کلیپ تصویری دیده ام که به بدترین شکل ممکن با قسمت چرخان این گوشی رفتار میکنن ولی گوشی سالم میمونه!!یه لینک از کلیپهایی که دیدم رو قبلا در اختیارتون گذاشتم.در ضمن من امروز 6300 نوکیا رو نیز از نزدیک دیدم .باور کنید قسمت لایه ی محافظ اسپیکر 6300 تکون خورده بود و اسپیکر 6300 معلوم بود.پس مشکل مونتاز در تمام گوشیهای جدید نوکیا وجود داری.خواهشا یه لطفی بکنید و دیگه از قسمت چرخان 5700 بد نگید چون من تا الان هزار بار چرخوندمش و هیچ مشکلی برام پیش نیومده و همچنین کلیپهای موجود در اینترنت نیز این موضوع رو ثابت میکنه!
من امروز دقیقآ 128 بار اینو چرخوندم ولی هیچیش نشدهالبته goodtricks جان فراموش نکن که مونتاژ 5700 قرمز رنگ خیلی بدتر از مشکی ان هست .دلیلش رو هم که خودتون میدونید.گوشی 5700 شما که قرمز رنگه رنگ دکمه ی c ان پریده.در مورد قسمت چرخان گوشی نیز لطفا جو سازی نفرمایید .من چندین کلیپ تصویری دیده ام که به بدترین شکل ممکن با قسمت چرخان این گوشی رفتار میکنن ولی گوشی سالم میمونه!!یه لینک از کلیپهایی که دیدم رو قبلا در اختیارتون گذاشتم.در ضمن من امروز 6300 نوکیا رو نیز از نزدیک دیدم .باور کنید قسمت لایه ی محافظ اسپیکر 6300 تکون خورده بود و اسپیکر 6300 معلوم بود.پس مشکل مونتاز در تمام گوشیهای جدید نوکیا وجود داری.خواهشا یه لطفی بکنید و دیگه از قسمت چرخان 5700 بد نگید چون من تا الان هزار بار چرخوندمش و هیچ مشکلی برام پیش نیومده و همچنین کلیپهای موجود در اینترنت نیز این موضوع رو ثابت میکنه!
مشکیرپ بوی جون گوشی شما چه رنگیه؟؟؟!!!!!
رفتم خونه یک عکس ازش میگیرم.میشه یه عکس ازش بزاری؟
مرسی.رفتم خونه یک عکس ازش میگیرم.
دیروز تو مترو دیدم قاب پلاستیکی 5700 هم اومده و پسره زده بود به گوشیش
کلا چیز خیلی مسخره ایه! شکستنش یک طرف و نچرخیدن زیر گوشی یک طرف!