• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بچه ها من امشب میخوام با ایرانسل 5700 ام رو آپدیت کنم ، میخوام بدونم میشه با خود 5700 که کانکت میشم

آپدیتش کنم یا اینکه باید یه گوشیه دیگه هم داشته باشم ؟

البته گوشی رو به pc وصل میکنم که سرعتم هم 10 تا 11 کیلوبایت بر ثانیه است . نظر شما چیه ؟ آیا میشه ؟

به نظر خودم که نمیشه چون یه بار دایال آپ امتحان کردم ، موقعی که شروع میکنه به دانلود کردن اتوماتیک از حالت

PC suite دیس کانکت میشه ! آیا روشی هست که با خود گوشیم آپدیت کنم ؟
هیچ راهی وجود نداره ، باید با یک گوشی دیگه به اینترنت وصل بشید

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نظر منم چنین چیزی امکان نداره

چون بعد از دانلود فریمور باید از طریق کابل فلش بشه...فریمور رو که نمی تونه تو حافظه داخلی نگه داره و فلش کنه...حتی اگر هم نگه داره بازم نمی تونه فلش کنه چون در بین فلش کردن چندین بار گوشی ریست می شه

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
ولی من قبلنا 800 رو با ایرانسل یه بار آپدیت کردم !
از تو خود گوشی serching for update رو زدم گوشی گشت و یه فایل 3 مگی رو پیدا کرد ما هم دانلودش کردیمو یه سری تغیرات و ... گوشی ریست شد و بالا اومد و آپدیت شده بود !!
که البته همچین کاری عمرا فکر نکنم رو نوکیا جواب بده یعنی آنلاین بشه با خود گوشی ، گوشی رو آپدیت کرد ، مثل سونی اریکسون .

hamid_1367

Registered User
لایک‌ها
13
آقا من میخواستم بدونم که آیا باید تو اون مرحله ی آخر که گوشی فلش میشه هم به نت وصل بود؟؟؟ اون مرحله ی آخر چند دقیقه طول میکشه ؟؟؟ واسه آپدیت علاوه بر اون نرم افزاری که معرفی کردین واسه آپدیت باید حتمن pc suite هم نصب باشه؟؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
آقا من میخواستم بدونم که آیا باید تو اون مرحله ی آخر که گوشی فلش میشه هم به نت وصل بود؟؟؟ اون مرحله ی آخر چند دقیقه طول میکشه ؟؟؟ واسه آپدیت علاوه بر اون نرم افزاری که معرفی کردین واسه آپدیت باید حتمن pc suite هم نصب باشه؟؟
سلام
فکر کنم باید به اینترنت وصل باشی.
میگن نیازی نیست ولی من یه بار بدون Pc Suite گوشی رو وصل کردم رمشو نخوند.

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
RapB0y جان
شما عين مطلبي كه بنده براي درخواست شما گذاشته بودم رو حتي بدون جا گزاشتن 1 "واو" در سايت P30World
و در اين لينك http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=120309&page=239 بدون نقل قول كردن از بنده حقير يا سايت persiantools كپي برداري كردين.:hmm::(
از شما انتظار نميرفت....

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
RapB0y جان
شما عين مطلبي كه بنده براي درخواست شما گذاشته بودم رو حتي بدون جا گزاشتن 1 "واو" در سايت P30World
و در اين لينك http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=120309&page=239 بدون نقل قول كردن از بنده حقير يا سايت persiantools كپي برداري كردين.:hmm::(
از شما انتظار نميرفت....
سلام
شرمنده.
چند تا از بچه های اونجا درخواست کرده بودن منم از ماله شما گذاشتم.
شما که میدونین این 2 تا سایت رقیبه هم هستن.
باز هم شرمنده.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها منم امروز آپدیت کردم گوشی خیلی توپ شده
مشکل Mark All گالری هم برطرف شده.
صدای عکس گرفتن کمتر شده.
صداش هم کمی بیشتر شده.
دوربین هم عکس گرفتم بعد تو کامپیوتر مقایسه میکنم با قبل ببینم چه طور شده.
راستی داخل قسمت مسیج سرعت کمی بهتر شده.
همون طور که بقیه ی دوستان هم گفتن داخل سیو کردن عکس هم سریعتر شده.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
ولی من قبلنا 800 رو با ایرانسل یه بار آپدیت کردم !
از تو خود گوشی serching for update رو زدم گوشی گشت و یه فایل 3 مگی رو پیدا کرد ما هم دانلودش کردیمو یه سری تغیرات و ... گوشی ریست شد و بالا اومد و آپدیت شده بود !!
که البته همچین کاری عمرا فکر نکنم رو نوکیا جواب بده یعنی آنلاین بشه با خود گوشی ، گوشی رو آپدیت کرد ، مثل سونی اریکسون .

اون فرق می کنه...فقط یه اپدیت جزیی به حساب می یاد و صرفا برای رفع فیکس چند تا باگ ساده هست

با کابل عملا فریمور کاملا فلش می شه روی گوشی...روی خود گوشی های سونی اریکسون تا یه ساعت هم ممکنه فلش کردن طول بکشه که علتش همون کابل usb هست که سرعت انتقال داده هاش پایین تره

قاعدا نباید نیازی باشه..اما دی سی نکنید بهتره..مرحله اخر هم برای من 3 دقیقه طول کشید..کلا چند بار گوشی پشت سر هم ریست می شه....در اخر هم گوشی ممکنه کامل بالا نیاد که بهتره باتری رو دربیارید و دوباره جا بزنید و روشن کنید

پی سی سوت هم باشه و نباشه فرقی نمی کنه...مهم اینه که در تنظیمات USB خود گوشی بهش بگید که PC Suite رو بشناسه وقتی که کابل بهش وصل کردید...شما وقتی اون نرم افزار رو نصب کنید اتوماتیک فایل های کابل گوشی نصب می شن...اما روی هم رفته پی سی سوت هم نصب باشه بهتره....

سلام
شرمنده.
چند تا از بچه های اونجا درخواست کرده بودن منم از ماله شما گذاشتم.
شما که میدونین این 2 تا سایت رقیبه هم هستن.
باز هم شرمنده.

سینا جان انتظار این کار از شما نمی رفت که بدون منبع مطلبی رو در فروم دیگه بزارید...

این دو سایت هم رقیب هم باشن یا نه بازم باید منبع رو می نوشتید...هرچند که به تجربه من , اون سایت تیم مدیریتی بسیار بسیار ضعیفی نسبت به این سایت داره....

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچ راهی وجود نداره ، باید با یک گوشی دیگه به اینترنت وصل بشید

به نظر منم چنین چیزی امکان نداره

چون بعد از دانلود فریمور باید از طریق کابل فلش بشه...فریمور رو که نمی تونه تو حافظه داخلی نگه داره و فلش کنه...حتی اگر هم نگه داره بازم نمی تونه فلش کنه چون در بین فلش کردن چندین بار گوشی ریست می شه

بچه ها میشه ، با خود گوشی که به PC وصله هم میشه ، خودمم تعجب کردم . وقتی کانکت میشم و میخوای دانلود رو

شروع کنی از حالت PC suite دیس میشه ولی جالبه که از اینترنت که با خود pc suite وارد شدی دیسکانکت نمیشه!

خیلی جالبه نه ! یکی از بچه های موبایلستان هم این کار رو کرده و راحت آپدیت کرده ولی تو روزای

وسط هفته با طرح طلایی . من که 2 بار خواستم این کار رو بکنم تا وسطاش که میرسه انقدر ملت ریختن تو و

دارن مفت استفاده میکنن ، شبکه ایرانسل داره میترکه . ( 2 بارشم وسطاش دیس شدم و نصفه کاره موند .... )

البته آخرش که گوشی ریست میشه باید با دایال آپ وصل شی و 5 دقیقه آخرش رو با دایال وصل باشی .

پس میشه. به هر صورت مردم انقدر بی جنبن که ما نتونستیم فعلا آپش کنیم ، البته منم روش ولی کار من واجتره

چه کاری واجب تر از آپ 5700 :D

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كم كم همه دارند گوشيهارو آپديت ميكنن
كسائي كه آپ كردن ريست ديدن از گوشي؟
از من كه تا حالا ريست نشده

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
كم كم همه دارند گوشيهارو آپديت ميكنن
كسائي كه آپ كردن ريست ديدن از گوشي؟
از من كه تا حالا ريست نشده

من هم فعلا ریست ندیدم!البته من حدود یک ماهی میشه که اصلا گوشیم ریست نشده!حالا هم فریم ویر جدید رو ریختم روی گوشی و فعلا از ریست خبری نیست!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
ریست این گوشی همینطوری اتفاق نمی افته...یه هنگ هست که بر اثر باگ تبدیل به ریست می شه

من وقتی که اپدیت کردم یه صدبار پنل رو چرخوندم که شاید ریست بشه !! اما نشد !!!!

در مورد فریمور هم جالبه...این مورد رو نمی دونستم...

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
راهی هست که بشه روی درایو z نوشت و یا فایلها رو جابجا کرد؟

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راهی هست که بشه روی درایو z نوشت و یا فایلها رو جابجا کرد؟

سلام اين درايو Read Only هست و نميشه ازش فايلي رو پاك كرد يا توش كپي كرد.
----------
راستي يه مشكل جديدي كه در آپديت جديد حل شده فوت عدد 7 در زبان فارسي هستش.كه قبلا عدد 7 فونتش خراب بود ولي حالا درست شده(البته در زبان فارسي رو ميگم)

bamdad61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من یه مشکلی دارم اگه کمک کنین خیلی ممنون می شم.من از وقتی 5700 گرفتم وقتی برام اس ام اس میاد میرم مسیج دیتیلز تاریخ درسته اما ساعت روا 3 ساعت و خوردای جلو می زنه.
من ساعت رو تنظیم کردم ایران تهران تو دلیوری درسته ها اما اینجا که خیلی مهمتره اینجوریه.اپدیتم کردم حل نشد.
شما این مشکل رو ندارین؟چه کنم؟:(

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من یه مشکلی دارم اگه کمک کنین خیلی ممنون می شم.من از وقتی 5700 گرفتم وقتی برام اس ام اس میاد میرم مسیج دیتیلز تاریخ درسته اما ساعت روا 3 ساعت و خوردای جلو می زنه.
من ساعت رو تنظیم کردم ایران تهران تو دلیوری درسته ها اما اینجا که خیلی مهمتره اینجوریه.اپدیتم کردم حل نشد.
شما این مشکل رو ندارین؟چه کنم؟:(

سلام
عضويتت رو تو اين سايت بهت تبريك ميگم.
كلا 5700 مثل 3250(كه همون باباش ميشه):blink: اين خصيصه رو به ارث برده و كلا قسمت مسيجش يا سرعتش كمه يا اينكه عيب داره.البته از من هم مثل شماست.
تنها يه راه حل داري اون هم ريست هستش
2جور ميتوني ريست كني يكس ريست تنظيمات يكي هم ريست كلي(مستر ريست)

ريست اولي كه با كد :#7370#* انجام ميشه
براي بعدي هم اول بايد گوشي رو خاموش كني بعد همزمان سه كليد * و3 و دكمه سبز رو ميگيري و گوشي رو روشن ميكني(قبل از اين ريست حتما از اطلاعات مهمت پشتيبان بگير)

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
عضويتت رو تو اين سايت بهت تبريك ميگم.
كلا 5700 مثل 3250(كه همون باباش ميشه):blink: اين خصيصه رو به ارث برده و كلا قسمت مسيجش يا سرعتش كمه يا اينكه عيب داره.البته از من هم مثل شماست.
تنها يه راه حل داري اون هم ريست هستش
2جور ميتوني ريست كني يكس ريست تنظيمات يكي هم ريست كلي(مستر ريست)

ريست اولي كه با كد :#7370#* انجام ميشه
براي بعدي هم اول بايد گوشي رو خاموش كني بعد همزمان سه كليد * و3 و دكمه سبز رو ميگيري و گوشي رو روشن ميكني(قبل از اين ريست حتما از اطلاعات مهمت پشتيبان بگير)
GoodTricks جان واقعا با ریست درست میشه؟
شما خودت امتحان کردین؟
بعد این برنامه ی Orginiser که تو آپدیت جدید اضافه شده که پاک نمیشه؟

بالا