• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

bamdad61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
عضويتت رو تو اين سايت بهت تبريك ميگم.
كلا 5700 مثل 3250(كه همون باباش ميشه):blink: اين خصيصه رو به ارث برده و كلا قسمت مسيجش يا سرعتش كمه يا اينكه عيب داره.البته از من هم مثل شماست.
تنها يه راه حل داري اون هم ريست هستش
2جور ميتوني ريست كني يكس ريست تنظيمات يكي هم ريست كلي(مستر ريست)

ريست اولي كه با كد :#7370#* انجام ميشه
براي بعدي هم اول بايد گوشي رو خاموش كني بعد همزمان سه كليد * و3 و دكمه سبز رو ميگيري و گوشي رو روشن ميكني(قبل از اين ريست حتما از اطلاعات مهمت پشتيبان بگير)

ممنون لطف داری.
اره من 6630 هم داشتم اون تو دلیوری این مشکل و داشت که چندان مهم هم نبود اما این خوب مهمه
اینجوری مشکل حل میشه؟
برا شما حل شده؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
من این مشکل رو داشتم..با مستر ریست حل شد ... یه چند وقت بعد اومد که بازم با مستر ریست حل شد !!!

نتیجه

مستر ریست کنید و مستر ریست کنید و مستر ریست کنید و یه فحش به نوکیا بدید !!

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
من این مشکل رو داشتم..با مستر ریست حل شد ... یه چند وقت بعد اومد که بازم با مستر ریست حل شد !!!

نتیجه

چیزهای روی مموری که پاک نمیشه مثل مسیج اینا؟
یا دفترچه تلفن؟

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نتیجه

بابا چند بار هم گفتن ، مشکل از اپراتوره که فکر کنم از همراه اول هم باشه . چون من از ایرانسل به ایرانسل

هیچ مشکلی ندارم ولی از 912 به ایرانسل ساعتو اشتب میزنه . من خواهرم سامسونگ داره وخطشم ایرانسله

برا اونم از 912 که میاد ساعتو اشتب میزنه ولی از ایرانسل به ایرانسل مشکلی نداره . پس لطفا به نوکیا فحش

ندید ، این چیزی نیست که گوشی بخواد براش زیر سئوال بره تابلوه برا اپراتوره و تنظیمات اون

اینو که همه میدونن نوکیا بهترین برند هست و 5700 شاه گوشیا . پس فحش ممنوع

*** در مورد میسیجینگ این گوشی هم : اونایی که میگن کنده حتما تو آپشن میسیج memory in use رو ، رو مموری کارت

گذاشتن ، که این کار اشتباه محضه ، حتما باید رو فون مموری بذارین این کاروبکنین تا سرعت عالیه میسیجینگ 5700 رو

متوجه بشید ***

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
ابراهیم جون من با 5700 مشکلی ندارم...به نظرم یه گوشی خیلی پر قدرتی هست...اما با نوکیا زیاد رابطه خوبی ندارم !!

از اسمش خوشم نمی یاد..اما از کارش خوشم می یاد !!!

mori

Registered User
لایک‌ها
14
*** در مورد میسیجینگ این گوشی هم : اونایی که میگن کنده حتما تو آپشن میسیج memory in use رو ، رو مموری کارت

گذاشتن ، که این کار اشتباه محضه ، حتما باید رو فون مموری بذارین این کاروبکنین تا سرعت عالیه میسیجینگ 5700 رو

متوجه بشید ***

خیلی عالی بود!
واقعا لذت بردم:)

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
من هم اینو همیشه میگم که مشکل اشتباه زدن ساعت مسیج از طرف اپراتوره!!در مورد گذاشتن مسیجینگ بر روی فون مموری نیز خیلی ممنون1!!!

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

RAHGOZAR_MEYBOD

Registered User
لایک‌ها
1
..آقا این برنامه media safe هست..بعد از تقریبا 1 ماه که از این برنامه استفاده نمی کردم امشب رفتم سراغش اما پسوردشو یادم رفته! :(
کسی از دوستان هست که بتونه کمکی راهنمایی چیزی؟
ممنون!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
این برنامه آخر امنیته !!
واقعا برنامه کاردرستیه
شما از اطلاعاتت بکاپ بگیر مموری رو یه فرمت بکن ، بعد دوباره نصبش کن . احتمال داره درست بشه تازه شاید .
درضمن اگه پسورد رو یه چیز ساده مثل 1تا 6 میذاشتی الان همچین مشکلی نداشتی !!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه! من حدود یک ساله که 3250 دارم و ازش هم راضیم! الان چند وقتیه که 5700 چشممو گرفته! میخواستم ببینم به نظرتون خوبه عوض کنم؟! قیمتش الان بدون گارانتی چنده؟! درسته که میگن صفحه اش زیر آفتاب خوب کار میکنه؟! چون 3250 اصلا زیر آفتاب به درد نمیخوره!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
5700 نمونه تکمیلی 3250 هست

سنسور خیلی خوبی هم داره...این سنسور فقط زیر افتاب خیلی خوب کار نمی کنه !!! در هر نوری که فکرشو کنید به درستی و حرفه ای کار می کنه...می شه گفت نمونه کامل شده گوشی های نسل قدیم هست

مثلا شما ممکنه جلوی نور لامپ هم وقتی که نوشته های گوشی رو می خونید یه خورده تصویر روشن تر بشه....در کل سنسور خیلی حرفه ای داره...زیرافتاب هم خیلی خوب کار می کنه

یه عیبی که نسبت به 3250 داره اینه که یه خورده بدنه نازنازی داره....با کوچکترین خدشه ای که بهش وارد بشه قسمت سفید رنگش خش می افته...گوشی من چندین بار از دستم افتاده و متاسفانه گوشه هاش خش افتاده در حالی که قبلا W810 داشتم اصلا این مشکلات براش پیش نیومد !!

البته این مشکل با یه قاب کریستالی حل می شه اما بدنش نسبت به 3250 یه خورده ضعیف تره

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه! من حدود یک ساله که 3250 دارم و ازش هم راضیم! الان چند وقتیه که 5700 چشممو گرفته! میخواستم ببینم به نظرتون خوبه عوض کنم؟! قیمتش الان بدون گارانتی چنده؟! درسته که میگن صفحه اش زیر آفتاب خوب کار میکنه؟! چون 3250 اصلا زیر آفتاب به درد نمیخوره!

سلام...
من خودم قبل 5700 يدونه 3250 داشتم...
اولين چيزي كه بعد از خريد 5700 (نسبت به 3250) چشتو ميگيره و از خريدت راضي ميشي LCD واقعا عالي 5700 هستش.كه 3250 در اين مورد حرفي براي گفتن نداره.

ولي يه چيزي ناراحتت ميكنه و اونم اينه كه اين گوشي تو صدا(بلندي)حرفي براي گفتن نداره.نه اينكه فكر كني صداش كمه. ولي در برابر 3250 صداش كمه.(ولي خدائي كيفيت صدا و همچين باسي رو تو هيچ گوشي نديدم .كيفيت صدا و باس اين گوشي خداس اينو جدي ميگم انگار اسپيكر كامپوتره لامسب)

بدنه ظريف و وزن كمتر و همچنين نازكتر هم نظرتو جلب ميكنه.(اين رو هم بگم كه تا 1-2 ماه پنل گوشي رو اشتباه ميچرخوني:D چون بر عكس 3250 عمل ميكنه) از همون اولي يه لقي خيلي خفيف داره كه به نظر من بيشتر نميشه.
ولي 3250 از لحاظ استحكام و قسمت چرخان بهتر عمل ميكنه اينم به نظر من به خاطر فلزي بودن بعضي از قسمتهاي 3250 هستش
.................
خلاصه اين 2 تا گوشي كلي با هم فرق دارن
ولي 5700 راضيت ميكنه

peforce2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه در این کلوپ تخته شده که دیگه کسی پست نمیده؟
:blink:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
گفتنی ها گفته شده...می مونه سوال و جواب دوستان !!

--------------

امروز یه مورد بسیار جالب برای من پیش اومد !!!

گوشی من امروز هنگ کرد....هنگی که باعث شد باتری گوشی رو در بیارم ..... از وقتی که اپدیتش کردم دیگه ریست نشده و امروز هم هنگ کرد !!!

به نظر ریست 15 ثانیه خیلی بهتر از هنگ کردنه...

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
گفتنی ها گفته شده...می مونه سوال و جواب دوستان !!

--------------

امروز یه مورد بسیار جالب برای من پیش اومد !!!

گوشی من امروز هنگ کرد....هنگی که باعث شد باتری گوشی رو در بیارم ..... از وقتی که اپدیتش کردم دیگه ریست نشده و امروز هم هنگ کرد !!!

به نظر ریست 15 ثانیه خیلی بهتر از هنگ کردنه...
چیکار کردین باهاش که هنگ کرد؟
من که تا حالا بعد از آپدیت دیگه نه ریست شده نه هنگ کرده.
اگه اینطوری باشه مردشوره نوکیا با این آپدیت جدیدش.
چون صدای گوشی هم کمتر شده.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
یکبار من زدم با بلوتوث مموری رو تا خرخره پر کردم گوشی هنگید:D

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
چیکار کردین باهاش که هنگ کرد؟
من که تا حالا بعد از آپدیت دیگه نه ریست شده نه هنگ کرده.
اگه اینطوری باشه مردشوره نوکیا با این آپدیت جدیدش.
چون صدای گوشی هم کمتر شده.

اتفاقا کاملا برعکس...صدای گوشی از لحاظ Loud کمی شفاف تر شده....موردی که خودم دقیقا همزمان با دو تا 5700 انجام دادم و دقیقا دو تا میوزیک و ...

اما به صورت دقیق نمی توان تشخیص داد که بهتر شده...

حالا چطوری شما تست کردی که میگی ضعیف شده واسه من هم جالبه :D

من امروز یه تبدیل دو سیم کارت در یه سیم کارت گرفته بودم و چون تنظیماتش رو هنوز انجام نداده بودم هر چند دقیقه پیغام چنج شدن سیم کارت رو می داد...اون موقع هم می خواستم یه کلیپ پخش کنم که خوشم نیومد و Back زدم و یدفه اون گزینه هم اومد و بین گالری وایساد....کلیپ رو هنوز صداشو پخش می کرد اما کاملا تو هنگ بود .... راهی نداشتم جز اینکه باتری رو در بیارم....

بالا