یعنی همه برنامه های n73 روی این گوشی کار میکنه ؟! :blink:
خیلی خوبه اگه اینطور باشه !:happy:
راستی من تو سایت های دیگه دیدم که نوشتن اگه دکمه سبز رو موقع اس ام اس خوندن 2 ثانیه نگه داریم
خود گوشی اس ام اس رو میخونه !
شماها امتحان کردید !؟ خوب مبخونه ؟! :lol:
من بیصبرانه منتظرم که امروز گوشیم برسه دستم ! انتظار خیلی سخته !
چرا شما فکر می کنید تنها گوشی سیمبین 9.1 فقط N73 هست و هر برنامه ای می یاد فقط برای N73 هست؟؟؟
گوشی N71 که یه گوشی تاشو بود و قدیمی از سیمبین 9.1 استفاده می کنه...95 درصد برنامه های 9.1 روی این گوشی اجرا می شن....
اون دکمه سبز هم روی همه گوشی های نسل جدید سیمبین هست...بهش Speech می گن که یعنی صحبت کردن....روی اس ام اس هاتون هم یه گزینه Option رو بزنید گزینه Listen رو داره....سخنگو هم Ellen هست...می تونید Speecher های دیگه هم دانلود کنید....انگلیسی هم با لهجه بریتیش می گه اگر اشتباه نکنم...روی هم رفته خوبه...
(چون اين گوشي واقعا بزرگه و كار كردن باهاش خيلي سخته خود سوني اريكسون تا حالا چند تا آپديت براي اين گوشي داده ولي هنوز بعضي از مشكلاتش حل نشده)
P990 اصلا و ابدا نباید با سیمبین مقایسه بشه...UIQ کجا و Symbian کجا !!
صفحه کلید کامل و دوربین متمایز و خوب با فیلمبرداری عالی و همچنین ال سی دی 2.6 تاچ اسکرین از خصوصیات برتر p990 هست که باعث شده گوشی بزرگ جلوه داده بشه...برای این گوشی هم دیگه اپدیت نمی یاد...این گوشی متاسفانه شکست خورد و نتونست موفق باشه...اما هنوز که هنوزه با این رنج قیمتش یه گوشی خوب به حساب می یاد....سلیقه ای هم هست...با توجه به کارایی هاش هنوز که هنوزه محبوبه....
البته همه كسي لايق اين نيست كه نوكيا داشته باشه.............
من هیچ وقت با این جمله موافق نبودم و نیستم و نخواهم بود...تو این 15 ساله و خورده ای که نوکیا داره فعالیت می کنه فقط نشون داده که به فکر جیب خودش هست و بس...گوشی های گرون قیمت و با سخت افزار نسبتا بهتر می زنه....اما نباید فراموش کرد که هر گوشی در هر برند می تونه Perfect باشه و یه چیز کاملا مسخره ای هست که بگیم نوکیا همه گوشی هاش عالی هستند چرا چون نوکیاست !!
متاسفانه تعصب خاصی روی برندی ندارم..همونطور که می بینید با اینکه علاقه به سونی اریکسون دارم اما واقعیت p990 هم دارم می گم...
آپدیت هایی هم که شرکت سونی اریکسون برای این گوشی داده بیرون تمام مشکلاتش رو حل کرده !
متاسفانه مهمترین مشکلات این گوشی که یکیش بالا اومدن گوشی بدون مشکلات هنگ و کند بودن و استارت اپ هست حل نشد و نمی شود !! علت هم مقدار رمی هست که برای گوشی در نظر گرفتند و بسیار بسیار کم هست نسبت به UIQ3...در حالی که دو گوشی نسل جدید UIQ یعنی P1-W960 چهارصد برابر بهتر عمل می کنند !!
دوستت هم حتما مثل من از امکاتات p990 استفاده نمیکرده وگرنه 6120 چیکار میکنه که p990 نمیتونه بکنه !؟
6120 یه CPU خوب 369 مگاهرزی با رم 64 و رام 128 داره..با ال سی دی 16 میلیون کالر...سیمبین 9.2 و به روز...می تونه خیلی بهتر از P990 عمل کنه !!
قدرت سخت افزاری 6120 و 5700 , e90 مانند یک پاکت پی سی نرمال هست !!