• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
اره.هدفون این گوشی هم تنها چیزی که نداره بیس هست.یه هدفون سری واکمن رو تست کنید تا ببینید بیس واقعی یعنی چی !

از ارگانیزر اسلامیک (همون ایکونی که تو فولدر My Own اضافه شده) می تونید هم تایمر اذان رو قطع کنید و هم صداشو سایلنت کنید

دورو بر 270-275 تومنه
نه الان شده 295 تومن.
گرون شد:D.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
هدفون EP-635 یا EP-630 کاملا تایید میشه

امتحانش رو پس داد

من هفته ای 3 روز رفت و برگشت از دانشگاه توی سروصدای ماشین راحت باهاش آهنگ گوش میدم

علائدین پرسیدم طبقه 2 میداد 17

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
امیر جان هدفون میخواهی فقط هدفونهای گوشیهای الجی رو بزار در گوشت!!!وحشت میکنی!!!!داداشم یه کاجی 300 الجی خریده!!توی تنظیمات اکولایزر باس و راک و... رو داره!!!بیش از 4 برابر هدفونهای نوکیا بیس و بلندی داره!!!!از هدفونهای دبلیو810(گوشی قبلی داداشم )خیلی بلندترند ولی یه بدی که دارند مثل هدفونهای 5700 چکشی نستند یعنی مثل مثلا هدفونهای سری موزیکال نویا(ان70 و 73)تا اخر توی گوش نمیرند ولی اونقدر بلند هستند که دیگه نیازی به چکشی بودن نیست!!!!توی گوشی شاین الجی نیز که دوستم خریده یه مدل هدفون قرار داده شده بود که کمی کوچکتر بودند ولی بلندیشون بیشتر از هدفونهای 5700 بود!!!در ضمن هدفون کاجی 300 الجی به جک 5700 بطور مستقیم وصل میشه!یعنی خود هدفونها به ریموت کنترل مخصوص الجی وصل هستندو فقط لازیم سوکت رو توی 5700 کنی و پدرشو در بیاری!!!!!!
در ضمن تا یادم نرفته بگم که در اپدیت جدید گوشی در تنظیمات بلوتوث یه گزنه در اونجا که انمتخاب میکنی بلوتوث مخفی باشه و یا shown to all باشه اضافه شده که نوشته define ..برید ببینید به چه دردی میخوره!!!!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
نه الان شده 295 تومن.
گرون شد:D.

قیمت علادین تهران با شهرستان خیلی فرق داره

امیر جان هدفون میخواهی فقط هدفونهای گوشیهای الجی رو بزار در گوشت!!!وحشت میکنی!!!!داداشم یه کاجی 300 الجی خریده!!توی تنظیمات اکولایزر باس و راک و... رو داره!!!بیش از 4 برابر هدفونهای نوکیا بیس و بلندی داره!!!!از هدفونهای دبلیو810(گوشی قبلی داداشم )خیلی بلندترند ولی یه بدی که دارند مثل هدفونهای 5700 چکشی نستند یعنی مثل مثلا هدفونهای سری موزیکال نویا(ان70 و 73)تا اخر توی گوش نمیرند ولی اونقدر بلند هستند که دیگه نیازی به چکشی بودن نیست!!!!توی گوشی شاین الجی نیز که دوستم خریده یه مدل هدفون قرار داده شده بود که کمی کوچکتر بودند ولی بلندیشون بیشتر از هدفونهای 5700 بود!!!در ضمن هدفون کاجی 300 الجی به جک 5700 بطور مستقیم وصل میشه!یعنی خود هدفونها به ریموت کنترل مخصوص الجی وصل هستندو فقط لازیم سوکت رو توی 5700 کنی و پدرشو در بیاری!!!!!!
در ضمن تا یادم نرفته بگم که در اپدیت جدید گوشی در تنظیمات بلوتوث یه گزنه در اونجا که انمتخاب میکنی بلوتوث مخفی باشه و یا shown to all باشه اضافه شده که نوشته define ..برید ببینید به چه دردی میخوره!!!!

اول سلام :rolleyes:

حوصله راستش ندارم که در مورد مزایا و معایب 5700 صحبت کنم.فقط اینو می گم که الان یاد یه بنده خدایی افتادم که در سایت GSMArena در مورد این گوشی نوشته بود که 5700 اصلا یه گوشی Xpress music واقعی نیست و نوکیا در بیشتر گوشی های Xpress music ش نتونسته مثه سونی اریکسون یه گوشی واکمن بیرون بده....

اینو از لحاظ سخت افزاری گفتم.از لحاظ تست خودم...یه میوزیک در یه گوشی W810 انداختم و همچنین روی 5700 و با هدفون واکمن سونی اریکسون روی هر دو گوشی چک کردم..به جرات می تونم بگم W810 یه سر و گردن از لحاظ بیس بهتر و شفاف تر بود !!

دیگه بیشتر از این نیازی نمی بینم صحبت کنم.منبع خارجی خودش تموم کننده بحث هست.چون در اونجا تعصب روی گوشی یه کلمه کاملا خنده داره و خجالت می کشن روی گوشی تعصب به خرج بدن.....

در مورد اون منو هم من چیزی تو منوی بلوتوثم در اپدیت ندیدم...تو فروم های خارجی هم ندیدم کسی حرفی بزنه در این مورد !!

ادیت

خودش نوشته ... Define Period ... یعنی تو یه مدت زمان خاص بلوتوث کلا Hidden بشه و یا Show to all....

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
قیمت علادین تهران با شهرستان خیلی فرق داره

OK.
اینو راست میگی.
اینجا خیلی بد میندازن.
اون موقه که من میخواستم 5700 بخرم تهران 255 تومن بود اهواز 280 تومن.
با هزار بدبختی فروشندهه کردش 275 تومن.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اول سلام :rolleyes:

حوصله راستش ندارم که در مورد مزایا و معایب 5700 صحبت کنم.فقط اینو می گم که الان یاد یه بنده خدایی افتادم که در سایت GSMArena در مورد این گوشی نوشته بود که 5700 اصلا یه گوشی Xpress music واقعی نیست و نوکیا در بیشتر گوشی های Xpress music ش نتونسته مثه سونی اریکسون یه گوشی واکمن بیرون بده....
اینو از لحاظ سخت افزاری گفتم.از لحاظ تست خودم...یه میوزیک در یه گوشی W810 انداختم و همچنین روی 5700 و با هدفون واکمن سونی اریکسون روی هر دو گوشی چک کردم..به جرات می تونم بگم W810 یه سر و گردن از لحاظ بیس بهتر و شفاف تر بود !!
دیگه بیشتر از این نیازی نمی بینم صحبت کنم.منبع خارجی خودش تموم کننده بحث هست.چون در اونجا تعصب روی گوشی یه کلمه کاملا خنده داره و خجالت می کشن روی گوشی تعصب به خرج بدن.....
در مورد اون منو هم من چیزی تو منوی بلوتوثم در اپدیت ندیدم...تو فروم های خارجی هم ندیدم کسی حرفی بزنه در این مورد !!

....

چرا همه بحث ها سر بیس صدا هست ؟!

در مورد اصل کیفیت صحبت کنید !

آره من یه ضبط LG دارم که بیسش ساختمون رو خراب میکنه ولی جزئیات صدا توش مشخص نمیشه !!!

همین هدفون 5700 هم خیلی بیس زیادی داره ! من که از 10 درجه گزاشتم رو 4 ! (اکولایزر رو میگم)

همچی به اندازش خوبه !

بله خودشه.
داخل سونی اریکسون اونه.
چرا تو 990 2تا میفته؟
یه بار ریست کن شاید درست شه

کلا بعضی از سیمکارتا با بعضی از گوشی ها اینطوری میشه !!!

با ریست هم درست نمیشه ! :(

مرسی امیر جان.
شاید ایشونم مثل من آنتی ویرووس نصب کردن.
من که نصب کردم وقتی گوشی خاموش روشن میشه میرم تو منو تا 20 ثانیه هنگ میکنه تا راه بیوفته.
چه خوب پس منم برم همون کافینتی که خودم آپدیت کردم واسه ی دوستم آپدیت کنم.
کاش فقط برنامشو پاک نکرده باشه
یکی از دوستامم 5700 داره کامپیوترش ویرووسی شده گوشیو که وصل کرده ویرووس رفته توش.
سرعتش انقدر کند شده.
یه اس ام اس به زور وا میکنه

این مشکل دوستت هیچ ربطی به ویروس نداره !

اصلا هنوز برای سیمبیان 9 ویروسی ساخته نشده ! :lol:

من توصیه میکنم که آنتی ویروست رو پاک کنی !

تو گوشی خودم گشتم آنتی ویروس ندیدم ! :wacko:

گوشی توپ تره گوشیه امیر پیدا نمیکنی.
همین 810 رو فروخت 190 تومن

این امیر خیلی تو چیز فروختن استعداد داره ! :lol:

هدفون EP-635 یا EP-630 کاملا تایید میشه

امتحانش رو پس داد

من هفته ای 3 روز رفت و برگشت از دانشگاه توی سروصدای ماشین راحت باهاش آهنگ گوش میدم

علائدین پرسیدم طبقه 2 میداد 17

دمت گرم ! حتما همین رو میخرم !

بلندی که فایده نداره ! مگه آدم گوشش رو از سر راه آورده ؟! :D

باید کیفیت داشته باشه ! :cool:

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1

چرا همه بحث ها سر بیس صدا هست ؟!

در مورد اصل کیفیت صحبت کنید !

آره من یه ضبط LG دارم که بیسش ساختمون رو خراب میکنه ولی جزئیات صدا توش مشخص نمیشه !!!

همین هدفون 5700 هم خیلی بیس زیادی داره ! من که از 10 درجه گزاشتم رو 4 ! (اکولایزر رو میگم)

همچی به اندازش خوبه !

کلا بعضی از سیمکارتا با بعضی از گوشی ها اینطوری میشه !!!

با ریست هم درست نمیشه ! :(

این مشکل دوستت هیچ ربطی به ویروس نداره !

اصلا هنوز برای سیمبیان 9 ویروسی ساخته نشده ! :lol:

من توصیه میکنم که آنتی ویروست رو پاک کنی !

تو گوشی خودم گشتم آنتی ویروس ندیدم ! :wacko:

این امیر خیلی تو چیز فروختن استعداد داره ! :lol:

دمت گرم ! حتما همین رو میخرم !

بلندی که فایده نداره ! مگه آدم گوشش رو از سر راه آورده ؟! :D

باید کیفیت داشته باشه ! :cool:
نه برای چی پاکش کنم.
به گوشیم میسازه آنتی ویرووسه.
بعد در ضمن ربطی نداره به 9 گوشیه یکی دیگه از دوستامم ویرووس گرفت از کامپیوتر.
گوشیشم W810 بازم سرعتش کند شده بود.
تا که فرمت کرد خوب شد.
آره امیر استعداده خوبی داره تو گوشی فروختن:D.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
مبيبنم كه تايپيك غرق شد ! :wacko:

حالا يه سوال فني !!!!!!!!!!!!!!!

چطوري ميتونم صداي اين بنده خدا كه SMS ميخونه رو عوض كنم و يكي ديگه بزارم ؟!

ميدونم بايد دانلود كنم !

ولي

از كجا !؟

چطوري ؟!

چطور بريزم تو گوشي ؟!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
مبيبنم كه تايپيك غرق شد ! :wacko:

حالا يه سوال فني !!!!!!!!!!!!!!!

چطوري ميتونم صداي اين بنده خدا كه SMS ميخونه رو عوض كنم و يكي ديگه بزارم ؟!

ميدونم بايد دانلود كنم !

ولي

از كجا !؟

چطوري ؟!

چطور بريزم تو گوشي ؟!

سلام

از اینجا دونه به دونه دانلود می کنید و به گوشی انتقال می دید و از خود گوشی نصب می کنید..اول پکیج یه زبان رو نصب می کنید و بعد صدای Speecher هاشو دانلود می کنید

تو خود گوشی هم روی ایکون Speech کلیک می کنید و چنج می کنید

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام

از اینجا دونه به دونه دانلود می کنید و به گوشی انتقال می دید و از خود گوشی نصب می کنید..اول پکیج یه زبان رو نصب می کنید و بعد صدای Speecher هاشو دانلود می کنید

تو خود گوشی هم روی ایکون Speech کلیک می کنید و چنج می کنید

دستت درد نكنه !

همون يه دونه فايل صداي مرد رو دانلود كردم جواب داد ! :cool:

ميبينم كه تايپيك داش ميرفت تو صفحه 3 !!! :eek:

انگار كلا تو ايران فقط ما 3 تا اين گوشي رو داريم ! :happy:

چه حالي ميده ! :lol:

خوب چه خبر‌؟! :f34r:

گوشي هاتون خوبن !؟ هميچ مشكلي ندارن ؟!:f34r:

من 1 سوال دارم !

ميخوام ببيينم اين صفحه روي LCD گوشي با تعوض قاب عوض ميشه ؟!

يعني LCD روش چيزي داره يا نه ؟!

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1

دستت درد نكنه !

همون يه دونه فايل صداي مرد رو دانلود كردم جواب داد ! :cool:

ميبينم كه تايپيك داش ميرفت تو صفحه 3 !!! :eek:

انگار كلا تو ايران فقط ما 3 تا اين گوشي رو داريم ! :happy:

چه حالي ميده ! :lol:

خوب چه خبر‌؟! :f34r:

گوشي هاتون خوبن !؟ هميچ مشكلي ندارن ؟!:f34r:

من 1 سوال دارم !

ميخوام ببيينم اين صفحه روي LCD گوشي با تعوض قاب عوض ميشه ؟!

يعني LCD روش چيزي داره يا نه ؟!

خب معلومه که داره
اجب سوالی میپرسی هاااا:blink::wacko:

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان عزيز مي خوام Music Player رو ببندم. چيكار كنم؟
تو P30World عزيزي گفته بود كه مي تونيم بريم تو بخش Album Art و گزينه Download Graphic رو بزنيم و وقتي وارد وب بروزر شد Exit رو بزنيم. من امتحان كردم و جواب داد. اما راه ساده تري نيست؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان عزيز مي خوام Music Player رو ببندم. چيكار كنم؟
تو P30World عزيزي گفته بود كه مي تونيم بريم تو بخش Album Art و گزينه Download Graphic رو بزنيم و وقتي وارد وب بروزر شد Exit رو بزنيم. من امتحان كردم و جواب داد. اما راه ساده تري نيست؟

این شیوه که اصلا قرار هم نیست عملی بشه...بروزر چه ربطی به مدیا پلایر داره..اون یه باگ هست که بعضی اوقات پیش اومده...الان مدیا پلایر من همینطوری بعضی اوقات موقع اهنگ چنج کردن خود به خود عوض می شه...به این که شیوه بستن پلایر نمی گن...یه مشکلات سیمبینی می گن !

شما بهترین راهی که داری اینه که از نرم افزار Tracker استفاده کنید.این برنامه کل نرم افزارهای در حال اجرا رو کنترل می کنه.وقتی کلید Menu رو نگه می دارید خیلی حرفه ای تر برنامه های اجرا شده رو نشون می ده.روی ایکون مدیا پلایر برید و Kill applaction رو بزنید پلایر رو می بنده...

برنامش هم فکر کنم باید ساین بشه....تو هاردم نتونستم پیداش کنم مگر نه برات اپلود می کردم

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
این شیوه که اصلا قرار هم نیست عملی بشه...بروزر چه ربطی به مدیا پلایر داره..اون یه باگ هست که بعضی اوقات پیش اومده...الان مدیا پلایر من همینطوری بعضی اوقات موقع اهنگ چنج کردن خود به خود عوض می شه...به این که شیوه بستن پلایر نمی گن...یه مشکلات سیمبینی می گن !

شما بهترین راهی که داری اینه که از نرم افزار Tracker استفاده کنید.این برنامه کل نرم افزارهای در حال اجرا رو کنترل می کنه.وقتی کلید Menu رو نگه می دارید خیلی حرفه ای تر برنامه های اجرا شده رو نشون می ده.روی ایکون مدیا پلایر برید و Kill applaction رو بزنید پلایر رو می بنده...

برنامش هم فکر کنم باید ساین بشه....تو هاردم نتونستم پیداش کنم مگر نه برات اپلود می کردم
دستت درد نكنه دوست عزيز.
منظورم از پست قبليم راهي براي بستنش نبود. منظورم سوء استفاده از همين باگ بود.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
خب معلومه که داره
اجب سوالی میپرسی هاااا:blink::wacko:

یعنی اگه قاب رو عوض کنم اون شیشه روی LCD هم با خود قاب عوض میشه ؟!:wacko:

منظورم اینه که این شیشه به قاب وصله یا LCD !!؟؟ آخه من نگاه که میکنم بنظر میاد این از قاب جداست ! :blink:

دستت درد نكنه دوست عزيز.
منظورم از پست قبليم راهي براي بستنش نبود. منظورم سوء استفاده از همين باگ بود

واسه همینه به این گوشی میگن اکسپرس میوزیک ! :lol:

حالا چرا میخواید ببندینش ؟! گناه داره بیچاره ! :(

فضای رام کم میارید ؟! :blink:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8

یعنی اگه قاب رو عوض کنم اون شیشه روی LCD هم با خود قاب عوض میشه ؟!:wacko:

منظورم اینه که این شیشه به قاب وصله یا LCD !!؟؟ آخه من نگاه که میکنم بنظر میاد این از قاب جداست ! :blink:

واسه همینه به این گوشی میگن اکسپرس میوزیک ! :lol:

حالا چرا میخواید ببندینش ؟! گناه داره بیچاره ! :(

فضای رام کم میارید ؟! :blink:

عوض شدن قاب 5700 نسبتا شبیه بسیار زیاد به 3250 هست

پنل رو 30 درجه بچرخونید و کنار شیار های پنل پیچ هارو می بینید...با باز کردن پیچ ها دو طرف ال سی دی به طور ریلی پایین می یاد و چنج می شه.

تمام شیشه های گوشی ها هم تا اونجایی که دیدیم به قاب وصل بودن...هیچ گونه ربطی به ال سی دی ندارن !

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1

پنل رو 30 درجه بچرخونید و کنار شیار های پنل پیچ هارو می بینید...با باز کردن پیچ ها دو طرف ال سی دی به طور ریلی پایین می یاد و چنج می شه.

تمام شیشه های گوشی ها هم تا اونجایی که دیدیم به قاب وصل بودن...هیچ گونه ربطی به ال سی دی ندارن !
تایید میشه.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
یک باگ مسخره! بعد آپدیت هم پیش اومده

گوشی اکسس پوینت های از نوع Datacall , High Speed GSM رو نشون نمیده بعد از مدتی :(

بنابراین منکه با Gnubox کار میکنم بیچاره گشتم:(

البته بعد از آپدیت درست بود ولی از وقتی گوشی رو مستر ریست کردم و دوباره برنامه هارو ریختم خراب شد!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325

ايول استيو عجب اطلاعاتي داري ! خوشحال شدم ! :happy:

ايول رپ بوي تو هم عجب تاييدي كردي ! :lol:

یک باگ مسخره! بعد آپدیت هم پیش اومده

گوشی اکسس پوینت های از نوع Datacall , High Speed GSM رو نشون نمیده بعد از مدتی :(

بنابراین منکه با Gnubox کار میکنم بیچاره گشتم:(

البته بعد از آپدیت درست بود ولی از وقتی گوشی رو مستر ریست کردم و دوباره برنامه هارو ریختم خراب شد!

خوب 2باره آپديت كن ! شايد درست بشه ! :blink:

منم تو بعضي از قسمتا كه ميرم نشون نميده كه بلوتوثم روشنه ! :p

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
من گوشیم 5700 نیست، فقط یه سوال داشتم، گوشی من بعد از آپدیت به جای Irancell مینویسه IR 35 برای کسی این اتفاق افتاده ؟
راستی من گوشیم رو با اینترنت خود گوشی آپدیت کردم، یعنی موقعی که گوشی وصل بود برنامه آپدیت رو باز کردم و دانلود کرد و نصب کرد
راستی همه اطلاعات رو هم پاک میکنه، برای شما نکرد ؟

بالا