• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

اون زمانی که شما از این گوشی خوبا داشتی اگه صداش رو تا ته زیاد میکردی پی به مشکلش میبردی !;)

مشکل اینه که با بلندیه صدا نباید کیفیت تغییر کنه که میکنه !!!! :eek:
مشکل شما اینجاست که میخوای این گوشی واست نون هم بخره !!:hmm:
خب عزیز من وقتی صدا رو میبری بالا و کیفیت خراب میشه فکر نمیکنی این به خاطر ضعف اسپیکر های درپیتت هست ؟:lol:
به نظرت رو یه اسپیکر 100 هزار تومنی هم همین مشکل رو داری ؟;)
کلا این گوشی ساخته شده که " هدفون " باهاش موزیک گوش بدی نه هر چیز دیگه
حالا هی یه روز بیا بگو بیسش بالاس بیسش پایینه
کیفیت اونجوره اینجور بابا ول کن دیگه
تو کی میری سربازی ما از دستت راحت شیم ؟:weird:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
بچه ها بد سلام!!!این حرفو نزنید دیگه!!!5700 با اون چیپ موزیک قویش رو یه دفعه به اسپیکرهای کامپیوتر وصل کنید تا به قدرتش پی ببرید!!!میخواستم کارت صدامی کامپیوتر رو در بیارم به جاش 5700 رو وصل کنم!!!!

جالب اینه که کارت صدای انبوردم رو بیشتر از گوشیم قبول دارم..اخه یه هدست اصل کره ای هیوندا دارم که وقتی میوزیک گوش میدم واقعا لذت می برم..اما همون هدست رو به گوشی وصل می کنم می بینم صدا قوی نیست !

خب عزیز من وقتی صدا رو میبری بالا و کیفیت خراب میشه فکر نمیکنی این به خاطر ضعف اسپیکر های درپیتت هست ؟

تایید می شه...من این مشکل رو نداشتم

اینم کاملا تایید می شه...واکمن یعنی هدفون...از یه گوشی انتظار نباید داشته باشید که کار سیستم ماشین رو براتون انجام می ده

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
گوشی واکمن سونی اریکسون رو که نباید با اکسپرس میوزیک نوکیا یکی کرد !!!
اصلا منظورت رو نمیفهمم ! :blink:

مگه این گوشی ها برای گوش دادن به موسیقی ساخته نشدند ؟! :blink:

میشه دقیقتر بگی ؟! :blink:

بچه ها بد سلام!!!این حرفو نزنید دیگه!!!5700 با اون چیپ موزیک قویش رو یه دفعه به اسپیکرهای کامپیوتر وصل کنید تا به قدرتش پی ببرید!!!میخواستم کارت صدامی کامپیوتر رو در بیارم به جاش 5700 رو وصل کنم!!!!

آره کیفیتش خوبه ولی وقتی که صدا زیاد نباشه !!!!!!!

این یه عیب بزرگه که با زیاد شدن صدا کیفیت میاد پایین !!!!!!!!!!

مشکل شما اینجاست که میخوای این گوشی واست نون هم بخره !!:hmm:
خب عزیز من وقتی صدا رو میبری بالا و کیفیت خراب میشه فکر نمیکنی این به خاطر ضعف اسپیکر های درپیتت هست ؟:lol:
به نظرت رو یه اسپیکر 100 هزار تومنی هم همین مشکل رو داری ؟;)
حالا هی یه روز بیا بگو بیسش بالاس بیسش پایینه
کیفیت اونجوره اینجور بابا ول کن دیگه
:weird:

مشکل تو اینه که هیچ جور آدم نمیتونه منظورش رو بهت بفهمونه ! تو چرا انقدر دوزاریت کجه آخه ؟! :blink:

عزیز من اسپیکر هام رو 230 تومن 2 سال پیش خریدم ! این از این !

بعدشم که من گفتم که ولوم 4 از 10 یا حتی کمتر !

شما اگه دقت کرده بودی میفهمیدی که گفتم :

کیفیت صدا با ولوم پایین خوبه ولی با ولوم بالا روی گوشی صدا از بیخ ایراد پیدا میکنه ! دیستورت میشه !!!!!

جالب اینه که کارت صدای انبوردم رو بیشتر از گوشیم قبول دارم..اخه یه هدست اصل کره ای هیوندا دارم که وقتی میوزیک گوش میدم واقعا لذت می برم..اما همون هدست رو به گوشی وصل می کنم می بینم صدا قوی نیست !

اینم کاملا تایید می شه...واکمن یعنی هدفون...از یه گوشی انتظار نباید داشته باشید که کار سیستم ماشین رو براتون انجام می ده

اولندش که منم میگم که اونطور که تبلیغ کردند کیفیت بالایی نداره !

دومندش واکمن یعنی هدفون باید کیفیتش خیلی بیشتر از ماشین باشه !!!! :(

این کجاش عجیبه آخه ؟! :eek:

------------------------------------------------------------------------------------------------------

در کل به این نتیجه میرسیم که تقصیر شما هم نیست !

حتما تجربه گوش کردن به یک موسیقی به معنای واقعی کلمه کیفیت رو نداشتید که ...

درضمن بازم خواهش میکنم گوشیه محترم خودتون رو به یه چیزی مثل اسپیکر (بالای 100 تومن :lol:) وصل کنید

و صدای گوشی رو تا ته زیاد کنید و صدای اسپیکر رو کم کنید ببینید چه کیفیتی میگیرید ؟

یادمه قبل از آپدیت این مشکل کمتر دیده میشد !

درهر حال امیدوارم با آپدیت بعدی مشکل حل بشه !

-----------------------------------------------------------------------------------------

دیروز رفتم هدفون ep-630 کریتیو خریدم ! 18 میداد من 17 ازش گرفتم از پاساج ایران .

کیفیت خیلی بیشتر از هدفون خود گوشیه !

ولی باس در حد نصفه اونه !

صدا خیلی خیلی شفافه ولی بدرد کسی که دنبال باس و ... میگرده نمیخوره !!!!

خوراک خودمه ! :happy:

کلا مدلش با مال خود گوشی فرق میکنه ! ظاهرا میره تو لوله گوش (مثل هدفون گوشی) ولی در عمل

مثل هرفون های معمولی میمونه !

ولی تا حدودی صدای اطراف رو کم میکنه ولی نه مثل هرفون های کپسولی !

من که راضی بودم چون باس برام مهم نبود ولی اگه شما براتون مهمه نخرید !!!

فعلا.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
در کل به این نتیجه میرسیم که تقصیر شما هم نیست !

حتما تجربه گوش کردن به یک موسیقی به معنای واقعی کلمه کیفیت رو نداشتید که ...

تاپیک رو اشتباه اومدید !!!

اینجا نمایندگی نوکیا نیستش...کلوپ هواداران گوشی نوکیا 5700 هست

حرف خاصی دارید به شرکت نوکیا ایمیل بزنید.

ضمنا جو تاپیک هم بهم نزیزید...

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
تاپیک رو اشتباه اومدید !!!

اینجا نمایندگی نوکیا نیستش...کلوپ هواداران گوشی نوکیا 5700 هست

حرف خاصی دارید به شرکت نوکیا ایمیل بزنید.

ضمنا جو تاپیک هم بهم نزیزید...

چیه !؟

بهت بر خورد اشکال گوشی رو گفتم !؟:lol:

کجای این تایپیک مال هواداران هست ؟!:wacko:

اسم تاپیک رو نخوندی !؟:wacko:

اینجا همه چیز در مورد این گوشیه !!!:)

الآن اوکی شد ؟!:)

من نمیدونم شما با کجای این مساله مشکل دارید که صورت مسئله رو میپیچونید ؟! :blink:

میشه بگی جو تایپیک یعنی چی !؟ دوست داری بیایم الکی به به چه چه کنیم و از این جور لوس بازیا و ... !؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
لطفا (
rainbowf.gif
)

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
alfredo عزیز تمام صفحات این تاپیک رو خوندی که حرف از اشکالات این گوشی رو میزنی؟؟

30 صفحه اول رو بخون ... به اندازه کافی ریز و بم این گوشی رو نوشتم...نیازی به صحبت شما نیست که مجددا ایراد بگیرید

من نمیدونم شما با کجای این مساله مشکل دارید که صورت مسئله رو میپیچونید ؟!

کدوم صورت؟؟پیشنهاد می کنم تمام پست های این تاپیک رو بخونید تا بببنید قبل از شما در این مورد افراد زیادی بودن که بحث کردن و به نتیجه هم رسیدن...نیازی به صحبت مجددد شما نیست

میشه بگی جو تایپیک یعنی چی !؟ دوست داری بیایم الکی به به چه چه کنیم و از این جور لوس بازیا و ... !؟

الحمدلله تا 30 صفحه اول این تاپیک بحث کاملا تخصصی بود...تا الانش هم خوب بوده...مگر اینکه شما بخوایید تو هر پستتون جو تاپیک رو بهم بزنید و بگید چرا کسی تو این تاپیک حرفی نمی زنه و برای خودتون موضوع در بیارید !

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
alfredo عزیز تمام صفحات این تاپیک رو خوندی که حرف از اشکالات این گوشی رو میزنی؟؟
30 صفحه اول رو بخون ... به اندازه کافی ریز و بم این گوشی رو نوشتم...نیازی به صحبت شما نیست که مجددا ایراد بگیرید

کدوم صورت؟؟پیشنهاد می کنم تمام پست های این تاپیک رو بخونید تا بببنید قبل از شما در این مورد افراد زیادی بودن که بحث کردن و به نتیجه هم رسیدن...نیازی به صحبت مجددد شما نیست

الحمدلله تا 30 صفحه اول این تاپیک بحث کاملا تخصصی بود...تا الانش هم خوب بوده...مگر اینکه شما بخوایید تو هر پستتون جو تاپیک رو بهم بزنید و بگید چرا کسی تو این تاپیک حرفی نمی زنه و برای خودتون موضوع در بیارید !

عزیز من همه که نمیتونند برن 30 یا 70 صفحه تایپیک بخونند !!!

من هم نمیتونم !

------------------------------------------------------------------------------

عجب بدبختی داریم اینجا !!!

1 سوال پرسیدیم همه دارن تفره میرن !

یکی نیومد گه که اینجوری نیست یا هست یا اینجوری درست میشه یا نمیشه یا ... !!!!

صد رحمت به تایپیک 990 !!!

اصلا ما غلط کردیم این تایپیک رو آوردیم بالا ! همون بهتر که مدفون بشه !!!!!!!!!!!!!!!!

سولاتم هم میرم همون تایپیک 990 میپرسم ! حداقل نمیگن برو از اول بشین تایپک رو بخون !

زت زیاد

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

دیروز رفتم هدفون ep-630 کریتیو خریدم ! 18 میداد من 17 ازش گرفتم از پاساج ایران .

کیفیت خیلی بیشتر از هدفون خود گوشیه !

ولی باس در حد نصفه اونه !

صدا خیلی خیلی شفافه ولی بدرد کسی که دنبال باس و ... میگرده نمیخوره !!!!

خوراک خودمه ! :happy:

کلا مدلش با مال خود گوشی فرق میکنه ! ظاهرا میره تو لوله گوش (مثل هدفون گوشی) ولی در عمل

مثل هرفون های معمولی میمونه !

ولی تا حدودی صدای اطراف رو کم میکنه ولی نه مثل هرفون های کپسولی !

من که راضی بودم چون باس برام مهم نبود ولی اگه شما براتون مهمه نخرید !!!

فعلا.

والا من که توی گوشی اصلیش من باسی ندیدم!

توی هدفون کریتیو که باسش خیلی عالیه!

630 رو هم گرون خریدی 635 قیمتش 17 هست.

RAHGOZAR_MEYBOD

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان!
مي خوام چند تا تم و برنامه روي گوشي بريزم-روي كارت حافظه البته- اما ژيغام ميده كه حافظه پره و جاي كافي نداري! :eek:
اين در حاليه كه وقتي وضعيت كارت حافظه رو چك مي كنم مي بينم كه 470 مگ جاي خالي روي كارت دارم!
:eek:
مشكل از كجاست؟
راه حلش چيه؟
توضيح دهيد( 3 نمره) :D

دوستان از اينكه اين طور سريع و دلسوزانه منو راهنمايي كردين واقفا ازتون ممنونم!
:(

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
دوستان از اينكه اين طور سريع و دلسوزانه منو راهنمايي كردين واقفا ازتون ممنونم!
:(

نكنه حافظه رام يه حافظه خود گوشي رو ميگه !؟ شايد تم ها ايراد دارند !

شرمنده من تا جایی که اطلاعات داشتم کمک کردم ! :(

شما گوشیت رو مستر ریست کردی ؟!

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشي نوكيا 5700

در ابتداي امر نوكيا تبليغات نسبتا وسيعي در مورد اين گوشي انجام داد تا چائي كه كسائي كه اين گوشي رو دارن حتما به اين دو خط برخوردن:
• Share the groove in Hi-Fi sound with built-in stereo loudspeakers
• Crystal clear Hi-Fi sound quality with dedicated audio chip
اسپيكرها با صداي شفاف و كيفيت "هاي فاي" (حقيقتا اين يكي رو نوكيا راست گفنه)
صداي شفاف و فوق العاده با كيفيت "هاي فاي" (با چيپ موزيك اختصاصي)

اينها ادعاهاي نوكيا در مورد اين گوشيه ولي واقعا اينطوريه؟
در اكثر سايت ها اين نكته گفته شده كه اين گوشي در موزيك زياد موفق نبوده(توجه داشته باشين كه در مقايسه با گوشي هاي مخصوص پحش موزيك)
البته زياد هم نگران نباشيد چون انقدر ها هم بد نيست اين گوشي.
همه جا به اين نكته اشاره شده كه هدفونهاي اين گوشي بي كيفيت و از جنس ارزان چيني است.پس شما مجبور به خريد هدفون هستيد.كه اين زياد خوش آيند نيست.

در مقايسه اين گوشي با 3250 و ان 91 ميبينيم كه اين گوشي فقط در كيفيت در مقام دوم قرار داره.
ودر 2 تاي ديگه كه همون بيس و بلندي هستش مقام سوم رو داره.مخصوصا در بلندي صدا كه 1 امتياز از 3250 عقب تر هستش(البته در هدفون)
كلا امتياز اين گوشي در بخش موسيفي 7.3 است كه معمولي ناميده ميشه

بلندي صداي متوسط
باس نه چندان قوي(كه البته با استفاده از هدفون هاي با كيفيت و اكولايزر مناسب ميشه بهبود دادش)
رده بندي در دسته متوسط ولي در كل خوب و لذت بخش.
**
نكته جالب اينه كه تنها مدلهاي ان 91 و 5700 از چيپ مچزاي موسيقي در خودشون بهره ميبرن(دقيقا چيپ بكار رفته در مدل ان 91)
ولي ان 91 كجا و اين كجا
اميدواريم كه با آپديت هاي بعدي اين مشگل بر طرف بشه.(همينطوري كه در آخرين آپذيت اندكي بهبود داشت)
----------

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
ولي ان 91 كجا و اين كجا

N91 واقعا قدرت پخش میوزیک بسیار عالی داره.امیدوارم این گوشی هم بشه با اپدیت بهتر بشه

----------

یه باگ از پخش میوزیک بنویسم که شاید برای بعضی ها اتفاق افتاده.خیلی وقت بود که می خواستم بنویسم اما یادم می رفت

اگر در حال گوش کردن میوزیک با هدفون باشید و صدای میوزیک تا تا ولوم اخر باشه وقتی که یکی بهتون زنگ می زنه و جوابشون رو می دید و تماس رو قطع می کنید..بعد از چند ثانیه که صدای میوزیک دوباره Resume می شه اگر دقت کنید می بینید که شفافیت صدا کم می شه و یه زره ولوم میوزیک کم می شه !!

من تاحالا چندین بار به این موضوع برخوردم که یه میوزیک با شفافیت عالی گوش می دادم و بعد از قطع تماس احساس کردم که صدا ضعیف شده....تنها راهش هم اینه که کلا مدیا پلایر رو Kill کنید و یا گوشی رو خاموش و روشن کنید !!

یه مورد هم برای کسانی که ممکنه اطلاع نداشته باشند

اگر فیش 2.5 هدفون رو فقط تا نصف به ورودی گوشی بزنید (کاملا نه ) یه پنجره می یاد که چند تا گزینه داره.(فکر کنم سه تا) یکی Music Stand هست و دیگری Headphone...با انتخاب headphone ریموت کنترل هدفون از کار می افته !

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من که عمرا مبتونم با ولوم اخر آهنگ گوش بدم ! :blink:

اصلا از 70% که صدا زیاد میشه کیفیت به طور محسوسی افت پیدا میکنه !!

من تاحالا صدای N91 رو گوش نکردم ! ولی اینطوری که میگید باید جالب باشه !

من هم امیدوارم که با آپدیت بعدی کیفیت بهتر بشه !

البته من ب ااون هدفونی که الآن انداختم روش 100% از کیفیت راضی هستم

ولی نمیتونم صدا رو بشتر از 70% بلند کنم :(

کسی نمیدونه کی آپدیت جدید میاد ؟!

استیو جان من از اون هلپ PDF که واسه برنامه ریموت گذاشتی هیچی دستگیرم نشد ! :(

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
N91 واقعا قدرت پخش میوزیک بسیار عالی داره.امیدوارم این گوشی هم بشه با اپدیت بهتر بشه

----------

یه باگ از پخش میوزیک بنویسم که شاید برای بعضی ها اتفاق افتاده.خیلی وقت بود که می خواستم بنویسم اما یادم می رفت

اگر در حال گوش کردن میوزیک با هدفون باشید و صدای میوزیک تا تا ولوم اخر باشه وقتی که یکی بهتون زنگ می زنه و جوابشون رو می دید و تماس رو قطع می کنید..بعد از چند ثانیه که صدای میوزیک دوباره Resume می شه اگر دقت کنید می بینید که شفافیت صدا کم می شه و یه زره ولوم میوزیک کم می شه !!

من تاحالا چندین بار به این موضوع برخوردم که یه میوزیک با شفافیت عالی گوش می دادم و بعد از قطع تماس احساس کردم که صدا ضعیف شده....تنها راهش هم اینه که کلا مدیا پلایر رو Kill کنید و یا گوشی رو خاموش و روشن کنید !!

یه مورد هم برای کسانی که ممکنه اطلاع نداشته باشند

اگر فیش 2.5 هدفون رو فقط تا نصف به ورودی گوشی بزنید (کاملا نه ) یه پنجره می یاد که چند تا گزینه داره.(فکر کنم سه تا) یکی Music Stand هست و دیگری Headphone...با انتخاب headphone ریموت کنترل هدفون از کار می افته !
من قبلا به این برخورده بودم ولی یادم رفت بگم :happy:

تقریبا میشه گفت صدا مونو میشه!

مورد دوم هم بر خورده بودم ولی چیزی رو انتخاب نکرده بودم.

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی دوستان کی آپدیت جدید میاد؟

براي آپديت بعدي حداقل بايد 3-4 ماه صبر كنيد.
ولي بهترين آپديت هم فكر نكنم بتونه بيشتر از 10 درصد بهبود بده.
---------
خدائي ببينيد نوكيا سال 2005 چه گوشي توليد كرده كه هنوز بعد از 2.5 سال وقتي باش آهنگ گوش ميدين ديونه ميشين(ان 91 رو عرض ميكنم) آخر قدرت يه موبايل تو پخش موزيك هستش.
پس نوكيا رو دست كم نگيريد.

يه نكته ديگه رو يادمم رفت بگم كه ما يادمون رفته كه چصدر براي اين گوشي پول داديم پس نبايد انتظار خيلي زيادي داشته باشيم(البته فكر نكنين اين گوشي در موزيك كم داره بلكه خيلي هم كامله)

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
يه نكته ديگه رو يادمم رفت بگم كه ما يادمون رفته كه چصدر براي اين گوشي پول داديم پس نبايد انتظار خيلي زيادي داشته باشيم(البته فكر نكنين اين گوشي در موزيك كم داره بلكه خيلي هم كامله)

GoodTrick عزیز من اصلا با این مورد موافق نیستم چون یه میلیون تومن پول گوشی ندادیم پس نباید انتظار زیادی هم داشته باشیم

از پخش میوزیک به عنوان مثال شما با 130-140 تومن می تونید یه W200 بگیرید و از پخش واکمن لذت ببرید..باید روزی هزاردفه بگیم خدای گوشی W200 چون 130 تومن دادیم و باهاش میوزیک رو با بهترین پخش گوش می کنیم ؟؟!!

قیمت واقعی این گوشی همینه و در بازارهای جهانی هم با اختلاف اندکی به فروش می رفت..گذشت اون زمانی که رجیستر مخابرات بود و واسه یه N73 باید 550 هزارتومن پول می دادیم و کلی هم از این گوشی به به و چه چه می کردیم

W200 سونی اریکسون کلمه واکمن رو یدک می کشه و 5700 هم کلمه XpressMusic ... چرا پخش واکمن های سونی اریکسون همیشه بهترین هستند اما XpressMusic های نوکیا بیشترشون موفق نیستند؟؟

من نمی خوام بگم 5700 پخش میوزیکش خوب نیست.همین الانش هم ازش راضی هستم اما XpressMusic نیست این گوشی ... حداقل در مقابل با 3250 که هم خونواده خودش هست

پس نوكيا رو دست كم نگيريد.

دست کم نگرفتیم..به امید روزی که گوشی هاش همیشه در XpressMusic موفق باشند

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
امیر جان توی صفحات قبل گفته بودی که در عرض 5 دقیقه یه گوشی آپدیت شد!
و اینکه سوررسش رو پیدا کردی میشه بگی چطوری؟

بالا