• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

اون زمانی که شما از این گوشی خوبا داشتی اگه صداش رو تا ته زیاد میکردی پی به مشکلش میبردی !;)

مشکل اینه که با بلندیه صدا نباید کیفیت تغییر کنه که میکنه !!!! ::

مشکل تو اینه که هیچ جور آدم نمیتونه منظورش رو بهت بفهمونه ! تو چرا انقدر دوزاریت کجه آخه ؟! :blink:

عزیز من اسپیکر هام رو 230 تومن 2 سال پیش خریدم ! این از این !

بعدشم که من گفتم که ولوم 4 از 10 یا حتی کمتر !

شما اگه دقت کرده بودی میفهمیدی که گفتم :

کیفیت صدا با ولوم پایین خوبه ولی با ولوم بالا روی گوشی صدا از بیخ ایراد پیدا میکنه ! دیستورت میشه !!!!!

.[/]

اون قضیه که میگفتم از 70% صدا رو بیشتر کنم کیفیت خراب میشه بخاطر همون باگ توی فریمور هست که گفتی !

خدا خیرت بده نجاتم دادی ! الآن کاملا از صدای گوشیم راضیم !

دیروز که اون پستت رو خوندم رفتم گوشی رو خاموش و روشن کردم و دیدم که درست شد :lol:
!

خب خوشحالیم که بالاخره مشکل "شما " با گوشیتون حل شد و فهمیدین مشکل از کجاست .:)

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با اکولایزر برنامه LCG Jukebox ور رفتم الان باس آهنگ خیلی بهتر از موزیک پلیر خود گوشی شده!:happy:
فقط بدیش اینه AAC نمیخونه منم اکثر آهنگامو AAC کردم!:(

راستی یک برنامه گرفتم ماله خود نوکیا هست و مصرف باتری برنامه هارو روی نمودار نشون میده! خیلی جالبه میتونین بفهمین مصرف هر برنامه چقدره!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
خب خوشحالیم که بالاخره مشکل "شما " با گوشیتون حل شد و فهمیدین مشکل از کجاست .:)

خداییش خیلی عذاب آور بود ! من هی میگفتم که کیفیت صدا از 70 به بالا بده ! هی هیچکی هیچی نمیگفت !

واقعا که !

با اکولایزر برنامه LCG Jukebox ور رفتم الان باس آهنگ خیلی بهتر از موزیک پلیر خود گوشی شده!:happy:

راستی یک برنامه گرفتم ماله خود نوکیا هست و مصرف باتری برنامه هارو روی نمودار نشون میده! خیلی جالبه میتونین بفهمین مصرف هر برنامه چقدره!

شما که الآن داری ! مصرف مدیا پلیر گوشی رو چقدر نشون میده ؟! در همه حال ! چه وقتی پخش میکنه چه وقتی نمیکنه !

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8

سلام.
ميشه اين 2 تا برنامه رو اينجا Attach كني؟
مرسي.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
شما که الآن داری ! مصرف مدیا پلیر گوشی رو چقدر نشون میده ؟! در همه حال ! چه وقتی پخش میکنه چه وقتی نمیکنه !

مصرفش کمتر از نیم وات بود.

بیشترین مصرف رو دوربین گوشی داره

LCD گوشی هم که روشنه هم مصرف داره

سلام.
ميشه اين 2 تا برنامه رو اينجا Attach كني؟
مرسي.

اتچ شد.

اون یکی هم باید تو بخش نرم افزار باشه :rolleyes:

فایل های ضمیمه

• Nokia_Energy_Profiler_1_0.zip
    129.2 KB · نمایش ها: 14

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی ، 2 تا سئوال :

نوع فرمت مموری کارت این گوشی از اول که میخریم رو FAT هست یا همون فت 16 ، منم دست بهش نزدم و با

همون فت ازش استفاده کردم ، ولی میخواستم بدونم با فت 32 و NTFS هم رو گوشی کار میکنه ؟ اگه هم کار میکنه

آیا سرعتش تو گوشی نسبت به فت 16 بیشتره یا کمتر؟ اگه کسی تست کرده یا مموری کارتش زیاد پر نیست یه

تست بکنه جواب بده

من همیشه گوشیمو به USB جلو کیس ( غیر مستقیم ) وصل میکنم ولی یه بار مجبور شدم به USb خود مادربورد

(مستقیم) وصل کنم بعدش که گوشی رو تو دستم گرفتم انگار منو برق بگیره اونطور شد البته کم ولت در حد 12 بود

ولی خوب اذیتم کرد ، ترسیدم و کابل و قطع کردم ، ( دست منم یه کم عرق میکنه و بعضی موقعها خیسه )

ولی گوشی سالم بود و چیزیش نشده بود ، ولی به جلو کیس که وصل میکنم با اینکه دستم خیسه اصلا برق نمیگیره

حالا میخواستم بدونم براشماها اینجوری نشده تا حالا و اگه جایی بودیم و مجبور شدیم مستقیم به مادربورد وصل

کنیم عیبی نداره؟

این برنامه ریموت هم خیلی خوبه ولی انگار رو باطری گوشی خیلی تاثیر داره ، وقتی نصب میکنی روشن شدن گوشی خیلی طول میکشه
بعدشم اگه هم ازش استفاده نکنی کارکرد باطری رو نصف می کنه ، من تا 2 بار امتحان کردم اینطوری بود

پاکش کردم مصرف باطری درست شد ، چرا با اینکه لودش نمی کنیم اینطوریه ؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همگی ، 2 تا سئوال :

نوع فرمت مموری کارت این گوشی از اول که میخریم رو FAT هست یا همون فت 16 ، منم دست بهش نزدم و با

همون فت ازش استفاده کردم ، ولی میخواستم بدونم با فت 32 و NTFS هم رو گوشی کار میکنه ؟ اگه هم کار میکنه

آیا سرعتش تو گوشی نسبت به فت 16 بیشتره یا کمتر؟ اگه کسی تست کرده یا مموری کارتش زیاد پر نیست یه

تست بکنه جواب بده

من سره مموري سوني اريكسون اين كارو كردم يعني NTFS كردم ولي رم رو نخوند گوشي.
ولي سره فت 32 خوند.

من همیشه گوشیمو به USB جلو کیس ( غیر مستقیم ) وصل میکنم ولی یه بار مجبور شدم به USb خود مادربورد

(مستقیم) وصل کنم بعدش که گوشی رو تو دستم گرفتم انگار منو برق بگیره اونطور شد البته کم ولت در حد 12 بود

ولی خوب اذیتم کرد ، ترسیدم و کابل و قطع کردم ، ( دست منم یه کم عرق میکنه و بعضی موقعها خیسه )

ولی گوشی سالم بود و چیزیش نشده بود ، ولی به جلو کیس که وصل میکنم با اینکه دستم خیسه اصلا برق نمیگیره

حالا میخواستم بدونم براشماها اینجوری نشده تا حالا و اگه جایی بودیم و مجبور شدیم مستقیم به مادربورد وصل

کنیم عیبی نداره؟

منم تا حالا 100 بار برق گرفته.
گوشي چيزيش نميشه.
ولي دست من تا ربع ساعت سر ميشه:(

این برنامه ریموت هم خیلی خوبه ولی انگار رو باطری گوشی خیلی تاثیر داره ، وقتی نصب میکنی روشن شدن گوشی خیلی طول میکشه
بعدشم اگه هم ازش استفاده نکنی کارکرد باطری رو نصف می کنه ، من تا 2 بار امتحان کردم اینطوری بود

پاکش کردم مصرف باطری درست شد ، چرا با اینکه لودش نمی کنیم اینطوریه ؟

برنامه رو از كجا گرفتي؟
ساين بود يا ساين كردي؟

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
rapboy جان مرسی ولی من 5700 رو گفتم نه SE ، یکی بگه فت سرعتش بیشتره تو این گوشی یا فت 32 یا NTFS یا فرقی نمی کنه ؟؟

پس معلوم شد گوشی رو بهتره به usb غیر مستقیم مثل جلو کیس وصل کنیم ، خطر داره پسر نکن این کارو برا تو

فکر کنم 220 ولته :D برنامه ریموت هم تو همین صفحه الفردو لینکش رو گذاشته بود امیر استیو هم لینک و هم

توضیحات رو داده بود .

*** بچه ها این برنامه خیلی عالیه آخرین ورژنش هم هست که سرعت سی پی یو این گوشی رو هم درست نشون

میده همون 369 mhz بعد اطلاعات جالبی در مورد network میده لطفا همه چه ایرانسل دار چه همراه اول دارا نصب

کنن می خوام ببینم تو network mode براشما چی میزنه

برا من : GSM/GPRS or DCS1800

حتما نصب کنید خیلی توپه باید ساین هم بشه لینکش:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=46447<br />

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
rapboy جان مرسی ولی من 5700 رو گفتم نه SE ، یکی بگه فت سرعتش بیشتره تو این گوشی یا فت 32 یا NTFS یا فرقی نمی کنه ؟؟

پس معلوم شد گوشی رو بهتره به usb غیر مستقیم مثل جلو کیس وصل کنیم ، خطر داره پسر نکن این کارو برا تو

فکر کنم 220 ولته :D برنامه ریموت هم تو همین صفحه الفردو لینکش رو گذاشته بود امیر استیو هم لینک و هم

توضیحات رو داده بود .

*** بچه ها این برنامه خیلی عالیه آخرین ورژنش هم هست که سرعت سی پی یو این گوشی رو هم درست نشون

میده همون 369 mhz بعد اطلاعات جالبی در مورد network میده لطفا همه چه ایرانسل دار چه همراه اول دارا نصب

خوب ماله SE كار نداد حتما ماله نوكيا هم كار نميده.
ولي هنوز نوكيا رو تست نكردم.
يه دفعه اگه وقت داشتم تونستم يه بك آژ از مموري ميگيرم تست ميكنم.
شما چطوري ساين ميكنين؟
لينك هم مشكل داره دوباره بزارينش.
مرسي.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
یکی از دوستام کارت ریدر وصل کرده به پورت USB گوشی و تونسته اطلاعات گوشی رو در حالت دیتا ترانسفر بریزه تو یه کارت دیگه!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

توضیحات رو داده بود .

تنکس ، برنامه خوبیه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
گوشی با هدفون Creative HQ-1400 تست شد ، صدا فوق العاده بود :rolleyes:
حیف نمیشه تو خیابون هدفون گذاشت رو سر :D
البته با یک اکولایزری که خودم تنظیم کردم که باس و تریبل اش تقویت شده