alfredo
نفر اول عکاسی با موبايل
سلام به همگی ، لینکشم میذاشتی دیگه ، اگه بتونی هم برنامشو هم کرکشو بذاری خوبه
http://forum.persiantools.com/t96409.html
سلام به همگی ، لینکشم میذاشتی دیگه ، اگه بتونی هم برنامشو هم کرکشو بذاری خوبه
اون زمانی که شما از این گوشی خوبا داشتی اگه صداش رو تا ته زیاد میکردی پی به مشکلش میبردی !
مشکل اینه که با بلندیه صدا نباید کیفیت تغییر کنه که میکنه !!!! ::
مشکل تو اینه که هیچ جور آدم نمیتونه منظورش رو بهت بفهمونه ! تو چرا انقدر دوزاریت کجه آخه ؟! :blink:
عزیز من اسپیکر هام رو 230 تومن 2 سال پیش خریدم ! این از این !
بعدشم که من گفتم که ولوم 4 از 10 یا حتی کمتر !
شما اگه دقت کرده بودی میفهمیدی که گفتم :
کیفیت صدا با ولوم پایین خوبه ولی با ولوم بالا روی گوشی صدا از بیخ ایراد پیدا میکنه ! دیستورت میشه !!!!!
.[/]
اون قضیه که میگفتم از 70% صدا رو بیشتر کنم کیفیت خراب میشه بخاطر همون باگ توی فریمور هست که گفتی !
خدا خیرت بده نجاتم دادی ! الآن کاملا از صدای گوشیم راضیم !
دیروز که اون پستت رو خوندم رفتم گوشی رو خاموش و روشن کردم و دیدم که درست شد :lol:
!
خب خوشحالیم که بالاخره مشکل "شما " با گوشیتون حل شد و فهمیدین مشکل از کجاست .
با اکولایزر برنامه LCG Jukebox ور رفتم الان باس آهنگ خیلی بهتر از موزیک پلیر خود گوشی شده!:happy:
فقط بدیش اینه AAC نمیخونه منم اکثر آهنگامو AAC کردم!
راستی یک برنامه گرفتم ماله خود نوکیا هست و مصرف باتری برنامه هارو روی نمودار نشون میده! خیلی جالبه میتونین بفهمین مصرف هر برنامه چقدره!
سلام.با اکولایزر برنامه LCG Jukebox ور رفتم الان باس آهنگ خیلی بهتر از موزیک پلیر خود گوشی شده!:happy:
فقط بدیش اینه AAC نمیخونه منم اکثر آهنگامو AAC کردم!
راستی یک برنامه گرفتم ماله خود نوکیا هست و مصرف باتری برنامه هارو روی نمودار نشون میده! خیلی جالبه میتونین بفهمین مصرف هر برنامه چقدره!
شما که الآن داری ! مصرف مدیا پلیر گوشی رو چقدر نشون میده ؟! در همه حال ! چه وقتی پخش میکنه چه وقتی نمیکنه !
سلام.
ميشه اين 2 تا برنامه رو اينجا Attach كني؟
مرسي.
مرسي.مصرفش کمتر از نیم وات بود.
بیشترین مصرف رو دوربین گوشی داره
LCD گوشی هم که روشنه هم مصرف داره
اتچ شد.
اون یکی هم باید تو بخش نرم افزار باشه
مصرفش کمتر از نیم وات بود.
بیشترین مصرف رو دوربین گوشی داره
LCD گوشی هم که روشنه هم مصرف داره
سلام به همگی ، 2 تا سئوال :
نوع فرمت مموری کارت این گوشی از اول که میخریم رو FAT هست یا همون فت 16 ، منم دست بهش نزدم و با
همون فت ازش استفاده کردم ، ولی میخواستم بدونم با فت 32 و NTFS هم رو گوشی کار میکنه ؟ اگه هم کار میکنه
آیا سرعتش تو گوشی نسبت به فت 16 بیشتره یا کمتر؟ اگه کسی تست کرده یا مموری کارتش زیاد پر نیست یه
تست بکنه جواب بده
من همیشه گوشیمو به USB جلو کیس ( غیر مستقیم ) وصل میکنم ولی یه بار مجبور شدم به USb خود مادربورد
(مستقیم) وصل کنم بعدش که گوشی رو تو دستم گرفتم انگار منو برق بگیره اونطور شد البته کم ولت در حد 12 بود
ولی خوب اذیتم کرد ، ترسیدم و کابل و قطع کردم ، ( دست منم یه کم عرق میکنه و بعضی موقعها خیسه )
ولی گوشی سالم بود و چیزیش نشده بود ، ولی به جلو کیس که وصل میکنم با اینکه دستم خیسه اصلا برق نمیگیره
حالا میخواستم بدونم براشماها اینجوری نشده تا حالا و اگه جایی بودیم و مجبور شدیم مستقیم به مادربورد وصل
کنیم عیبی نداره؟
این برنامه ریموت هم خیلی خوبه ولی انگار رو باطری گوشی خیلی تاثیر داره ، وقتی نصب میکنی روشن شدن گوشی خیلی طول میکشه
بعدشم اگه هم ازش استفاده نکنی کارکرد باطری رو نصف می کنه ، من تا 2 بار امتحان کردم اینطوری بود
پاکش کردم مصرف باطری درست شد ، چرا با اینکه لودش نمی کنیم اینطوریه ؟
خوب ماله SE كار نداد حتما ماله نوكيا هم كار نميده.rapboy جان مرسی ولی من 5700 رو گفتم نه SE ، یکی بگه فت سرعتش بیشتره تو این گوشی یا فت 32 یا NTFS یا فرقی نمی کنه ؟؟
پس معلوم شد گوشی رو بهتره به usb غیر مستقیم مثل جلو کیس وصل کنیم ، خطر داره پسر نکن این کارو برا تو
فکر کنم 220 ولته برنامه ریموت هم تو همین صفحه الفردو لینکش رو گذاشته بود امیر استیو هم لینک و هم
توضیحات رو داده بود .
*** بچه ها این برنامه خیلی عالیه آخرین ورژنش هم هست که سرعت سی پی یو این گوشی رو هم درست نشون
میده همون 369 mhz بعد اطلاعات جالبی در مورد network میده لطفا همه چه ایرانسل دار چه همراه اول دارا نصب
کنن می خوام ببینم تو network mode براشما چی میزنه
برا من : GSM/GPRS or DCS1800
حتما نصب کنید خیلی توپه باید ساین هم بشه لینکش:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=46447<br />
تنکس ، برنامه خوبیهrapboy جان مرسی ولی من 5700 رو گفتم نه SE ، یکی بگه فت سرعتش بیشتره تو این گوشی یا فت 32 یا NTFS یا فرقی نمی کنه ؟؟
پس معلوم شد گوشی رو بهتره به usb غیر مستقیم مثل جلو کیس وصل کنیم ، خطر داره پسر نکن این کارو برا تو
فکر کنم 220 ولته برنامه ریموت هم تو همین صفحه الفردو لینکش رو گذاشته بود امیر استیو هم لینک و هم
توضیحات رو داده بود .
*** بچه ها این برنامه خیلی عالیه آخرین ورژنش هم هست که سرعت سی پی یو این گوشی رو هم درست نشون
میده همون 369 mhz بعد اطلاعات جالبی در مورد network میده لطفا همه چه ایرانسل دار چه همراه اول دارا نصب
کنن می خوام ببینم تو network mode براشما چی میزنه
برا من : GSM/GPRS or DCS1800
حتما نصب کنید خیلی توپه باید ساین هم بشه لینکش:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=46447<br />
سلام.گوشی با هدفون Creative HQ-1400 تست شد ، صدا فوق العاده بود
حیف نمیشه تو خیابون هدفون گذاشت رو سر
البته با یک اکولایزری که خودم تنظیم کردم که باس و تریبل اش تقویت شده
مرسی.بفرمایید: