Wiseman
مدیر بازنشسته
امیر جان کجایی؟
هنوز منتظریم.
زودتر بیا عکس رو بزار.
مرسی.
امضاش رو بخون !!
امیر رفته پای درس و مقش !!
امیر جان کجایی؟
هنوز منتظریم.
زودتر بیا عکس رو بزار.
مرسی.
موزیک استند رو انتخاب کنم هدفون کار نمیکنه!
با هارد ریست هم نشد!
یک سرچ کردم و معلوم شد توی این ریموت ها باطری داره و وقتی باطریش تموم بشه اینجوری میشه!:wacko:
یک جا گفته بود موقع شارژ اگه اینم وصل باشه باطریش شارژ میشه ولی بعضیا هم تکذیب کرده بودن
حالا باید تست کنم
عوض کردن باتریشم که به این راحتیا نیست :f34r:
موزیک استند رو انتخاب کنم هدفون کار نمیکنه!
با هارد ریست هم نشد!
یک سرچ کردم و معلوم شد توی این ریموت ها باطری داره و وقتی باطریش تموم بشه اینجوری میشه!:wacko:
یک جا گفته بود موقع شارژ اگه اینم وصل باشه باطریش شارژ میشه ولی بعضیا هم تکذیب کرده بودن
حالا باید تست کنم
عوض کردن باتریشم که به این راحتیا نیست :f34r:
میر این DS970 رو چند گرفتی ؟
کی ؟
امیر جان کجایی ؟
هنوز منتظریم .
زودتر بیا عکس رو بزار.
مرسی.
امضاش رو بخون !!
امیر رفته پای درس و مقش !!
بفرما
امروز علادین دیدم رنگ صورتی و سفیدش هم اومده که دخترونه بود
سلام میکنم به همه ی دوستان عزیز اقا من نمیدونم چرا گوشیم یک انحنای خیلی بد پیدا کرده یعنی پنل گوشی یک طرفش با خود گوشی فاصله پیدا کرده تو این عکس فکر کنم منظورم رو متوجه بشین http://i15.tinypic.com/8eh5vmu.jpg حالا میخواستم بیبنم برای بقیه دوستان هم همینجوری شده یا نه
مرسی امیر جان.
ولی به نظرم اگه اون 2تا بقل رو همون مشکی میزاشتی قشنگتر میشد.
ولی آخرش هیچی قاب اصلش نمیشه .
نه دوست عزیز از اولش اینطوری نبود میتونم خواهش کنم شما یک عکس از جلوی گوشی خودتت بگیری ببینم انحناش چقدره اخه این انحناش خیلی اعصابم رو خورد کرد:wacko:به نظرم یه خورده بیشتر فاصله پیدا کرده...کلا یه زره فاصله رو داره.اما تو عکسی که گذاشتی یه خورده به نظرم بیشتره !
قبلا اینطوری نبود درسته؟؟
فکر نکنم بشه کاریش کرد....ه
میخوام یه روش بگم حالشو ببرید:برای روشن نگه داشتن فلش 5700 شما در حالت عادی گوشی یعنی وقتی که قسمت پایین گوشی روی حالت شماره است از داخل منو داخل صدا و تصویر داخل کمرا شوید و گوشی را در حالت عکس برداری قرار دهید بعد از منو options فلش را در حات on قرار دهید باد با زدن جوی استیک و گرفتن عکس سری قسمت پایین گوشی را در حالت 90 درجه قرار دهید تا فلاشتان روشن بماند . حتی میشه باهاش فیلمم گرفت.
ولی خدایی عجب نوری داره
منبع p30world forum\nokia\5700 نوشته S_n
منتظر رنگ مشکیش هستم که بیاد...اون موقع یه حال اساسی بهش می دم.
نه دوست عزیز از اولش اینطوری نبود میتونم خواهش کنم شما یک عکس از جلوی گوشی خودتت بگیری ببینم انحناش چقدره اخه این انحناش خیلی اعصابم رو خورد کرد
مال شما هم اینطوریه ؟؟؟؟؟من دیشب اتفاقی گوشی رو جلوی نور لامپ گرفتم و یه نگاه به این انحنا انداختم.دقیقا مثه گوشی شما بود و خیلی بد خودشو نشون داد !
دقیقا من هم این اج ها رو میبینمحتی راحت می شد آج هایی که در هنگام چرخیدن مثلا نمی زاره پنل لق بشه رو هم راحت دید.
اما برای من همون که شما گفتی یه ذره بالا میره برای شما چطور !!!همشون همینطورین....گوشی شما هم از همون اول اینطوری بود منتها بیخودی حساس شدید...برای مطمئن شدن از این موضوع پنل رو به سمت بالا فشار بدید می بینید که اصلا بالا نمی ره و شاید یه زره تکون بخره..این نشون می ده که از بالا و پایین لق نشده....
اما برای من همون که شما گفتی یه ذره بالا میره برای شما چطور !!!
مرسی دوست عزیز از راهنمایت :blush:دیگه بیخیالش شدم بابت ال سی دی هم متاسف شدم یادمه یه زمانی هم میزدی تو سر گوشیت رنگ عوض میکرد :wacko:یه زره خیلی خیلی کم بالا می ره اما اون آج ها کلا مانع اینکار می شن.حساسیت به خرج ندید
کلا این گوشی دومین گوشی در دنیا هست که پنل چرخشی داره.نوکیا هنوز که هنوزه با گوشی های کشویی مشکل داره و نتونسته گوشی های کشویی خوبی تولید کنه.حتی N95 معمولی هم با اینکه اولین تجربه گوشی کشویی نوکیا نبود اما دیگه بیش از حد لق بود.مگر نه گوشی هایی مثه 6270-6280-6282 و ... همشون لق می زنن....
فقط می شه در گوشی کشویی سامسونگ تا به الان تونسته بهترین باشه.یادمه یه جا خوندم یه یوزر می گفت D500 سامسونگ داره و مثه تسبیح هروقت بیکار می شه گوشی رو عقب جلو می کنه !!
این پنل چرخشی بودن 5700 هم یه جورایی جریان گوشی های کشویی هست.چه بخوایید چه نخوایید باید شاهد یه مشکلاتی مثه لق شدن پنل و ... باشید.تنها راه اینکه این موارد رو نبینید اینه که اصلا با گوشی کار نکنید رو تاقچه بزارید و نگاش کنید !
من نمی خواستم این مورد رو بگم....دو هفته پیش ال سی دی من بر اثر یه ضربه و چرخیدن بیش از حد پنل باعث شد که یه ای سی بک لایت اتصالی پیدا کنه و باعث اتصالی در خاموش و روشن شدن بک لایت و طی چند روز به خاموش شدن کلی بک لایت منجر بشه.صفحه ال سی دی مشکل نداشت اما روشن نمی شد ولی من راحت باهاش کار می کردم.متاسفانه با اینکه مثلا پیش یه تعمیرکار حرفه ای بردم برام 65 هزارتومن با کلی دعوا هزینه ال سی دی گرفت که گوشی رو وقتی خونه اوردم علارقم اینکه گوشی داغون شده بود و حسابی خط خورده شده بود , پنل مدیا پلایر گوشی کار نمی کردم و وقتی پنل رو می چرخوندم روی دوربین می رفت و وقتی روی دوربین می چرخوندم اصلا عمل نمی کرد که وقتی بهشون زنگ زدم با کمال پرویی زدن زیریش و گفتند اگر بخوایید اونو هم تعمیر می کنیم
کارم به اتحادیه کشیده و از طرف شکایت کردم.به طرف یه اخطار دادن و گوشی رو تعمیر کرد.هرچند که اشکش در اومد ! یه هفته بعدش پیش یه تعمیرکار که از دوستانم بود بردم و فهمیدم اصلا ال سی دی رو عوض نکرد و یه ای سی تعمیر کرده !!
نتیجه داستان اینه که من اینقدر ضرر کردم و این همه بلا سر گوشیم اومد اما حساسیت به خرج ندادم (ارزشی هم نداره که به خرج بدم) بعد به خاطر اینکه گوشی رو جلوی نور نگاه می کنید فکر می کنید پنل جدا شده و انحنا داره خودتو اذیت می کنید و حساسیت به خرج می دید؟؟
یه زمانی سر لق شدن پنل من اینقدر این پنل رو چرخوندم که واقعا خودم لقش کردم !! فکر کنم اندازه یه سال من تو دوروز اینو چرخوندم...بعضی اوقات هر یه دقیقه می چرخوندم و ساعت ها ادامه می دادم !...حالا که فکرشو می کنم می بینم فقط به خاطر حساسیت بیخود بود که اینکارو انجام می دادم
خیلی تم خوشگلی بود دوست عزیز فقط یه سول چه جوری ساختیش
با سایت OwnSkin.comخیلی تم خوشگلی بود دوست عزیز فقط یه سول چه جوری ساختیش
یه زمانی هم میزدی تو سر گوشیت رنگ عوض میکرد
بلندی صدای این گوشی نسبت به کا750 و دبلیو850 و ان72 و 3250 چطوره؟
نوکیا سه رنگ تولید کرده برای سلیقه های مختلف.سلیقه شماست که چه رنگیش بهتر باشهچه رنگیش به نظرتون قشنگتره؟
اون اب تو سنسورش رفته بود...دو روز بعد مشکلش حل شد
15 درصد ضعیف تره.
نوکیا سه رنگ تولید کرده برای سلیقه های مختلف.سلیقه شماست که چه رنگیش بهتر باشه