• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
امیر جان کجایی
39.gif
؟
هنوز منتظریم
164.gif
.
زودتر بیا عکس رو بزار.
مرسی.

امضاش رو بخون !!
امیر رفته پای درس و مقش !!
3772.gif
2296.gif

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
موزیک استند رو انتخاب کنم هدفون کار نمیکنه!
با هارد ریست هم نشد!

یک سرچ کردم و معلوم شد توی این ریموت ها باطری داره و وقتی باطریش تموم بشه اینجوری میشه!:wacko:
یک جا گفته بود موقع شارژ اگه اینم وصل باشه باطریش شارژ میشه ولی بعضیا هم تکذیب کرده بودن
حالا باید تست کنم
عوض کردن باتریشم که به این راحتیا نیست :f34r:

بالاخره مشکل حل شد؟ اگه شد بگو چطوری

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
موزیک استند رو انتخاب کنم هدفون کار نمیکنه!
با هارد ریست هم نشد!

یک سرچ کردم و معلوم شد توی این ریموت ها باطری داره و وقتی باطریش تموم بشه اینجوری میشه!:wacko:
یک جا گفته بود موقع شارژ اگه اینم وصل باشه باطریش شارژ میشه ولی بعضیا هم تکذیب کرده بودن
حالا باید تست کنم
عوض کردن باتریشم که به این راحتیا نیست :f34r:

واقعا؟؟فکرشو نمی کردم داخل ریموت کنترل باتری باشه.

تست زدی ندا بده

میر این DS970 رو چند گرفتی ؟
کی ؟

همین چند وقت پیش گرفتم.دو هفته پیش.دنبال Ds220 بودم که همه جا 70-80 تومن بود.یه جا با تمام نا امیدی دیدم DS970 داره و 48 گرفتم ! البته تو بازار اصلا DS970 هم نبودش

امروز علائدین بودم...DS970 کمتر از 75 تومن تو بازار نبود !! یکی از مغازه دارها می گفت اصلش 80 تومن و قلابیش 50 تومن.بهش گفتم فرقش تو چیه؟؟گفت قلابیش ID Caller نداره و وقتی طرف زنگ می زنه هنگ می کنه !!

حالا اینی که من گرفتم وقتی کسی تماس می گیره شمارش رو می نویسه.مگر اینکه از هر 10 تا شماره یه شماره رو ننویسه ... شفافیت صداش هم حرف نداره.منتها بیس نسبتا ضعیفه به هدفون های معمولی سری w.اما عالیه...خود هدفون ها هم به قدری سبک هستند که اصلا متوجه نمی شی یه هدفون رو گوشت گذاشتی.

خودم احتمال 90 درصد می دم که اینا همش بازار گرمیه و نمی خوان قیمت هدفون رو پایین بیارن و می خوان هنوز بالا بفروشن.اخه هرچی فکر می کنم تاحالا هدفون قلابی و اصل اینجوری ندیدم که فرقش تو یه ID Caller باشه !! معمولی هدفون قلابی نه کیفیت صدای خوبی داره و نه طراحی خوبی !! بلد نیستند یه دروغ درست و حسابی بگن که ادم باور کنه

امیر جان کجایی ؟
هنوز منتظریم .
زودتر بیا عکس رو بزار.
مرسی.

بفرما

امروز علادین دیدم رنگ صورتی و سفیدش هم اومده که دخترونه بود

5700-silver.jpg

امضاش رو بخون !!
امیر رفته پای درس و مقش !!

درس و مقش که نه....اما سرم خیلی شلوغه...موقعیت کاری و درسیم اجازه فعالیت رو نمی ده

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
بفرما

امروز علادین دیدم رنگ صورتی و سفیدش هم اومده که دخترونه بود

مرسی امیر جان.
ولی به نظرم اگه اون 2تا بقل رو همون مشکی میزاشتی قشنگتر میشد.
ولی آخرش هیچی قاب اصلش نمیشه
39.gif
.

hamidrezaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میکنم به همه ی دوستان عزیز اقا من نمیدونم چرا گوشیم یک انحنای خیلی بد پیدا کرده یعنی پنل گوشی یک طرفش با خود گوشی فاصله پیدا کرده تو این عکس فکر کنم منظورم رو متوجه بشین http://i15.tinypic.com/8eh5vmu.jpg حالا میخواستم بیبنم برای بقیه دوستان هم همینجوری شده یا نه

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام میکنم به همه ی دوستان عزیز اقا من نمیدونم چرا گوشیم یک انحنای خیلی بد پیدا کرده یعنی پنل گوشی یک طرفش با خود گوشی فاصله پیدا کرده تو این عکس فکر کنم منظورم رو متوجه بشین http://i15.tinypic.com/8eh5vmu.jpg حالا میخواستم بیبنم برای بقیه دوستان هم همینجوری شده یا نه

به نظرم یه خورده بیشتر فاصله پیدا کرده...کلا یه زره فاصله رو داره.اما تو عکسی که گذاشتی یه خورده به نظرم بیشتره !

قبلا اینطوری نبود درسته؟؟

فکر نکنم بشه کاریش کرد....

مرسی امیر جان.
ولی به نظرم اگه اون 2تا بقل رو همون مشکی میزاشتی قشنگتر میشد.
ولی آخرش هیچی قاب اصلش نمیشه .

نظر خودمم مشکی بود اما خوب تنوع هم خوبه

منتظر رنگ مشکیش هستم که بیاد...اون موقع یه حال اساسی بهش می دم.

ali_elec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخوام یه روش بگم حالشو ببرید:برای روشن نگه داشتن فلش 5700 شما در حالت عادی گوشی یعنی وقتی که قسمت پایین گوشی روی حالت شماره است از داخل منو داخل صدا و تصویر داخل کمرا شوید و گوشی را در حالت عکس برداری قرار دهید بعد از منو options فلش را در حات on قرار دهید باد با زدن جوی استیک و گرفتن عکس سری قسمت پایین گوشی را در حالت 90 درجه قرار دهید تا فلاشتان روشن بماند . حتی میشه باهاش فیلمم گرفت.
ولی خدایی عجب نوری داره
منبع p30world forum\nokia\5700 نوشته S_n
:D:D:D:D:D

hamidrezaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم یه خورده بیشتر فاصله پیدا کرده...کلا یه زره فاصله رو داره.اما تو عکسی که گذاشتی یه خورده به نظرم بیشتره !

قبلا اینطوری نبود درسته؟؟

فکر نکنم بشه کاریش کرد....ه
نه دوست عزیز از اولش اینطوری نبود میتونم خواهش کنم شما یک عکس از جلوی گوشی خودتت بگیری ببینم انحناش چقدره اخه این انحناش خیلی اعصابم رو خورد کرد:wacko::(

mori

Registered User
لایک‌ها
14
میخوام یه روش بگم حالشو ببرید:برای روشن نگه داشتن فلش 5700 شما در حالت عادی گوشی یعنی وقتی که قسمت پایین گوشی روی حالت شماره است از داخل منو داخل صدا و تصویر داخل کمرا شوید و گوشی را در حالت عکس برداری قرار دهید بعد از منو options فلش را در حات on قرار دهید باد با زدن جوی استیک و گرفتن عکس سری قسمت پایین گوشی را در حالت 90 درجه قرار دهید تا فلاشتان روشن بماند . حتی میشه باهاش فیلمم گرفت.
ولی خدایی عجب نوری داره
منبع p30world forum\nokia\5700 نوشته S_n
:D:D:D:D:D

بسیار عالی بود
با تشکر ویژه از شما
البته به نظر میرسه 100% قدرت رو نداره

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
نه دوست عزیز از اولش اینطوری نبود میتونم خواهش کنم شما یک عکس از جلوی گوشی خودتت بگیری ببینم انحناش چقدره اخه این انحناش خیلی اعصابم رو خورد کرد

من دیشب اتفاقی گوشی رو جلوی نور لامپ گرفتم و یه نگاه به این انحنا انداختم.دقیقا مثه گوشی شما بود و خیلی بد خودشو نشون داد !

حتی راحت می شد آج هایی که در هنگام چرخیدن مثلا نمی زاره پنل لق بشه رو هم راحت دید.

همشون همینطورین....گوشی شما هم از همون اول اینطوری بود منتها بیخودی حساس شدید...برای مطمئن شدن از این موضوع پنل رو به سمت بالا فشار بدید می بینید که اصلا بالا نمی ره و شاید یه زره تکون بخره..این نشون می ده که از بالا و پایین لق نشده....

hamidrezaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیشب اتفاقی گوشی رو جلوی نور لامپ گرفتم و یه نگاه به این انحنا انداختم.دقیقا مثه گوشی شما بود و خیلی بد خودشو نشون داد !
مال شما هم اینطوریه ؟؟؟؟؟
حتی راحت می شد آج هایی که در هنگام چرخیدن مثلا نمی زاره پنل لق بشه رو هم راحت دید.
دقیقا من هم این اج ها رو میبینم
همشون همینطورین....گوشی شما هم از همون اول اینطوری بود منتها بیخودی حساس شدید...برای مطمئن شدن از این موضوع پنل رو به سمت بالا فشار بدید می بینید که اصلا بالا نمی ره و شاید یه زره تکون بخره..این نشون می ده که از بالا و پایین لق نشده....
اما برای من همون که شما گفتی یه ذره بالا میره برای شما چطور !!!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
اما برای من همون که شما گفتی یه ذره بالا میره برای شما چطور !!!

یه زره خیلی خیلی کم بالا می ره اما اون آج ها کلا مانع اینکار می شن.حساسیت به خرج ندید

کلا این گوشی دومین گوشی در دنیا هست که پنل چرخشی داره.نوکیا هنوز که هنوزه با گوشی های کشویی مشکل داره و نتونسته گوشی های کشویی خوبی تولید کنه.حتی N95 معمولی هم با اینکه اولین تجربه گوشی کشویی نوکیا نبود اما دیگه بیش از حد لق بود.مگر نه گوشی هایی مثه 6270-6280-6282 و ... همشون لق می زنن....

فقط می شه در گوشی کشویی سامسونگ تا به الان تونسته بهترین باشه.یادمه یه جا خوندم یه یوزر می گفت D500 سامسونگ داره و مثه تسبیح هروقت بیکار می شه گوشی رو عقب جلو می کنه !!

این پنل چرخشی بودن 5700 هم یه جورایی جریان گوشی های کشویی هست.چه بخوایید چه نخوایید باید شاهد یه مشکلاتی مثه لق شدن پنل و ... باشید.تنها راه اینکه این موارد رو نبینید اینه که اصلا با گوشی کار نکنید رو تاقچه بزارید و نگاش کنید !

من نمی خواستم این مورد رو بگم....دو هفته پیش ال سی دی من بر اثر یه ضربه و چرخیدن بیش از حد پنل باعث شد که یه ای سی بک لایت اتصالی پیدا کنه و باعث اتصالی در خاموش و روشن شدن بک لایت و طی چند روز به خاموش شدن کلی بک لایت منجر بشه.صفحه ال سی دی مشکل نداشت اما روشن نمی شد ولی من راحت باهاش کار می کردم.متاسفانه با اینکه مثلا پیش یه تعمیرکار حرفه ای بردم برام 65 هزارتومن با کلی دعوا هزینه ال سی دی گرفت که گوشی رو وقتی خونه اوردم علارقم اینکه گوشی داغون شده بود و حسابی خط خورده شده بود , پنل مدیا پلایر گوشی کار نمی کردم و وقتی پنل رو می چرخوندم روی دوربین می رفت و وقتی روی دوربین می چرخوندم اصلا عمل نمی کرد که وقتی بهشون زنگ زدم با کمال پرویی زدن زیریش و گفتند اگر بخوایید اونو هم تعمیر می کنیم

کارم به اتحادیه کشیده و از طرف شکایت کردم.به طرف یه اخطار دادن و گوشی رو تعمیر کرد.هرچند که اشکش در اومد ! یه هفته بعدش پیش یه تعمیرکار که از دوستانم بود بردم و فهمیدم اصلا ال سی دی رو عوض نکرد و یه ای سی تعمیر کرده !!

نتیجه داستان اینه که من اینقدر ضرر کردم و این همه بلا سر گوشیم اومد اما حساسیت به خرج ندادم (ارزشی هم نداره که به خرج بدم) بعد به خاطر اینکه گوشی رو جلوی نور نگاه می کنید فکر می کنید پنل جدا شده و انحنا داره خودتو اذیت می کنید و حساسیت به خرج می دید؟؟

یه زمانی سر لق شدن پنل من اینقدر این پنل رو چرخوندم که واقعا خودم لقش کردم !! فکر کنم اندازه یه سال من تو دوروز اینو چرخوندم...بعضی اوقات هر یه دقیقه می چرخوندم و ساعت ها ادامه می دادم !...حالا که فکرشو می کنم می بینم فقط به خاطر حساسیت بیخود بود که اینکارو انجام می دادم

hamidrezaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه زره خیلی خیلی کم بالا می ره اما اون آج ها کلا مانع اینکار می شن.حساسیت به خرج ندید

کلا این گوشی دومین گوشی در دنیا هست که پنل چرخشی داره.نوکیا هنوز که هنوزه با گوشی های کشویی مشکل داره و نتونسته گوشی های کشویی خوبی تولید کنه.حتی N95 معمولی هم با اینکه اولین تجربه گوشی کشویی نوکیا نبود اما دیگه بیش از حد لق بود.مگر نه گوشی هایی مثه 6270-6280-6282 و ... همشون لق می زنن....

فقط می شه در گوشی کشویی سامسونگ تا به الان تونسته بهترین باشه.یادمه یه جا خوندم یه یوزر می گفت D500 سامسونگ داره و مثه تسبیح هروقت بیکار می شه گوشی رو عقب جلو می کنه !!

این پنل چرخشی بودن 5700 هم یه جورایی جریان گوشی های کشویی هست.چه بخوایید چه نخوایید باید شاهد یه مشکلاتی مثه لق شدن پنل و ... باشید.تنها راه اینکه این موارد رو نبینید اینه که اصلا با گوشی کار نکنید رو تاقچه بزارید و نگاش کنید !

من نمی خواستم این مورد رو بگم....دو هفته پیش ال سی دی من بر اثر یه ضربه و چرخیدن بیش از حد پنل باعث شد که یه ای سی بک لایت اتصالی پیدا کنه و باعث اتصالی در خاموش و روشن شدن بک لایت و طی چند روز به خاموش شدن کلی بک لایت منجر بشه.صفحه ال سی دی مشکل نداشت اما روشن نمی شد ولی من راحت باهاش کار می کردم.متاسفانه با اینکه مثلا پیش یه تعمیرکار حرفه ای بردم برام 65 هزارتومن با کلی دعوا هزینه ال سی دی گرفت که گوشی رو وقتی خونه اوردم علارقم اینکه گوشی داغون شده بود و حسابی خط خورده شده بود , پنل مدیا پلایر گوشی کار نمی کردم و وقتی پنل رو می چرخوندم روی دوربین می رفت و وقتی روی دوربین می چرخوندم اصلا عمل نمی کرد که وقتی بهشون زنگ زدم با کمال پرویی زدن زیریش و گفتند اگر بخوایید اونو هم تعمیر می کنیم

کارم به اتحادیه کشیده و از طرف شکایت کردم.به طرف یه اخطار دادن و گوشی رو تعمیر کرد.هرچند که اشکش در اومد ! یه هفته بعدش پیش یه تعمیرکار که از دوستانم بود بردم و فهمیدم اصلا ال سی دی رو عوض نکرد و یه ای سی تعمیر کرده !!

نتیجه داستان اینه که من اینقدر ضرر کردم و این همه بلا سر گوشیم اومد اما حساسیت به خرج ندادم (ارزشی هم نداره که به خرج بدم) بعد به خاطر اینکه گوشی رو جلوی نور نگاه می کنید فکر می کنید پنل جدا شده و انحنا داره خودتو اذیت می کنید و حساسیت به خرج می دید؟؟

یه زمانی سر لق شدن پنل من اینقدر این پنل رو چرخوندم که واقعا خودم لقش کردم !! فکر کنم اندازه یه سال من تو دوروز اینو چرخوندم...بعضی اوقات هر یه دقیقه می چرخوندم و ساعت ها ادامه می دادم !...حالا که فکرشو می کنم می بینم فقط به خاطر حساسیت بیخود بود که اینکارو انجام می دادم
مرسی دوست عزیز از راهنمایت :blush:دیگه بیخیالش شدم بابت ال سی دی هم متاسف شدم یادمه یه زمانی هم میزدی تو سر گوشیت رنگ عوض میکرد :D :wacko:

zimka_14162

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند تا سوال داشتم
بلندی صدای این گوشی نسبت به کا750 و دبلیو850 و ان72 و 3250 چطوره؟
کیفیتش رو هم که میدونم خوبه
سرعتش رو هم که میدونم خوبه
چه رنگیش به نظرتون قشنگتره؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
یه زمانی هم میزدی تو سر گوشیت رنگ عوض میکرد

اون اب تو سنسورش رفته بود...دو روز بعد مشکلش حل شد

بلندی صدای این گوشی نسبت به کا750 و دبلیو850 و ان72 و 3250 چطوره؟

15 درصد ضعیف تره.

چه رنگیش به نظرتون قشنگتره؟
نوکیا سه رنگ تولید کرده برای سلیقه های مختلف.سلیقه شماست که چه رنگیش بهتر باشه

zimka_14162

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون اب تو سنسورش رفته بود...دو روز بعد مشکلش حل شد

15 درصد ضعیف تره.

نوکیا سه رنگ تولید کرده برای سلیقه های مختلف.سلیقه شماست که چه رنگیش بهتر باشه

15 در صد از کا750 ضعیفتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یهو بگو اندازه ی کا800 هستش دیگه:D
یا 15 درصد از 3250؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟