zimka_14162
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 28
- لایکها
- 0
قیمتش توی قم حدود 253-4 هستش.اونجا هم همین قیمت هستش نهایت250من میخوام این گوشی رو بگیرم.
چند سوال:
1.قیمتش الان چنده؟
2. گارانتی اصلیش مال کذوم شرکت هستش؟
3.اگر گارانتی فرعی بگیرم از کجا بفهم گوشیم اصله؟ (این برام مهمه)
4.جایی رو سراغ دارید که ارزون بده گوشی رو و اصل هم باشه؟(در واقع نندازن بهمون)(تهران)
5. ارزونترم میشه؟
فردا صبح میخوام برم بگیرم
خلاصه تو این زمینه تازه کارم.اگر راهنمایی دیگه ای هم دارید بفرمایید.
خیلی خیلی ازتون ممنونم.
ممنون
گارانتی اصلی نوکیا معمولا همون اتصالات هستش
طبقه های بالای علاالدین ارزوتر از پایین میده میتونه توی خود خیابون جمهوری بگردی اون مغازه های لب خیابونم بد نمیگن.
اشتباه گفتی الان گارانتی اصل سونی اریکسون کامتل هستش و گارانتی اصل سامسونگ میکروتل بیدچطور مقایسش کنم؟؟
2-گارانتی نوکیا همون اتصالات هست و بقیه متفرقه هستند.گارانتی سونی اریکسون "سیتادل" و گارانتی سامسونگ هم "پارس قائم" هست.به جز اینها همه گارانتی ها متفرقه به حساب می یان3=این گوشی هنوز قلابیش روئیت نشده ! بهتره در فکر این باشید که دست دومشو به جای اکبند نخرید !
.
با این توصیفها که شما میکنید من خیلی میترسم ولی غمی نیست من از گوشی خیلی خوب مراقبت میکنم همیشه توی کیفم هستش تنها گوشی که توی جیب پیرهن یا کتم بود همین یو600 هستش که اصلا احساس نمیکنی که همراهت هست.بله.
من اون موقع که خواستم بگیرم امیر جان بهم گفت اگه آک باشه یه بو مثل کفش نو میده راست هم میگفت.
فکر میکنم بخاطر شلوار جین هست.
چون وقتی میخوایم از جیب درش بیاریم از قسمت چرخان درش میاریم واسه ی همینه که فاصله میوفته.
الان ماله منم فاصله افتاده.
تازه پریشب یکی از لبه های درپوش باتریمم شکست.
با چسب وصلش کردم ولی مثل اولش نشد.
امیر جان از کجا بفهمم قابی که دارم میخرم اصل هست؟
اگه میشه راهنمایی کنین.
مرسی.
ولی حیف این اون ال سی دی هستش که روش قاب کریستال بذارم.