• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

zimka_14162

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام این گوشی رو بگیرم.
چند سوال:
1.قیمتش الان چنده؟
2. گارانتی اصلیش مال کذوم شرکت هستش؟
3.اگر گارانتی فرعی بگیرم از کجا بفهم گوشیم اصله؟ (این برام مهمه)
4.جایی رو سراغ دارید که ارزون بده گوشی رو و اصل هم باشه؟(در واقع نندازن بهمون)(تهران)
5. ارزونترم میشه؟
فردا صبح میخوام برم بگیرم
خلاصه تو این زمینه تازه کارم.اگر راهنمایی دیگه ای هم دارید بفرمایید.
خیلی خیلی ازتون ممنونم.
ممنون
قیمتش توی قم حدود 253-4 هستش.اونجا هم همین قیمت هستش نهایت250
گارانتی اصلی نوکیا معمولا همون اتصالات هستش
طبقه های بالای علاالدین ارزوتر از پایین میده میتونه توی خود خیابون جمهوری بگردی اون مغازه های لب خیابونم بد نمیگن.

چطور مقایسش کنم؟؟

2-گارانتی نوکیا همون اتصالات هست و بقیه متفرقه هستند.گارانتی سونی اریکسون "سیتادل" و گارانتی سامسونگ هم "پارس قائم" هست.به جز اینها همه گارانتی ها متفرقه به حساب می یان3=این گوشی هنوز قلابیش روئیت نشده ! بهتره در فکر این باشید که دست دومشو به جای اکبند نخرید !
.
اشتباه گفتی الان گارانتی اصل سونی اریکسون کامتل هستش و گارانتی اصل سامسونگ میکروتل بید

بله.
من اون موقع که خواستم بگیرم امیر جان بهم گفت اگه آک باشه یه بو مثل کفش نو میده راست هم میگفت
39.gif
.

فکر میکنم بخاطر شلوار جین هست.
چون وقتی میخوایم از جیب درش بیاریم از قسمت چرخان درش میاریم واسه ی همینه که فاصله میوفته.
الان ماله منم فاصله افتاده
37.gif
.
تازه پریشب یکی از لبه های درپوش باتریمم شکست
37.gif
54.gif
.
با چسب وصلش کردم ولی مثل اولش نشد.
امیر جان از کجا بفهمم قابی که دارم میخرم اصل هست؟
اگه میشه راهنمایی کنین.
مرسی.
با این توصیفها که شما میکنید من خیلی میترسم ولی غمی نیست من از گوشی خیلی خوب مراقبت میکنم همیشه توی کیفم هستش تنها گوشی که توی جیب پیرهن یا کتم بود همین یو600 هستش که اصلا احساس نمیکنی که همراهت هست.
ولی حیف این اون ال سی دی هستش که روش قاب کریستال بذارم.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
با این توصیفها که شما میکنید من خیلی میترسم ولی غمی نیست من از گوشی خیلی خوب مراقبت میکنم همیشه توی کیفم هستش تنها گوشی که توی جیب پیرهن یا کتم بود همین یو600 هستش که اصلا احساس نمیکنی که همراهت هست.
ولی حیف این اون ال سی دی هستش که روش قاب کریستال بذارم.

خود منم خوب مراقبت میکنم.
یکی از دوستام چشمش زد
37.gif
.
تاگفت چه گوشیتو نو نگر داشتی فرداش لبه ی درپوش باتری شکست.
الان که چسبش کردم خوب شده.
ولی میخوام یه قاب اصل پیدا کنم کلشو عوض کنم.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امیر جان چکار این 5700 کردی؟؟؟چقدر قسمت دوم گوشیت از قسمت اولش فاصله داره!!!؟؟بابا گفتیم کمی فاصله نه یک متر!!!

کاریش نکردم.از همون اولش هم فاصله داشت منتها باید دقت کنی.در حالت عادی گوشی فاصله نداره اما جلوی نور قرارش بدی یه خورده از بقل نگاه کنی متوجه می شی.تو عکس هم اگر دقت کنی تا اونجایی که تونستم گوشی رو به چپ قرار دادم.یه نگاه به شیارها بنداز متوجه می شی

اشتباه گفتی الان گارانتی اصل سونی اریکسون کامتل هستش و گارانتی اصل سامسونگ میکروتل بید

من گارانتی قدیم که روی کاتالوگ های موبایل می نوشتن رو گفتم.مهم هم نیست.

امیر جان از کجا بفهمم قابی که دارم میخرم اصل هست؟
اگه میشه راهنمایی کنین.

از پولی که می دی !

42 هزارتومن پول قاب ارجینال هست (علائدین).

اگر منظورت از این قاب تقلبی هاست یه نگاه به دکمه هاش بندازی باید بالای دکمه های شماره گیر یه دو تا گیره باشه که روی پنل نصب بشه.اینطوری نمی شه توضیح داد.بعدا وقت کردم عکس می گیرم.

الان ماله منم فاصله افتاده .

اینجا چرا همه تلقینی شدن؟!

بابا از همون اولش هم فاصله داره.برای چی شیار داره؟اگر فاصله نداشت که اصلا پنل نمی تونست خوب بچرخه

hamidrezaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.
یه نگاه به دکمه هاش بندازی باید بالای دکمه های شماره گیر یه دو تا گیره باشه که روی پنل نصب بشه.اینطوری نمی شه توضیح داد.بعدا وقت کردم عکس می گیرم.
مگه کی پدش هم عوض میشه :blink::wacko: اگه بشه که خیلی عالیه فردا میرم قاب میخرم

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
مگه کی پدش هم عوض میشه :blink::wacko: اگه بشه که خیلی عالیه فردا میرم قاب میخرم

همه چیش عوض می شه.البته دکمه ها بعد از یه مدتی رنگش می ره

راحت هم روش خط می افته

البته یه مورد رو عرض کنم.عوض کردن قاب خیلی سخته و ممکنه خارهای بقل گوشی بشکنه.باید دقت داشت.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
بابا از همون اولش هم فاصله داره.برای چی شیار داره؟اگر فاصله نداشت که اصلا پنل نمی تونست خوب بچرخه

داره ولی خداییش دیگه انقدر فاصله نداره از اول.

اینطوری نمی شه توضیح داد.بعدا وقت کردم عکس می گیرم.

ok.
مرسی.

hamidrezaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه چیش عوض می شه.البته دکمه ها بعد از یه مدتی رنگش می ره
قاب های که تو بازاره رنگش میره یا قلابی هاش
راحت هم روش خط می افته
یعنی اصلش هم همینطوره ؟؟؟
البته یه مورد رو عرض کنم.عوض کردن قاب خیلی سخته و ممکنه خارهای بقل گوشی بشکنه.باید دقت داشت.
شما سایتی رو سراغ نداری تصویری اموزش داده باشه !!! راستی شما خودتت چه جوری عوض کردی

mori

Registered User
لایک‌ها
14
حدود 1.5 هفتست که وقتی ریموت رو به گوشی وصل میکنم منوی Select Enhancement میاد!
بعد که Headset رو انتخاب میکنم صدا از تو هدفون میاد ولی دکمه های روی ریموت کار نمیکنه!

کسی همچین مشکلی نداره؟

من هم به این مشکل خوردم
دقیقا بعد از اولین باری که یک هدفون 2.5 میلیمتری رو وصل کردم به گوشی از اون به بعد این مشکل رو دارم
شما مشکلت حل نشد؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من هم به این مشکل خوردم
دقیقا بعد از اولین باری که یک هدفون 2.5 میلیمتری رو وصل کردم به گوشی از اون به بعد این مشکل رو دارم
شما مشکلت حل نشد؟
عمر باطری های توی ریموت 6 ماهه و بعدش باید عوض بشه
من چون دکمه هاش زیاد برام مهم نیست هنوز باهاش ور نرفتم بازش کنم و باطریشو عوض کنم چون یکی از کاربرایی که باطریشو عوض کرده بود میگفت خیلی سخت باز میشه و کلی زده بود ریموت رو زخمی کرده بود!
گزینه Headset رو انتخاب کن ولی بدون تعویض باطری میکروفون و تمام دکمه هاش تعطیله

راستی قیمت این گوشی شده 235 !!
ولی خیالی نیست مهم اینه که اون موقع حالشو بردیم هنوزم داریم میبریم :D

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
عمر باطری های توی ریموت 6 ماهه و بعدش باید عوض بشه
من چون دکمه هاش زیاد برام مهم نیست هنوز باهاش ور نرفتم بازش کنم و باطریشو عوض کنم چون یکی از کاربرایی که باطریشو عوض کرده بود میگفت خیلی سخت باز میشه و کلی زده بود ریموت رو زخمی کرده بود!
گزینه Headset رو انتخاب کن ولی بدون تعویض باطری میکروفون و تمام دکمه هاش تعطیله

راستی قیمت این گوشی شده 235 !!
ولی خیالی نیست مهم اینه که اون موقع حالشو بردیم هنوزم داریم میبریم :D
48.gif
235؟
مطمعنی؟
من اون هفته قیمت کردم 265.
همش تقصیر ان95 8 گیگه
39.gif
.
من که هیچ وقت 5700 رو نمیفروشم.
چون واقعا گوشیه خوبیه.
فقط حیف که یه دوربین خوب روش ننداخته.
راستی بچه ها اون هفته صدای گوشیمو با صدای یه ان93 معمولی تست زدم ماله من بلند تر بود.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
48.gif
235؟
مطمعنی؟
من اون هفته قیمت کردم 265.
همش تقصیر ان95 8 گیگه
39.gif
.
من که هیچ وقت 5700 رو نمیفروشم.
چون واقعا گوشیه خوبیه.
فقط حیف که یه دوربین خوب روش ننداخته.
راستی بچه ها اون هفته صدای گوشیمو با صدای یه ان93 معمولی تست زدم ماله من بلند تر بود.
همین چند ساعت پیش علائدین بودم ، طبقه 6 قیمت 235
من شخصا N82 رو میپسندم :D و البته 5700 بفروش نیستم!:happy:

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
همین چند ساعت پیش علائدین بودم ، طبقه 6 قیمت 235
من شخصا N82 رو میپسندم :D و البته 5700 بفروش نیستم!:happy:
N82 فقط فلشش خوب تره وگرنه من تو دستم گرفتم زیاد باهاش حال نکردم.
هم رنگش هم دکمه هاش.
صفحشم که تقریبا اندازه 5700.
دنیا ان95 8 گیگ.
همچنین من.
منم هیچ وقت نمیفروشمش.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
من دیروز که یه قاب خوشگل مشکی برای گوشی گرفتم قیمت کردم 260 تومن بود که !

قاب های زیادی براش اومده.بژ.شکلاتی.مشکی(میوزیک ادیشن)-سرمه ای.ابی.فسفری.پرتقالی.و انواع قاب های دو رنگ دخترونه ای

رنگ مشکیش رو گرفتم و کلی حال می کنم.فردا یه عکس ازش می زارم.ضمنا عوض کردن قاب 5700 خیلی خیلی راحته.قبلا فقط با نوار بقل گوشی مشکل داشتم که ایندفه بازش کردم متوجه ریلی بودنش شدم :blink:

نوار بقل گوشی رو یه سانتیمتر به سمت بالا فشار بدید مانند ریلی بالا می ره و خودش در می یاد !

N82 فقط فلشش خوب تره وگرنه من تو دستم گرفتم زیاد باهاش حال نکردم.
هم رنگش هم دکمه هاش.
صفحشم که تقریبا اندازه 5700.
دنیا ان95 8 گیگ.
همچنین من.

ال سی دی 2.4 اینچ با سنسور شتاب سنج.دوربین 5 مگ کارل زایس با فلش زنون.دکمه های الگو برداری شده از سونی اریکسون.سی پی یو قوی تر که هم رنج ان 95 هست.اصلا با 5700 قابل مقایسه نیست :D

ان 95 هشت گیگ هم من وقتی از نزدیک دیدمش بدجوری تو ذوقم زد ! علتش هم ال سی دی بزرگش بود که تاچ اسکرین نیست ! من با این هزینه فقط ترجیح می دم دو چیز خریداری کنم ! یا صبر کنم W960 ارزون بشه و یا یه خورده بزارم روش پاکت پی سی Tytn II بخرم !

واقعا خیلی زشته که ال سی دی 2.8 اینچ تاچ اسکرین نباشه !:D

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
من دیروز که یه قاب خوشگل مشکی برای گوشی گرفتم قیمت کردم 260 تومن بود که !

قاب های زیادی براش اومده.بژ.شکلاتی.مشکی(میوزیک ادیشن)-سرمه ای.ابی.فسفری.پرتقالی.و انواع قاب های دو رنگ دخترونه ای

رنگ مشکیش رو گرفتم و کلی حال می کنم.فردا یه عکس ازش می زارم.ضمنا عوض کردن قاب 5700 خیلی خیلی راحته.قبلا فقط با نوار بقل گوشی مشکل داشتم که ایندفه بازش کردم متوجه ریلی بودنش شدم

نوار بقل گوشی رو یه سانتیمتر به سمت بالا فشار بدید مانند ریلی بالا می ره و خودش در می یاد !

ایول پس رنگ مشکیشم امد
39.gif
.
منتظر عکس میمونم
39.gif
.
راستی امر جان میشه آموزش تصویریه تعویض قاب 5700 رو بذاری؟
راستی قابشو که عوض کردی مثل سونی اریکسون فاصله بینش نیوفتاده؟
من دبلیو 810 رو یه بار عوض کردم کلی فحش به خودم دادم.
الان تمام زیره صفحش گرده قبار شده
37.gif
.

ان 95 هشت گیگ هم من وقتی از نزدیک دیدمش بدجوری تو ذوقم زد ! علتش هم ال سی دی بزرگش بود که تاچ اسکرین نیست ! من با این هزینه فقط ترجیح می دم دو چیز خریداری کنم ! یا صبر کنم W960 ارزون بشه و یا یه خورده بزارم روش پاکت پی سی Tytn II بخرم !

واقعا خیلی زشته که ال سی دی 2.8 اینچ تاچ اسکرین نباشه !

خب بلاخره سلیقه ها مختلفه ولی آره اگه لمسی میذاست دیگه مترکوند.
ولی همین الانشم من خیلی میپسندمش.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
اینم از قاب مشکی 5700

راستی امر جان میشه آموزش تصویریه تعویض قاب 5700 رو بذاری؟

راستش اصلا حسش نیست دوباره گوشی رو لخت کنم.از همه مهمتر دیگه داداش کوچیکم گوشی نداره که بخوام ازش عکس بگیرم.چون ریزه کاری هم داره باید با یه گوشی عکس بگیرم که اتوفوکس خوبی داشته باشه.این عکس هایی رو گرفتم مثلا با ان 73 گرفتم.گل بگیره نوکیا رو با این لنز دوربین هایی که روی گوشی هاش می زنه.

یادمه اخرین بار با گوشی K810 سونی اریکسون دقیقا از زاویه خود کیپد گوشی اتوفوکس گرفتم.یعنی دقیق دوربین رو از بقل کنار دکمه های گوشی گذاشتم و راحت با حالت مایکرو اتوفوکس گرفت.اما روی N73 باید از اول از راه دور اتوفوکس بگیری بعد کم کم باید جلو بیاری !

5700%20Music%20Edition.jpg

5700%20Music%20Edition%20(1).jpg

البته قابش یه دست مشکی بود.منظورم کلید های سبز و قرمز و اون تیکه بالای Earphone هست منتها چون کلا این قاب ها قلابی هستند اذیت می کرد این دو تیکه.

تیکه ای که روی جویستیک سوار می شه چون یه زره خوب روی قاب ست نمی شد باعث می شه که یه خورده زیاد با جویستیک کار کنی یه لحظه جویستیک از جاش ازاد بشه.البته به این معنی نیست که در بیاد اما در کل اذیت می کرد.تیکه بالای Earphone هم برای خودش که مشکی بود خیلی خوب روی قاب جا نمی رفت و یه زره از پایین بالا می اومد و به راحتی گرد و قبار از زیرش ممکن بود داخل گوشی بره.اما باقی تیکه هاش هم قلابین

راستی قابشو که عوض کردی مثل سونی اریکسون فاصله بینش نیوفتاده؟

نه مشکلی ندارم.ال سی دی 5700 یه شیشه محافظ داره که اصلا نمی زاره گرد و قبار زیرش بره.انشالله وقتی بازش کردی می بینی که شیشه محافظش مثه سوکت روی ال سی دی قفل می شه.

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
که اینطور...
پس قاب مشکیشم اومد...

قابش همون 4، 5 تومنه؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
اینم از قاب مشکی 5700

راستش اصلا حسش نیست دوباره گوشی رو لخت کنم.از همه مهمتر دیگه داداش کوچیکم گوشی نداره که بخوام ازش عکس بگیرم.چون ریزه کاری هم داره باید با یه گوشی عکس بگیرم که اتوفوکس خوبی داشته باشه.این عکس هایی رو گرفتم مثلا با ان 73 گرفتم.گل بگیره نوکیا رو با این لنز دوربین هایی که روی گوشی هاش می زنه.

یادمه اخرین بار با گوشی K810 سونی اریکسون دقیقا از زاویه خود کیپد گوشی اتوفوکس گرفتم.یعنی دقیق دوربین رو از بقل کنار دکمه های گوشی گذاشتم و راحت با حالت مایکرو اتوفوکس گرفت.اما روی N73 باید از اول از راه دور اتوفوکس بگیری بعد کم کم باید جلو بیاری !

5700%20Music%20Edition.jpg

5700%20Music%20Edition%20(1).jpg

البته قابش یه دست مشکی بود.منظورم کلید های سبز و قرمز و اون تیکه بالای Earphone هست منتها چون کلا این قاب ها قلابی هستند اذیت می کرد این دو تیکه.

تیکه ای که روی جویستیک سوار می شه چون یه زره خوب روی قاب ست نمی شد باعث می شه که یه خورده زیاد با جویستیک کار کنی یه لحظه جویستیک از جاش ازاد بشه.البته به این معنی نیست که در بیاد اما در کل اذیت می کرد.تیکه بالای Earphone هم برای خودش که مشکی بود خیلی خوب روی قاب جا نمی رفت و یه زره از پایین بالا می اومد و به راحتی گرد و قبار از زیرش ممکن بود داخل گوشی بره.اما باقی تیکه هاش هم قلابین

نه مشکلی ندارم.ال سی دی 5700 یه شیشه محافظ داره که اصلا نمی زاره گرد و قبار زیرش بره.انشالله وقتی بازش کردی می بینی که شیشه محافظش مثه سوکت روی ال سی دی قفل می شه.
آقا مرسی.
بدک نیست ولی اگه تیکه ی Earphone هم مشکی میشد قشنگتر میشد.
قاب مشکی کامل اصلیش گیر نمیاد؟
میشه فقط راهنمایی کنی که چطوری میشه قابشو در بیارم؟
ایول پس خوبه عوض میکنم.
دیگه قاب اصلیم داره از شکل میوفته
37.gif
.
راستی جوی استیک هم میشه عوض کرد.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
قاب مشکی کامل اصلیش گیر نمیاد؟

چرا.یه سری قاب اومده به اسم Hi-Copy که درجه یک هست و قیمتش 12 تومنه.کیفیتش مثه نسخه اصلیش هست.قاب اصلی گوشی هم 42 تومنه

میشه فقط راهنمایی کنی که چطوری میشه قابشو در بیارم؟

اول از پنل پایین شروع می کنی.من با چاقو کار کردم !! اون قیمت فلاش و دوربین هست.اون قسمت چون خطرناکه کاریش نداشته باشه و از این یکی طرف که فقط باند هست شروع کرد.یه خورده فشار بیاری راحت باز می شه.

بعد هم بالای گوشی که Earphone هست و یه فشار بهش می یاری که باز بشه و بعد هم نوار بقل گوشی رو یه سانتیمتر به سمت بالا فشار می ری تا از حالت ریل خارج بشه !

نکته مبهمی نداره.حالا تا هفته بعد تونستم یه اموزش تصویری براش می زارم

که اینطور...
پس قاب مشکیشم اومد...

قابش همون 4، 5 تومنه؟

بله

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
چرا.یه سری قاب اومده به اسم Hi-Copy که درجه یک هست و قیمتش 12 تومنه.کیفیتش مثه نسخه اصلیش هست.قاب اصلی گوشی هم 42 تومنه

اول از پنل پایین شروع می کنی.من با چاقو کار کردم !! اون قیمت فلاش و دوربین هست.اون قسمت چون خطرناکه کاریش نداشته باشه و از این یکی طرف که فقط باند هست شروع کرد.یه خورده فشار بیاری راحت باز می شه.

بعد هم بالای گوشی که Earphone هست و یه فشار بهش می یاری که باز بشه و بعد هم نوار بقل گوشی رو یه سانتیمتر به سمت بالا فشار می ری تا از حالت ریل خارج بشه !

نکته مبهمی نداره.حالا تا هفته بعد تونستم یه اموزش تصویری براش می زارم

بله
ممنون امیر جان.
اسم خود قاب Hi-Copy هستش؟

بالا